kızlar oglusum ıshalmı acaba cozemedım nasıl anlayabılırım??bır huzursuzlugu atesı iştahsızlıgı yok allaha sukur.sadece gun ıcınde daha sık kaka yapıyor.annem dıs cıkarma belırtısı dıyor ama yarın bı doktora gıtsemmı bılemedım.özel hast.yok burda dev.hast.de kalabalık tahlıllerı tutarsız:26::26:
Izinleri devam edenleride kapsiyormu acaba
ne gzl bebeğin maşallah rabbim hepinizinkileride nazarlardan kötülüklerden korusun.bnmde meleğim sizinkiler kadar olacaktı.rabbim verdi o aldı napalım
sonunda tutu takımız bittı nasıl olmuş teyzoşlarEki Görüntüle 592015 Eki Görüntüle 592016
cok sagol canım ewet takıp edıyordum yazdıklarını canım allah bırdha yasatmasın.tekrardan tesekkurlerBiz 2 aylıkken bayağı kaka problemi yaşadık. 3 farklı doktora gittik ve bayağı araştırdım. Ulaştığım sonuç çocuğun huzursuzluğu, ateşi varsa, kakada kan görülürse, kilo problemi olursa doktora gitmek lazım bunun dışında regi, kıvamı sayısı değişebîliyor zaman zaman. Bizimki bir ara 8-9 kere yapıyordu, kendiliğînden düzeldî. Sadece sayısı arttı diye götürme bence hemen, takîp et biraz. İnternette diş belirtilerinde ishal de yazıyor annenin dediği gîbi.
sonunda tutu takımız bittı nasıl olmuş teyzoşlarEki Görüntüle 592015 Eki Görüntüle 592016
Benim işyerinde haber siteleri açılmıyor,hangi ilaçtan bahsediliyor bilgi verir misiniz?5.ay kontrolümüzde ferrum aldık eczaneden ama daha kullanmadım ,yarın sabah başlıycaktım,ne yapsam ki :44:
Umay'la takipteyiz, 19 ocak'ta da bizim 6 ay bitiyor.Senin bebelerin isimleri ne bu arada ,daha önce yazdıysan da ben kaçırmışımwalla biz ferrum denemistik o da mahvetti
5,5 ayligiz canim ocak 10 da 6 ayimiz biticek
kasik mamasi aslinda canim icerigi sebebiyle daha tok tutuyor daha rahat uyuyo bebeler
kahvaltıya 5 aylıkken basladik canim
Eşinle yalnız kalmayı mı tamamen yalnız kalmayı mı? Ben valla tek başıma takılmayı özlüyorum ,evlilik öncesi 6 yıl yalnız yaşama deneyiminden sonra bayağı sıkılmıştım evlenince.ya kizlar arada hic yalniz kalmayi ozlediginiz oluyor mu
Ben kv ye hep espriyle laf sokarım (damarıma basmadığı sürece) ,şöyle ki ; eve gelir gelmez ayakkabılarını çıkarırken ; "babaannemiz şimdi elllerini yıkayıp gelicek,bize dışardan mikrop taşımayacak" gibi...Baktım lafımı dinlemiyor direk söylerim hiç affetmemmerhaba kızlar su an kv ler geldi ve yine kızı şappur şuppur opuyor ve sinirden kuduruyorum dışarıdan geldi el yuz yıkamak yok aralıkssız opuyor kızımı ne yapsam valla bu duruma bir care bulmam lazım
O kadar işe çok değil bence,İstanbul dışı fiyatlar düşükmüş gerçekten ama ,burda semte göre değişiyo fiyatlar ve sadece bebek bakımı yapıyolar,evişi mevişi nerdeeeee....İyiymiş bu, İstanbul'da mısın? Benimki düşündüğümden biraz fazla oldu ama bir sürü kişîyle görüştüm 1000 den aşağı inmedi çoğusu.
Pek güzel olmuş,üstünde de görmek isteriz...sonunda tutu takımız bittı nasıl olmuş teyzoşlarEki Görüntüle 592015 Eki Görüntüle 592016
Gunaydinnlarr..
Yeni yiliniz simdiden bol saglik huzur para nese getirsin insallah evlerinize..guzel bi yil gecirmek dilegiyle.. :)
senin tecrübelerine güveniyorum canım ama bi yandanda kafam karışıyor işte versemmi damlayı diye pufffcam rendemi kullanıyosun ben bizim burda heryere baktım bulamadım yaa araştırmaya devam edeceğim. bir de muzu sorucam burda okudum bi arkadaş yazmış muz yedirince kakada iplik gibi şeyler oluyormuş sen ne dersin? bizimki muz yalamayı pek seviyor..
[/B]
Eşinle yalnız kalmayı mı tamamen yalnız kalmayı mı? Ben valla tek başıma takılmayı özlüyorum ,evlilik öncesi 6 yıl yalnız yaşama deneyiminden sonra bayağı sıkılmıştım evlenince.
kızlar yeni yılınız kulu olsun eşinizle bebeklerinizle sağlıklı mutlu yıllar geçen yılbaşımı acile giderek geçirmiştim feci griptim mide bulantılarımı grip yüzünden zannediodum ama hamilymişim
kızlar yeni yılınız kulu olsun eşinizle bebeklerinizle sağlıklı mutlu yıllar geçen yılbaşımı acile giderek geçirmiştim feci griptim mide bulantılarımı grip yüzünden zannediodum ama hamilymişim
noldu kız neden şaşırdınız siz şimdi geçen yılbaşı hamilymişim bilmiodum diorum
noldu kız neden şaşırdınız siz şimdi geçen yılbaşı hamilymişim bilmiodum diorum
biz de simdi tekrar hamilesin anladikkk
sadece sonunu okuduk heralde ,panik olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?