2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım tek bizim doktor önermiş kutu sütünü

Sanırım öyle Genelde şişe süt öneriliyor,zaten kutu sütle tutturması zor oluyomuş ,ben denemedim hiç kutu sütle.Hamileliğim boyunca şişe sütle mayalamıştım.

Üzerinde son kullanma tarihi oluyor,sanırım 2 günlük veya 3 günlük oluyorlar.

cekmez canim
zaten bunlarin ataklarindan yakinda ben de atak geciricem
Yine mi buyume atagi yazik bunlara ya dun ne iyiydik valla ya bugune bak.aclik neyse su da mi cekmez canlari

aynen oyle tatlim ama ben bazen israr ediyorum yapmadigim sebeklik kalmiyor mama sandalyesinin onunde (bu arada sandalyeler cok guzel canim tesekkurler)
bu uyanmama isini nasil yaptiniz ? bize de yol gosterin

ben direk inegin memesinden aliyorum sutu
Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar normal sütle yaptım biraz ekşi oldu bugün vericem bakalım beğenicekmi sıpa

benim kız cıkmıyor kakaya 1 hafta cıkmadı ben uyardım oyle cıktı yine 4 gundur cıkmıyor bende dun basladım 1 çay kaşıgı zeytin yağı ve kayısı suyu inşallah cıkar gerçi sadece anne sutu alanlar 1 hafta falan çıkamıyormus diyorlar doktora sordum yok dedi surup yazdı cıkması için offff bu nee ya ne sıkıntılı bbişlerin bu donemi bizim dayanamayacağımız acılara onlar bu kucuk bedenleriyle dayanıyorlar.

canim ben 2 kayisiyla beraber 2 tane de erigi bir bardak su da hasliyorum 15 dk
merak etme zeytinyagiyla beraber yarina cozer insallah
benim kiz ilk boyle oldugunda iste bunlari yedirdim icirdim sonra tam altini degistirirken basladi kaka yapmaya
tam uc bezi doldurdu acikta
demistim annem sen bu kakayla nasil duruyordun kac gundur diye

Merhaba kıslarrrr pc bozkurtu uzun süredir giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.
Yürüteç kullanma konusunda ne düşünüyorsunuz.oğlumda hiç kullanmadım.ama bugün kızımı yürüteçe koydum pek mutlu oldu.ama okuduğum kadarıyla Dr lara önermiyorlar çok kararsız kaldım:44:

deneyecem bugun bunuda bakalım çıkacakmı bir gun bana birisinin kaka yapması içn dua edecen gece gunduz bekleyecen deselerdi inanmazdım şimdi dort gozle beklyorum

saol ya.bunları okuyunca bende fazla takmamaya başladım.saglıklı olsunlarda bebişlerimiz gerisi önemli degil:))

selam herkeze bebişler iyidir umarım biz 5.ci ayımıza girdik ek gıdaya başladık yoğurt muhallebi ve meyve püresi olarak kızımda katı meyve sıkacağından sıkıp suyunu içirirdim dr da cam rendeden yap yutmayı çiğnemeyi öğrensin dedi bende ne kadar tecrübeli olsamda oğlumda herşeyi unutu verdim elmayı cam rendeden rendeleyip yediriyorum içine 2 bebe bisküvisi koysam ne olur acaba deneyen varmı aranızda

ben haftasonu almayi dusunuyorum canim
sen hangi yuruteci aldin

doru doktorlar onermiyor ama sana bişey diyeyim benim ablamın kızına ben 2.5 yasına kadar baktım ona yurutec kullandık ne bacakarında kemik eğriliği oldu nede yurumesi geç olduu 10 aylıkken yurudu bence yuruteç iyi ama bebekten bebeğede değişebilir. kullan bir hafta sonra cıkar eğer bacak yapısında değişme ve hareketlerinde pasiflesme varsa kullanma

canım kafana takma bebeklerin yapısı ve genetik durumuda onemli gelişimleri aydan aya fark edebilir bu ayında almaz kilo yasından sonra alır belli olmaz sağlığı yerinde olsun onemli olanda o zaten

bayila bayila yer biz yapiyoruz

ben 1 su bardagı suya 1 çorbakaşıgı tarhana katıyorum karıştıra karıştıra pişiriyorum.ben biraz yogun kıvamlı yapıyorum.piştikten sonra 1 çay kaşıgı zeytinyağı ilave ediyorum kabız olmasın diye çorba türlerin hepsine eklerim ben.tuz konusunu ise doktor söyledi çok az tuz sorun degil hatta zeka gelişimi için iyiymiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…