Valla tatlı dili geçtim canım ben. Beni annesi olarak saysa ona razıyım. Doğumumdan beri bebeğimin bakıcısıymışım gibi muamele ediyor.
ya kızlar sanırım bizim kvden beklentilerimiz çok yüksek beklentimiz olmayınca kızıyoruz sonuçta kim ne derse desin annemiz gibi ince düşünemiyolar olmuyo
yok be guzelim beklentinin yuksekligi degil de sadece insan olmasini bekliyorum ben kendi adima
mesela benimki de haticenin kadar olmasa da fena degildir
haa ama birkac atismamizdan bilir benim disli oldugumu o yuzden pek bulasmaz
yani gecen anlatmistim kv diyor ki "bu cok anneci ve anneanneci olmus hıh" (ifade bu)
ee cok normal butun hafta ben ve annem bakiyor bebelere sen haftada bir saat ya goruyorsun ya gormuyorsun
gorunce de naziyla oynamiyorsun napicak cocuk
ya da kendini bir anneyle nasil kiyaslarsin
Haklısın. Evlnmeden önce söylerlerdi de saçma bulurdum kültür farkı diye. Biz egeliyiz onlar tokatlı. Kesinlikle örf adet olmasa bile şive farkı var.Bak bizimkilerde mesela böyle konuşurlar arada(Ankaralılar) bir "la"dır gidiyor aralarında, hitap tarzları böyle kv kayıp pederime "o adam" der biz güleriz hatta eşim dalga bile geçer annesine kızar nasıl öyle hitap ediyorsun kocana diye, alışmak en iyisi aile olduğunuzu hatırlayıp gül geç boşver sonuçta sen de artık onların ailesinden bir fertsin
haklısın canım yaa bide bu kayınvalidelerin anneyle kendini kıyaslama huyu var ya ne garip ben daha hiç atışmadım kız kvle
amann nazar degmesin tatlimm
Haklısın. Evlnmeden önce söylerlerdi de saçma bulurdum kültür farkı diye. Biz egeliyiz onlar tokatlı. Kesinlikle örf adet olmasa bile şive farkı var.
niye öyle canım öyle şey olurmu o öyle düşünse bile sonuçta sen annesisin canın kanın boşver
aranız pek ii değil galiba
Aramız doğumdan önce o kadar iyiydi ki. Arkadaş gibiydik. Tek çocuğuyla evliyim el bebek gül bebek ilgileniyordu. Her davete birlikte giderdik. Ne zaman ki bebek doğdu, bakımıyla ilgili herşeye karıştı ve ben dediklerini yapmadım işte o zaman koptu ipler, 180 derece değişti. Hep söylerim kvnin iyisi kötüsü doğumdan sonra anlaşılır
merhabalar arkadaşlar;
kızım 22 ağustos 2012 doğumlu, seslenince bana bakmıyor acaba bunun için erken mi? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
haklısın canım yaa bide bu kayınvalidelerin anneyle kendini kıyaslama huyu var ya ne garip ben daha hiç atışmadım kız kvle
Kesinlikle katılıyorum. Annelerine yaptıkları tepkilerin aynısını bekliyorlar. Sanki mümkünmüş gibi.
seni rahatlatmak için söylemiyorum canım ama kötü niyet olmadığına şimdi daha da emin oldum, bizde tokatlıyız ve bizim memlekette "bu" lafzı çok kullanılır, annemler yeni gelinken kayınpeder kv yanında eşlerine isimle seslenmezlermiş onlardan bahsederken de "senin oğlun" yada "bu" derlermiş :)
burda malesef kullanan arkadaşlar vardı yazıyı okurlar inşallah, bizim sağlık ocağı 4.ay kontrolünde vermedi gerçi hiç ilgilenmedi de :)
bende neye sinir oluyorum biliyomusun benim kızım tıpkı babası eşimde annesine benziogeçen gün kızımı yanağına yaklaştırmış benziyomuyuz bizzzzzz diyo delrdimm
Gerçekten mi?Teşekkür ederim canım ama rahatladım. Sen birebir yaşıyorsun en doğrusunu bilirsin. Bundan sonra bu lafına takılmayacağım bende.
nasıl yaa saglık ocagı ozellıkle kullanın dıye dırettı...
nasıl yaa saglık ocagı ozellıkle kullanın dıye dırettı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?