valla kız ya rahata alışıveriyolar seniki ne kadar kaça ylıuk
selamlar herkese
oglum 17 agustos dogumlu. gecen hafta yuzunde minik minik renksiz kabariklar oldu. halada azda olsa var.
dun aile hekimimize gosterdim. onemli bisey degil dedi. sonra kac gunde bir yikiyosun dedi. bende haftada bir dedim cunku havalar gercekten soguk ve cocugum 3 haftadir oksuruyor ve bazen hapsuruyor. cigerleri temiz ama korkuyorum iste.
neyse ben size sormak istiyorum, kac gunde bir yikiyorsunuz. cunku haftada bir az dedi. 2-3 gunde bir yikamaliymisim.
doğum yapalı 4 ay olcak bende taktırmayı düşünüyorum acıyomu nasıl bi bilgi versen canım
bu aralar kızımın urnu tıkalı o yuzden 4 gun oldu yıkmadım ondan once 2 gunde bir yıkıyordum biirde vucuduna bebek yağı yuzunede bebek sutu ıle masaj yapıyorum rahatlıor
canım ben daha dün oldum bugun taktırmaya gittim hemen eh tabi bu kadar zaamandır ilk defa adet olunca biras yoğun oluyo kanaman bu kdr yogunken taktırınca daha yoğunlaşırmış kanama ama ben gitmişken taktırıyım dedim bebişi bi daha bırakmamak için..valla doğum yapan bi kadının taktıramayacağı bşey değil bence iğne batması gibi bişey hissediyosun oda 2-3sn sadece.kısa sürüyo zaten 5dkda oldu bitti :) kurtuldum..adetin 4veya 5.günü daha iyi olurmuş takılması için bilgin olsun canım..
canım ben daha dün oldum bugun taktırmaya gittim hemen eh tabi bu kadar zaamandır ilk defa adet olunca biras yoğun oluyo kanaman bu kdr yogunken taktırınca daha yoğunlaşırmış kanama ama ben gitmişken taktırıyım dedim bebişi bi daha bırakmamak için..valla doğum yapan bi kadının taktıramayacağı bşey değil bence iğne batması gibi bişey hissediyosun oda 2-3sn sadece.kısa sürüyo zaten 5dkda oldu bitti :) kurtuldum..adetin 4veya 5.günü daha iyi olurmuş takılması için bilgin olsun canım..
bebek yağı yağlı bırakıyomu memnunmusun ben daha hiç yağlamadım var evde ama denemedim
valla ben korkuyorum catı muayenem iğrenç geçmişti ondan dolayı taktıraamıyorum
anladım canım saol valla normal doğumu yaptım bundan korkuyorum bendebirde bişey sorcam benim yan komşum ebe gel sağlık ocağına takıveriyim diyo sonuçta doktor değil ya güvenemiyorum napayım sence
vücudunu kurutmadan suruyorum az az alıorum elime yedirene kadar masaj yaparak suruyorum boylelikle yağlı kalmıyor tabi o sırada ufo yanıyor uşutmemek için
akşam yaptırcam banyo bi süreyim bende cildi rahatlar hem belki
anladım canım saol valla normal doğumu yaptım bundan korkuyorum bendebirde bişey sorcam benim yan komşum ebe gel sağlık ocağına takıveriyim diyo sonuçta doktor değil ya güvenemiyorum napayım sence
onlar daha hızlı ve pratik oluyorlar surekli taktıkları için
sakınca yok diyosun yani o zaman taktırayım adetim gelsin hemen gitcem ödüm kopuyo hamiş oluveririm diye:18:
canım bende bugun önce doktora girdim ama o beni aile planlaması diye bi bölüme gönderdi bence bnm spiralimi takanda dr değildi..hem seninki ebe bence olabilir taktırabilirsin hem zaten sadece gittiğin yerin steril olması yeterli öle çok kapsamlı bişey yapmıyo..sen bilirsin genede canım aklında soru işareti varsa içinin rahat edeceği şeyi yap derim ben
ben spiral taktırmaktan korkuyorum taktıracak olsam ebeye taktırırım acıkcası
çok hoşlarına gidiyor hem çıplak hemde okşanıyorlarya birde sıcak bir mayışıyor anlatamam coğu zaman uykuya dalıyor
valla benim sağlık ocağı işime gelir gittiğim doktorumda uzak bebekle zor oluyo ebem yakında hemen annem bakarken çocuğa hemen hallederim işimi sadece ebenin taktığında sorun olurmu diye korkmuştum saol canım
yok canım için rahat olsun bişey olcanı sanmamhadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?