2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın bebeğim ya büyütüyorum valla bende bu ay taktırcam zaten sen paşanlamı geldin annene canım babanız yok heralde yanınızda dimi

haklısın bebeğim ya büyütüyorum valla bende bu ay taktırcam zaten sen paşanlamı geldin annene canım babanız yok heralde yanınızda dimi

yook bitanem sana demedim ben büyütüyosun diye yanlıs annama beni ben duydukların seni korkutup germesin diye söledim
evet canım oğluşumla geldim ben babamız 1iveya 2inde gelicek allahın izniyle işi anca o zmn bitiyo

yok kız yanlış anlaşamadım tatlımbir an önce babanıza kavuşursunuz inşallah o zamn tatlım

ben annamadımki canım öle bi sıçrıyo keyfi yerindeydi ama ne zmn sağlık ocagına dooktora gitsek böle yapıyo aşılarını hatırlıyo heralde tosbaaam

kıyamam kız gerçi bebekler hep sıçrıyo öyle uyurkenmi yapıyo uyanıkmı uyuyosa rüyada falan korkuyodur merak etme canım

allah bağışlasın canım oğluşunu
sagol canım allah razı olsun cumlemızınkını
walla bitanem ohh çok rahatmış diyemiyorum daha denemek nasip olmadı
sen genede tabiiki taktır kafan raht olsun
kızs sen caaanım sinobu bırakıpta ıstanbullaramı gıttınaaahh ahh burnumda tutuyor4bucuk yıldır uzaktayım gıdemedım bıturlu
teşekkür ederiz teyzesi çok sevdi çıkmıyor bıraksm orda uyuyacak

maasallah sarısın kuzuma...ay nekadar renklı bı halı oyle alasım geldı valla hatta ıcıne gırıp oynayasım var.iyi eglenceler mınıge

kızlar şuan o kadar mutluyumki kızım ilk defa kahkahalarla güldü çatlıcak şimdi gülmekten çok mutlu oldum hatunlar ya

kıyamam kız gerçi bebekler hep sıçrıyo öyle uyurkenmi yapıyo uyanıkmı uyuyosa rüyada falan korkuyodur merak etme canım
uykusunun arasında yapıyodu ama daldı şimdi eşek sıpası

yok yahuuu gezmeye geldik bi kaç ay kalıp gitcem evim barkım orda napıcam isste sekerim

uykusunun arasında yapıyodu ama daldı şimdi eşek sıpası

yok yahuuu gezmeye geldik bi kaç ay kalıp gitcem evim barkım orda napıcam isste sekerim

gez bakalım ınsan degısıklık ıstıyor dogumdan sonra özellıkle...ayy benım cook uykum geldı sıze ıyı fiskoslarrr

tatlım yeni taktırdın ya daha ondandır öbür aya bu kadar olmaz belki:44:
valla ben çıkartıncaya kadar sürmüştü, çok heveslenmeyin yani
kızlar şuan o kadar mutluyumki kızım ilk defa kahkahalarla güldü çatlıcak şimdi gülmekten çok mutlu oldum hatunlar ya
amanın maşallah, çok tatlı oluyolar ya gülünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…