Gunaydiiiiinnnn
Masallah diyim once oglum ilk defa 9 da uyudu dun gece
kızlar günaydın ii hafta sonları demin 4. ay kontrlümüzden geldik rota vrüs aşımız olduuuu ve ferra sanol damla vardi dün damla için hiç ii şeyler konuşulmadı topikte dktora bişeyde diyemedim kullanan annelerbi yan etkisi varmı:44:
Bende kullaniyodum ama cok huzurlandi ve sanki gaz yapti dun ve bugun vermedim aslinda vermekte istiyom ama
Hepimin için çok güzel bir gün olur inşallah :)
gerçi gece hiç iyi rüya görmedim çok ağladım rüyamda ama geçti rüyaydı zaten :)
Arkadaşlar siz normal inek sütü içiyor musunuz artık? Ben hala çocuğa bir yan etkisi olur diye içmiyorum ama yoğurt peynir vs.yiyorum :)
gunaydin teyzoslar
biz geldik hipp iyi geceler mamasini tavsiye ederim
tatlim bazi arkadaslar duymaktan bikmislardir her seferinde soyluyorum dabiz biraktik demiri rahatsiz etti bebelerimi onun yerine pekmez veriyorum dr a da dedik iyi o zaman pekmez verin dedi bir de yumurtanin sarisini verin dedi biz sabah kahvaltilarinda da yumurta yiyoruz
Hepimin için çok güzel bir gün olur inşallah :)
gerçi gece hiç iyi rüya görmedim çok ağladım rüyamda ama geçti rüyaydı zaten :)
Arkadaşlar siz normal inek sütü içiyor musunuz artık? Ben hala çocuğa bir yan etkisi olur diye içmiyorum ama yoğurt peynir vs.yiyorum :)
kızlar günaydın ii hafta sonları demin 4. ay kontrlümüzden geldik rota vrüs aşımız olduuuu ve ferra sanol damla vardi dün damla için hiç ii şeyler konuşulmadı topikte dktora bişeyde diyemedim kullanan annelerbi yan etkisi varmı:44:
canım günaydın..
bana da ilk basta ferro sanol vermişlerdi ama oğlum onu mümkün değil içemedi sonra dr ferrum a cevirdi kan damlasını onu rahat rahat içiyo rüzgar..hiçte bi sıkıntısı olmadı çok şükür..bence ya sor yada direk ona basla canım sen bilirsin tatlışım..ferro acaip bişey ya ben tadına baktım ben bile zorlandım ama ferrum tatlı daha güzel
günaydın duyguşumhadi ya ela bide damlaları içerken çok zorlanıyo bunu hiç içmez o zamn eşim almaya gitmişti bi deniyim tatlışım olmazsa ararım doktoru ya kızım çok huzurlu uslu benim düzenimiz bozulur die ödüm kopuo:18:
eczanede bulamaya bilir zaten canım duydugum kadarıyla toplatılmış zaten ferro sanol..
ben onu rüzgara verdim vermemle öğürüp kusması bir oldu sora bütün gün midesini bozdu çok kötü
damlayı verirken çay kaşığına damlatıp içir canım öbür türlü ağzına damlatman çok zor olur..
gunaydin teyzoslar
biz geldik hipp iyi geceler mamasini tavsiye ederim
tatlim bazi arkadaslar duymaktan bikmislardir her seferinde soyluyorum dabiz biraktik demiri rahatsiz etti bebelerimi onun yerine pekmez veriyorum dr a da dedik iyi o zaman pekmez verin dedi bir de yumurtanin sarisini verin dedi biz sabah kahvaltilarinda da yumurta yiyoruz
slm kızlar 2 gündür bebğimin kakasında siyah ip gibi bişeler çıktı ...ek gıdaya geçmedim henüz bi sıkıntısı huysuzluğu yok çok şükür kaksıda normal sarı ama içinde ip gibi bişeler var anlaamdım sizin başınıuza geldim hiç:18:
benimkindede vardı canım ama benim kanda oluodu çok ıkınarak kaka yapıodu doktor gaita testi istedi temiz çıktı bepanthenle anestol verdi geçti
slm kızlar 2 gündür bebğimin kakasında siyah ip gibi bişeler çıktı ...ek gıdaya geçmedim henüz bi sıkıntısı huysuzluğu yok çok şükür kaksıda normal sarı ama içinde ip gibi bişeler var anlaamdım sizin başınıuza geldim hiç:18:
canım bebeğine muz verdin mi hiç bende kızıma muz verdiğimde siyah ipliksi hareket etmeyen şeyler gördüm hemen ebemizi aradım ilk sorduğu şey muz verdim mi old. sonra birkaç gün vermedm olmadı gene vermeye başlayınca siyah ip gib şeyle oldu.
Günaydın herkese,
Bize de ferro sanol verdiler. Bir süre kullandım ama çok kötü yaptı kızımı. Çok fena gazı oldu, ve iştahını da kapattı bir hafta hiç emmedi sadece uyurken emzirebildim. Ben de bıraktım damlayı, kızım düzeldi. haftaya 5. ay kontrolümüz var, doktora soracağım ne yapalım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?