2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben devit-3 kullanıyorum sadece onuda pek düzenli kullandığım söylenmez kan ilacından falan demir eksikliğinden söz etmediler bile

aynen tatlım devt 3 kullanıyorum doktor 14 günlükken başlattı halada kullanıyorum unutuyorum arada ama banada hiç demediler öyle

Bu demir işi benim de çok aklımı karıştırıyor hiç içimden gelmiyor vermek ama son kan tahlilinde hb değeri düşük çıkmıştı vermeden edemiyorum bu yüzden.bize sağlık ocağında sb göndermedi elimizde yok dedi ben ecz den aldım.
Bu arada biz hala anne sütüne devam ediyoruz kilo alımı iyi olduğundan ama arada meyve suyu tattırıyordum,son zamanlarda gece uykumuz kalmadığından annemin de tavsiyesiyle bebelac gece için irmikli sütlü muhallebi alıp tarifin yarısı kadar hazırladım ve onunda yarısını verdim.Benim oğlan ömründe ilk kez karnı doyuyormuş gibi bi mutlu bi mutlu görmeliydiniz halini çok komik maşallah iyi de yedi bakalım faydasını görecekmiyiz.Umarım kabız yapmaz(

nezamandır gıremıodum kayınvalıdem burdaydı gıttı bırazda gezmece yaptık okuyamadım neler oldu bıttı...umarım bebişler ve annişleri iyidir ilk fırsatta okuyup topikime dönecegim

Ben almadim, ebe israr etti 6 aylik olunca dedim. Kizdi ama bi sey de diyemedi kararliligimi gorunce. Off yaaa kime neye guvenicez bilemedim:2::2:

Bize direk özel hastanede doğumdan bu yana kontrollerimizi yapan doktor hiç tahlil falan yapmadan verdi yaa kime güvencez, bende bir gün arayla veriyorum kızıma yoksa kabız yapıyorç

Kızlarr demır ılacını bebeklerımıze mecbur kullanıcaz cunkı süt kansızlık yapıyormıs bana cok mantıklı geldı ve ben 4 aydan berı verıyorum

allah cümlemizin yavrularını korusun.iyi geceler kızlar hepinize

Son düzenleme:

İkisinede Maşallah sübhanallah ikiside cok tatlii. Hele ilk resime bayıldım . Yavrum benim nasılda melul melul bakmış . Tam kuzuu . Yerim onu ben

uyumuyorlar bu bebekler. neden uyunmuyor anlamıyorum. dün eşimle cıldıracaktık. saat 1 den sonra pes ettik uyutmaya çalışmaktan. isteyene kadan dolandık evde. hiç değiise ağlaması kesilsin diye. yorgunluktqn eklemlerim çözüldü bir yerde düseceğim sandım. neden uyumazlar ki
irmikten anemde bahsetmisti. bebekte hormonları düzenleyici etkisi var diye. denemek llzım. Ayrıca demir ilacının bahsedilen serisi ağustos ayında toplatılmış zaten kızlar.

Ben almadim, ebe israr etti 6 aylik olunca dedim. Kizdi ama bi sey de diyemedi kararliligimi gorunce. Off yaaa kime neye guvenicez bilemedim:2::2:

Kızlarr demır ılacını bebeklerımıze mecbur kullanıcaz cunkı süt kansızlık yapıyormıs bana cok mantıklı geldı ve ben 4 aydan berı verıyorum

bende kansızlık yapıyor diye degil de. söyle biliyorum. bebişler demir ihtiyaçlarını sadece anne sütünden alıyorlar şu an için. bizdeki depolar da bir yere kadar. bir cogumuzda halsizlikle saç dökülmeleri hızlandı bile. hamilelikte bir sürü demir hapını içmemizi istemmeleri de bu yüzdendi. hem dogumdaki kan kaybı hemde bebeğin demir ihtiyacı. bu yüzden vermek mantıklı. çok tereddüt edenlere önerim erken kan tahlili istesinler doktorlarından. ben öyle yapmayı düşünüyorum. bakanlık 4. ayda veriyorsa doktorlar neden tahlil icin 6. ayı bekliyor ki...

kızlar günaydın ii hafta sonları demin 4. ay kontrlümüzden geldik rota vrüs aşımız olduuuu ve ferra sanol damla vardi dün damla için hiç ii şeyler konuşulmadı topikte dktora bişeyde diyemedim kullanan annelerbi yan etkisi varmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…