Bı de söylemeyi unuttum o kadar temizliğin üzerine aksam üstü esim bı de halinin üzerine cay dökmez mı? Hemen müdahale etkimde çıktı ama yarın tamamen silmeyi düşünüyorum. Bu ilçede bir tane halı yıkayan yer var o da oto yikamaci :) yorgan yikayacaklarini sanmam yer pek müsait değil yazın gormuştum halıları
Bile dışarda demirlerin üzerinde kurutuyorlardı :)
Bı de söylemeyi unuttum o kadar temizliğin üzerine aksam üstü esim bı de halinin üzerine cay dökmez mı? Hemen müdahale etkimde çıktı ama yarın tamamen silmeyi düşünüyorum. Bu ilçede bir tane halı yıkayan yer var o da oto yikamaci :) yorgan yikayacaklarini sanmam yer pek müsait değil yazın gormuştum halıları
Bile dışarda demirlerin üzerinde kurutuyorlardı :)
Ne zor bir gündü ya Neyseki hallettim zorda olsa makineye sigdirdim bı güzel temizlendi battaniyeyide silerek temizledim o vesileydede eve bi temizlik yaptim :) duvar kenarlarindaki supurgelikler tamamen küftu onlarida yarın isten gelince dolanı esime çektirir sileceğim bir sürede havalandirirsam tamamdir insallah yinelemez kuru tutmak lazım. Komşuma söylemiştim durum böyle diye o da tüm hurçlarını indirip kontrol etmiş is çıkardım kadına pazar pazar :)
Kisss bugun tatil ama pazar degil.)
Ouzı bebeler nasıl canım
Bebegimin birinin burnu akiyor bogazida hiriltili on saatlik yola dayanamadi tabi ates lmadikca mudahale etmeyecegim ama yinede sirtini yagliyorum ihlamur veriyorum bana tavsiyesi olan var mi
yılın ılk fotoları bızden bu gulusler dunyaya bedel...
2. fotoda bizdeen yeni yılınız kutlu olsuun teyzişlerrr
canim ihlamurun icine ayva yapragi tarcin zencefil de kat
az biraz balla zencefili de gunde bir kere yuttur gogsu yumusatiyor
oyy masallah gunum aydinlandi walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?