2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişlerrr..
ne zamandır bi oturamadım fırsat olmuyo. anca arada okuyup okuyup kaçıyom işte. maşallahları var bebişlerin hepsi tombiş olmuşlar. Allah nazarlardan saklasın. bizde aynı olduk. birde bakıcı ablamız sağolsun benim gibi doymadı deyip tıkıyo sürekli ağzına ama iyiki genç ve çocuk gelişimi biriyle anlaşmışım kimseyi dinlemeyip. hem küçüğüme iyi bakıyo benim yokluğumda ve işlerim varken hemde büyüğümüzün gelişimine faydası oldu. büyük oğlum okumayı söktü daha 3'ünü ekimde doldurdu. küçüktop ynuyo abisiyle alıştırmış onları küçüğü kucağına alıyo ( eee genç enerji var ) büyük koşuyo onlar arkasından. maşallah keyfimiz yerinde yani. bir ev işini halledemedim henüz bir türlü budur diyeceğimiz bir ev bulamadık.

Ooo kimler gelmiş diyecektim ama gitmişsin bile
İnşallah hayırlısıyla gönlünüze, kafanıza göre evde bulursunuz :)

canım benimmm saol teyzesi öptüm bende rüzgarımıburda hava kötü kız tıkılıp kaldık eve hoşgeldin bebeğim tosuncuğum benim çok güzel olmuş kilosu ya çok sevindim maşallah oğluma

Herkese selam,
Bütün bebekler birbirlerinden tatlı, maşallah hepsine..
Hasta olanlara, düşenlere, düşme tehlikesi geçirenlere de geçmiş olsun..
Dün misafirim vardı,bu akşam da var.. İşe başlamadan çağıracağım herkesi çağırayım da sonradan uğraşmayayım dedim. İyi ki de öyle yapmışım, çocukla misafir çok zor, bir daha uzun bir süre misafir filan çağırmayacağım..
Bakıcıyla da anlaştık bakalım. Evine gittik cumartesi, düzgün bir aile, iki çocuğu var. Bakıcı da tecrübeli, daha önce bebek de bakmış, çocuk da, araba kullanabiliyor. Annem de evde olacağı için evin günlük süpürme, toparlama vs. işleri ile yemek ve ütüyü de yapacak. 1 Ocak'ta başlayacak, inşallah iyi olur.
Herkese sakin, huzurlu günler:)

selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli,buralara girmeyi özlemişim valla herkes iyidir inşallah bebişlerinizi de kocaman öpüyorum :))

canım benimmm saol teyzesi öptüm bende rüzgarımıburda hava kötü kız tıkılıp kaldık eve hoşgeldin bebeğim tosuncuğum benim çok güzel olmuş kilosu ya çok sevindim maşallah oğluma

saol tatlımm tosun olmuş hakkaten
bu aralar havalar acıcakmıs heralde açınca artık sizde atarsınız bi kendinizi sokağaa elacık hava alır biras..

ayşemmm özel mesaj attım aldınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
arkadaş olarakda ekledim hele bi bakıver

hosgeldin canim nerelerdesin

hoşbuldum canım buralardayım işte hayat koşuşturmaca tam kadro devam :))

siirtteydim biliyorsunuz mayıs ayınca taşındım oradan memlekete,tabi bir süre ev yerleştirme falan onlara geçti,sonra küçük bir tatil yaptık sonra bebişimiz aramıza katıldı 3 ağustosta :))

7 kasımda göreve başladım tayinim çıktı memleketime şükürler olsun evimin 50 metre ötesinde bir okula hemde :)) yarın gün gidip geliyorum çocuklarımla uğraşıyorum falan işte böyle geçiyor günler :))

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

ohh canim en guzeli tatil olmus enerji depolamissindir :)
pasanin adi noldu simdi ? en son kacirmistim
okulun yakin olmasi da muhtesem olmus
bizler de iyiyiz bebeler canimiza okuyor dis cikartiyoruz bol bol bagiriyor hicc uyumuyoruzz

merhaba kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah kartpostal bebeği gibiler:) allah güzel yazılar yazsın

düşenlere çok geçmiş olsun bebekleri düşenlere de evet düşe kalka büyüyecekler ama insan üzülmeden duramıyor ben yerde oyun halısına bırakıyorum artık ne olur ne olmaz diye

dün ececim emziğini zincirinden çıkardı uğraşa uğraşa mest olsum görünce :) artık hergün bir şeyleri değişiyor gelişiyor

bizimde haftasonu babaannemiz vardı ama kızlar pek çabuk alıştılar maşallah daha yabancı yadırgama safhaları gelmedi sanırım

senaysencim senin bıdıkların çok mu fotoları çok merak ediyorum senin bebişleri de

benim kızımda artık herşeyi tutmaya başladı insan çok seviniyo dimi ya bende yere bırakıyorum artık hem dönmeyi öğrensin diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…