2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beende. Ikisinini birden kucaklayip gezdiriyorum ecis bucus razi oluyorlar.bende de sirt bel kslmiyor.

peki hangi yurutec tatlim ?

off off ben bir tanesini onume bir tanesini arkama baglamanin yolunu ariyorum
bir de biz hala kucakta uyuyoruz birini uyut sonra digerini al derken kolum falan mahvoluyor
Beende. Ikisinini birden kucaklayip gezdiriyorum ecis bucus razi oluyorlar.bende de sirt bel kslmiyor.

Kızlar benım bı kızım adım atmaya basladı masallah tay tay yapıyoruz 2 hafta ıcınde yurutecede bınerız ama dıger kızımda tık yok ama govdesını acayıp kaldırıp bıze bakıyo bence cook yaraylı

Maşallah.Ne kadarlıktı senin kızların ?

benim de oğluşum yatarken ellerinden tutunca kendini tam oturur pozisyona getiriyo ve etrafına bakınıyo onay ve alkı bekler gibi:) çok hoşuna gidiyo bu hareket ama acaba kenini zorlayıp bi zararı olurmu ki?

ahha evet yanlış yazmışlar maydonoz ve hatta özellikle adaçayı sütü azaltır
Adaçayını ilk defa duydum sayende Daha önce hiç içmemiştim ve 3gündür içiyordum. Geceleri oglum eskisinden daha çok emmek istiyor gercekten kac gundur sabaha kadar emiyordu demek ki sütü etkiledi zavallım doyamıyordu.Birazdan yine içecektim ben içmeyim en iyisi bir daha o mereti. Teşekkür ettim canım bilgi için sağol hiç aklıma gelmemişti o yorgunluk ve uykusuzluktan
bu arada lilyumece ve muffin tavsiye ettiginiz mama sandalyesini aldim cok da memnun kaldim sekerler tesekkur ederiyoruz

muffinn gorunmuyor bu aralar :44::44:

Evet muffin yok ne zamandır bende farkındayım :44:

peki hangi yurutec:44::44:

Tavsiyeleri hiç okumadım ama karakızın paylaştıgı guzeldi mesela
Bende tadında kullandıkca sorun olacagını sanmıyorum ki zaten gercekten biz istesekte uzun uzun durmazlar içinde :)
Birde yürüteç konusunda ev kazalarına sebebiyet verdiği için tepki var. O konularda da önlemler alınmaya başlanmalı evlerimizde

Fisher Price'in başka yerde üretimi yok sanırım çünkü hangi oyuncağına baktıysam çin malı. Bir çoğu öyle. Kanz Hindistanda üretiliyor. LCW Çin ve civar ülkelerde, Chicco büyük oranda Çinde, İtalya üretimi olanlar da var. Çin malı hayatımızda çok büyük yer tutuyor maalesef.

Son düzenleme:
Yogurtu nasil yapiyon acaba brn kuvamini tutturamiyom mamasiyla yapiyom bide verirken nasil veriyon benmari yontemiyle mi ilitiyon

Ben de mamayla yapıyorum, mamayı el yakacak şekilde hazırlayıp (90 ml suya 4 ölçek mama) iki çay kaşığı yoğurt ile mayalıyorum. 3 saat dışarıda sonra 4-5 saat buzdolabında bırakıyorum. Vermeden bir iki saat önce çıkarıyorum ılısın diye. Eğer acele vereceksem benmari isitiyorum ılık suyla.

Aslında mamayla yapma taraftarı değilim ama bir süre daha yapacağım çünkü mamaları ziyan ediyoruz genelde anne sütü alıyor mamayı açıyoruz iki kere içiliyor sonra çöpe. Yazık oluyor diye mamayla yapıyorum. 6 aydan sonra günlük süt ile yapıcam. Mamayı da kahvaltıda kullanırım diye düşünüyorum.

merhaba kızlar benim oğlana bir haller oldu deli gibi ağlıyor. gecede her saat başı uyanıyor. kucağıma alıyorum uyuyor hemen. bende çok feci grip oldum . gecen gün yattım kaldım öğle babasıda uyutamıyor ille beni istiyor. gecenin 2si doğruldum yatakta babası verdi kucağıma hem ağladım hem sarıldım bu ne duygu karmaşası yaa.

gece aç mı kalıyor diye mama da vermeye başladım ama yine değişen birşey yok 1 saat sonra yine uyanıyor ve böyle sabaha kadar sürüyor. deliricem yaa. şu büyüme atağımıdır nedir bu sefer baya ağır geldi bünyeme

Canım bizimkide hep uyanırgeceleri ama bi kaç gündür ağlayarak uyanıyor ve çok zor sakinlesiyor bende çözemiyorum:44:

benim de oğluşum yatarken ellerinden tutunca kendini tam oturur pozisyona getiriyo ve etrafına bakınıyo onay ve alkı bekler gibi:) çok hoşuna gidiyo bu hareket ama acaba kenini zorlayıp bi zararı olurmu ki?
sanmıyorum bunlar bebeklerı alıstırma hareketlerı canım alısıyorlar sen sadece cook dıkkatlı ol benım bı kızım nerdeyse tam oturuyo ara ara ama dıkkat edıyorum

Sut sagiyorum arkadaslar sut 9.dakikada geldi. Benmi bozuldum makine mi bir ariza var ama

benim oğlımda kafa hep kalkık biyerlere tutunup kalkmak istiyo yada elininden tutuyoruz oturuyo bende merak ediyorum bu ay kontrolde sorucam doktora unutmassam tabi hep unutuyorum yaa

kızlar bişey sorucam benim oğlum ayaklarının üstüne basmıyo dizler çöküyo hemen sizin bebeişler nasıl basan varmı yoksa benim oğlanmı basmıyo

içiriyorum suyunu epeydir o çok önemli sağol canım bi de şu ii geceler çayı ve maması sabaha kadar uyutuyormu hiç uyanıyorlarmı senin bıdıklar.

ben kızımı erken yürüteçe koymuştum nerdeyse emeklemeden yürüdü ama kızım yürüteçin ustasıydı artık:) erkek bebekte zararlı diyolar kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…