canım ben taktırdıgımda 2.günüm oldugu için zaten ben hastaneye giderkende adet sancılarım vardı taktırdıktan sonrada aynı agrı bi süre devam etti eve geldim bi agrı kesici içtim daha da ağrım sızım olmadı çok şükür.ben herkesin herşeyi çok abartmasını sevmiyorum bana saçma geliyo tabiiki böle bişeyde az çok acı hissedersin ama bu kimine fazla gelir kimine vızz..her sölenene çok kulak asma bitanem istiyosan git taktır biz dogum yapmıs kadınlarız bi spiralimi taktıramıcaz
haklısın bebeğim ya büyütüyorum valla bende bu ay taktırcam zaten sen paşanlamı geldin annene canım babanız yok heralde yanınızda dimi
canım çok tatlı kızın maşallah oyun halısını sevmiş belli
yook bitanem sana demedim ben büyütüyosun diye yanlıs annama beni ben duydukların seni korkutup germesin diye söledim
evet canım oğluşumla geldim ben babamız 1iveya 2inde gelicek allahın izniyle işi anca o zmn bitiyo
teşekkür ederiz teyzesi çok sevdi çıkmıyor bıraksm orda uyuyacak
ayşem istek gönderdim geldimi canımm??
gelmiş bebeğimde tam bakamamıştım fırsatım olmadı bakıyorum bi kuzum
elamm napıyo annesii??
canım ben şimdi sana msj atcam özelden sen dene bakalım..
rüzgarı sallıyorum suanda sıçrayıp duruyo nedense
neden canım korkuyomu huysuz değil dimi keyfiniz nasıl
ben annamadımki canım öle bi sıçrıyo keyfi yerindeydi ama ne zmn sağlık ocagına dooktora gitsek böle yapıyo aşılarını hatırlıyo heralde tosbaaam
sagol canım allah razı olsun cumlemızınkınıallah bağışlasın canım oğluşunu
kızs sen caaanım sinobu bırakıpta ıstanbullaramı gıttınwalla bitanem ohh çok rahatmış diyemiyorum daha denemek nasip olmadı
sen genede tabiiki taktır kafan raht olsun
teşekkür ederiz teyzesi çok sevdi çıkmıyor bıraksm orda uyuyacak
uykusunun arasında yapıyodu ama daldı şimdi eşek sıpasıkıyamam kız gerçi bebekler hep sıçrıyo öyle uyurkenmi yapıyo uyanıkmı uyuyosa rüyada falan korkuyodur merak etme canım
sagol canım allah razı olsun cumlemızınkını
kızs sen caaanım sinobu bırakıpta ıstanbullaramı gıttınaaahh ahh burnumda tutuyor4bucuk yıldır uzaktayım gıdemedım bıturlu
maasallah sarısın kuzuma...ay nekadar renklı bı halı oyle alasım geldı valla hatta ıcıne gırıp oynayasım var.iyi eglenceler mınıge
uykusunun arasında yapıyodu ama daldı şimdi eşek sıpası
yok yahuuu gezmeye geldik bi kaç ay kalıp gitcem evim barkım orda napıcam isste sekerim
valla ben çıkartıncaya kadar sürmüştü, çok heveslenmeyin yanitatlım yeni taktırdın ya daha ondandır öbür aya bu kadar olmaz belki:44:
amanın maşallah, çok tatlı oluyolar ya gülüncekızlar şuan o kadar mutluyumki kızım ilk defa kahkahalarla güldü çatlıcak şimdi gülmekten çok mutlu oldum hatunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?