2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimin için çok güzel bir gün olur inşallah :)

gerçi gece hiç iyi rüya görmedim çok ağladım rüyamda ama geçti rüyaydı zaten :)

Arkadaşlar siz normal inek sütü içiyor musunuz artık? Ben hala çocuğa bir yan etkisi olur diye içmiyorum ama yoğurt peynir vs.yiyorum :)

gunaydin teyzoslar
biz geldik hipp iyi geceler mamasini tavsiye ederim

tatlim bazi arkadaslar duymaktan bikmislardir her seferinde soyluyorum da biz biraktik demiri rahatsiz etti bebelerimi onun yerine pekmez veriyorum dr a da dedik iyi o zaman pekmez verin dedi bir de yumurtanin sarisini verin dedi biz sabah kahvaltilarinda da yumurta yiyoruz

hayirlara ciksin insallah ruyan canim
ohoo canim ben inek sutunu hic kesmedim ki hergun iciyorum

günaydın şekerimo mamayı hiç denemedim kız valla bi denicem tatlım bende rahatsız etcekmi bakalım valla hamileyken ferra sanol bende yapıodu kabız afdersn çocuğada yapar kesin denicez artk tatlım siz kaç aylıksınız maşallah size

hayır olsun tatlım gülcen demekki ben emzirmediğim için bilemiorum canım

canım günaydın..
bana da ilk basta ferro sanol vermişlerdi ama oğlum onu mümkün değil içemedi sonra dr ferrum a cevirdi kan damlasını onu rahat rahat içiyo rüzgar..hiçte bi sıkıntısı olmadı çok şükür..bence ya sor yada direk ona basla canım sen bilirsin tatlışım..ferro acaip bişey ya ben tadına baktım ben bile zorlandım ama ferrum tatlı daha güzel

günaydın duyguşumhadi ya ela bide damlaları içerken çok zorlanıyo bunu hiç içmez o zamn eşim almaya gitmişti bi deniyim tatlışım olmazsa ararım doktoru ya kızım çok huzurlu uslu benim düzenimiz bozulur die ödüm kopuo:18:

eczanede bulamaya bilir zaten canım duydugum kadarıyla toplatılmış zaten ferro sanol..
ben onu rüzgara verdim vermemle öğürüp kusması bir oldu sora bütün gün midesini bozdu çok kötü
damlayı verirken çay kaşığına damlatıp içir canım öbür türlü ağzına damlatman çok zor olur..

inşallah olmaz canım ya üzülürüm olursa tamam tatlım öyle yaparım zaten senin kullandığın bulunuyomu eczanelerde

duygucum rüzgarın resimlerini takip ediyorum maşallah ya koca oğlan gibi giyinmiş nasıl basıyo kız ayaklarının üstüne dim dik maşallah

canım bu iyi geceler mamasının normal mamadan veya sulu muhallebiden farkı ne.ben hiç kullanmadımda bilmiyorum.belki bende başlarım vermeye.bide kahvaltıya nezaman başladın :)))

slm kızlar 2 gündür bebğimin kakasında siyah ip gibi bişeler çıktı ...ek gıdaya geçmedim henüz bi sıkıntısı huysuzluğu yok çok şükür kaksıda normal sarı ama içinde ip gibi bişeler var anlaamdım sizin başınıuza geldim hiç:18:

benimkindede vardı canım ama benim kanda oluodu çok ıkınarak kaka yapıodu doktor gaita testi istedi temiz çıktı bepanthenle anestol verdi geçti

benimkindede vardı canım ama benim kanda oluodu çok ıkınarak kaka yapıodu doktor gaita testi istedi temiz çıktı bepanthenle anestol verdi geçti

kan yok cnm benimkinde ...sen ek gıdaya geçmişmiydin...iben o gün mantar yemiştim acaba benden mi kaynaklı diye düşündümm

canım bebeğine muz verdin mi hiç bende kızıma muz verdiğimde siyah ipliksi hareket etmeyen şeyler gördüm hemen ebemizi aradım ilk sorduğu şey muz verdim mi old. sonra birkaç gün vermedm olmadı gene vermeye başlayınca siyah ip gib şeyle oldu.

Günaydın herkese,
Bize de ferro sanol verdiler. Bir süre kullandım ama çok kötü yaptı kızımı. Çok fena gazı oldu, ve iştahını da kapattı bir hafta hiç emmedi sadece uyurken emzirebildim. Ben de bıraktım damlayı, kızım düzeldi. haftaya 5. ay kontrolümüz var, doktora soracağım ne yapalım diye.

muzu öyle ağzına değirdim o da emmişti sanırım ondan muzun ipliksi parçalarını eritemiyor sanırım midesi..bende muz yedim ondan da olabilir sanırım..saol cnm içimi rahatlattın

cnm bende vermedim yaa herkes bişler sölüyor kafayı yedim artık..versem mi vermesem mi ikilemde kaldım..ben ek gıdaya başlayınca veririm artık 6 aydan sonra şimdi sadece anne sütü veriyorum çok şükür bi sıkıntımız yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…