2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 593949 İşte benim minik oğlum :)

( Pek oyuncak almadıgımı yazmıstım resimdekinide almadım hediye :) Hala aldığım bir cıngırak birde ufak peluş oyuncagı var aldıgım :) )

ayy masallh barekallah cok seker ne guzel gulmus oyle.oyuncagı sevmıs heralde.
bende pek oyuncak almadım.ıkıtane cıngıragı var.fisher-price dıye aldım oda madein chine
az once netten bakıyodumda sunlara bayıldım saglıklı elyapımı oyuncak.
http://emeksensin.com/kevserinoyuncaklari

Son düzenleme:

bizimkıde kel
hele kafasının arkası bırsıra sac var bır sıra yok bır sıra var...cok komık ozellıkle yaptımıs gıbı...bebekler arasında moda da bızımmı haberımız yok acaba

bizimkıde kel
hele kafasının arkası bırsıra sac var bır sıra yok bır sıra var...cok komık ozellıkle yaptımıs gıbı...bebekler arasında moda da bızımmı haberımız yok acaba

Teşekkür ederiz teyzesi hepsi tatlı bebeklerin :)
Aynısı model saçı bizimkininde ortası dokuldu sanki cok yatıyorda ondan da geri kalmadı :)

Made in China olması konusunda hiçbir sorun yok canım. Genelde birçok ünlü markanın Çinde ve Afrikada fabrikası var. Çünkü ucuz işçi gücünden faydalanıyorlar. Yani üretimde kullanılan hammaddelerinde sorun yok.Tamamen işçi gücü ve vergi olayları ile ilgili kazanc saglıyorlar :)
Fisher pricede denetimleri yapılan ünlü bir marka için rahat olsun :)

esımde bırseyler soyledı ama senınkı daha acıklayıcı oldu.demekkı bunu kasteetmıs adamcagızda karısı anlamamıs
tamam canım tesekkur ederım

ay hadi şu zayıfalam topiğini canlandıralım ya. ben yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum :)

ay maşşallah, pek tatlı pek muzur bakıyo. seni bıdık seniii, mucks gıdıya

Tamamen beni anlatmışsın canım, 22 agustosta doğum yaptım 68 ile, doğum sonrası 58 i gördüm diye sevinirken hızla kilo almaya başladım tekrardan, hizlı kilo verdiğim zaman ailem eşim yemek yemiyorsun sütün azalacak diye diye yemeye alıştım süt olsun diyede sürekli tahin helvası yedim meger en birinci kilo yapan oymuş şimdi oldum mu tekrar 68 çok canım sıkılıyor hamileliğimde kendime pek kıyafet almadım yaz olduğu için yeri geldi xxL olan eşimin t-shortleriyle idare ettim evdeyken, nasıl olsa doğum sonrası kendi kıyafetlerime dönerim dedim ama olmadı hala bir ümit kilo vermeye çalışıyorum, çocuğumu sadece emziriyorum, su içiyorum ama gram gram alıyorum hergün nereye doğru gidiyorum bilmiyorum :)) önceden çok zayıftım tabi eşim şimdiki halimden memnunmuş, ama ben değilim

esımde bırseyler soyledı ama senınkı daha acıklayıcı oldu.demekkı bunu kasteetmıs adamcagızda karısı anlamamıs
tamam canım tesekkur ederım

Eşinin yerine kısaca özet geceyim Çİn malı değil sadece Çinde üretilmiş :))
ay hadi şu zayıfalam topiğini canlandıralım ya. ben yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum :)

ay maşşallah, pek tatlı pek muzur bakıyo. seni bıdık seniii, mucks gıdıya

Muzur, numaracı ve çok uyanık hepsi gibi

Herkese hayırlı geceler diliyorum ben de yatayım artık oğlanla yine yalnızız bu gece de babamız yok, o kadar yorgunum ki geçmişi okuyan arkadaşlar bilirler benim bi küf meselem vardı meğer küflenen sadece yorgan değilmiş, gardolabımızın arkası malesef yarıya kadar küflenmiş şu 1 buçuk ay içinde olmuş ne olduysa neyseki eşimle hallettik, şu hafta bende de öyle bir ruh yorgunluğu var ki hiç birşeyden zevk alamıyorum sürekli yatmak istiyorum bizim oğlanda gündüz hiç uyumaz sağolsun tüm uykuyu Allahtan geceye saklıyor, hafta sonu açıköğretim sınavı var kitapların yüzünü açmadım, ayy düşününce bile ruhum daralıyor, neyse ben kaçar en iyisi uyuyup herşeyi unutayım sabah işe erken gidiyorum çünkü...

bebişleri öpüyorum tek tek hepinize hayırlı geceler...

Yaw kızlar benım kız ıkı gecedır aglayarak kalkıyo anlamıyorum 11 de uyuttum aglayarak 11 de uyandı mama yaptım hala saga sola cevırıyor kafayı yanundan gıdınce aglıor ne zaman uyuycam ben yaa otekıde kalkmak uzere

hepimizin yeni yılı sağlıklı,huzurlu,mutlu ve kuzularımız çoook uslu olsun bizi hiç üzmesinler inşalllahhh..

senaysen :

normal rende besin değerini azaltıyormuş deli gibi cam rende arıyorum, muza gelince ipliklerini temizleyince olmaz dediğin gibi denicem canım...

kan damlasını almadık (zaten yok ta) sabah aç karınla emziğiyle pekmez veriyoruz bi miktar peşinden su...senin fikrin nedir doğrumu yapıyoruz eşim böyle yapmayı uygun buluyor bende hala kararsızım bilemedim...

