2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel sen aksamlari evi temizleyebiliyor musun benim aksama pilim bitmis oluyo babamiz yapiyor temizligu faln:)

Aman deyim, kendi eşyalarını dağıtmasında yardımı gerekmez :) ama yemekten iyi anlar hatta karışma düzeyindedir çok ileri gittiğinde kolundan tutup atıyorum mutfaktan

merhaba kızlar su an kv ler geldi ve yine kızı şappur şuppur opuyor ve sinirden kuduruyorum dışarıdan geldi el yuz yıkamak yok aralıkssız opuyor kızımı ne yapsam valla bu duruma bir care bulmam lazım

Kız yeni gelmişler özlemişlerdir, ama haklısın dışardan gelmişlerse en azından bi el yıkayıp sonra istedikleri kadar sevebilirlerdi bebeği, bizde bir daha ki hafta sonu hem anneannemizi hem babaannemizi göreceğiz inşallah, verecem ellerine bebeği ooohhh dinleneceğim biraz kısmet olursa 2 gün kalıp kv mi alıp evimize döneceğiz sonra en az 1 ay burda bebeğimle ilgilenecek çok heyecanlıyım o boş durmaz yemekleride yapar bende işten gelince dinlenirim oğlumu severim inşallah tabi

Benim de bir hafta kayınvalide bir hafta annem bakıyor oğluma,annem benim evimde gelip bakıyor bir hafta kalıyor bizde yani,ama kayınvalidem kendi binde bakıyor.her sabah ona bırakıyoruz cocuğu.zor oluyor ama napalim. Aksam is dönüşü ben alıyorum cocuğu erken çıktığım için.aksam orda yemek yiyip Çıkıyorum sagolsun Kadın ac göndermiyor beni.annem baktığı zamanda annem yemek yapıyor.yemek yapmayı unutucam..bugün edeyim yapayım dedim bari.. Bu arada 4 guN tatiliz oğllumla 4 guN gEcirebilecegim.1 gunü bitti bile

Son düzenleme:

canım en azından yabancı biri bakmıomuş çalışmanın en büyük sorunu bu olsa gerek dimi keyifli günler o zaman oğluşunla

kızlar şu kan damlasını veremiyorum oğluma anında çıkarıyo yada bütün gün kırmızı kırmızı kusuyo elma suyuna karıştırsam mı ki

kızlar şu kan damlasını veremiyorum oğluma anında çıkarıyo yada bütün gün kırmızı kırmızı kusuyo elma suyuna karıştırsam mı ki

valla canım bana bugün verdi daha doktor kullanmadım kimseninde bebişi pek sevmiyo ya nie olmasın olur bence benim komşum ebe sordum bugün karın ağrısı falan yapar ama gerçekten çok önemli ilerde derlerini anlamasında dahi yarar var özellikle kız çocukları daha kansız oluo düzenli ver dedi tatlım

bizim doktorumuz 1 ay önce vermişti ama düzenli kullanamıyorum ki....olması elmaya falan karıştırım bari

bizim doktorumuz 1 ay önce vermişti ama düzenli kullanamıyorum ki....olması elmaya falan karıştırım bari

Bizim doktorumuz santafer verdi.benim oğlum sorunsuz iciyor hergün.ben de tadına baktım gayet güzel bı şey.bence değiştirin damlayı cocuğunuz içmiyorsa

bize de al dediler ama eczanelerde yok demekki bundanmış. ben hala verip vermeme konusunda kararsızım pekmez daha iyidir gibi geliyor.

senin tecrübelerine güveniyorum canım ama bi yandanda kafam karışıyor işte versemmi damlayı diye pufff cam rendemi kullanıyosun ben bizim burda heryere baktım bulamadım yaa araştırmaya devam edeceğim. bir de muzu sorucam burda okudum bi arkadaş yazmış muz yedirince kakada iplik gibi şeyler oluyormuş sen ne dersin? bizimki muz yalamayı pek seviyor..

sağol canım verdiğin bilgiler için ben ilk kez bugün ek gıda sütlü pirinçli muhallebi verdim kaşıkla bayağı sevdi ve yedi ama sanki kendim yapıp bişeyler versem daha iyi neticede o da hazır...

Pekmez veren arkadaşlarım hangi pekmezi içiriyorsunuz?

ben annemin yaptığı dut ve erik pekmezi veriyorum daha doğrusu henüz yalatıyorum...

bu arada resim koyan arkadaşlar yavrularınıza maaşallah Allah nazarlardan saklasın hepsi çok tatlılar

Kizlar 5gun gelen bakiciya ne kadar veriyorsunuz

Ben istanbuldayım canım sabah 9 akşam 18:30 bebek bakımı, evin günlük işlerî, ütü, yemek 900'e anlaştık. Annem de evde olacak, işleri annem varken yapacak. İstanbul pahalı ama diğer şehîrlerde daha ucuzdur. Burda bîle semt semt farkediyor.

Ela bayağı popüler bu sene. 2012'de en çok verilen 20 isim arasındaymış, geçen liste vardı hürriyette. İlk okullarda da artık ilk olarak Ali değil Ela yazıyorlar

evet canım bende görmüştüm
çok güzel ama canım ya ela deyince kibar nazik bi kız aklıma gelio

aynen canım bende manisadayım yemek ütü vs bebk bakımı 400civarı falan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…