2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz 2 aylıkken bayağı kaka problemi yaşadık. 3 farklı doktora gittik ve bayağı araştırdım. Ulaştığım sonuç çocuğun huzursuzluğu, ateşi varsa, kakada kan görülürse, kilo problemi olursa doktora gitmek lazım bunun dışında regi, kıvamı sayısı değişebîliyor zaman zaman. Bizimki bir ara 8-9 kere yapıyordu, kendiliğînden düzeldî. Sadece sayısı arttı diye götürme bence hemen, takîp et biraz. İnternette diş belirtilerinde ishal de yazıyor annenin dediği gîbi.

cok sagol canım ewet takıp edıyordum yazdıklarını canım allah bırdha yasatmasın.tekrardan tesekkurler
sonunda tutu takımız bittı nasıl olmuş teyzoşlarEki Görüntüle 592015 Eki Görüntüle 592016

cok guzeeellll bıde ustunde gorseydık cıcı kızın

güneydın kızlar.bakanlık çalışan annelerin süt izniyle ilgili düzenleme yolunda lütfen sizde bakanlığın dilek şikayet hattına bi e posta atın belki bizide kapsar bu yasa.bimmer.gov.tr

Haftanın ilk günü,yılın son gününden herkese merhaba...
Dilediğiniz gibi bir yıl geçirirsiniz inşallah,mutlu mutlu yıllar herkese...

Benim işyerinde haber siteleri açılmıyor,hangi ilaçtan bahsediliyor bilgi verir misiniz?5.ay kontrolümüzde ferrum aldık eczaneden ama daha kullanmadım ,yarın sabah başlıycaktım,ne yapsam ki :44:

walla biz ferrum denemistik o da mahvetti
5,5 ayligiz canim ocak 10 da 6 ayimiz biticek

kasik mamasi aslinda canim icerigi sebebiyle daha tok tutuyor daha rahat uyuyo bebeler
kahvaltıya 5 aylıkken basladik canim
Umay'la takipteyiz, 19 ocak'ta da bizim 6 ay bitiyor.Senin bebelerin isimleri ne bu arada ,daha önce yazdıysan da ben kaçırmışım

ya kizlar arada hic yalniz kalmayi ozlediginiz oluyor mu
Eşinle yalnız kalmayı mı tamamen yalnız kalmayı mı? Ben valla tek başıma takılmayı özlüyorum ,evlilik öncesi 6 yıl yalnız yaşama deneyiminden sonra bayağı sıkılmıştım evlenince.

merhaba kızlar su an kv ler geldi ve yine kızı şappur şuppur opuyor ve sinirden kuduruyorum dışarıdan geldi el yuz yıkamak yok aralıkssız opuyor kızımı ne yapsam valla bu duruma bir care bulmam lazım
Ben kv ye hep espriyle laf sokarım (damarıma basmadığı sürece) ,şöyle ki ; eve gelir gelmez ayakkabılarını çıkarırken ; "babaannemiz şimdi elllerini yıkayıp gelicek,bize dışardan mikrop taşımayacak" gibi...Baktım lafımı dinlemiyor direk söylerim hiç affetmem

İyiymiş bu, İstanbul'da mısın? Benimki düşündüğümden biraz fazla oldu ama bir sürü kişîyle görüştüm 1000 den aşağı inmedi çoğusu.
O kadar işe çok değil bence,İstanbul dışı fiyatlar düşükmüş gerçekten ama ,burda semte göre değişiyo fiyatlar ve sadece bebek bakımı yapıyolar,evişi mevişi nerdeeeee....

sonunda tutu takımız bittı nasıl olmuş teyzoşlarEki Görüntüle 592015 Eki Görüntüle 592016
Pek güzel olmuş,üstünde de görmek isteriz...

Herkesler nerdeee,yılbaşı hazırlıkları mı var yoksa? Biz evde takılıcaz ,kuzuların ilk yılbaşısıııııı

canim normal rende kullaniyorum
ipliklerini temizliyorum ben hic oyle bisiyle karsilasmadim

aslinda ben de tamamen yalniz kalmak istiyorummm
Eşinle yalnız kalmayı mı tamamen yalnız kalmayı mı? Ben valla tek başıma takılmayı özlüyorum ,evlilik öncesi 6 yıl yalnız yaşama deneyiminden sonra bayağı sıkılmıştım evlenince.

kızlar yeni yılınız kulu olsun eşinizle bebeklerinizle sağlıklı mutlu yıllar geçen yılbaşımı acile giderek geçirmiştim feci griptim mide bulantılarımı grip yüzünden zannediodum ama hamilymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…