2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben işten girdiğim için burada yok ne yazık ki
evde de kızları bırakıp internete giresim gelmediğinden yükleyemiyorum resimlerini

Son düzenleme:
bende bende kızımı yalnız bırakamıyorum ben pek idaretenlik oluyo düşünüyorum bebek olunca bocaladım b i benmiyim diye düzenli temizliğini yapan varmıki benmi beceriksizim:44:

valla ben 15 güne bir kadın alıyorum canım annemlerle yaşadığımız için de yemekleri annem yapıyor hamileliğimden beri pek bir işe yaradığım söylenemez

sadece kızların yemeklerini ve arada bir ev silip süpürme işini üstleniyorum zaten çamaşır bulaşık bile insanın yeteri kadar zamanını alıyor bebişler olunca her iş ekstra geliyor

bende anneme gel diyorum çocukla ilgilen ben yapayım tabi o bana kıyamıyo her yeri silip süpürüp balkonlarımı yıkıyo saolsun yemeğide hallediyorum bi şekilde gece falan yapamadığım işlerimi halletmeye çalışıyorum oyuncak falan oynamaya başlasalar oyalanırlar ama şuan hep yanındayız amn bebeğimiz iyi olsunda işler kalsın allh olmayanlarada versin bebş inşallah

amin canım allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü çocuklar sahibi olmayı nasip etsin :)

kız çok güldürdün beni vallaerkekmi seninki tatlım
EVET CANIM ERKEK.
selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli,buralara girmeyi özlemişim valla herkes iyidir inşallah bebişlerinizi de kocaman öpüyorum :))
selamm hosgeldııınnn uzun aradan sonraa.cok ara verdın yaa

valla hayatım bi arkadaş taktırdı o kadar çok ağrı çektiki bünyesi zor alıştı senin ağrı olmadı heralde tatlım

canım ben taktırdıgımda 2.günüm oldugu için zaten ben hastaneye giderkende adet sancılarım vardı taktırdıktan sonrada aynı agrı bi süre devam etti eve geldim bi agrı kesici içtim daha da ağrım sızım olmadı çok şükür.ben herkesin herşeyi çok abartmasını sevmiyorum bana saçma geliyo tabiiki böle bişeyde az çok acı hissedersin ama bu kimine fazla gelir kimine vızz..her sölenene çok kulak asma bitanem istiyosan git taktır biz dogum yapmıs kadınlarız bi spiralimi taktıramıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…