2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla tatlı dili geçtim canım ben. Beni annesi olarak saysa ona razıyım. Doğumumdan beri bebeğimin bakıcısıymışım gibi muamele ediyor.

niye öyle canım öyle şey olurmu o öyle düşünse bile sonuçta sen annesisin canın kanın boşver
aranız pek ii değil galiba

ya kızlar sanırım bizim kvden beklentilerimiz çok yüksek beklentimiz olmayınca kızıyoruz sonuçta kim ne derse desin annemiz gibi ince düşünemiyolar olmuyo

yok be guzelim beklentinin yuksekligi degil de sadece insan olmasini bekliyorum ben kendi adima
mesela benimki de haticenin kadar olmasa da fena degildir
haa ama birkac atismamizdan bilir benim disli oldugumu o yuzden pek bulasmaz
yani gecen anlatmistim kv diyor ki "bu cok anneci ve anneanneci olmus hıh" (ifade bu)
ee cok normal butun hafta ben ve annem bakiyor bebelere sen haftada bir saat ya goruyorsun ya gormuyorsun
gorunce de naziyla oynamiyorsun napicak cocuk
ya da kendini bir anneyle nasil kiyaslarsin
ya kızlar sanırım bizim kvden beklentilerimiz çok yüksek beklentimiz olmayınca kızıyoruz sonuçta kim ne derse desin annemiz gibi ince düşünemiyolar olmuyo

kızlar kv ameliyat olmuştu eltim yemek yapıp gelmiş benim eşim güzel olmuş valla falan dedi kv senin açlığına gelmiştir dedi ne nietle söyledi bilmiyorum artık

haklısın canım yaa bide bu kayınvalidelerin anneyle kendini kıyaslama huyu var ya ne garip ben daha hiç atışmadım kız kvle

Haklısın. Evlnmeden önce söylerlerdi de saçma bulurdum kültür farkı diye. Biz egeliyiz onlar tokatlı. Kesinlikle örf adet olmasa bile şive farkı var.

Haklısın. Evlnmeden önce söylerlerdi de saçma bulurdum kültür farkı diye. Biz egeliyiz onlar tokatlı. Kesinlikle örf adet olmasa bile şive farkı var.

seni rahatlatmak için söylemiyorum canım ama kötü niyet olmadığına şimdi daha da emin oldum, bizde tokatlıyız ve bizim memlekette "bu" lafzı çok kullanılır, annemler yeni gelinken kayınpeder kv yanında eşlerine isimle seslenmezlermiş onlardan bahsederken de "senin oğlun" yada "bu" derlermiş :)

niye öyle canım öyle şey olurmu o öyle düşünse bile sonuçta sen annesisin canın kanın boşver
aranız pek ii değil galiba

Aramız doğumdan önce o kadar iyiydi ki. Arkadaş gibiydik. Tek çocuğuyla evliyim el bebek gül bebek ilgileniyordu. Her davete birlikte giderdik. Ne zaman ki bebek doğdu, bakımıyla ilgili herşeye karıştı ve ben dediklerini yapmadım işte o zaman koptu ipler, 180 derece değişti. Hep söylerim kvnin iyisi kötüsü doğumdan sonra anlaşılır

canım doğumdan sonra çok sinirliydim ben ya biri bebeğimle ilgili akıl verdimi iyi kötü beynime gidiyodu halada sevmiyorum biri karıştımı ama yapıyo kv ler büyğüm tecrübelyim gibisinden yapıolar heralde

merhabalar arkadaşlar;
kızım 22 ağustos 2012 doğumlu, seslenince bana bakmıyor acaba bunun için erken mi? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

canım bizimkide 22 ağustos doğumlu keyfi isteyince bakıyor hatta yarım dönmeye bile çalışıyor ama bazan dibine kadar giriyorum gözünü bile çevirmiyor :) endişe etme canım bakar mutlaka, kız? erkek?

Kesinlikle katılıyorum. Annelerine yaptıkları tepkilerin aynısını bekliyorlar. Sanki mümkünmüş gibi.

bende neye sinir oluyorum biliyomusun benim kızım tıpkı babası eşimde annesine benziogeçen gün kızımı yanağına yaklaştırmış benziyomuyuz bizzzzzz diyo delrdimm

Gerçekten mi?Teşekkür ederim canım ama rahatladım. Sen birebir yaşıyorsun en doğrusunu bilirsin. Bundan sonra bu lafına takılmayacağım bende.

bende neye sinir oluyorum biliyomusun benim kızım tıpkı babası eşimde annesine benziogeçen gün kızımı yanağına yaklaştırmış benziyomuyuz bizzzzzz diyo delrdimm

Eee o zaman dolaylı yoldan benziyordur babaannesine niye kızdın ki? En azından düşünceni önemseyip sormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…