kızıyorum böyle olunca hangi doktora inanıcaz biri öyle biri böyle diyor sanırım steril oldugu için kutu süt onerdi bizim doktor hanfendi
sanırım tek bizim doktor önermiş kutu sütünü
Ben de 15 gün sonra başlayacağım yoğurta. Şimdiden kafa patlatiyorum nasıl yapsam diye. Evimizin yakınındaki markette şişede günlük süt satilmiyor. Hem uzaktakine de gitsem bebegimi kime birakacagim.Günlük alabileceğim mandra sütü de yok. Bununla ilgili aklıma takılan bişey var kızlar. Acaba günlük şişe sutu akşam gelirken eşime alırsam ertesi günü yada sonraki günler kullanabilir miyim. Bozulur mu ki?Ne de olsa hepsi bir günde bitmez.
Yine mi buyume atagi yazik bunlara ya dun ne iyiydik valla ya bugune bak.aclik neyse su da mi cekmez canlari
canım valla günü gününe, biri diğerine uymuyor valla ben ne zaman ne isterlerse onu veriyorum hiçbirşeyde ısrar etmiyorum bi gün meyveyi bayıla bayıla yiyorlar ertesi gün burun kıvırıyorlar
yemek düzenleri de kalmadı , bi gün ece ipeğin yemediklerini artanları yiyor, bi gün ipek ecenin canının istemediklerini ...hiç bir şey istemezlerse mamalarını yiyorlar o da lazım deyip avunuyorum
öyle geçip gidiyor günler karınları doysunda
benim kızlar hiç su sevmiyorlar mesela her ek gıda sonrası veriyorum bana geri püskürtüyorlar
gece uyanmıyor benim kızlarım allahtan hep birlikte dinlenme imkanı buluyoruz
gece ben yatarken yiyebildikleri kadar mama veriyorum bir daha sabah 6 civarı kalkıyoruz ara sıra emzik düşünce ağlıyorlar emziği verince uykuya devam ediyorlar
Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu
Çok iyi o zaman ben de çözümünü buldum. En azından ertesi günü kullanabileceğim. Hiç olmadı mamayla yapmayı düşünüyordum.Üzerinde son kullanma tarihi oluyor,sanırım 2 günlük veya 3 günlük oluyorlar.
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar normal sütle yaptım biraz ekşi oldu bugün vericem bakalım beğenicekmi sıpa
benim kız cıkmıyor kakaya 1 hafta cıkmadı ben uyardım oyle cıktı yine 4 gundur cıkmıyor bende dun basladım 1 çay kaşıgı zeytin yağı ve kayısı suyu inşallah cıkar gerçi sadece anne sutu alanlar 1 hafta falan çıkamıyormus diyorlar doktora sordum yok dedi surup yazdı cıkması için offff bu nee ya ne sıkıntılı bbişlerin bu donemi bizim dayanamayacağımız acılara onlar bu kucuk bedenleriyle dayanıyorlar.
canim ben 2 kayisiyla beraber 2 tane de erigi bir bardak su da hasliyorum 15 dk
merak etme zeytinyagiyla beraber yarina cozer insallah
benim kiz ilk boyle oldugunda iste bunlari yedirdim icirdim sonra tam altini degistirirken basladi kaka yapmaya
tam uc bezi doldurdu acikta
demistim annem sen bu kakayla nasil duruyordun kac gundur diye
Canım hiç kafaya takma benim bebeğim 4ay10günlükken 6kilo 550 gr. Di. Ben hiç umursamiyorum. Anlamın bebeği 12.ayında 8.400 du en alt sınırın da altında. Doktoru bebeğinizin aktifse hiçbir sorun yok daha sonradan toparlayacaktir demiş. Gercektende öyle şimdi 14 aylık yürümeye başlayınca iştahı arttı ve 11 kg oldu. Eskidenben de dert eederdim ama en yakın örneğini görünce yersiz olduğunu anladım.
Merhaba kıslarrrr pc bozkurtu uzun süredir giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.
Yürüteç kullanma konusunda ne düşünüyorsunuz.oğlumda hiç kullanmadım.ama bugün kızımı yürüteçe koydum pek mutlu oldu.ama okuduğum kadarıyla Dr lara önermiyorlar çok kararsız kaldım:44:
Merhaba kıslarrrr pc bozkurtu uzun süredir giremedim.umarım hepiniz iyisinizdir.
Yürüteç kullanma konusunda ne düşünüyorsunuz.oğlumda hiç kullanmadım.ama bugün kızımı yürüteçe koydum pek mutlu oldu.ama okuduğum kadarıyla Dr lara önermiyorlar çok kararsız kaldım:44:
selam herkeze bebişler iyidir umarım biz 5.ci ayımıza girdik ek gıdaya başladık yoğurt muhallebi ve meyve püresi olarak kızımda katı meyve sıkacağından sıkıp suyunu içirirdim dr da cam rendeden yap yutmayı çiğnemeyi öğrensin dedi bende ne kadar tecrübeli olsamda oğlumda herşeyi unutu verdim elmayı cam rendeden rendeleyip yediriyorum içine 2 bebe bisküvisi koysam ne olur acaba deneyen varmı aranızda
ben haftasonu almayi dusunuyorum canim
sen hangi yuruteci aldin
bayila bayila yer biz yapiyoruz
Bizde başlamadık henüz canım senin bebis ne kadarlikti? Bende tarhana yedircem inş ek gidayabaslayince kv yapıyor toz tarhana bebislerimiz de yediririm almamadılar yapmalıyız acaba? İcine su koyup sadece kaynayacak miyiz? Ayrıca tarhanada biraz tuz var sanırım cocuğa sakıncası olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?