2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben haftada bir yıkıyorum ikide olabilir ama korkuyorum bence normal öpülmekten falan olurmuki belki bebişinin teni hassatır

doğum yapalı 4 ay olcak bende taktırmayı düşünüyorum acıyomu nasıl bi bilgi versen canım

canım ben daha dün oldum bugun taktırmaya gittim hemen eh tabi bu kadar zaamandır ilk defa adet olunca biras yoğun oluyo kanaman bu kdr yogunken taktırınca daha yoğunlaşırmış kanama ama ben gitmişken taktırıyım dedim bebişi bi daha bırakmamak için..valla doğum yapan bi kadının taktıramayacağı bşey değil bence iğne batması gibi bişey hissediyosun oda 2-3sn sadece.kısa sürüyo zaten 5dkda oldu bitti :) kurtuldum..adetin 4veya 5.günü daha iyi olurmuş takılması için bilgin olsun canım..

bu aralar kızımın urnu tıkalı o yuzden 4 gun oldu yıkmadım ondan once 2 gunde bir yıkıyordum biirde vucuduna bebek yağı yuzunede bebek sutu ıle masaj yapıyorum rahatlıor

bebek yağı yağlı bırakıyomu memnunmusun ben daha hiç yağlamadım var evde ama denemedim

valla ben korkuyorum catı muayenem iğrenç geçmişti ondan dolayı taktıraamıyorum

anladım canım saol valla normal doğumu yaptım bundan korkuyorum bendebirde bişey sorcam benim yan komşum ebe gel sağlık ocağına takıveriyim diyo sonuçta doktor değil ya güvenemiyorum napayım sence

valla ben korkuyorum catı muayenem iğrenç geçmişti ondan dolayı taktıraamıyorum

canım benimde çatı muaynem kötüydü ama öle o kdr acımadı bnm canım bugun..smear testinin daha kapsamlısı diye düşün :) sadece rahmi acmak için bişey koyuyo o tuhaf gerisi iğe olmak gibi bişey

anladım canım saol valla normal doğumu yaptım bundan korkuyorum bendebirde bişey sorcam benim yan komşum ebe gel sağlık ocağına takıveriyim diyo sonuçta doktor değil ya güvenemiyorum napayım sence

onlar daha hızlı ve pratik oluyorlar surekli taktıkları için

canım bende bugun önce doktora girdim ama o beni aile planlaması diye bi bölüme gönderdi bence bnm spiralimi takanda dr değildi..hem seninki ebe bence olabilir taktırabilirsin hem zaten sadece gittiğin yerin steril olması yeterli öle çok kapsamlı bişey yapmıyo..sen bilirsin genede canım aklında soru işareti varsa içinin rahat edeceği şeyi yap derim ben

valla benim sağlık ocağı işime gelir gittiğim doktorumda uzak bebekle zor oluyo ebem yakında hemen annem bakarken çocuğa hemen hallederim işimi sadece ebenin taktığında sorun olurmu diye korkmuştum saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…