2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııııın

dükkanı bugün ben açayım bakalım.

sevgili dizlerimin ağrısına bir de omurilik ağrısı eklendi iyi mi. evet doğru duydunuz, resmen omuriliğim ağrıyor. epidural yerime bastırınca sızlıyor hafiften. oturduğum koltuk çok yumuşak, galiba içine çöküyorum. belim eğrilir mi ya bu yaşta?

ben de sadece kendim oyle hissediyorum zannediyordum ben de daha cok sinirleniyorumm

Ama doya doya temizlik yapmayı özlüyorum bak :)

ayni durumdayiz desene guzelim gulsuncum kizma seker walla yukluycem
canım ben işten girdiğim için burada yok ne yazık ki
evde de kızları bırakıp internete giresim gelmediğinden yükleyemiyorum resimlerini

oy masallah sarisin fistik

nazar degiyordur duygusss
ben annamadımki canım öle bi sıçrıyo keyfi yerindeydi ama ne zmn sağlık ocagına dooktora gitsek böle yapıyo aşılarını hatırlıyo heralde tosbaaam

canim sen curuge cikican ayol biraz kendine dikkat et

prensesi pusetine koyup biraz yurusen guzelim bir 15 - 20 dk hem sana iyi gelir hem de fistiga

valla tatlım buradan yetkililere sesleniyorum, Allah yürüme engelli vatandaşlara sabır versin yardım etsin. Kaldırımlar resmen köy yolu gibi ve ben Ankara'nın göbeğindeyim. Her çıktığımda çocuk sarsıl sarsıl bi hal oluyo. Oturduğum site ormanlık, o da köpek gezdirenlerden geçilmiyor (abartısız 20 köpekli kadın dışarıda) AVM den de bay geldi. En iyisi çoook uzun bi balkonum var orada gidip geleyim

canim sen nerde oturuyorsun ?

Ben ankara da okudum özlüyorum valla bazen bahçeli deyince birden içim cız etti:)

buyur gel tatlım anılarını canlandıralım :) kestaneciler çoktan çıktı bile
hem gelmişken şu dizlerime belime de el atarsın işin şakası Ankara'da okumak, aşık olmak, AŞTİ de bulunmuş olmak zordur iki gözüm, tıpkı şarkıdaki gibi

Bende boyun ağrısından ölüyorum, kesin boyun fıtığı çıkacak diyorum. Bir bebekle çürüdüm valla birde halime bakmadan 2.yide istiyorum diyorum.

Bende boyun ağrısından ölüyorum, kesin boyun fıtığı çıkacak diyorum. Bir bebekle çürüdüm valla birde halime bakmadan 2.yide istiyorum diyorum.

sen çok pozitif bi kızsın Ice_daisycim, bütün sorunların üstünden gelirsin evellallah. ama koçiş kayınvalide işleri zor bi tek, onları da bam güm hallediyoruz işte. benim ne başıma geldiyse doğum öncesi kilolun 10 kilo üstünde olmam geliyor. bir de hareketsizlikle beraber bilmem kaç kilo çocuklarla uğraşıyoruz kolay mı anacım

kendimi pariste yasiyormus gibi hissettim sekerimm

anacim bosver 1 den sonrasi koymaz
dun gece tv acik bir aglama sesi geldi tam da bebeler yeni uyumustu
esime dedim ki bebeler mi evet dedi
gittim bizimkiler uyuyor dedim baskasinin bebesiymis
esim dalga geciyor iki tane kesmedi mi baskasinin bebelerine de mi bakiyorsun diyooo

tunaydın kızlar çocuğu sallamaktan bel bacak ağrısı, aynı pozisyonda tv izlemekten boyun ağrısı başladı... offf oofff

boyuuun omuzzz agrıssssıııı
ruyamda doktora boynumun bı fılmını ceksene dıyordum

3ay daha sabredecez, havalar acılınca hem depresif halimiz gidecek inşallah hemde kilolar gider.
Bebeler emeklemeye başlıyacak hemde park sefalarımız başlıyacak az kaldı az

3ay daha sabredecez, havalar acılınca hem depresif halimiz gidecek inşallah hemde kilolar gider.
Bebeler emeklemeye başlıyacak hemde park sefalarımız başlıyacak az kaldı az

ayy ne guzel bır hayal sabırsızlıkla beklıyorum hakkaten martta dogursaydık yaaa neyse 2.yı planlı yapayım kısmetse

Hızını alamamışsın
boyuuun omuzzz agrıssssıııı
ruyamda doktora boynumun bı fılmını ceksene dıyordum

:)
İnsanın neresi ağrıyorsa canı, aklı orda oluyor işte. Acaba bi doktora gitsek krem falan mı alsak hiç bilemedim birde gercekten boyle fıtık olurmuyuz ki kafayı eğmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…