2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı haftlar olsunn

bebekleri hasta olanlar çok geçmiş olsun

bu arada resimleri olan bebişlerde yakıyoo çok tatlılar maşallah

ay şu kız annişleri pepmbe pembe giydirip foto koyuyorlar ya cok kıskanıyorum pembenın herhalını cok sevıyorumm
oğlusa bırgun dayanamayıp alıcam

walla be guzelim garibim annem hergun altlarindan aliyor karinlarini doyuruyor oynuyor eh bebekler de ona daha duskun normal olarak. hos anneme gelene kadar kadin kendini benle kiyasliyor yahu otesi var mi
Gerçekten en çok kim ilgileniyor ise ona alışıyor bebekler, bir zahmet içtenlikle oda emek verseydi bebeler onada alışkın olurdu :)
Yapmacık yapmacık oglu gelince ilgilenip seven babaannelerden galiba

oy masallah
Eki Görüntüle 586069 kızlar oldumuki ya bi sorun var kızımın resmini lkoyamadınm

bizim bazen karisiyor oglusa pembe dusuyor babamiz da cok kiziyoor
ay şu kız annişleri pepmbe pembe giydirip foto koyuyorlar ya cok kıskanıyorum pembenın herhalını cok sevıyorumm

Al tabi,ben Umay'a mavi mavi giydiriyorum,YAŞASIN RENKLERİN KARDEŞLİĞİ

saol canım benim kime benzettinki tatlım merak ettim:44:
Tam çıkaramadım ama sanki daha önceden görmüştüm gibi bir his oldu içimde resmi görünce

Ne hoşuna giderdi ama annende sende durmasada onda dursaydılar Aferin akıllı bebelerine

ben yaok tatlım ya fotoda öyle çıkmış olabilir saol canım benim hepimizinki çok tatlı

pardon canım yaa bızım pc nin ekranında mınık bır leke varmış
dıkatlı bakınca farkettım
valla babamız kızmasa bende pembe fuşya gıydırecem amakızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…