2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iriss cim duzce nasildi

Güzeldi canım , ama gidiş geliş bizim için kıyamet gibi birşey. Hani çocuklar arabaya binince uyur ya , ı-ııı ,bizimki cinleniyor.Uyumayı bırak durmuyor bile ,cıngar kıyamet gidip geliyoruz Muhabbete gelince ;sadece 2 günlük gidince daralmadan geri dönüyoruz ,herkesi toplamda 2 saat ya görüyoz ya görmüyoz işte...

geçen yıl ı hatırladım da,30 aralık gecesi süslü bir kutu içerisinde ultrosan kağıdını hediye vermiştim eşime :))) 31 aralık gecesi telaşına kurban gitmesin diye geçen yıl bugünde eşimi durdurmasamnerdeyse tüm sülaleyi aramakla meşguldü ''baba oluyorummmmmmmm '' diye bu yıl o bir baba ve bende anne oldum (Allah 'a şükürler olsun ki) 2012 yi sevmiştim yaa gitmeseydi

ama 2013 hepimize bol şans huzrlu ve sağlıklı günler yaşatıcak umudu ile hepinize şimdiden İYİ YILLARRRRRRRRRR ,

Geçen sene karnımızdaydılar gecen yılbaşı özeldi, bu sene yanımızdalar bu yılbaşı daha da özel
Bugünümüze binlerce kez şükürler olsun, yeni yılda bu senemiz gibi sonuç itibari ile mutluluk dolu olsun
Yeni yılda sağlıkla,huzurla ve mutlulukla sevdiklerimiz ile olmamız dileğiyle herkese iyi seneler :119:

kızlar dün kızım bi tıkandı uyuyodu yanında yatıodum bende uyandı bişeyi yoktu birden oldu tükrğünümü yutamadı bilmyorum aldım hemen sırtna vurdum çırpndı tam apartmana çıkcam açıldı gitti ama yarı ömrüm gitti elim ayağmda can kalmadı uyuyo die mutfakata falan olsam allah korusun hepimizin bebeklerini çok korktum

Çok geçmiş olsun canım.

2012 bizler için çok güzel bir seneydi, 2013 inşallah daha da güzel olacak. Herkese sağlık, huzur, aşk, mutluluk ve bol para diliyorum:))

son 4 yılbaşında olduğu gibi yine eşim yanımda yok, oğlumla başbaşa kaldık o da uyudu yalnız bıraktı beni :)

Rabbim evlerimizden huzurumuzu eksik etmesin, evlatlarımızla bizleri imtihanda etmesin inşallah... amin.

Yenı yılyuvalarımıza saglık huzur getırsın ınsallah bebelerımız tez yrusun konussun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…