bu arada haftaya 6. ay asilarimiz var bakalim nasil olucak :18:
günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları olsunmerak etttiğim bir şey var :44: aramızda diş çıkaran bebişler var mı hiç ? biz bu grubun en ufak üyeleriyiz çünkü bir de 2 haftadır tamamen emzirmeyi bıraktım ne zaman adet olurum ? doğum sonrası hiç olmadım malüm kaza kurşunu 2. bebiş olmasın da
günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları olsunmerak etttiğim bir şey var :44: aramızda diş çıkaran bebişler var mı hiç ? biz bu grubun en ufak üyeleriyiz çünkü bir de 2 haftadır tamamen emzirmeyi bıraktım ne zaman adet olurum ? doğum sonrası hiç olmadım malüm kaza kurşunu 2. bebiş olmasın da
Ya benim oglanlar kontrolden cikti sutumu almiyorlar mama yogurt muhallebi hic bisey almiyorlar geceden beri toplasan 200 er cc yoktur.atesleri filanda yok deli olacam uyudular simdi de ac ne kadar uyuycaklar
canim benim bebeler gecen gun oylelerdi
yirtindim ama yemediler
sonrasinda duzeldiler merak etme
Yine mi buyume atagi yazik bunlara ya dun ne iyiydik valla ya bugune bak.aclik neyse su da mi cekmez canlari
kızlar biz bugün tam 5 aylık olduk ve saglık ocagına gittim kilosunu merak ettigimden dolayı .daha 6kilo 850gr.7 kilo bile olamamış.sizin bebeklerin nasıl benimki gibi az olan varmı.bi üzülüyorum bi kafaya takmıyım diyorum olmuyo(
Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu
Yine mi buyume atagi yazik bunlara ya dun ne iyiydik valla ya bugune bak.aclik neyse su da mi cekmez canlari
Yerim ben bunu pıtırları yaaaiyi akşamlar kızlar bunlar da benim pıtırlarım 5. ay sonunda biri 7 kilo bi 6.3 kiloydu kilo almaları normal dedi doktorum biri 2.2 biri 2.5 kilo doğmuştu zaten ben doktor normal dedikten sonra kilo konusunu çok kafama takmıyorum sağlıkla büyüsünler de inşallah :)
Konu hakkında bilgim yoksa genelde cevaplamıyorum ya da yorum yapmıyorum canım ama umursamamazlık olarak algılama ,bi şekilde herkes burda sorularına cevap alabiliyo...Dikkatimi bir konu çekti, uzun zamandır hiçbir soruma cvp alamıyorum, acaba mantıksızmı soruyorum yoksa buradakilerin umrundamı değilim?
Ben önce doktora gidiyorum orda sadece beziyle ölçüyo ,100 gr falan düşüyo.Sağlık ocağında hiç ölçtürmüyorum,doktorun ölçülerini yazdırıyorum karta.hayırlı gecelr hanımlar bebeklerınızı sağlık ocağında kıyafetleriyle mi olçuyorlar acaba
Kolaygelsinnn, 19 unda da bizim ,takipteyimbu arada haftaya 6. ay asilarimiz var bakalim nasil olucak :18:
Bulabiliyosan en güzeli ...Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu
Doktorunu merak ettim valla ; hem pastörize süt,olmadı hazır bebek yoğurdu mu önerdi :44: Bizim doktor da tam tersi , pastörize sütü kesinlikle kullanma dedi,bulabiliyosan açık süt,olmadı günlük şişe süt dedi...doktora sormuştum canım pastorize sütle mayala dedi ama yemedi ekşimsi geldi suratını buruşturuyodu bizim yedigimiz yogurdu yiyodu onuda sordum vereyimmi diye bebek yogurdu var onu ver dedi babymix sütaşın yogurdu onu biraz sevdi ama iştahlı yemiyo bende 1 gün arayla veriyorum
doktora sormuştum canım pastorize sütle mayala dedi ama yemedi ekşimsi geldi suratını buruşturuyodu bizim yedigimiz yogurdu yiyodu onuda sordum vereyimmi diye bebek yogurdu var onu ver dedi babymix sütaşın yogurdu onu biraz sevdi ama iştahlı yemiyo bende 1 gün arayla veriyorum
Doktorunu merak ettim valla ; hem pastörize süt,olmadı hazır bebek yoğurdu mu önerdi :44: Bizim doktor da tam tersi , pastörize sütü kesinlikle kullanma dedi,bulabiliyosan açık süt,olmadı günlük şişe süt dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?