ayy cnm yaa allah yardımcın olsun cok zor bılıyorum benımde bırı cın gıbı heo ılgı kucak ıstıyo cook yoruyo valla ole bole 5 aylık olduk baksana senaysene masallah yakında pılav ustu kuruda yıyceklerIyi geldide bunlar costu iyice nssil bakacam bilmem ya hic durmuyorlar hic biseyden memnun degiller .sut sagacak kafar bile uyumuyrlar
Benimkide emir aynen her istedigini yaptiriyor......
hhahahbu konuda ne kdr istekliymişiz biz yaaa
walla ne yalan söliyim kocamdan daha çok tavan yapmış durumdayım
ogün gelse diye gün sayıyorum..
demekki hediyeye gerek yok diyosunuz yanii hmm bi daha düşüneyim ben bu durumu bii :44:
prensesler çok iyi canım oturmaya başladılar artık:) ben de yumurtaya başladım haftasonu ama kahvaltı olayına daha girmemiştim deneyeyim olmazsa sebze çorbasına soğan ve et de ekleyeyim çok özendim senden
seni örnek alıyorum kendime:)
çok seviyorlar ek gıdayı maşallah benimkiler özellikle yoğurt ve çorba hiç doyurucu olmuyor
iki kase çorba içti dün ece 1 saat sora yine acıkmıştı
bi de artık biri uyuyor biri uyanıyor bugünlerde o da yemek saatlerinin karışmasına neden oluyor tutturduk bir düzen gidiyorduk senin gibi
senin bebişlerin adı neydi canım
masallah cnm senın canavarlara ne varsa goturuyorlar yoksa sızınlemı aynı sofraya ot.) kahvaltı yumurta ne kadar verıyosun sebze corbalarını heosını haslayıp puremı yapıyosun bak bak cayda ıcerlermıs:)
Ozaman bebeğinin adını Emir vereceklere ne diyormuşuz tekrar düşünün
Bana da Atakanlar çok hareketli olur dediler dinlemedim işte
Ozaman bebeğinin adını Emir vereceklere ne diyormuşuz tekrar düşünün
Bana da Atakanlar çok hareketli olur dediler dinlemedim işte
kızlar bu ferro sanol konusunda kararsızdım almamıştm demin gittim almaya yokmuş toplatıldığı doğru ferrum aldım ayyyy bide taşıncam ben büyük ihtimal ya kış günü bebbişle zor olcak
canim biz ferrumu icememistik..
bebisi birakicak biri yok mu tasinma da daha rahat edersin ?
kızlar bu ferro sanol konusunda kararsızdım almamıştm demin gittim almaya yokmuş toplatıldığı doğru ferrum aldım ayyyy bide taşıncam ben büyük ihtimal ya kış günü bebbişle zor olcak
neden içmediniz canım o kolay tatlım annem kaynvaldem eltm herkez bana yakın birinden biri bakarda yinede zor olcak yaa:44:
O dert bende de var malesef. 2haftaya kadar taşınacaz bizde kısmetse
O dert bende de var malesef. 2haftaya kadar taşınacaz bizde kısmetse
ya bebeleri inanilmaz huzursuz etti duzenimizi bozdu ben de biraktim tatlim
dogru diyorsun tasinmak normalde bile zor heleki bebekle hepten zor
Allah kolaylik versin guzelim
4. ay asımızı olduk uyuyor uyku yaparmı bilmiyorum boyumuz 65 cm kilo 7100 bilmiyorum iyimi kotumu doltor iyi dedi irris inde dediği gibi besleneceksin emzireceksin sutun artacak ha her sutte doyurucu değil benim sutum var mandıra gibiyim ama yeterince kaliteli değil sanırm sadece anne sutu alıyor ve anca doyuruyor eğer sutumuz kaliteliyse oyle dolmasına gerek yok cok az bile doyurup besleyebiliyor bu sut olayı cok karmasık valla ne kadar emziririsek o kadr iyi
bizde bi kaç gün sonra olcaz canım bebşn durumundan beni haberdar edermisin ağrısı acısı ateşi falan olcakmı gtmeden önce fitil veya şurup falan verdinmi kimi veriomuş
ne demek cnm tbiki anlatırım bende bu ası ve bıngıldaktan çok korkuyorum bebişin durumu gayet iyi bir ası acıtmıyor ama birisi acıtıyormuş ondada cok aglamadı huzursuz değil uyku yapıyor biraz ateşi hla cıkmadı ve ben fitil flan vermedim baklım şimdilik bişy yok olursa yazarim yarın banyo yaptır dedi birde kan ilacı verdi
saol canım benim aman ii olsun kıyamam ona zaten inatcı bi ateş olmadığı sürece fitil önermiolar zaten,bıngıldak içinde monovit kullanıorum ben sen kullanıomusun kan ilacı ne verdi
doktor bıngıldağın 1 yasından once kapanmasını onermiyoruz dedi zeka gelişiminde oneliymiş kan ilacı olarak ferrum hausman verdi toplatıldı diyorlar ama bilmiyorum int arastıracam olmazsa ozel alırım guvenilir olsun gerç neye guveneceksek bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?