Ne guzel sen aksamlari evi temizleyebiliyor musun benim aksama pilim bitmis oluyo babamiz yapiyor temizligu faln:)
merhaba kızlar su an kv ler geldi ve yine kızı şappur şuppur opuyor ve sinirden kuduruyorum dışarıdan geldi el yuz yıkamak yok aralıkssız opuyor kızımı ne yapsam valla bu duruma bir care bulmam lazım
Ben 2,5 gune 300 veriyodum yakinda ise baslayacmda
Kız yeni gelmişler özlemişlerdir, ama haklısın dışardan gelmişlerse en azından bi el yıkayıp sonra istedikleri kadar sevebilirlerdi bebeği, bizde bir daha ki hafta sonu hem anneannemizi hem babaannemizi göreceğiz inşallah, verecem ellerine bebeği ooohhh dinleneceğim biraz kısmet olursa 2 gün kalıp kv mi alıp evimize döneceğiz sonra en az 1 ay burda bebeğimle ilgilenecek çok heyecanlıyım o boş durmaz yemekleride yapar bende işten gelince dinlenirim oğlumu severim inşallah tabi
Benim de bir hafta kayınvalide bir hafta annem bakıyor oğluma,annem benim evimde gelip bakıyor bir hafta kalıyor bizde yani,ama kayınvalidem kendi binde bakıyor.her sabah ona bırakıyoruz cocuğu.zor oluyor ama napalim. Aksam is dönüşü ben alıyorum cocuğu erken çıktığım için.aksam orda yemek yiyip Çıkıyorum sagolsun Kadın ac göndermiyor beni.annem baktığı zamanda annem yemek yapıyor.yemek yapmayı unutucam..bugün edeyim yapayım dedim bari.. Bu arada 4 guN tatiliz oğllumla 4 guN gEcirebilecegim.1 gunü bitti bile
ii veriyomuşsun canım bizim burlarda o kadar vermiolar ama çalışmadığım için bilmiorum valla:44:
Sen nerdeydin hamgi sehir yani
ben manisadayım canım sen?
Ben de malatyada
kızlar şu kan damlasını veremiyorum oğluma anında çıkarıyo yada bütün gün kırmızı kırmızı kusuyo elma suyuna karıştırsam mı ki
valla canım bana bugün verdi daha doktor kullanmadım kimseninde bebişi pek sevmiyo ya nie olmasın olur bence benim komşum ebe sordum bugün karın ağrısı falan yapar ama gerçekten çok önemli ilerde derlerini anlamasında dahi yarar var özellikle kız çocukları daha kansız oluo düzenli ver dedi tatlım
bizim doktorumuz 1 ay önce vermişti ama düzenli kullanamıyorum ki....olması elmaya falan karıştırım bari
canim demir damlasi biz de huysuzluk yapti duzenimizi bozdu biz de damlayi biraktik onun yerine pekmez ve yumurtanin sarisini yiyoruz (demir deposuymus dr dedi)
yogurdu mayala bitine kadar kullan hergun mayalamana gerek yok
biz meyveleri rendeleyim yogurdun icine katarak basladik once (muz , elma )
sonra mandalina suyunu sikip icmeye basladik (bir mandalina). ama mandalinaya daha sonra basla asitli oldugu icin totolarini yakabiliyor sisle
ek gida verdikten sonra biberonla suyu ver o ne kadar icecegini bilir annesi :))
canım ben ilk elma suyuyla başladım 10cc-20cc en son 30cc.tabii 2-3günde bir arttırarakelmaya alıştıktan sonra havuç suyu vermeye başladım.oda aynı şekilde.şimdi cam rendede elmanın çeyreğini rendeleyip veriyorum.meyve suyu pek vermiyorum.kaşık mamasıda mama yemeden önce çok aç değilken 1 yemek kaşığı kadar suyla hazırlayıp muhallebi gibi veriyorum.çünkü daha küçükler öğün olacak şekilde vermek bende doğru değil.bizim amacımız tattırmak, kaşıkla yeme alışkanlığını yavaş yavaş edindirmek.işte ben bunları yapıyorum.ama diğer arkadaşlarada sor istersen.
Pekmez veren arkadaşlarım hangi pekmezi içiriyorsunuz?
Kizlar 5gun gelen bakiciya ne kadar veriyorsunuz
benşim kızımın adıda ela canımvalla ya 2 çocuğum falan olsa evi şey götürürdü heralde
Ela bayağı popüler bu sene. 2012'de en çok verilen 20 isim arasındaymış, geçen liste vardı hürriyette. İlk okullarda da artık ilk olarak Ali değil Ela yazıyorlar
Ben istanbuldayım canım sabah 9 akşam 18:30 bebek bakımı, evin günlük işlerî, ütü, yemek 900'e anlaştık. Annem de evde olacak, işleri annem varken yapacak. İstanbul pahalı ama diğer şehîrlerde daha ucuzdur. Burda bîle semt semt farkediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?