Iyi geceler gene sut sagiyorum sut azaldi ama sagmaya devam.ben nete sadece sut sagarken giriyorum zaten gece iyi oluyor tosbalarr uyusa bide sagip dayiyom agizlarina

Kardes benimkinin biride uyandiginda elini tutmazsam basiyo yaygarayi.hayir tek olsa sorun degil durmadan tutarim elini de

Size benim icin onemli bir ani anlatayim. Simdi benim oglanin biri esimde digeri ile ben oynuyorum baya oynasiyoruz yani o sirada esimin elinde ki bizi izliyormus baya bir zaman gecti esim farketmis seslendi bana.elimde ki kucagimda ama onunla oynamayi birakip esimin elindekine yoneldim cocuk bu sefer basti kahkahayi ama oyle gulme degil agzindan emzini firlatti.yazik bekliyormus.sonra ben esimin elindekiylen ugrasirken kucagimdaki aglamaya basladi. Bu ne yaman celiski boyle yaprak doker bir yanimiz bir yanimiz bahar bahce bende agladim annelik garip

Öyle unutulmasa zaten 2.-3. Çocuklar nasıl yapılır. Neler çekiyoruz. Gerçekten şans oldu, çok komikti ama bugün benim düğünüm var yarın onun birbirimizin düğününe 2 arada derede gittiğimiz zamanlar oldu. Doğumlarda öyle komik oldu bir birimizi ziyaret etmelerimiz :) ama bilgi paylaşımı yönündende harika oldu arkadaşlarımda benim gibi üyeler buraya ama biz hepimiz geç üye olduk hamişken olmadık ama bebişler olduktan sonra akranlarını merak edip pıtır pıtır sırayla aylarına göre üye olduk:))

Tatlım biberona da başlamalısın daha sonrası içinde kolaylık olur zaten bizlerin üşenip yapmadığı şey göğsü boşaltmak oğlun yağlı sütten mutlaka içiyordur ama sen sağıp vermeyi dene birde zaten 1,5 saatte bir emiyorsa tam doymuyor demekki, benim sıpa gazlı olunca öyle azıcık içip ağlar ozamanda sık sık emmek ister1-1,5 saatte bir bende sütümü emzirmeden komple sağıp biberonla içiririm ki sulu yeri içmesin sadece çünkü sulu yeri içerse sırf o zaman oda gaz yapıyor olay bir kısır döngüye giriyor.
Sağ göğsünü mutlaka bir sonraki emzirmede önce onu içir sonra yetmezse göğsünü ver. yada önce sulu kısmı 20-30 ml kadar sağ sonra oğlunu emzir ama bunu yaparken emzirmeden önce bir seferinde sağ bir seferinde sağma çünkü vücudunun o suya ihtiyacı var, sürekli her emişte sulu kısmı sağıp ondan sonra emzirme bide susuz kalır sonra olmaz. gerçi susuz kalan bebişin bıngıldağı çöker içine oradan anlarsın ama o zamana kadar da olmasın. Yada emzirmeden göğüsünü komple sağıp karışımı verebilirsin, ama tam sağıldığından emin ol yokladımı çok yumuş olacak ( gitti memişler yumuşadılar hep )

Oyuncakta en önemli dikkat edilecek husus üstünde CE işaretînin olması bu standarta uygun olarak üretilen oyuncaklar sağlıklıdır. Fisher Price vb gibi markaların çindeki fabrikalarında CE standartlarında üretiliyor, için rahat osdun. Birde ucuz işçilik nedeniyle nerdeyse hepsinin fabrikadı çinde

Eki Görüntüle 593949 İşte benim minik oğlum :)

( Pek oyuncak almadıgımı yazmıstım resimdekinide almadım hediye :) Hala aldığım bir cıngırak birde ufak peluş oyuncagı var aldıgım :) )
Maşallah oğluşuna güleç yüzlü tatlı bıdık:) allah nazarlardan saklasın.
bu arada noel baba île pıtırcık bir kız fotosu vardı onlarada maşallah, büyüdükçe daha ballı oluyorlar :)

Hattı Turkcell olan anneler belki biliyorsunuzdur ama ben yinede paylaşayım istedim.
​Anadolu Sağlık Merkezi işbirliği ile hazırlanan ücretsiz “Bebeğim Büyürken” paketi, 0-24 ay arası bebeğinizin, sağlıklı büyümesine tavsiyeler ve faydalı bilgiler sunarak destek oluyor ve ilk iki yılda yaşadığınız tatlı sorunlara yardımcı oluyor.

Bebeğim büyürken paketi ücretsiz bilgilendirme sms leri içeriyor, sütten ek besine gelişim takibinden giyimine kadar olan bütün bilgileri yolluyorlar üye olmak isteyenler;
Nasıl kullanırım/alırım?
BEBEK yazıp 7777’ye mesaj göndererek servis talebinde bulunabilirsiniz. Baba adayını pakete yönlendirmek için ONER BEBEK yazarak 7777’ye ücretsiz SMS atabilirsiniz. Örnek: ONER BEBEK 532*******
Ne kadar öderim?
Bebeğim Büyürken Paketi ücretsizdir.

Bunun hamilelik paketide var o da ücretsiz
ben hamileliğimin ilk gününden beri üyeyim çok başarılı bir servis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…