Teşekkür ederim canım cevabın için ; çok yol gösterici oldu..Kafam çok karışık,nerden başlamalı,naapmalı diye ama karadüzen başlıycam ,hertürlü düzene karşıyım oldum olasıkiyamam Umayima ya
su demir ilaclarini toptan dovucem ben bebelerin canina okuyorlar walla
guzelim ben koskanin cam kavanozda olan pekmezini kullaniyorum
gunde toplam bir tatli kasigi kadar
eger sabah kahvaltisinda yumurta yoksa peynirle karistirim tamamini sabah veriyorum
yok sabah yumurta yiyecekse o zaman bir tatli kasigini iki postada sabah ve ogleden sonra olarak veriyorum
bazen uyku oncesi emzigi almayi redderse de emzigi batiriyorum pekmeze
yalniz pekmezden sonra mutlaka su ver biraz (biberona koyup) susatiyor cunku
bir de yumurtanin sarisi da demir deposuymus ilerleyen zamanlar da onu da verebilirsin
bu bebelerin bizim uykumuzla ne alip veremedigi var ki
demir ilaciyla kan ilaci ayni sey bu arada canim
yeni bi sorun daha..
bu Avent elektriklide (iris sen bilirsin) meme ucu hassasiyeti oluyor mu? yani töbe töbeee benimkini bi güzel çekti çekti büyüttü ama süt çıkmıyo. yani çok ileri atıyo o nedenle sütü çekemiyor. ittirdim geri çektim yok, ama gögsüme yandan azıcık bastırayım süt çıkıyor sağarken. ay anlatabildim mi bilmiyorum, kısaca;
tam sagarken dolu gögsü ilk 10 sn fıskırtıyo sonra bos sagıyo. süt var biliyorum.
neden ve napcammmm? help
Ben olsam vermezdim katı gıda...5.ay kontrolünde doktora sormuştum,sütüm azalırsa mama mı-katı gıda mı diye? Büyük olduğu için katı gıda ama sütün yanında takviye olarak dedi,asla öğün olarak değil.Eğer 4 aylık olsaydı kesinlikle biberon maması dedi.Katı gıdayı sindirmek için hazır değiller dedi.Ben katı gıda konusunda katıyım biraz,ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum nedense.
:
canım benim bebe 1.5 aylıkken beni emmeyi bıraktı hep sağdım kendimi anca 4 aya kadar getirebildim sütümüşuan yine geliyor ama 10-20 ccyi geçmiyor bende artık kendimi harap etmyi bıraktım vermiyorum ve sağmıyorum ..
Şimdi senin konuna gelelim ben ilk avent manuel kullandım , sonra kendi elimle kendimi sağdım , daha sonra avent elektirikli aldım ki pişman oldum hemen değiştirdim wewell aldım ondan çok memnun kaldım fakat artık sütüm azalmaya başladı o yüzden kullanmıyorum ve avent elektirikliyi kesinlikle tavsiye etmiyorum benim parama yazık oldu başkasınınkine olmasın , eğer bebeğin emiyorsa sağmayı bırak o emsin emmiyorsa da en güzeli kendi elinle sağ kendini temiz bir kaseye .. emin ol sütünü en çok o arttırır hemde en çok o çıkarır :14:
Hangi mama sandalyesi tatlım sende bana tavsiye edermisin
Yine kara geceler desene
Teşekkür ederim canım cevabın için ; çok yol gösterici oldu..Kafam çok karışık,nerden başlamalı,naapmalı diye ama karadüzen başlıycam ,hertürlü düzene karşıyım oldum olası
yeni bi sorun daha..
bu Avent elektriklide (iris sen bilirsin) meme ucu hassasiyeti oluyor mu? yani töbe töbeee benimkini bi güzel çekti çekti büyüttü ama süt çıkmıyo. yani çok ileri atıyo o nedenle sütü çekemiyor. ittirdim geri çektim yok, ama gögsüme yandan azıcık bastırayım süt çıkıyor sağarken. ay anlatabildim mi bilmiyorum, kısaca;
tam sagarken dolu gögsü ilk 10 sn fıskırtıyo sonra bos sagıyo. süt var biliyorum.
neden ve napcammmm? help
aöf aöf....
ay Allahım ne gazmış bitmek bilmşyo he gecemiz uykusuz sabahları 1 saat ıkınıyo yavrum o gazlar yüzünden hala düzenimiz yok geceleri ağlayarak uyanıyoruz tam bitti dedim geri geldi şöyle bir hortum olsada çeksem hepsinide bitse
Ben çok memnunum valla Aventten. Ama son zamanlarda saçmalamaya başladı. Dezenfekte ederken bi saçmalık mı yaptım bilmiyorum ki.
