kıımı gulduruyorum çok tatlı guluyo ya
oy masalahh
benimki su anda bagirma modunda sakinlesmeye dogru yeni yeni geciyor gulmesi bir hayal
arkadaşım az önce telefonda aynen şöyle dedi:
" bu moral denen olay kesinlikle çin malı. zırt pırt bozuluyor, deliricem. "
gülmekten katılıyoruz değil mi kızlar?
canım özel mesaj hakkım yokmuş,buradan yazıyorum.
Anlattığın şeyler kondromalazi patella düşündürüyor,internetten biraz araştırabilirsin,diz kapağının arka kısmında bulunan kıkırdak yapının bozulması diyebilirim basitçe genelde kadınların çoğunda olur ve kilo alımına bağlı ağrı artar.dizde boşalma hissi filan oluyorsa menisküs ve diğer bağlarda etkilenmiş olabilir.aslında en güzeli bi doktora muayene ol derim.ozamana kadar evde soğuk uygulama ve egzersiz öneririm ve tabi istirahat ama bu çok ütopik olur sanırım:))bebek müsade ederse sana egzersiz göndericem yine bakarsın hangilerini yapman gerektiğini de yazarım.bu arada buz uygulaması nemli havluyla 20 dakika günde 3 kez olmalı uygulama aralarında enaz 3 saat olsun mutlaka.portatif TENS cihazları var medikalcilerde olur ev tipi ondan da edinebilirsen ağrı kesici bir akımdır fizik tedaviye de gitsen bu üçü yapılır zaten.tekrar geçmiş olsun.
çok çok teşekkür ederim gerçekten. önerilerini dikkate alıcam. umarım uzun vadede sıkıntı yaratacak birşey değildir çünkü hakikaten kendimi yaşlı hissettiriyor artık.
çok çok teşekkür ederim gerçekten. önerilerini dikkate alıcam. umarım uzun vadede sıkıntı yaratacak birşey değildir çünkü hakikaten kendimi yaşlı hissettiriyor artık.
kızlar sütüm fazla değil.sağınca ikisi birden 90 cc çıkıyor ve hemen süt oluşmuyor.5-6 saat gerekiyor yeni ve dolu süt için.kızlar mama da veriyorum.ilk mama ardından 40 cc süt veriyorum bazen 50 cc.sizce yanlış mı yani önce süt sonra mama mı?ya da 1 öğün süt 1 öğün mama mı yapsam bilemedim.mamanın ardından saniye geçmeden sütü veriyorum yanlış mı*???
kızlar hastaneden geliyorum şimdi dün akşam adet oldum sonundaa ve bugun hemen gidip spiral taktırdım..
walla canım bende senin gibiydim az çıkıyo göğsüm dolsun diye beklerken öyle yapa yapa azaldı bitti gitti ondanmı oldu bilmiyorumbir öğün süt bir öğün mamada olabilir bence birde hem mama hem süt gaz yapıyo derler varmı öyle bişey
kızlar ben goğsum boş oluncada emdiriyorum dolmasını beklemiyorum oyle olunca cok salgılıyor sut sık sık emziriyorum o istemesede veriyorum ağzına goğsumu oyun yapıyor bazen ama olsun o sayede sutum kesilmiyor
keşke senin gibi yapsaydım göğsüm yumuşak yok deyip sağmıyodum emmediği için çok büyük hata yaptım valla canım:2:
kız yine yapabilirsin ver ağzına memeyi gece o uyurkende emzir surekli sutun artar yada geri gelir gor bak ozellikle geceleri çok emzzir
yok canım ya sütüm yokki artık 1 aydır emiyo belki mama yiyoruz bundan sonra süt falan gelmez heralde
kız yine yapabilirsin ver ağzına memeyi gece o uyurkende emzir surekli sutun artar yada geri gelir gor bak ozellikle geceleri çok emzzir
sen bilirsin ama denemekten zarar gelmez
benimki pek emmedi bide canım ilk başta vücut susuz kalıp üre yükseldi hastanede yattık sonra düzeldi biberona alıştı sağıp içmeye alışınca öğğğğ yaptı göğsüme kuscak gibi baştan beri sorunlu gitti anlıcan
anladım yine verebilmişsin sutunu tabi biberonla çok çok içince memeyle kim uğrasacak beğenmiyor bu pırtıklar
selamlar herkese
oglum 17 agustos dogumlu. gecen hafta yuzunde minik minik renksiz kabariklar oldu. halada azda olsa var.
dun aile hekimimize gosterdim. onemli bisey degil dedi. sonra kac gunde bir yikiyosun dedi. bende haftada bir dedim cunku havalar gercekten soguk ve cocugum 3 haftadir oksuruyor ve bazen hapsuruyor. cigerleri temiz ama korkuyorum iste.
neyse ben size sormak istiyorum, kac gunde bir yikiyorsunuz. cunku haftada bir az dedi. 2-3 gunde bir yikamaliymisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?