- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Eki Görüntüle 593949 İşte benim minik oğlum :)
( Pek oyuncak almadıgımı yazmıstım resimdekinide almadım hediye :) Hala aldığım bir cıngırak birde ufak peluş oyuncagı var aldıgım :) )
Büyüdü büyüdükcede değişti :) İlk dogdugunda cok farklıydı gercekten upuzun kafası vardıŞimdiki hali eşimin bebeklik resmi ile karısır oderece babasına benziyor.Dısarı cıktıgımızda tanımadıgımız kişiler bile aynı babası diyorlar :)
Hala kel ama oglum, dogunca saclı sanmıstık meger onlar tüymüş ve saclı bebekler oyle olmuyormuş bildigimiz bayagı sac oluyormuş burda gordum örneklerini anladım
bizimkıde kel
hele kafasının arkası bırsıra sac var bır sıra yok bır sıra var...cok komık ozellıkle yaptımıs gıbı...bebekler arasında moda da bızımmı haberımız yok acaba
Teşekkür ederiz teyzesi hepsi tatlı bebeklerin :)
Aynısı model saçı bizimkininde ortası dokuldu sanki cok yatıyorda ondan da geri kalmadı :)
Made in China olması konusunda hiçbir sorun yok canım. Genelde birçok ünlü markanın Çinde ve Afrikada fabrikası var. Çünkü ucuz işçi gücünden faydalanıyorlar. Yani üretimde kullanılan hammaddelerinde sorun yok.Tamamen işçi gücü ve vergi olayları ile ilgili kazanc saglıyorlar :)
Fisher pricede denetimleri yapılan ünlü bir marka için rahat olsun :)
ay hadi şu zayıfalam topiğini canlandıralım ya. ben yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum :)Canim aynen bende bunalimdayim hamile pantolonlarimin agi kocaman yirtildi:26: halaaa giyiyorum. Bende diyorum sadece emzirmiyorum ondan mi veremedim.degilmis. Bugun diyet mevzusuna giriyorum artik yarin baslicam allah nasip ederse. Sutum kesilmicek sekilde yapmaya caluscam. Daha dogrusu duzensiz be tatlili yemekleri duzenli ve tatlisiz yapicam insallah. 80 kiloyum bende. Basta bir 10 sonra da bi 10 kilo daha hedefim var. Yoksa bu bunalim gelip gelip duruyor bana. En kotusu de esim de bu halimden memnundegil emzirme bitene kadar normal bi durum olarak karsiliyir ama bende senin gibi coooookkkk rahatsiİm
Eki Görüntüle 593949 İşte benim minik oğlum :)
( Pek oyuncak almadıgımı yazmıstım resimdekinide almadım hediye :) Hala aldığım bir cıngırak birde ufak peluş oyuncagı var aldıgım :) )
merhabalar. yavaş yavaş bunalıma girmek üzereyim. 25 ağustosta 75 kilo ile sezaryanla doğum yaptım. ve hala 75 kiloyum. yani doğum sonrası kilo aldım. üstelik hiç yatmadım. ilk günden beri ayaktayım. bebeğimi sadece emzirmeme rağmen kilo kaybı yok.yanımda bir yardımcım yok yani tüm işerimi ben yapıyorum. bu sadece emziren anneler birşey yapmadan kilo verir inanışı bir şehir efsanesi mi? sadece doyana kadar yiyorum 3 litre su içiyorum tabi birde humana still tea var. ben nerde yanlış yapıyorum.. inatla yeni kıyafet almıyorum ama aynaya bakmakta nefret ediyorummm.. kocaman bir göbeğim var.. hamile pantolonu giymekten sıkıldım..
esımde bırseyler soyledı ama senınkı daha acıklayıcı oldu.demekkı bunu kasteetmıs adamcagızda karısı anlamamıs
tamam canım tesekkur ederım
ay hadi şu zayıfalam topiğini canlandıralım ya. ben yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum :)
ay maşşallah, pek tatlı pek muzur bakıyo. seni bıdık seniii, mucks gıdıya
ay hadi şu zayıfalam topiğini canlandıralım ya. ben yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum :)
ay maşşallah, pek tatlı pek muzur bakıyo. seni bıdık seniii, mucks gıdıya
Yaw kızlar benım kız ıkı gecedır aglayarak kalkıyo anlamıyorum 11 de uyuttum aglayarak 11 de uyandı mama yaptım hala saga sola cevırıyor kafayı yanundan gıdınce aglıor ne zaman uyuycam ben yaa otekıde kalkmak uzere
Öyle unutulmasa zaten 2.-3. Çocuklar nasıl yapılır. Neler çekiyoruz. Gerçekten şans oldu, çok komikti ama bugün benim düğünüm var yarın onun birbirimizin düğününe 2 arada derede gittiğimiz zamanlar oldu. Doğumlarda öyle komik oldu bir birimizi ziyaret etmelerimiz :) ama bilgi paylaşımı yönündende harika oldu arkadaşlarımda benim gibi üyeler buraya ama biz hepimiz geç üye olduk hamişken olmadık ama bebişler olduktan sonra akranlarını merak edip pıtır pıtır sırayla aylarına göre üye olduk:))oh ne şanslısın sen öyle arkadaşlarınla ortak konularınız var.akıl akıldan üstündür derler.birinin bi sıkıntısı olsa öteki ona fikir verir moral verir.bende burda diger annelerin yaşadıklarından bişeyler çıkartıyorum bi tek benim bebek böyle degilmiş diye.gerçi benim 2. kızım ama ilkinin üzerinden çok zaman geçtigi için bazı şeyleri unutmuşum malesef
Tatlım biberona da başlamalısın daha sonrası içinde kolaylık olur zaten bizlerin üşenip yapmadığı şey göğsü boşaltmak oğlun yağlı sütten mutlaka içiyordur ama sen sağıp vermeyi dene birde zaten 1,5 saatte bir emiyorsa tam doymuyor demekki, benim sıpa gazlı olunca öyle azıcık içip ağlar ozamanda sık sık emmek ister1-1,5 saatte bir bende sütümü emzirmeden komple sağıp biberonla içiririm ki sulu yeri içmesin sadece çünkü sulu yeri içerse sırf o zaman oda gaz yapıyor olay bir kısır döngüye giriyor.canım oglum onceden 3saatte bır ıkı gogsumude uzun uzun emerdı.sımdı bır bucuk saatte bır bır gogsumu emıyor ve 3dakka falan suruyo.bu ayda 350gr almıs.acaba sulu kısmımı ıcıyo sadece.ben hıc sagma geregı duymadım.sence emdıkten sonra sagmalımıyım yaglı kısmı gogustemı kalıyo yanı:44::44:ne yapsam bıberonda denemedım hıc kasıkla alır heralde
ayy masallh barekallah cok seker ne guzel gulmus oyle.oyuncagı sevmıs heralde.
bende pek oyuncak almadım.ıkıtane cıngıragı var.fisher-price dıye aldım oda madein chine
az once netten bakıyodumda sunlara bayıldım saglıklı elyapımı oyuncak.
kevserinoyuncaklari - emek sensin
Maşallah oğluşuna güleç yüzlü tatlı bıdık:) allah nazarlardan saklasın.Eki Görüntüle 593949 İşte benim minik oğlum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?