2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler.Bu kdar önemli bilgiyi bizimle paylaştığın içinGaz konusu ile ilgili yazını dört gözle bekliyorum.4,5 aylıkız ama hala gaz ile uğraşıyoruz.

var ya iyiki varsinizzz
Yaa var ya sen süt vermesen de olur şekerim,insanüstü çaba harcıyosun şu canavarlara bakıcam diye ,hiç takma kafana vermişin 6 ay,daha ne istiyolar

tam adamina sordun be duygus :44:
aksam oteli ayarlayabilirsen bence hediye falan gormez zaten esinin gozu
Kizlar yaa bi el atin bana kocama ne hediye alcam yaaaa???

Kizlar yaa bi el atin bana kocama ne hediye alcam yaaaa???

Bu konuda çok yeteneksizim canım,yardımcı olamıycam...Kocam da ben de ,bu özel günlerde pek hediyeleşmeyiz,sadece lazım olunca ,misal geçenlerde bere aldıydım ,kış konsepti olarak

Valla otel isi tamamda canim ne bilim hediye almiyim mi yanii..yoksa kendime bi kirmizi kurdela takip olemi sunsam hahhhaaayytt...

Bu otel konusunu sonradan gördüm, bi de hediye mi alcan yaaaa, kurdele yerine kırmızı iç çamaşırı da olabilir sanki.Ama siyah her zaman favorimdir...Fanteziye gellll

Canim aynen bende bunalimdayim hamile pantolonlarimin agi kocaman yirtildi:26: halaaa giyiyorum. Bende diyorum sadece emzirmiyorum ondan mi veremedim. degilmis. Bugun diyet mevzusuna giriyorum artik yarin baslicam allah nasip ederse. Sutum kesilmicek sekilde yapmaya caluscam. Daha dogrusu duzensiz be tatlili yemekleri duzenli ve tatlisiz yapicam insallah. 80 kiloyum bende. Basta bir 10 sonra da bi 10 kilo daha hedefim var. Yoksa bu bunalim gelip gelip duruyor bana. En kotusu de esim de bu halimden memnundegil emzirme bitene kadar normal bi durum olarak karsiliyir ama bende senin gibi coooookkkk rahatsiİm

malesef
senı de tebrık ederım oglusu uyutmayı basarmıssın canım.
bu arada ısmı neydı bebişinin

Atakan
Oğlum adı gibi atak, heyecanlı
Sizinkinin adıda yanlış hatırlamıyorsam Emir'di. Tüm istekleri oluyor kucakta geziyor Emir demiri kesiyor sizinde
(Bide super_muh un ogluda kucakcı biriş yaptırmayan Emir bebekti galiba )

Yine fotografı koyulan bebekler pek tatlı noel babamız bile varmış ne güzel
Anne olduktan sonra daha da sevimli gelmeye başladı bebeler, sanki önceden bu kadar içten bakmıyordum

masallah tatlim size
canim bizim gunluk menu soyle
sabah : bir yumurta , kasar peyniri , ekmek ya da kasar peyniri , pekmez , devam sutu , kaymak
oglen : sebze corbasi (et , sogan , patates , havuc , pirasa , brokoli , ıspanak , dere otu )
kusluk : muz , elma , yogurt , bebe biskuvisi
aksam : iyi geceler cayi ve mamasi
ve alabildigi kadar sut
Cnm bızde 5 aylık olduk senın gunluk menun nasıl

canim prensesler nasil ?
merhaba kızlar bebekleriniz çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

Son düzenleme:

Iyi geldide bunlar costu iyice nssil bakacam bilmem ya hic durmuyorlar hic biseyden memnun degiller .sut sagacak kafar bile uyumuyrlar

Benimkide emir aynen her istedigini yaptiriyor......

