2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geldide bunlar costu iyice nssil bakacam bilmem ya hic durmuyorlar hic biseyden memnun degiller .sut sagacak kafar bile uyumuyrlar
ayy cnm yaa allah yardımcın olsun cok zor bılıyorum benımde bırı cın gıbı heo ılgı kucak ıstıyo cook yoruyo valla ole bole 5 aylık olduk baksana senaysene masallah yakında pılav ustu kuruda yıycekler

yok be guzelim hediyeye ne gerek
bence de ic camasiri siyah ama espri katsin diye kırmızı fiyonk olsun

masallah prenseslere
biz demir hapini biraktik ya canim o yuzden dr dedi yumurta ve eti ondan baslamistik (demir deposuymuslar)
bizimkiler de yemekten sonra acikabiliyorlar bazen de tobe yemiyorlar sagi solu belli olmuyor sipalarin
uykudan once hipp in iyi geceler mamasini dene tatlim bayaa tok tutuyor hem tadi da guzel
bizim duzen de yalan oldu bakalim bu ara yeniden birsey tutturmaya calisiyorum
gecen en son birini sol kolumda uyuturken sag elimle digerine yemek yediriyordum
isimlerimiz ırmakla ozan teyzesi

aslinda ben ne varsa iteliyorum canim bazen keyifleri olmazsa yemiyorlar bazen goturuyorlar
sofrada bizimle olmuyorlar ama es kaza olurlarsa herseyden istiyorlar ben de tattiriyorum
yumurtanin tamamini veriyorum canim
sebze corbasini da dedigin gibi hepsini hasliyorum sonra cekiyorum ama cok pure gibi yapmiyorum birazt taneli birakiyorum
uyusunlar diye ne varsa iciyorlar teyzesi cay da onlardan ama ise yaramiyorrr
masallah cnm senın canavarlara ne varsa goturuyorlar yoksa sızınlemı aynı sofraya ot.) kahvaltı yumurta ne kadar verıyosun sebze corbalarını heosını haslayıp puremı yapıyosun bak bak cayda ıcerlermıs:)

bize de dediler Emir ismi icin ama ne oldu yine dediklerini yaptiriyorlar
Ozaman bebeğinin adını Emir vereceklere ne diyormuşuz tekrar düşünün
Bana da Atakanlar çok hareketli olur dediler dinlemedim işte

Son düzenleme:
duyguş hediyeye ne gerek var zaten herşeyi ayarladın şu kırmızı kurdela ve iç çamaşırı fikri ii ama

kızlar bu ferro sanol konusunda kararsızdım almamıştm demin gittim almaya yokmuş toplatıldığı doğru ferrum aldım ayyyy bide taşıncam ben büyük ihtimal ya kış günü bebbişle zor olcak

canim biz ferrumu icememistik..
bebisi birakicak biri yok mu tasinma da daha rahat edersin ?
kızlar bu ferro sanol konusunda kararsızdım almamıştm demin gittim almaya yokmuş toplatıldığı doğru ferrum aldım ayyyy bide taşıncam ben büyük ihtimal ya kış günü bebbişle zor olcak

4. ay asımızı olduk uyuyor uyku yaparmı bilmiyorum boyumuz 65 cm kilo 7100 bilmiyorum iyimi kotumu doltor iyi dedi irris inde dediği gibi besleneceksin emzireceksin sutun artacak ha her sutte doyurucu değil benim sutum var mandıra gibiyim ama yeterince kaliteli değil sanırm sadece anne sutu alıyor ve anca doyuruyor eğer sutumuz kaliteliyse oyle dolmasına gerek yok cok az bile doyurup besleyebiliyor bu sut olayı cok karmasık valla ne kadar emziririsek o kadr iyi

Son düzenleme:
ya bebeleri inanilmaz huzursuz etti duzenimizi bozdu ben de biraktim tatlim
dogru diyorsun tasinmak normalde bile zor heleki bebekle hepten zor
neden içmediniz canım o kolay tatlım annem kaynvaldem eltm herkez bana yakın birinden biri bakarda yinede zor olcak yaa:44:

Allah kolaylik versin guzelim
O dert bende de var malesef. 2haftaya kadar taşınacaz bizde kısmetse

ya bebeleri inanilmaz huzursuz etti duzenimizi bozdu ben de biraktim tatlim
dogru diyorsun tasinmak normalde bile zor heleki bebekle hepten zor

Allah kolaylik versin guzelim

hadi ya bi deniyim tatlım ya dediğin gibi olursa bırakırım bende sorma ya nasıl gözümde büyüyo bilsen

bizde bi kaç gün sonra olcaz canım bebşn durumundan beni haberdar edermisin ağrısı acısı ateşi falan olcakmı gtmeden önce fitil veya şurup falan verdinmi kimi veriomuş

bizde bi kaç gün sonra olcaz canım bebşn durumundan beni haberdar edermisin ağrısı acısı ateşi falan olcakmı gtmeden önce fitil veya şurup falan verdinmi kimi veriomuş

ne demek cnm tbiki anlatırım bende bu ası ve bıngıldaktan çok korkuyorum bebişin durumu gayet iyi bir ası acıtmıyor ama birisi acıtıyormuş ondada cok aglamadı huzursuz değil uyku yapıyor biraz ateşi hla cıkmadı ve ben fitil flan vermedim baklım şimdilik bişy yok olursa yazarim yarın banyo yaptır dedi birde kan ilacı verdi

saol canım benim aman ii olsun kıyamam ona zaten inatcı bi ateş olmadığı sürece fitil önermiolar zaten,bıngıldak içinde monovit kullanıorum ben sen kullanıomusun kan ilacı ne verdi

saol canım benim aman ii olsun kıyamam ona zaten inatcı bi ateş olmadığı sürece fitil önermiolar zaten,bıngıldak içinde monovit kullanıorum ben sen kullanıomusun kan ilacı ne verdi

doktor bıngıldağın 1 yasından once kapanmasını onermiyoruz dedi zeka gelişiminde oneliymiş kan ilacı olarak ferrum hausman verdi toplatıldı diyorlar ama bilmiyorum int arastıracam olmazsa ozel alırım guvenilir olsun gerç neye guveneceksek bende bilmiyorum

iyi seneler kızlar bebişlerle koçişlerle sağlıklı huzurlu bereketli sene olsun inşallah agularla ilk dişlerle ilk adımlarla biz bu sene nasıl geçtigini anlamayız kızlar :))

ölymiş canım en geç 18.ayda kapanıomuş bende demin ferrum verdim canım ferro toplatılmış eczanede toplatıldıysa nie yazıo doktorlar bilmiyorum dedim onlarda bilmiolar ferronun toplatıldığını bile benden duydular depoyu arıyım ben yinede dedi gerçektende toplatılmış dio

ya kızlar sizin bebişlerde uyurken gözlerini çok kaşıyorlarmı benimki resmen oyacak bigün uykusundada yapıo sonra uyanıp basıyo çığlığı bide yeni huyumuz göze ilaveten saçını çekiyo sanki çok saçı varmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…