Teşekkürler.Bu kdar önemli bilgiyi bizimle paylaştığın içinGaz konusu ile ilgili yazını dört gözle bekliyorum.4,5 aylıkız ama hala gaz ile uğraşıyoruz.
iyi seneler kızlar bebişlerle koçişlerle sağlıklı huzurlu bereketli sene olsun inşallah agularla ilk dişlerle ilk adımlarla biz bu sene nasıl geçtigini anlamayız kızlar :))
ölymiş canım en geç 18.ayda kapanıomuş bende demin ferrum verdim canım ferro toplatılmış eczanede toplatıldıysa nie yazıo doktorlar bilmiyorum dedim onlarda bilmiolar ferronun toplatıldığını bile benden duydular depoyu arıyım ben yinede dedi gerçektende toplatılmış dio
Aynen canım bizde gazlıyız ve bizde hala uğraşıyoruz bununla yapmadığım denemediğim şey kalmadı, aralarından beni sonuca ulaştıran 3 şey oldu:
1- aşağıda linkini bulacağın gaz masajı:
YouTube'da şu video: Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
2- prof. Dr umuzun tavsiyesiyle kullandığımız sub simplex 8 damla +nurse harvey 1/2 kaşık gaz şurubunun birlikte kullanımı her 6 saate bir ( ilk önce her ikisinide ayrı ayrı olarak 4-5 er gün her 6 saate bir kullandık sancıllarda değişiklik olmayınca birlikte kullanmaya başladık) gaz ilaçlarını düzenli kullanmazsan boşuna vermiş oluyormuşsun, verme düEnli kullanmayacaksan dedi.
3- humana kimyonlu rezene gaz çayı, gaz spazmı genellikle gece arttığı için saat 8 gibi (ilaçtan 3 saat sonraya tekabül ediyor yani iki ilaç saati arası) 50-70 cc arası hazırlayıp içiriyorum.
Ancak böyle başrdebiliyoruz gazlabiraz sarktımı yada çayı içirmedimi bazen hiç birşey olmazken bazen gece uyku uyumuyoruz.
Sende dr'una danışıp bunları deneyebilirsin. Bizim prof. Muayenemiz bu ayda var başka tavsiyesi olacakmı soracağım yazarım yine farklı bişey olursa. büyüdükçe farklı tavsiyeler verebiliyorlar. Prof diye belirtiyorum çünkü ben bu gaz ve kaka sorunumuz yüzünden 2 tane özel dr a gidiyoruz. Biri prof., diğeri uzman. (Prof aşıları yapmadığı için 2. Dr'ada aşı için gidiyoruz. İyide oluyor kafama birşey takıldımo hemen arıyorum.)
Bıngıldak için ilaç neden merak ettim?saol canım benim aman ii olsun kıyamam ona zaten inatcı bi ateş olmadığı sürece fitil önermiolar zaten,bıngıldak içinde monovit kullanıorum ben sen kullanıomusun kan ilacı ne verdi
ya kızlar sizin bebişlerde uyurken gözlerini çok kaşıyorlarmı benimki resmen oyacak bigün uykusundada yapıo sonra uyanıp basıyo çığlığı bide yeni huyumuz göze ilaveten saçını çekiyo sanki çok saçı varmış gibi
çok şükür bizim gaz yok denecek kadar azdı gaz damlası bile pek kullanmadı ben
slm kızlar.2013 hepimiz için ailemizle beraber keyifli ve huzurlu geçer umarım.:))
bu arada benim kız maalesef memeyi bırakma moduna girdi.kaç gündür gündüzleri dogru düzgün emmiyo beni.kucagımda dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum ama gene aynı bazen iki memem dışarda bi birine bi ötekine degiştirip duruyorum.acaba ne yapsam aç bıraksammı iyice.dün4 saat bişey vermedim ama yinede iki dakka emdi bıraktı.ama biberonu bitiriyo sonuna kadar .çok üzülüyorum.hiç olmazssa bi ay daha emmesini çok istiyorum((
benim kızda aynn oyle yapıyor uyku saati geçtimi ovuyor gozunu sacınıda yada dşini diş yada kulak sancısı olunca cekermiş
sancısı olunca durmaz kız çocuk aynen gözünü burnunu tırtcak gibioluo uykusu gelince
biz de bir sürü damla rezene çayları kimyonlar neler neler verdik aynen bir tanesi aksasa yine sancılar ağlamalar başlıyordu.bir gece acile gittik ağlaması yüzünden ve dr. bize metsil diye bir damla verdi. bir de çok ucuz bir damla ben eşime o kadar pahalı ilaçlar kullandık bu mu fayda edecek dedim ama lafımı yuttum. metsili kulladıktan sonra ne çay ne diğerleri hiçbirini kullanmadım ve gaz maz kalmadı çok şükür şimdi 4 buçuk aylık ve damlayı da bıraktık allah kolaylık versin arkadaşlar uğraşanlara çok zor bir dönem
benim kızda aynn oyle yapıyor uyku saati geçtimi ovuyor gozunu sacınıda yada dşini diş yada kulak sancısı olunca cekermiş
ben oyle duydum benim kızın kulakları akıyor ve eli sacında ve kulagında ozellikle emdiği zaman
slm kızlar.2013 hepimiz için ailemizle beraber keyifli ve huzurlu geçer umarım.:))
bu arada benim kız maalesef memeyi bırakma moduna girdi.kaç gündür gündüzleri dogru düzgün emmiyo beni.kucagımda dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum ama gene aynı bazen iki memem dışarda bi birine bi ötekine degiştirip duruyorum.acaba ne yapsam aç bıraksammı iyice.dün4 saat bişey vermedim ama yinede iki dakka emdi bıraktı.ama biberonu bitiriyo sonuna kadar .çok üzülüyorum.hiç olmazssa bi ay daha emmesini çok istiyorum((
herhalde dişten yapıo kulak olsa ememez dimi:44:
Xtuba canım ikea mama sandalyesi ile ilgilenen sendin galiba yanlış hatırlamıyorsam
Yılbası akşam uzeri avmlerden birinde yemek yerken orada gordum. Ama oglum henuz pek oturmuyor öyle oturtup deneme fırsatım olmadı :)
Yemek bitince inceleyecektim biraz ama D&R a gitmenin derdine cabuk kalktık :)
Yani biraz bu oturma işini kıvırınca öyle yerlerden birinde ( genel olarak hepsi ondan kullanıyor, yemekli mekanlar)
oturtup bakarım sanırım severse ondan almayı düşünüyorum. Çünkü gercekten cok yer kaplamıyor ve hemen yıkayıp temizleyebiliriz kullanışlı bu açılardan
canım biz onu aldık bile.seninle o gün yazıştıktan sonra eşimede bahsetmiştim.oda işteyken incelemiş internetten ve ben daha kararımı vermeden sipariş vermiş.4 gün sonra geldi kurduk.ben memnun kaldım sade bişey . hafif taşıması kolay .mutfak ve oturma odasında gezip duruyo.hemde emniyetli.saglam yani.totosuna küçük minder koyuyorum yumuşak olsun diye. güzel oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?