2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler.Bu kdar önemli bilgiyi bizimle paylaştığın içinGaz konusu ile ilgili yazını dört gözle bekliyorum.4,5 aylıkız ama hala gaz ile uğraşıyoruz.

Aynen canım bizde gazlıyız ve bizde hala uğraşıyoruz bununla yapmadığım denemediğim şey kalmadı, aralarından beni sonuca ulaştıran 3 şey oldu:
1- aşağıda linkini bulacağın gaz masajı:
YouTube'da şu video: Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
2- prof. Dr umuzun tavsiyesiyle kullandığımız sub simplex 8 damla +nurse harvey 1/2 kaşık gaz şurubunun birlikte kullanımı her 6 saate bir ( ilk önce her ikisinide ayrı ayrı olarak 4-5 er gün her 6 saate bir kullandık sancıllarda değişiklik olmayınca birlikte kullanmaya başladık) gaz ilaçlarını düzenli kullanmazsan boşuna vermiş oluyormuşsun, verme düEnli kullanmayacaksan dedi.
3- humana kimyonlu rezene gaz çayı, gaz spazmı genellikle gece arttığı için saat 8 gibi (ilaçtan 3 saat sonraya tekabül ediyor yani iki ilaç saati arası) 50-70 cc arası hazırlayıp içiriyorum.
Ancak böyle başrdebiliyoruz gazla biraz sarktımı yada çayı içirmedimi bazen hiç birşey olmazken bazen gece uyku uyumuyoruz.
Sende dr'una danışıp bunları deneyebilirsin. Bizim prof. Muayenemiz bu ayda var başka tavsiyesi olacakmı soracağım yazarım yine farklı bişey olursa. büyüdükçe farklı tavsiyeler verebiliyorlar. Prof diye belirtiyorum çünkü ben bu gaz ve kaka sorunumuz yüzünden 2 tane özel dr a gidiyoruz. Biri prof., diğeri uzman. (Prof aşıları yapmadığı için 2. Dr'ada aşı için gidiyoruz. İyide oluyor kafama birşey takıldımo hemen arıyorum.)

iyi seneler kızlar bebişlerle koçişlerle sağlıklı huzurlu bereketli sene olsun inşallah agularla ilk dişlerle ilk adımlarla biz bu sene nasıl geçtigini anlamayız kızlar :))

hepimize ii bi sene olur inşallah canım saol evet kızım doğalı 4 ay oldu onu bile anlmadım valla çok hızlı geçcek bu sene :)

aslında yarın gidip çemkirmek lazım toplatılmış şeyi nasıl verirsin diye hiçmi sorumluluk yok ya kime guvenecez kendilerinden haberi yok

çok şükür bizim gaz yok denecek kadar azdı gaz damlası bile pek kullanmadı ben

slm kızlar.2013 hepimiz için ailemizle beraber keyifli ve huzurlu geçer umarım.:))

bu arada benim kız maalesef memeyi bırakma moduna girdi.kaç gündür gündüzleri dogru düzgün emmiyo beni.kucagımda dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum ama gene aynı bazen iki memem dışarda bi birine bi ötekine degiştirip duruyorum.acaba ne yapsam aç bıraksammı iyice.dün4 saat bişey vermedim ama yinede iki dakka emdi bıraktı.ama biberonu bitiriyo sonuna kadar .çok üzülüyorum.hiç olmazssa bi ay daha emmesini çok istiyorum((

benim kızda aynn oyle yapıyor uyku saati geçtimi ovuyor gozunu sacınıda yada dşini diş yada kulak sancısı olunca cekermiş

Xtuba canım ikea mama sandalyesi ile ilgilenen sendin galiba yanlış hatırlamıyorsam
Yılbası akşam uzeri avmlerden birinde yemek yerken orada gordum. Ama oglum henuz pek oturmuyor öyle oturtup deneme fırsatım olmadı :)
Yemek bitince inceleyecektim biraz ama D&R a gitmenin derdine cabuk kalktık :)
Yani biraz bu oturma işini kıvırınca öyle yerlerden birinde ( genel olarak hepsi ondan kullanıyor, yemekli mekanlar)
oturtup bakarım sanırım severse ondan almayı düşünüyorum. Çünkü gercekten cok yer kaplamıyor ve hemen yıkayıp temizleyebiliriz kullanışlı bu açılardan

çok şükür bizim gaz yok denecek kadar azdı gaz damlası bile pek kullanmadı ben

biz de bir sürü damla rezene çayları kimyonlar neler neler verdik aynen bir tanesi aksasa yine sancılar ağlamalar başlıyordu.bir gece acile gittik ağlaması yüzünden ve dr. bize metsil diye bir damla verdi. bir de çok ucuz bir damla ben eşime o kadar pahalı ilaçlar kullandık bu mu fayda edecek dedim ama lafımı yuttum. metsili kulladıktan sonra ne çay ne diğerleri hiçbirini kullanmadım ve gaz maz kalmadı çok şükür şimdi 4 buçuk aylık ve damlayı da bıraktık allah kolaylık versin arkadaşlar uğraşanlara çok zor bir dönem

biberonu bırak o yuzdenemmiyor cunku biberonla cok cok emiyor dolu dolu geliyor agzına memeyle uğrasmak istmiyorlar sonra kasıkla besle beğenmeyecek ama vazgecme

amin canım bebeğede yazık anne babalarada ii ne güzel geçmiş bize ilk metsil verdi zaten canım verdi die kullanıodum baktı çocuğun gaz sorunu pek yok her zaman vermiodum şimdi hiç ama arda vermek ii oluo yinede bağırsaklarını rahatlatıo bence canım

benimki de aynı valla biberonda almıyor mama da yemiyor. artık daha kısa sürede emer diyorlar ama ne bilim sanki aç gibi geliyo bana. 3 aydan beri böyleyiz biz şimdi 4 buçuk aylık oldu bir ara düzelir gibi oldu şimdi yine emmiyor. evde ilgisini dağatıcak birileri var mı annemler bizdeydi sürekli sevdiler onu ondan sonra tekrarladı uyuklarken emerdi eskiden sol göğsümü neredeyse hiç almıyor artık ama ben mücadeleye devam edicem sende biraz daha diren mama verme bence

canım biz onu aldık bile.seninle o gün yazıştıktan sonra eşimede bahsetmiştim.oda işteyken incelemiş internetten ve ben daha kararımı vermeden sipariş vermiş.4 gün sonra geldi kurduk.ben memnun kaldım sade bişey . hafif taşıması kolay .mutfak ve oturma odasında gezip duruyo.hemde emniyetli.saglam yani.totosuna küçük minder koyuyorum yumuşak olsun diye. güzel oturuyo

güle güle kullanın annesi mamaları çok çok yesin inşallahda büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…