Bana elle sağmak çok zor ve yanlış anlamazsan ilkel geliyor canım. Fikrime katılmayabilirsin de canın acımıyo mu? Artı çok sarktırır gibi geliyo bana, hiç denemedim deneyemem de galiba.
ayy bu herseye akil verenlere kil oluyorum yahu
kimsenin kalbini kirmayayim diyorum da icim sisiyor boyle olunca da
aman cok yedi zorlama
(hemen akabinde) ya biraz daha yemesi lazim ufak bu
(mesela birseye kiziyorum ve bebelerim anliyor cidden) bunlar cok ufak anlamaz ki (yuzde mustehsi bir gulusle - hani ben salagim ya)
sonra bebe uyumuyor dort donuyorum
yok yok bunun karni agriyor vs vs
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Mr Owl - e-bebek.com
bu sandalye tatlim
ben niye muskatla iyi geceler cayina basladim saniyorsun canim
amann en guzeli karaduzen yine de basima gelen birseye olursa cevap vermeye calisirim canim
bilemedim ki :44:
iyi sanslarrr
muskati denedin mi canim ?
bu arada bebeler doymayinca gece uykulari hepten haram oluyor
benimkiler de sutle doymuyor artik onun icin iyi geceler mamasina basladim (Tabii anne sutunden sonra hoop diye baslanmaz ama alistiktan sonra ideal bence)
hiç denemedim evde var aslında ama kabuk gibi çok sert nasıl vercem onu
Öyle bi hassasiye olmadı canım yaa,sadece sağarken büyük gibi meme uçları,normal zamanda daha küçük.Sağım ritmini biraz değiştirsen belki farkeder.Bir de akmasa da sağmaya devam et,kanallar uyarıldıktan sonra süt akıyor,memede varsa tabi...yeni bi sorun daha..
neden ve napcammmm? help
Anladım canım,bol şans o zaman sınava gireceklereaöf aöf....
Pompada bir problem olmuş olabilir mi acaba ?Yani,elektrikli pompayı bırakıp manuel daha çok sağabildiysen pompa arızalıydı bence...Bende önce medela vardı ,çok gürültülüydü ve zamanla çekiş gücü çok azaldı,2 aydır avent kullanıyorum,şimdilik bi sorun yok...canım benim bebe 1.5 aylıkken beni emmeyi bıraktı hep sağdım kendimi anca 4 aya kadar getirebildim sütümüşuan yine geliyor ama 10-20 ccyi geçmiyor bende artık kendimi harap etmyi bıraktım vermiyorum ve sağmıyorum ..
Şimdi senin konuna gelelim ben ilk avent manuel kullandım , sonra kendi elimle kendimi sağdım , daha sonra avent elektirikli aldım ki pişman oldum hemen değiştirdim wewell aldım ondan çok memnun kaldım fakat artık sütüm azalmaya başladı o yüzden kullanmıyorum ve avent elektirikliyi kesinlikle tavsiye etmiyorum benim parama yazık oldu başkasınınkine olmasın , eğer bebeğin emiyorsa sağmayı bırak o emsin emmiyorsa da en güzeli kendi elinle sağ kendini temiz bir kaseye .. emin ol sütünü en çok o arttırır hemde en çok o çıkarır :14:
Haklısın,mama alıyolarsa katı gıdaya daha erken başlıyolar ,ben sadece süt içiyolar sandım canım...canım bende erken başlamak istemem her şeye ama sadece devam sütü alıyor anne sütü hiç almıyor ve artık sıvı ile tam olarak doyamıyor .. geceleri 200-300 cc mama içiyor ve uzun uzun uyumamasının sebebi tam doymamış olması
Yürüteç kullanmayı düşünmüyorum canım , çok fazla kalmaması gerekiyomuş yürüteçte ,bakıcıyı da kontrol edemeyeceğim için almamaya karar verdim ...peki hangi yurutec:44::44:
Yürüteç kullanmayı düşünmüyorum canım , çok fazla kalmaması gerekiyomuş yürüteçte ,bakıcıyı da kontrol edemeyeceğim için almamaya karar verdim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?