kaderimiz aynıymış arkadaşım..benimde eşim bu akşam görevde olduğundan yalnızım...oğluşlarımda çoktan uyuduson 4 yılbaşında olduğu gibi yine eşim yanımda yok, oğlumla başbaşa kaldık o da uyudu yalnız bıraktı beni :)
Rabbim evlerimizden huzurumuzu eksik etmesin, evlatlarımızla bizleri imtihanda etmesin inşallah... amin.
kızlar dün kızım bi tıkandı uyuyodu yanında yatıodum bende uyandı bişeyi yoktu birden oldu tükrğünümü yutamadı bilmyorum aldım hemen sırtna vurdum çırpndı tam apartmana çıkcam açıldı gitti ama yarı ömrüm gitti elim ayağmda can kalmadı uyuyo die mutfakata falan olsam allah korusun hepimizin bebeklerini çok korktum
Oyyy maşallahannesi tutu su güzel ama kızın çuval giyse üzerinde güzel durur. Cok tatlı masallahhh yılın ilk gunü ilk saatleri ve biz kızına talibiz
Ben de 29 olacağım.. 30'a bir kaldı.. Geçenlerde temmuz topiğinde herkes yaşını yazmış maşallah hepsi 21-22 yaşlarında. Bizim topik o kadar genç değil galiba.. Herkes kaç yaşında merak ettim???
Cok gecmis olsun. Dediğin gibi Allah korumuş sen yanindaymissin . İnsaallah ne sen nede baskasi Böyle birsey yasamaz .
evet canım ya çok saol aminnn...
sabaha hiçde iyi uynamadım malesef ve şuan çok üzüntülüyüm, oğlumu yerde yatsın diye altına kalın bir battaniyemiz vardı onu sereyim dedim yazın kaldırdığım için bakmamıştım tabi özel çantasında olduğu halde hem battaniyem hem de uyku setim (yorgan) malesef duvar terleme yaptığından içine su sızmış ve küflenmiş( yatak odasında gardolabıyla duvar arasında bir boşluğum vardı oraya üst üste koymuştum hiç aklıma gelmemişti duvarın terleme yapabileceği kuytu olduğu için görmemişiz öyle ciddi bir koku da yoktu ama eşim arada bi koku geldiğini söylemişti ben de cocuk cok kustuğu için kusmuk kosudur diye pek üstünde durduyordum, velhasıl ben bu küf lekelerini nasıl çıkaracağım yorgan sararmış makineyede sığmaz, haftaya da kayınvalidem gelecek onun hediyesiyle düğünde ( bu sitede böyle bir bilgi var mı arkadaşlar ya da bana yardımcı olabilecek akıl verecek birileri
Senin kaderin bu sanırım26 buçuk yasındayım
ben yenı yıla uyuyarak gırmeyı tercıh ettım ve herzamankı gıbı mısafrım vardı bırazdan da gelecekler ben bu yıl mısafrle gecırecegım sanırım
sabaha hiçde iyi uynamadım malesef ve şuan çok üzüntülüyüm, oğlumu yerde yatsın diye altına kalın bir battaniyemiz vardı onu sereyim dedim yazın kaldırdığım için bakmamıştım tabi özel çantasında olduğu halde hem battaniyem hem de uyku setim (yorgan) malesef duvar terleme yaptığından içine su sızmış ve küflenmiş( yatak odasında gardolabıyla duvar arasında bir boşluğum vardı oraya üst üste koymuştum hiç aklıma gelmemişti duvarın terleme yapabileceği kuytu olduğu için görmemişiz öyle ciddi bir koku da yoktu ama eşim arada bi koku geldiğini söylemişti ben de cocuk cok kustuğu için kusmuk kosudur diye pek üstünde durduyordum, velhasıl ben bu küf lekelerini nasıl çıkaracağım yorgan sararmış makineyede sığmaz, haftaya da kayınvalidem gelecek onun hediyesiyle düğünde ( bu sitede böyle bir bilgi var mı arkadaşlar ya da bana yardımcı olabilecek akıl verecek birileri
yeni yılın öğleden sonrasından herkese merhabaaaaaaa
ben ne dicem şimdi :26:
bu ayın 9unda eşimin dogum günü bende kocama süpriz bi akşam düşünüyorum..
eh malum evimizde değiliz bide bebek var bende düşündüm kii sütümü sağıp bebişi anneme bırakıcam.akşam dışarda güzel bi yemek yiyip sorada güzel bi otelde bi gece geçirelim..hem 2miz içinde değişiklik olmuş olur.bebiş oldugundan beri söle rahat bi an yaşayamamıstık..ay çok heyecanlandım
ne dersiniz nasıl fikir???? bebiş gece durur heralde dimii?varmı böle bi gece kaçamak yapan??
ben hiç yapmadım canım ama çok çok güzel bi fikir çok beğendime sütünüde sağcan durur heralde bebeğin sakin zaten dimi senin ama çok güzel düşünmüşsün valla inşallah romantik bi gün geçirirsiniz
Senin kaderin bu sanırım
Büyük ugraşlar verdim oglum uyuyarak girsin diye uyuyordu o saatte 11bucukta uyanınca işte dedim 12yede uyanık girecek velet ama geri uyuttum çok şükür
yeni yılın öğleden sonrasından herkese merhabaaaaaaa
ben ne dicem şimdi :26:
bu ayın 9unda eşimin dogum günü bende kocama süpriz bi akşam düşünüyorum..
eh malum evimizde değiliz bide bebek var bende düşündüm kii sütümü sağıp bebişi anneme bırakıcam.akşam dışarda güzel bi yemek yiyip sorada güzel bi otelde bi gece geçirelim..hem 2miz içinde değişiklik olmuş olur.bebiş oldugundan beri söle rahat bi an yaşayamamıstık..ay çok heyecanlandım
ne dersiniz nasıl fikir???? bebiş gece durur heralde dimii?varmı böle bi gece kaçamak yapan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?