miribaaaa biz geldikk
ya bu annelik neden bu kdr duygusal yapıyoo insanı yaataş kalpli benim bile gözlerimi dolduruyoo offff:2:
HAftanın son günü ondan heralde ,misal ben,birazdan kaytarıcam ,işleri toparlıyorum.Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz ,babaanneyi görmeye ,"siz gelmezseniz ben gelicem " dedi ,amanin dedim,dur geliyoz
Öyle valla ,ben artık haber seyredemiyorum,hatta hamileliğimden beri ...Sana nooldu ki ?:44:
Benim eşim annesine karşı beni korur ama benimle de onlar için didişmeyi ihmal etmez malesef. Dediğin gibi o dengeyi kurabilse herşey daha güzel olacak ama tam yapamıyor..
Bu arada sen süper kaynana olacaksın, kızımı senin oğlana vermeyi düşünebilirim
HAftanın son günü ondan heralde ,misal ben,birazdan kaytarıcam ,işleri toparlıyorum.Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz ,babaanneyi görmeye ,"siz gelmezseniz ben gelicem " dedi ,amanin dedim,dur geliyoz
hoşgeldin canıımşimdilik herkese iyi geceler diliyorum :) ben aranıza yeni katıldım, bundan sonra bolca sohbet ederiz.Kuzucuklarınızla Allah'a emanet olun.İyi geceler.
tonbalıklı,günaydın annişler,
bugün makarnayı neyli yapsam acaba?
Ay nasıl üzülürüm oyle olursa biliyor musun? Sen evladı doğur, büyüt yetiştir evlendir sonra onu ziyarete gittiğimde otelde kalayım onlar da evlat diye ortalıkta dolaşsınlar. Geline karışmamak meselenin çözümü değil üslup önemli birazda hal tavır hareket burda birakin kayinvalideyi kendi annesine de gicik olan arkadaslar vardı eğer herseyi sorun gibi görürsek hayat cekinilmez olur eslerimizin hareketleri bile batmaya baslar bir süre sonra, bosverin biz evladımızin kisilik ve karakterinden sorumluyuz bırakın onlar ister anneci desin ister Şapur supur öpsün çok rahatsız olursanız sizde gider lavaboda iki dakika elini yuzunu yıkarsınız yavruların
Bu kv lafı uzadı biliyorum ama yazmadan geçemiyeceğim. Canım bak öyle diyorsun da dün başıma gelen bi hadise; Mutfaktaydık hepimiz, bebeğim babasının kucağındaydı, bende akşam yemeği hazırlıyordum. Gözleriyle nereye gitsem takip ediyor oğlum. Kv de 'e tabi hep BUNU görüyor da ondan bakıyor' dedi. Şimdi ne söylenir, nasıl anne yerine konulur böyle?
Bu kv lafı uzadı biliyorum ama yazmadan geçemiyeceğim. Canım bak öyle diyorsun da dün başıma gelen bi hadise; Mutfaktaydık hepimiz, bebeğim babasının kucağındaydı, bende akşam yemeği hazırlıyordum. Gözleriyle nereye gitsem takip ediyor oğlum. Kv de 'e tabi hep BUNU görüyor da ondan bakıyor' dedi. Şimdi ne söylenir, nasıl anne yerine konulur böyle?
böyle kvye ne denir allah aşkına BU ne demek ya öle diycene annesini tanıyo bak nasılda arıyo falan filan desene tatlı dilini arımı soktu dimi yani
Canım ya, üzülmekte haklı olabilirsin ama bazı yörelerin inan konuşma tarzları böyle yani hüsnü zanla bakmış olsak belki içimizi biraz daha rahatlatmış oluruz, espiriye ver, gülerek "aşkolsun anne 'bu' nedemek benim bir adım var" falan ama ciddiye almadan onun söylediğini, ciddiye alırsan ortam gerilir, belki gerçekten kötü niyet yoktur ortada, yada eşlerimizin hatrı için biz böyle görmeye çalışalım poliyana hesabı yani biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?