Bebeğin kaç aylık oldu canım? Tamamen aç olduğu zamanlarda mı veriyorsun mamaları, karnı biraz bile toksa istemeyebilir mamaları. Bebe bisküvisi deneyebilirsin, mamayla ezip verebilirsin. Ek gıdalara geçmek istersen yoğurt da verebilirsin.
iyi akşamlar kızlar bunlar da benim pıtırlarım 5. ay sonunda biri 7 kilo bi 6.3 kiloydu kilo almaları normal dedi doktorum biri 2.2 biri 2.5 kilo doğmuştu zaten ben doktor normal dedikten sonra kilo konusunu çok kafama takmıyorum sağlıkla büyüsünler de inşallah :)
katılıyorum canım..önlemii aldıktan ve tadında kullandıktan sonra sorun yok gibi geliyorTavsiyeleri hiç okumadım ama karakızın paylaştıgı guzeldi mesela
Bende tadında kullandıkca sorun olacagını sanmıyorum ki zaten gercekten biz istesekte uzun uzun durmazlar içinde :)
Birde yürüteç konusunda ev kazalarına sebebiyet verdiği için tepki var. O konularda da önlemler alınmaya başlanmalı evlerimizde
erkek bebekler için öyle diyorlar ama,ben denedim allaha şükür bişey olmadı.benim oğlumda yürütecin ustasıydı.emeklemeden pat diye yürüdü,sonra emekledi,ters gittik yani:)ben kızımı erken yürüteçe koymuştum nerdeyse emeklemeden yürüdü ama kızım yürüteçin ustasıydı artık:) erkek bebekte zararlı diyolar kararsız kaldım
kilosunu hiç kafana takma annesi.sağlıklı olsunlarda..benimkide fazla kilolu geliyor bana mesela, ama yürüsün atar kilosunu diyorum.8300kilo 68,5 boy.en üst sınırdayız.bende takıyordum ama doktorumuz artık kilo alımı yavaşlar bu aydan sonra hareketlenmelerde epey artmış sorun olmaz dedi.yanlız her öğün mama vermek yerine doğal beslenmeye yönelelim dedi.biz biraz biraz ek gıdalra başladık böylecekızlar biz bugün tam 5 aylık olduk ve saglık ocagına gittim kilosunu merak ettigimden dolayı .daha 6kilo 850gr.7 kilo bile olamamış.sizin bebeklerin nasıl benimki gibi az olan varmı.bi üzülüyorum bi kafaya takmıyım diyorum olmuyo(
katılıyorum canım..önlemii aldıktan ve tadında kullandıktan sonra sorun yok gibi geliyor
erkek bebekler için öyle diyorlar ama,ben denedim allaha şükür bişey olmadı.benim oğlumda yürütecin ustasıydı.emeklemeden pat diye yürüdü,sonra emekledi,ters gittik yani:)
kilosunu hiç kafana takma annesi.sağlıklı olsunlarda..benimkide fazla kilolu geliyor bana mesela, ama yürüsün atar kilosunu diyorum.8300kilo 68,5 boy.en üst sınırdayız.bende takıyordum ama doktorumuz artık kilo alımı yavaşlar bu aydan sonra hareketlenmelerde epey artmış sorun olmaz dedi.yanlız her öğün mama vermek yerine doğal beslenmeye yönelelim dedi.biz biraz biraz ek gıdalra başladık böylece
hayırlı gecelr hanımlar bebeklerınızı sağlık ocağında kıyafetleriyle mi olçuyorlar acaba
Dikkatimi bir konu çekti, uzun zamandır hiçbir soruma cvp alamıyorum, acaba mantıksızmı soruyorum yoksa buradakilerin umrundamı değilim?
Bizde aldik ama benim kizim hix sevmiyo uyanikken kalkmak istiyor uyunca koyuyorum dizlerim agriyor sallamktan ins sever hamagi zamanlakızlar bebeği huysuz olan uyku problemi çeken varsa bebek hamağı alın derim ...arkadaşım çocuğuna 2 yaşına kadar kullandı ve bana verdi ohhh rahatlık varmış muhteşem bi icat neydi o öyle ayakta salla salla dur hiçbişey yapamamak...hamak hafif mutfağa götürüyorum yatak odası oturma odası evde geziyoruz işimi yapabiliyorum yaparken de sallıyorum Allah razı olsun arkadaşımdan çok dua ettim...o da çok uğraşmış zamanında uyumayan huzursuz sürekli kusan bir bebek en sonunda bunu bulmuşlar da rahat etmiş 6 saat aralıksız uyuyunca gidip gidip çocuğa bakmış bişey mi oldu diye ne güldük yaaa
Anneler ek gıdaya baya başlamış ama ben çekiniyorum nedense.
Sadece bisküvili prinç unu veriyorum, sizce başlamalımıyım?
Ebe tarhanaya başla dedi ama çekiniyorum, bide hangi saatler arasında vermeliyim?
Ebe tarhanaya başla dedi ama çekiniyorum, bide hangi saatler arasında vermeliyim?
gündüz fosur fosur uyuyan oğlum bu saat oldu uyumadı ayaklarım koptu artık sallamaktan gözler kırmızı eli agzında dişlerini kaşıyo :))
içiriyorum suyunu epeydir o çok önemli sağol canım bi de şu ii geceler çayı ve maması sabaha kadar uyutuyormu hiç uyanıyorlarmı senin bıdıklar.
kızlar berayımda öksürük var bikaç gündür çok sık değil ama var işte hırıltıyla dr aferin vermişti kullanıyorum sorum şu bitkisel ,doğal yapabileceğim bişey var mı?:18:başına gelen oldu mu? :44:
yaa arkadaşlar benim oğlum anne sütü dışında başka bişey yemiyo, aptamil mama vermiştim içti ama sonra hepsini çıkardı ve çok halsiz düştü, hipp mama aldım ağzına sürmedi bir damla gelince öğürmeye başladı, bugün de aptamilin pirinçli kaşık mamasını aldım onu da bağrış çağrış ağzına koydum püskürttü hep. şubatta işe başlıcam bi şekilde ek bişeylere alışması lazım, zaten bugünlerde sütüm de azaldı. sizin bebişlerinizin severek yediği mamalar neler?
iyi akşamlar kızlar bunlar da benim pıtırlarım 5. ay sonunda biri 7 kilo bi 6.3 kiloydu kilo almaları normal dedi doktorum biri 2.2 biri 2.5 kilo doğmuştu zaten ben doktor normal dedikten sonra kilo konusunu çok kafama takmıyorum sağlıkla büyüsünler de inşallah :)
Dikkatimi bir konu çekti, uzun zamandır hiçbir soruma cvp alamıyorum, acaba mantıksızmı soruyorum yoksa buradakilerin umrundamı değilim?
hayırlı gecelr hanımlar bebeklerınızı sağlık ocağında kıyafetleriyle mi olçuyorlar acaba
Bizde başlamadık henüz canım senin bebis ne kadarlikti? Bende tarhana yedircem inş ek gidayabaslayince kv yapıyor toz tarhana bebislerimiz de yediririm almamadılar yapmalıyız acaba? İcine su koyup sadece kaynayacak miyiz? Ayrıca tarhanada biraz tuz var sanırım cocuğa sakıncası olmaz inş
günaydın herkese, hayırlı cumalar,
hatta çalışanlara extra hayırlı olsun
iyice kış geliyor, havada resmen yas havası var. hanfendi de gece sandı galiba uyuyor mışıl mışıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?