sevindim canım, bende Ankaralılara takılmıyorumoğluma "la bebe" diyorlar
Eee o zaman dolaylı yoldan benziyordur babaannesine niye kızdın ki? En azından düşünceni önemseyip sormuş
ben devit-3 kullanıyorum sadece onuda pek düzenli kullandığım söylenmez kan ilacından falan demir eksikliğinden söz etmediler bile
deriiin arastırmalarım sonucundaa guzeeel faydalı bir site buldummbuyruun linki burda Bebek ve ocuklar iin salkl beslenme rehberi ve tarifler | Gurme Bebek
Ben almadim, ebe israr etti 6 aylik olunca dedim. Kizdi ama bi sey de diyemedi kararliligimi gorunce. Off yaaa kime neye guvenicez bilemedim:2::2:
allah nazarlardan saklasın çok tatlı maşallah.
budabenim minnoşum banyodan sonra ve uyumadan önceki hali(ilk resim)Eki Görüntüle 590966 Eki Görüntüle 590965
buda 2 oğluşumun resmi bitter çikolatam mert ve sütlü çikolatam mete
irmikten anemde bahsetmisti. bebekte hormonları düzenleyici etkisi var diye. denemek llzım. Ayrıca demir ilacının bahsedilen serisi ağustos ayında toplatılmış zaten kızlar.Bu demir işi benim de çok aklımı karıştırıyor hiç içimden gelmiyor vermek ama son kan tahlilinde hb değeri düşük çıkmıştı vermeden edemiyorum bu yüzden.bize sağlık ocağında sb göndermedi elimizde yok dedi ben ecz den aldım.
Bu arada biz hala anne sütüne devam ediyoruz kilo alımı iyi olduğundan ama arada meyve suyu tattırıyordum,son zamanlarda gece uykumuz kalmadığından annemin de tavsiyesiyle bebelac gece için irmikli sütlü muhallebi alıp tarifin yarısı kadar hazırladım ve onunda yarısını verdim.Benim oğlan ömründe ilk kez karnı doyuyormuş gibi bi mutlu bi mutlu görmeliydiniz halini çok komik maşallah iyi de yedi bakalım faydasını görecekmiyiz.Umarım kabız yapmaz(
Ben almadim, ebe israr etti 6 aylik olunca dedim. Kizdi ama bi sey de diyemedi kararliligimi gorunce. Off yaaa kime neye guvenicez bilemedim:2::2:
Kızlarr demır ılacını bebeklerımıze mecbur kullanıcaz cunkı süt kansızlık yapıyormıs bana cok mantıklı geldı ve ben 4 aydan berı verıyorum
herkez uyuyomu yaa kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?