Evet evet bende aynı şeyi söylüyorum, dr bir perhiz yaptırdı sütüm 1/3 üne düştü 280 den 70 e ama ben doğum yaptığım günden beri dart dartt dart dart sağıp sağıp duruyordum. Onuda ben anlamıyordum tabi o zaman wmzirdikten sonra annem göğüslerimi yoklayıp daha bunlar dolu sağ hemen sağmazsan azalır, kesilir allah korusun dedi. Onun sayesinde oldu biraz süt artışı, dibine kadar sağdım hep, 3 satte dolar olmuştu göğsüm hep ama bu arada annem bana sürekli kayısı hoşafı yaptı o zamanlar canım hep antep fıstığı cekerdi her gece koca 1 paket yerdik eşimle bir de tahin helvası binde bir yerken o dönemde tahin çok çekmişti ve deli gibi kırmızı et yiyordum tıksırıncaya kadar benim eşim balık tavık yemez ve sebzelerinde bir çoğunu yemez etçidir düşünün o bile bıkmıştı et yemekten ama ben ete doyamıyordum. Ama diyette tahini çerezi kakaoyu ve pakeetli tüm ürünleri kaldırınca kırmızıyıda azalt bi hiç birşeyi çok yeme diyince süt düştü çocuk doymuyor deep freezden çıkarıyorum ( bu arada deep freeze de sütün tadı değişiyor ve benim oğlum onu sevmiyor uykuda içirebiliyorum ancak gündüz içmiyor) oyüzden gündüz saat başı emmeye başlamıştı ama ben emzirip ardından boş boş sağmaya devam ettim. Ben hem gıda ve su ile hemde düzenli göğsün boşaltılmasıyla sütün arttığını düşünüyorum hiç biri tek başına yaramıyor. Her anneye sütünü artıran gıda bence farklı bana ençok antep fıstığı, tahin helvası, kayısı hoşafı ve et sütümü artırıyor ve yapıyor. Humana steal tea haricinde ilk defa bu dönemde şişe şişe milway ve promalt içtim günde 1 er tane her ikisindende milkwayi gece yatmadan promaltı akşamüstüne doğru içtim günde 4 defada humana içtim( ki ben süt kalitesi artsın diye eskiden ya 1 yada 2 bardak içerdim bazen hiç içmezdim) ama yemeye başlamadan sütüm hiçmi hiç artmadı. Ama onlarıda içmeyip süt olmasada sağmasaydım belkide bu dönemde sütüm kesilmişti çok üzüldüm şu 20 gündür o zaman buraya kızlar sütüm azaldı bapıcam diyenleri çok iyi anladım allah kimseye yaşatmasın aman ne olacak diyip sağmamazlık yapmasın sütü olanlar herşey bir anda oluveriyor

Bu otel konusunu sonradan gördüm, bi de hediye mi alcan yaaaa, kurdele yerine kırmızı iç çamaşırı da olabilir sanki.Ama siyah her zaman favorimdir...Fanteziye gellll

hhahah bu konuda ne kdr istekliymişiz biz yaaa
walla ne yalan söliyim kocamdan daha çok tavan yapmış durumdayım
ogün gelse diye gün sayıyorum..
demekki hediyeye gerek yok diyosunuz yanii hmm bi daha düşüneyim ben bu durumu bii :44:

prensesler çok iyi canım oturmaya başladılar artık:) ben de yumurtaya başladım haftasonu ama kahvaltı olayına daha girmemiştim deneyeyim olmazsa sebze çorbasına soğan ve et de ekleyeyim çok özendim senden

seni örnek alıyorum kendime:)

çok seviyorlar ek gıdayı maşallah benimkiler özellikle yoğurt ve çorba hiç doyurucu olmuyor

iki kase çorba içti dün ece 1 saat sora yine acıkmıştı

bi de artık biri uyuyor biri uyanıyor bugünlerde o da yemek saatlerinin karışmasına neden oluyor tutturduk bir düzen gidiyorduk senin gibi

senin bebişlerin adı neydi canım

bence de canım eşine asıl hediye bu kaçamak olur :)

biz de bebişler geldiğinden beri hep kaçamak yapma düşüncesindeyiz ama eşimin 2 aydır hafta sonu eğitimi var annem çok yoruldu ona kıyamıyorum biz bir yere gideceğiz demeye

bi türlü olmadı ne yazık ki tadını çıkarın valla :)

masallah cnm senın canavarlara ne varsa goturuyorlar yoksa sızınlemı aynı sofraya ot.) kahvaltı yumurta ne kadar verıyosun sebze corbalarını heosını haslayıp puremı yapıyosun bak bak cayda ıcerlermıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…