2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla oyle tatlim sulu goz olup ciktim
noldu sana ??
miribaaaa biz geldikk
ya bu annelik neden bu kdr duygusal yapıyoo insanı yaa taş kalpli benim bile gözlerimi dolduruyoo offff:2:

ahh canim ya en iyisini yapmissiniz haberlerle gelin o zaman pzt si
HAftanın son günü ondan heralde ,misal ben,birazdan kaytarıcam ,işleri toparlıyorum.Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz ,babaanneyi görmeye ,"siz gelmezseniz ben gelicem " dedi ,amanin dedim,dur geliyoz

Öyle valla ,ben artık haber seyredemiyorum,hatta hamileliğimden beri ...Sana nooldu ki ?:44:

bi annelik formunda ''bebeğime karşı en zayıf noktam ........ dır.'' diye bi konu acmıslar millet öle yorumlar yapmıski onları okurken bi baktım gözyaşları süzülüyo gözlerimden halbuki ne varki şimdi bunda..ben böle değildim vah basıma geleler ben bu minik kuşa hiç dayanamıyorum yaaaaaaa

Ay oglum da cook yakisikli teyzesiiiii

HAftanın son günü ondan heralde ,misal ben,birazdan kaytarıcam ,işleri toparlıyorum.Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz ,babaanneyi görmeye ,"siz gelmezseniz ben gelicem " dedi ,amanin dedim,dur geliyoz

Supersin:))bi ben değilmişim demekki,bu halimle hizmet edeceğime kalkıp gideyim en iyisi diyorum.

kızlar benim kızım hemen acıkıvermiyo artık önceden hemen acıkırdı mamayı az yiyo gibime geliyo zayıfta değil tombiş sayılır huysuzda değil demekkşi yetiyo yediği ama neden böle acabayarın 4. ay kontrolümüz var rota virüs aşımız var bi sorcam:44:

Bu kv lafı uzadı biliyorum ama yazmadan geçemiyeceğim. Canım bak öyle diyorsun da dün başıma gelen bi hadise; Mutfaktaydık hepimiz, bebeğim babasının kucağındaydı, bende akşam yemeği hazırlıyordum. Gözleriyle nereye gitsem takip ediyor oğlum. Kv de 'e tabi hep BUNU görüyor da ondan bakıyor' dedi. Şimdi ne söylenir, nasıl anne yerine konulur böyle?

böyle kvye ne denir allah aşkına BU ne demek ya öle diycene annesini tanıyo bak nasılda arıyo falan filan desene tatlı dilini arımı soktu dimi yani

Canım ya, üzülmekte haklı olabilirsin ama bazı yörelerin inan konuşma tarzları böyle yani hüsnü zanla bakmış olsak belki içimizi biraz daha rahatlatmış oluruz, espiriye ver, gülerek "aşkolsun anne 'bu' nedemek benim bir adım var" falan ama ciddiye almadan onun söylediğini, ciddiye alırsan ortam gerilir, belki gerçekten kötü niyet yoktur ortada, yada eşlerimizin hatrı için biz böyle görmeye çalışalım poliyana hesabı yani biraz

böyle kvye ne denir allah aşkına BU ne demek ya öle diycene annesini tanıyo bak nasılda arıyo falan filan desene tatlı dilini arımı soktu dimi yani

Valla tatlı dili geçtim canım ben. Beni annesi olarak saysa ona razıyım. Doğumumdan beri bebeğimin bakıcısıymışım gibi muamele ediyor.

Bak bizimkilerde mesela böyle konuşurlar arada(Ankaralılar) bir "la"dır gidiyor aralarında, hitap tarzları böyle kv kayıp pederime "o adam" der biz güleriz hatta eşim dalga bile geçer annesine kızar nasıl öyle hitap ediyorsun kocana diye, alışmak en iyisi aile olduğunuzu hatırlayıp gül geç boşver sonuçta sen de artık onların ailesinden bir fertsin

Bir aydır takip ettiğimiz hizmet içi eğitim seminerimiz bugün itibariyle sona ermiştir, sınavımızıda olduk 97 aldım, bu meselde burda kapanmıştır artık işimizle ilginlenmenin zamanı geldi

Yok canım ya bu en yeni örnek yoksa daha neleri var. Zaten eşimin hatrı için sesimi çıkarmıyorum. Abarttığı zamanlar da oluyor, o zaman benim yerime o cevabını veriyor sağ olsun. Annesinin nasıl biri olduğunu biliyor çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…