senin adetin ne zamn geldi benim doğumdan 1 ay sonra geldi hemen canım ama ader ağrımdan acile gidiyodum geçti çok şükür canım
Ama doya doya temizlik yapmayı özlüyorum bak :)
ah canim ya masallah prensese
bizimkiler yabancıliyorlar ama babaanneyi hic sevmiyorlar alismiyorlar da
var fotograf da iste yok guzelim ondan yukleyemiyorum gulsun falan da demisti insallah yasina gelmeden ekleyecegim
senin prenseslerin fotografi var mi ?
ben daha ilk kez oldum canım4,5 ay sora yaniiii...
oh ne güzelmiş benim erkenden gelmiş ya canım
bende bende kızımı yalnız bırakamıyorum ben pek idaretenlik oluyo düşünüyorum bebek olunca bocaladım b i benmiyim diye düzenli temizliğini yapan varmıki benmi beceriksizim:44:
belkide normal doğum yapmanın etkisidir canım..sezeryandan dolayı böle geç olmuştur..
valla ben 15 güne bir kadın alıyorum canım annemlerle yaşadığımız için de yemekleri annem yapıyor hamileliğimden beri pek bir işe yaradığım söylenemez
sadece kızların yemeklerini ve arada bir ev silip süpürme işini üstleniyorum zaten çamaşır bulaşık bile insanın yeteri kadar zamanını alıyor bebişler olunca her iş ekstra geliyor
heralde canım olmamasını tercih ederdim ne rahattımtatlım sen spirali 4veya 5.gün taktır demiştin dim
bende anneme gel diyorum çocukla ilgilen ben yapayım tabi o bana kıyamıyo her yeri silip süpürüp balkonlarımı yıkıyo saolsun yemeğide hallediyorum bi şekilde gece falan yapamadığım işlerimi halletmeye çalışıyorum oyuncak falan oynamaya başlasalar oyalanırlar ama şuan hep yanındayız amn bebeğimiz iyi olsunda işler kalsın allh olmayanlarada versin bebş inşallah
evet canım öle daha iyiymiş taktırmaya gittiğimde adam bana istersen git 3-4gün gel dedi ama ben gitmişken taktırdım bebişi bırakmıyım die..
Çook geçmiş olsun canım
Rabbim tekrar yaşatmasın böyle endişeler inşallah.
Oğlun düşündüğünden daha güçlü üzülme bizim kadar zayıf değil onlar :) Bak ne güzel atlatmış, psikolojik boyut olarakta aşıda bile seslerini keşfettikce daha çok aglar oluyorlar. er yada geç aglamak gibi bir anahtarı keşfediyorlar ne yazık ki :)
cok gecmiş olsun allah bırdaha yasatmasın nasıl hemende kosullanmıs yavrum yan yatınca canını acıtacaklar sanıyor akıllı bıdıgım kıyamam sana
Sağ olun kızlar yanımda olduğunuz için. Atlattı çok şükür ,inşallah ileride de bir şey çıkmaz.
EVET CANIM ERKEK.kız çok güldürdün beni vallaerkekmi seninki tatlım
selamm hosgeldııınnn uzun aradan sonraa.cok ara verdın yaaselamlar arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli,buralara girmeyi özlemişim valla herkes iyidir inşallah bebişlerinizi de kocaman öpüyorum :))
ah canim ya masallah prensese
bizimkiler yabancıliyorlar ama babaanneyi hic sevmiyorlar alismiyorlar da
var fotograf da iste yok guzelim ondan yukleyemiyorum gulsun falan da demisti insallah yasina gelmeden ekleyecegim
senin prenseslerin fotografi var mi ?
EVET CANIM ERKEK.
selamm hosgeldııınnn uzun aradan sonraa.cok ara verdın yaa
anladım bebeğim taktırıp kurtulayım bende senin gibi
walla bitanem ohh çok rahatmış diyemiyorum daha denemek nasip olmadı
sen genede tabiiki taktır kafan raht olsun
valla hayatım bi arkadaş taktırdı o kadar çok ağrı çektiki bünyesi zor alıştı senin ağrı olmadı heralde tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?