2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları olsun merak etttiğim bir şey var :44: aramızda diş çıkaran bebişler var mı hiç ? biz bu grubun en ufak üyeleriyiz çünkü bir de 2 haftadır tamamen emzirmeyi bıraktım ne zaman adet olurum ? doğum sonrası hiç olmadım malüm kaza kurşunu 2. bebiş olmasın da

bu arada haftaya 6. ay asilarimiz var bakalim nasil olucak :18:

alla kolaylık versin bizde 2 gün önce 4 aylık aşılarımızı olduk .. bende çok tırsıyorum aşı zamanlarından üzülüyorum bebelerimize ama onların iyiliği için sonuç itibari ile

oglum iki dis cikardi kizim henuz cikarmadi canim
ben de emzirmeyi biraktim ustune 6 ay oldu ama adet olmadim ne zaman gelir bilmiyorum
onumuzdeki hafta hem benim icerde kalan parca hem de adet icin bir dr a gidicem bakalim

Ya benim oglanlar kontrolden cikti sutumu almiyorlar mama yogurt muhallebi hic bisey almiyorlar geceden beri toplasan 200 er cc yoktur.atesleri filanda yok deli olacam uyudular simdi de ac ne kadar uyuycaklar

Benimkilerde mi dis cikariyo yoksa

canim benim bebeler gecen gun oylelerdi
yirtindim ama yemediler
sonrasinda duzeldiler merak etme
Ya benim oglanlar kontrolden cikti sutumu almiyorlar mama yogurt muhallebi hic bisey almiyorlar geceden beri toplasan 200 er cc yoktur.atesleri filanda yok deli olacam uyudular simdi de ac ne kadar uyuycaklar

Yine mi buyume atagi yazik bunlara ya dun ne iyiydik valla ya bugune bak.aclik neyse su da mi cekmez canlari

canım valla günü gününe, biri diğerine uymuyor valla ben ne zaman ne isterlerse onu veriyorum hiçbirşeyde ısrar etmiyorum bi gün meyveyi bayıla bayıla yiyorlar ertesi gün burun kıvırıyorlar

yemek düzenleri de kalmadı , bi gün ece ipeğin yemediklerini artanları yiyor, bi gün ipek ecenin canının istemediklerini ...hiç bir şey istemezlerse mamalarını yiyorlar o da lazım deyip avunuyorum

öyle geçip gidiyor günler karınları doysunda

benim kızlar hiç su sevmiyorlar mesela her ek gıda sonrası veriyorum bana geri püskürtüyorlar

gece uyanmıyor benim kızlarım allahtan hep birlikte dinlenme imkanı buluyoruz

gece ben yatarken yiyebildikleri kadar mama veriyorum bir daha sabah 6 civarı kalkıyoruz ara sıra emzik düşünce ağlıyorlar emziği verince uykuya devam ediyorlar

Kaç gündür oku oku sonunda günümüze gelebildim Yaklaşık 2 hafta eşimin ailesinin yanındaydık, internete giremedim tabi. Özlemişim sonunda kavuştum size

Canım hiç kafaya takma benim bebeğim 4ay10günlükken 6kilo 550 gr. Di. Ben hiç umursamiyorum. Anlamın bebeği 12.ayında 8.400 du en alt sınırın da altında. Doktoru bebeğinizin aktifse hiçbir sorun yok daha sonradan toparlayacaktir demiş. Gercektende öyle şimdi 14 aylık yürümeye başlayınca iştahı arttı ve 11 kg oldu. Eskidenben de dert eederdim ama en yakın örneğini görünce yersiz olduğunu anladım.

Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu

Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu

doktora sormuştum canım pastorize sütle mayala dedi ama yemedi ekşimsi geldi suratını buruşturuyodu bizim yedigimiz yogurdu yiyodu onuda sordum vereyimmi diye bebek yogurdu var onu ver dedi babymix sütaşın yogurdu onu biraz sevdi ama iştahlı yemiyo bende 1 gün arayla veriyorum

Yerim ben bunu pıtırları yaaa

Dikkatimi bir konu çekti, uzun zamandır hiçbir soruma cvp alamıyorum, acaba mantıksızmı soruyorum yoksa buradakilerin umrundamı değilim?
Konu hakkında bilgim yoksa genelde cevaplamıyorum ya da yorum yapmıyorum canım ama umursamamazlık olarak algılama ,bi şekilde herkes burda sorularına cevap alabiliyo...

hayırlı gecelr hanımlar bebeklerınızı sağlık ocağında kıyafetleriyle mi olçuyorlar acaba
Ben önce doktora gidiyorum orda sadece beziyle ölçüyo ,100 gr falan düşüyo.Sağlık ocağında hiç ölçtürmüyorum,doktorun ölçülerini yazdırıyorum karta.

bu arada haftaya 6. ay asilarimiz var bakalim nasil olucak :18:
Kolaygelsinnn, 19 unda da bizim ,takipteyim

Bulabiliyosan en güzeli ...

Doktorunu merak ettim valla ; hem pastörize süt,olmadı hazır bebek yoğurdu mu önerdi :44: Bizim doktor da tam tersi , pastörize sütü kesinlikle kullanma dedi,bulabiliyosan açık süt,olmadı günlük şişe süt dedi...

Ben de 15 gün sonra başlayacağım yoğurta. Şimdiden kafa patlatiyorum nasıl yapsam diye. Evimizin yakınındaki markette şişede günlük süt satilmiyor. Hem uzaktakine de gitsem bebegimi kime birakacagim.Günlük alabileceğim mandra sütü de yok. Bununla ilgili aklıma takılan bişey var kızlar. Acaba günlük şişe sutu akşam gelirken eşime alırsam ertesi günü yada sonraki günler kullanabilir miyim. Bozulur mu ki?Ne de olsa hepsi bir günde bitmez.

benim doktorumda pastorize süt kullanma tek ineğin sütü olsun onu mayala dedi ben de bir sütçü buldum tek ineği olan günlük yapıyorum yoğurdu ekşi mekşi yiyorlar canı isteyince kızlar

kızıyorum böyle olunca hangi doktora inanıcaz biri öyle biri böyle diyor sanırım steril oldugu için kutu süt onerdi bizim doktor hanfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…