yuruteci hep benim yanimda olduklari icin kullanicam canim ama bakici konusunda haklisin
yoksa bende bel falan kalmayacak sipalar bana ayak muamelesi yapiyorlar gezdiricez durmadan kendileri yuruyemiyor ya
hamile kaldigimdam daha zayif oldum sayelerinde
kızlar bu yürüteç konusunda size katılmıyorum. ben büyük oğlumu 5 ay 2 haftalıkken koydum yürüteçe zaten gün içerisinde sürekli orda durmuyor sen istesende, belli bi şeyden sonra sıkılıyolarlar ve almak zorunda kalıyorsun. çokta memnun kaldım.kuzum 10 aylıkken pati pati yürüyordu. hiç bir sorunda olmadı. bu kuzumada nasipse 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağım.
Beende. Ikisinini birden kucaklayip gezdiriyorum ecis bucus razi oluyorlar.bende de sirt bel kslmiyor.
Kızlar benım bı kızım adım atmaya basladı masallah tay tay yapıyoruz 2 hafta ıcınde yurutecede bınerız ama dıger kızımda tık yok ama govdesını acayıp kaldırıp bıze bakıyo bence cook yaraylı
rendenin en kucuk tarafi ile rendele canim sonrasinda cay kasiginin ucuyla az bisi alarak ver arkasindan da sut ya da su ya da mama
ben gunde 4 kere veriyordum simdi ek gida oncesinde veriyorum
Kızlar benım bı kızım adım atmaya basladı masallah tay tay yapıyoruz 2 hafta ıcınde yurutecede bınerız ama dıger kızımda tık yok ama govdesını acayıp kaldırıp bıze bakıyo bence cook yaraylı
Adaçayını ilk defa duydum sayendeahha evet yanlış yazmışlar maydonoz ve hatta özellikle adaçayı sütü azaltır
bu arada lilyumece ve muffin tavsiye ettiginiz mama sandalyesini aldim cok da memnun kaldim sekerler tesekkur ederiyoruz
muffinn gorunmuyor bu aralar :44::44:
peki hangi yurutec:44::44:
Oyuncakta en önemli dikkat edilecek husus üstünde CE işaretînin olması bu standarta uygun olarak üretilen oyuncaklar sağlıklıdır. Fisher Price vb gibi markaların çindeki fabrikalarında CE standartlarında üretiliyor, için rahat osdun. Birde ucuz işçilik nedeniyle nerdeyse hepsinin fabrikadı çinde
Yogurtu nasil yapiyon acaba brn kuvamini tutturamiyom mamasiyla yapiyom bide verirken nasil veriyon benmari yontemiyle mi ilitiyon
5 ay 1 haftalık olduk cok sukur cnmMaşallah.Ne kadarlıktı senin kızların ?
merhaba kızlar benim oğlana bir haller oldu deli gibi ağlıyor. gecede her saat başı uyanıyor. kucağıma alıyorum uyuyor hemen. bende çok feci grip oldum . gecen gün yattım kaldım öğle babasıda uyutamıyor ille beni istiyor. gecenin 2si doğruldum yatakta babası verdi kucağıma hem ağladım hem sarıldım bu ne duygu karmaşası yaa.
gece aç mı kalıyor diye mama da vermeye başladım ama yine değişen birşey yok 1 saat sonra yine uyanıyor ve böyle sabaha kadar sürüyor. deliricem yaa. şu büyüme atağımıdır nedir bu sefer baya ağır geldi bünyeme
sanmıyorum bunlar bebeklerı alıstırma hareketlerı canım alısıyorlar sen sadece cook dıkkatlı ol benım bı kızım nerdeyse tam oturuyo ara ara ama dıkkat edıyorumbenim de oğluşum yatarken ellerinden tutunca kendini tam oturur pozisyona getiriyo ve etrafına bakınıyo onay ve alkı bekler gibi:) çok hoşuna gidiyo bu hareket ama acaba kenini zorlayıp bi zararı olurmu ki?
benim de oğluşum yatarken ellerinden tutunca kendini tam oturur pozisyona getiriyo ve etrafına bakınıyo onay ve alkı bekler gibi:) çok hoşuna gidiyo bu hareket ama acaba kenini zorlayıp bi zararı olurmu ki?
gunaydin guzel anneler ve sipalari
kizlar milupanin iyi geceler cayi ve hipp in iyi geceler mamasini tavsiye ederim ise yariyorlar
bu arada ben de yeni birsey ortaya cikti kizcemi kucagima alsam kizanima haksizlik etmis gibi hissediyorum
kizanimi kucagima alsam kizceme haksizlik gibi hissediyorum
velhasil surekli bir yetersizlik duygusu icindeyim hadi bakalim
canim benim sipalar da yapiyordu
her yaptiginda parmagimi salliyip kaslari catip net bir sesle hayir dedim
simdi yapmiyorlar artik
cok komik oluyorlar ama sonrasini dusunup ondan kizdim ben de
oyy kiyamam takmamaya calis guzelim
dinlenemiyorsun nasil sut olsun
canim walla ben normal rende de kullaniyorum o kadar takilmiyorum detaylara
bazen rende bazen blender artik hangisi denk gelirse hatta bazen catalla ezme
pekmezi de dedigin gibi verebilirsin
hatta gunde bir tatli kasiginda kadar verebilirsin
ben peynirle karistirip da veriyorum bazen
aman suyu ver icini yakiyor bebelerin pekmez
kızlar bu yürüteç konusunda size katılmıyorum. ben büyük oğlumu 5 ay 2 haftalıkken koydum yürüteçe zaten gün içerisinde sürekli orda durmuyor sen istesende, belli bi şeyden sonra sıkılıyolarlar ve almak zorunda kalıyorsun. çokta memnun kaldım.kuzum 10 aylıkken pati pati yürüyordu. hiç bir sorunda olmadı. bu kuzumada nasipse 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?