2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben doğum yapalı 4 ay oldu doğumdan beri çok akıntım var eskiden hiç böyle değidi gerçekten rahatsız edici ama sizce bi sorun varmıdır normalmi

daha 4 ay kont. gitmedin mi? biz dün gittik 62 cm 6300 çıktı çok mu az??? ebemiz gayet iyi dedi ek gıdaya da çokkk karşı

Canım benim bebek 22 Ağustos doğumlu yarın doluyor 4. Ayımız hafta sonuna girmeden gidelim dedik. 1.igne de hiç sesini çıkarmadı ama 2.de ağladı kuzum ellerini babası ayaklarını ben tuttum icim gitti valla bakamadım zaten

geçmiş olsun canım nne dediler

geçmiş olsun canım nne dediler

Valla doktor bey pek konuşmaz soru sormadan zaten sinir olmuştum ona bana maalesef rapor vermemişti prensipleri varmış neyse oğlum 8300 çıktı boy 69 gerci uyuyordu o esnada bacaklari kivrikti tam dogrultamadi hemsire kiz, ek gıdayı sordum vermeyin dedi ne kan ilacından ne Demir ilacından bahsetti devit kullanmaya devam ediyorum

hayııır açıkdıktan sonra 1 ay kullanıtosun sonra atıyosun calpolu ben hemen attım 1 ay geçince dün yeni bi şişe daha aldık. daha dün konuştuk ebeyle sakın kullanmayın

Bende gecen hafta Dr sordum bende minoset şurup vardı dedim açılınca bir aymı süresi adam bende dalga gecti resmen olurmu oyle şey nerden uyduruyorsunuz üzerindeki tarihe kadar kullanabilirsiniz bosa koymamışlar o tarihi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…