2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ooohh ne iyi dedin valla zaten geçen gün eşimle konuşurken sen iyi sardın bu kk ne yakında birbirinize gidip gelmeye de başlarsınız diyor:))ne iyi olur dedim bende türkiye nin dört bi yanında bi kapımız olur fena mı:)bu arada herkes müzdarip bu ağrılarda en iyisi hepiniz alın bi istanbul bileti toplu terapiye başlayalım:)

herkesn bi yerleri ağrıyo, ben de eksik kalmıyım dedim
başım ağğğrıyyooooooo, ilaç içtim ama bilmiyorum işallah faydası olur
dizim falan da ağrıyo ama onlar çok rahatsız etmiyo, kronik oldu zaar

Maşallah tosunpaşaya

selamlar arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli,buralara girmeyi özlemişim valla herkes iyidir inşallah bebişlerinizi de kocaman öpüyorum :))
Aaaaa,hoşgeldin ,herşey yolundaymış sevindim.Sizin isim en son Bertuğ'du di mi yanlış hatırlamıyosam

belkide normal doğum yapmanın etkisidir canım..sezeryandan dolayı böle geç olmuştur..
Adet görmenin doğum şekliyle alaksı yok diye biliyorum ya,sütle alakalı demişti doktorum,emzirdiğin sürece 1 yıla kadar olmaması normal ,süt biraz azalırsa olursun demişti,hakkaten de 5.ayda adet oldum ama çok az olmuştu...

Anaammmm sarıböcük seniiii,maşallah sevmiş görünüyo halısını

Bel ağrısına yumuşak koltuk Sırtını minderle destekle bari ...

3ay daha sabredecez, havalar acılınca hem depresif halimiz gidecek inşallah hemde kilolar gider.
Bebeler emeklemeye başlıyacak hemde park sefalarımız başlıyacak az kaldı az
Dört gözle bekliyorum,iş ev iş ev iş ev ,darlandımmmmmmmmmmm

ayy ne guzel bır hayal sabırsızlıkla beklıyorum hakkaten martta dogursaydık yaaa neyse 2.yı planlı yapayım kısmetse

Bi daha yazın doğuranın En güzeli mart gerçekten de,şişmeye daralmaya başlayınca kışa denk gelmesi lazım , öldük yazın terden yaaa,hele ilk aylar emzirirken yapışıyoduk resmen vıcık vıcık

bebeklerine ek gıda veren anneler sizin bebişler yogurt yiyomu ya.benimkisi sevmedi agzını kapatıyo.sizinkiler nasıl sade yogurtmu veriyosunuz yoksa içine bişey katıyomusunuz.öptm herkesi

Ne içtin yaaa yasak değil mi ilaç ? Benim de akşamları bir tutuyo başağrısı,tam işten eve gidip yavrumla ilgilenicem,çatlıyo resmen

bebeklerine ek gıda veren anneler sizin bebişler yogurt yiyomu ya.benimkisi sevmedi agzını kapatıyo.sizinkiler nasıl sade yogurtmu veriyosunuz yoksa içine bişey katıyomusunuz.öptm herkesi

Ben sade veriyorum canim tadına alışsın diye..ilk denemelerde yemiyordu 15-20 gun vermedim tabi diger seylerden yedirdim meyve puresi sebze çorbası gibi sonra verdim hemde bir guzel yiyorki..gecen hafta annemlerde bir kac gun vermedim sonrasında yine yemedi 2-3 gun bekleyip tekrar verdim 3 gündür bayıla bayıla yiyor..yemekte secmiyor şimdiye kadar ne verdiysem yiyor
Bu hafta elmasını muzunu çatalla eziyorum iyice oyle yediriyorum puturlu yemeye alışsın diye şükür öylede yiyor..2 haftaya 6 ayı bitiriyoruz :)) ne buyumusuz bee dun dogum icin gun sayıyorduk darısı diger bebislere

Diğerlerini bilmiyorum ama Minoset içebilirsin, sezeryandan sonra vermişlerdi ya agrı kesici olarak.

Parol de icebilirsiniz tabi abartmadan cok agri oldugunda
Bende bı defa dayanılmayacak kadar romatizma ağrısı çektiğimde içmiştim..en masum agri kesiciler minoset ve parol zaten parasetamol grubu ikiside

Bak sen bizim miniğe,neler yiyomuş öyle,maşallah maşallah ,yarasınnnnnn

canim genelde muzlu , elmali , bebe biskuvili vs veriyorum cok nadir sade veriyorum bayila bayila yiyorlar

yok canim cok darda kalirsan parol falan icebilirsin
Ne içtin yaaa yasak değil mi ilaç ? Benim de akşamları bir tutuyo başağrısı,tam işten eve gidip yavrumla ilgilenicem,çatlıyo resmen

dogru diyorsun teyzesi hem de nasil kosturucaklar
Rahat rahat peşlerinde koşucaz demek istedin sanırım canım

Merhabaa hanimlar nasilsiniz
Benim tosun ilgi ilgi ilgi istiyor surekli bakicaksin yuzune. Bide bu ara o guzel konusmalar azaldi agular kalmadi pek. Aglayarak istedigini yaptirma devri basladi artik. Sebze corbasina hala baslamadik biz.

Bak sen bizim miniğe,neler yiyomuş öyle,maşallah maşallah ,yarasınnnnnn

He ya neler neler yiyor teyzesi benim atom karıncam..malum benim sut fazla yetmiyor böyle olunca yetiyor ancak.. Gun icinde hem tatli hemde tuzlu( tabi tuz yok peynir yada sebze çorbası gibi tatlılardan farkli bir lezzet olsun diye) yediriyorum şimdiye kadar secicilik yasamadık..bakalım böyle devam edermi..benim bir yeğenim var 3,5 yasında en sevdiği yemek pirasadir :)) aklına gelen herseyi yiyor sadece patlıcan yiyemiyor alerjisi var yoksa onuda affetmez akıllı bidigim...

ne kadar canım bebeğin benimki 4 aylık mama yiyo diye herkez ver bişeyler diyo ama acele etmek istemiyorum :44:

maşallah senin bebişe.benimkide diger şeyleri yiyoda yogurdu yemedi.inşallah sonra alışır.yogurt çok faydalı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…