2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı bebekler çarpık çarpık yürüyorlar soruyorum annelerine yürüteçe kullanmışlar.
ben oğlumda hiç kullanmadım 14 aylıkken yürüdü ama çok sağlam yürüdü hiç düşmedi .
En iyisi dayanabildiniz kadar dayanayım çok zorlandığımda kullanayım

Herkese merhaba,
Ben de Ağustos 2012 annesiyim. 10 Ağustosta kızımı kucağıma aldım. Hamileliğimin son aylarından beri sizleri takip ediyorum ama doğum, bebeğin bakımı vs. bir türlü yazmak fırsat olmamıştı. Şimdi işe döndüm ve ancak vakit bulabildim yazmaya. Paylaşımlarınızdan çok faydalandım, en bunaldığım anlarda yalnız olmadığımı görmek moral verdi. Umarım bundan sonra da hep beebklerimizin gelişimlerini, iyi günlerini paylaşırız burda.
ve umarım beni de alırsınız aranıza bu kadar zaman sonra :)

linki varsa gonderebilir misin canim ?
Chicco hun bir modeli canım.

hosgeldin

Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu

Canim ben ataturk orman ciftilinin keci sutu var ondan yaptim yapacagimda hatta doktor icirebilirsin bile demisti.benim sipalarin bise yedigi yokki

canım benim 10 yaşında bi kızım daha var.onun bebekliginde yürüteç kullanmıştım.şu an sütun gibi bacakları var.yürüteçi kullanmam egrilige falan yol açmadı.herkes negüzel kızının bacakları diyolar.hemde yaşına girmeden yürümüştü.ben doktorların her dediginide yapmıyorum açıkcası.kendi hislerimle hareket ediyorum.hiç birşeyin yemekte dahil abartmadan yapılması veya kullanılması hiçbi soruna yol açmaz.buna inanıyorum.

Kızlar bu da benim küçük oğluşum. İlk defa paylaşyorum:101:

Eklentiler

• $20130102_125259.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 38
hazır herkes burdayken katı meyve sıkacagı almam gerek acilen kullanıpta memnun oldugunuz bir marka varmı kızlar yaa

bencede daha guçlu olur bacak kemikleri ama bu konudada kimseyi etkilemek istemiyorum herkes kendi istediği gibi doğru bulduğu yontemle buyutmek ister ben varsa deneyimimi ve bildiğimi yazarım inşallah birazcıkta olsun faydalı olabiliyorumdur.

ayy benim kızıma aralık sonunda dr muz yoğurdaa elma suyuna başlayabilirsin dedii bizde başladık bu haftaa niye erkenden gidiyoruz biz acabaa?kilomuz falan onde diyemi anlamadımki

canım bende daha 2 yada 3 ay oldu aralarına katıldım.benide aldılar aralarına hiç dışlandıgımı hissetmedim.hatta yazmasammı herkes gebelikten beri birbirini tanıyo diye çekinmiştim ama ne sorduysam bi cevap yazan oldu.çekinmene hiç gerek yok.hoşgeldin

aynen oyle tatlim ama ben bazen israr ediyorum yapmadigim sebeklik kalmiyor mama sandalyesinin onunde (bu arada sandalyeler cok guzel canim tesekkurler)
bu uyanmama isini nasil yaptiniz ? bize de yol gosterin

sen de mi chicco poly mama sandalyelerinden aldın canım pek güvenli geldi bana

tatlım bizim gaz problemimiz yoktu , hep mama takviyesi yapıyoruz doğumdan beri
mamaları gece yediriyor gece sağdığım sütlerimi sabah veriyordum uyumadan mama yiye yiye arttı uyku saatleri

nazar değmesin maşallahları var uyku konusunda

gece uyanıp beslemiyorum kilo alımımız iyi olduğu için zaten artık versem de yemiyorlar
uyku da lazım uyku büyütür çocukları demişti doktorum ben uykularını yemek için bölmeyince onlarda gece uykularında yemek aramaz oldular

ama gündüz 2-3 kere toplasam 3 saat uyumuyorlar belki de gece uykularının düzenli olması gündüz uyumamalarının etkisi

dün evde eşimle yalnızdık daha erken daha güzel uyudular, mesela evde annemler, ses, insan olunca veya yılbaşı gibi kalabalık bir gecede uyumuyorlar

hazır herkes burdayken katı meyve sıkacagı almam gerek acilen kullanıpta memnun oldugunuz bir marka varmı kızlar yaa

Phılıpsin var canım bizde. 390 tl ye mi ne almıştık. Verdiğin paraya değmiyor açıkçası. Bir bardak meyve suyu için binbir parça yıkayıp temizliyorsun. Ayrıca meyvenin yarısı posa olarak atılıyor. Ben de bebişi düşünerek almıştım. Ama meyvenin vitamini posasında zaten o da çöpe gidiyor. Bebeğime rendeleyip vereceğim ben kullanmayacağım.

ayy benim kızıma aralık sonunda dr muz yoğurdaa elma suyuna başlayabilirsin dedii bizde başladık bu haftaa niye erkenden gidiyoruz biz acabaa?kilomuz falan onde diyemi anlamadımki

Mama ağırlıklı beslenen bebeklerde doktorlar erken başlatıyorlar canım ondan olabilir mi?

evet canim ben de ondan aldim
uykunuza masallah
ben de geceleri hep mama veriyorum hatta hipp iyi geceler kasik mamasina da basladim ama yine de en az iki kere uyaniyoruz
gunduzleri de en fazla 2 saat uykumuz var sabahlari da 5 de kalkiyoruzz
benimkiler uykusuzlar kisacasi

Dün kızıma ilk defa ek gıda denemesi yaptım ve yoğurt verdim ama çıkardı yemedi.sanırım biraz daha beklemem gerek

hoşbulduk :) evet çok sıcak bir ortam var gördüğüm kadarıyla :)

kızlar size bir sorum olacak. 1 aydır günde iki öğün pirinçli kaşık maması veriyorum kızıma. doktor mamadan 1 saat sonra su vermemi söyledi ama kızım suyu hiç sevmiyor. bazen içine biraz rezene katıp veriyorum rezeneyi seviyor diye.. nasıl alıştırıcam bu kızı su içmeye? acaba sebze çorbasına falan geçince susayıp da içer mi?

Hoşgeldinnnnn...
Kızlar bu da benim küçük oğluşum. İlk defa paylaşyorum:101:
Canımmm,çok tatlı...

Ben kullanmadım,yengemde tefal var memnun.

İçmiyosa zorlamamak mı lazım acaba,nasıl olsa susayınca içeçek cadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…