Eki Görüntüle 586069 kızlar oldumuki ya bi sorun var kızımın resmini lkoyamadınm
Eki Görüntüle 586069 kızlar oldumuki ya bi sorun var kızımın resmini lkoyamadınm
Maşallah pek tatlı pek güzelEki Görüntüle 586069 kızlar oldumuki ya bi sorun var kızımın resmini lkoyamadınm
çok fena olucak bu çok afacan bakıyo, işin var annesi
Maşallah pek tatlı pek güzel
Senin kızını bu topicten birinin kızına benzettim ama çıkaramadım kim olduğunu :44:
Gerçekten en çok kim ilgileniyor ise ona alışıyor bebekler, bir zahmet içtenlikle oda emek verseydi bebeler onada alışkın olurdu :)
Yapmacık yapmacık oglu gelince ilgilenip seven babaannelerden galiba
ay şu kız annişleri pepmbe pembe giydirip foto koyuyorlar ya cok kıskanıyorum pembenın herhalını cok sevıyorumm
oğlusa bırgun dayanamayıp alıcam
Maşallah pek tatlı pek güzel
Senin kızını bu topicten birinin kızına benzettim ama çıkaramadım kim olduğunu :44:
ay şu kız annişleri pepmbe pembe giydirip foto koyuyorlar ya cok kıskanıyorum pembenın herhalını cok sevıyorumm
ay maasallah yanagında ben mi var cok tatlıııı
Tam çıkaramadım ama sanki daha önceden görmüştüm gibi bir his oldu içimde resmi görüncesaol canım benim kime benzettinki tatlım merak ettim:44:
walla be guzelim garibim annem hergun altlarindan aliyor karinlarini doyuruyor oynuyor eh bebekler de ona daha duskun normal olarak. hos anneme gelene kadar kadin kendini benle kiyasliyor yahu otesi var mi
oy masallah
bizim bazen karisiyor oglusa pembe dusuyor babamiz da cok kiziyoor
ben yaok tatlım ya fotoda öyle çıkmış olabilir saol canım benim hepimizinki çok tatlı
Maşallah Ela hatuna ,esmer güzeli olucak belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?