pardon canım yaa bızım pc nin ekranında mınık bır leke varmış
dıkatlı bakınca farkettım
valla babamız kızmasa bende pembe fuşya gıydırecem amakızıyor
pardon canım yaa bızım pc nin ekranında mınık bır leke varmış
dıkatlı bakınca farkettım
valla babamız kızmasa bende pembe fuşya gıydırecem amakızıyor
Bende öyle birsey goremedimde Pcnin ekranında mı var ben diyecektim gercekten
selam annişlerrr..
ne zamandır bi oturamadım fırsat olmuyo. anca arada okuyup okuyup kaçıyom işte. maşallahları var bebişlerin hepsi tombiş olmuşlar. Allah nazarlardan saklasın. bizde aynı olduk. birde bakıcı ablamız sağolsun benim gibi doymadı deyip tıkıyo sürekli ağzınaama iyiki genç ve çocuk gelişimi biriyle anlaşmışım kimseyi dinlemeyip. hem küçüğüme iyi bakıyo benim yokluğumda ve işlerim varken hemde büyüğümüzün gelişimine faydası oldu. büyük oğlum okumayı söktü daha 3'ünü ekimde doldurdu. küçüktop ynuyo abisiyle alıştırmış onları küçüğü kucağına alıyo ( eee genç enerji var ) büyük koşuyo onlar arkasından. maşallah keyfimiz yerinde yani. bir ev işini halledemedim henüz bir türlü budur diyeceğimiz bir ev bulamadık.
Eki Görüntüle 586069 kızlar oldumuki ya bi sorun var kızımın resmini lkoyamadınm
elaaammmm güzel kızım masallah sana teyzemmmmm çok tatlıymış benim güzel bebeğimmmmm
geldim ayşemmm sağlık ocagında rüzgarın kontrolü vardı oğluşum 7.700gr 63cm olmuşhavada güzeldi havalandık geldik canım
selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli,buralara girmeyi özlemişim valla herkes iyidir inşallah bebişlerinizi de kocaman öpüyorum :))
canım benimmm saol teyzesi öptüm bende rüzgarımıburda hava kötü kız tıkılıp kaldık eve hoşgeldin bebeğim tosuncuğum benim çok güzel olmuş kilosu ya çok sevindim maşallah oğluma
hosgeldin canim nerelerdesin
saol tatlımm tosun olmuş hakkaten
bu aralar havalar acıcakmıs heralde açınca artık sizde atarsınız bi kendinizi sokağaa elacık hava alır biras..
hoşbuldum canım buralardayım işte hayat koşuşturmaca tam kadro devam :))
siirtteydim biliyorsunuz mayıs ayınca taşındım oradan memlekete,tabi bir süre ev yerleştirme falan onlara geçti,sonra küçük bir tatil yaptık sonra bebişimiz aramıza katıldı 3 ağustosta :))
7 kasımda göreve başladım tayinim çıktı memleketime şükürler olsun evimin 50 metre ötesinde bir okula hemde :)) yarın gün gidip geliyorum çocuklarımla uğraşıyorum falan işte böyle geçiyor günler :))
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
ayşemmm özel mesaj attım aldınmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
arkadaş olarakda ekledim hele bi bakıver
duygum elanın karnı acıktı bi doyurayım kuzumu
merhaba kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah kartpostal bebeği gibiler:) allah güzel yazılar yazsın
düşenlere çok geçmiş olsun bebekleri düşenlere de evet düşe kalka büyüyecekler ama insan üzülmeden duramıyor ben yerde oyun halısına bırakıyorum artık ne olur ne olmaz diye
dün ececim emziğini zincirinden çıkardı uğraşa uğraşa mest olsum görünce :) artık hergün bir şeyleri değişiyor gelişiyor
bizimde haftasonu babaannemiz vardı ama kızlar pek çabuk alıştılar maşallah daha yabancı yadırgama safhaları gelmedi sanırım
senaysencim senin bıdıkların çok mu fotoları çok merak ediyorum senin bebişleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?