doru doktorlar onermiyor ama sana bişey diyeyim benim ablamın kızına ben 2.5 yasına kadar baktım ona yurutec kullandık ne bacakarında kemik eğriliği oldu nede yurumesi geç olduu 10 aylıkken yurudu bence yuruteç iyi ama bebekten bebeğede değişebilir. kullan bir hafta sonra cıkar eğer bacak yapısında değişme ve hareketlerinde pasiflesme varsa kullanma
Chicco hun bir modeli canım.
Herkese merhaba,
Ben de Ağustos 2012 annesiyim. 10 Ağustosta kızımı kucağıma aldım. Hamileliğimin son aylarından beri sizleri takip ediyorum ama doğum, bebeğin bakımı vs. bir türlü yazmak fırsat olmamıştı. Şimdi işe döndüm ve ancak vakit bulabildim yazmaya. Paylaşımlarınızdan çok faydalandım, en bunaldığım anlarda yalnız olmadığımı görmek moral verdi. Umarım bundan sonra da hep beebklerimizin gelişimlerini, iyi günlerini paylaşırız burda.
ve umarım beni de alırsınız aranıza bu kadar zaman sonra :)
Kızlar minişlerinizin yoğurdunu hangi sütle mayalıyorsunuz.mandıradan falan taze inek sütü alıp mayalasam olurmu
doru doktorlar onermiyor ama sana bişey diyeyim benim ablamın kızına ben 2.5 yasına kadar baktım ona yurutec kullandık ne bacakarında kemik eğriliği oldu nede yurumesi geç olduu 10 aylıkken yurudu bence yuruteç iyi ama bebekten bebeğede değişebilir. kullan bir hafta sonra cıkar eğer bacak yapısında değişme ve hareketlerinde pasiflesme varsa kullanma
canım benim 10 yaşında bi kızım daha var.onun bebekliginde yürüteç kullanmıştım.şu an sütun gibi bacakları var.yürüteçi kullanmam egrilige falan yol açmadı.herkes negüzel kızının bacakları diyolar.hemde yaşına girmeden yürümüştü.ben doktorların her dediginide yapmıyorum açıkcası.kendi hislerimle hareket ediyorum.hiç birşeyin yemekte dahil abartmadan yapılması veya kullanılması hiçbi soruna yol açmaz.buna inanıyorum.
Ben de 15 gün sonra başlayacağım yoğurta. Şimdiden kafa patlatiyorum nasıl yapsam diye. Evimizin yakınındaki markette şişede günlük süt satilmiyor. Hem uzaktakine de gitsem bebegimi kime birakacagim.Günlük alabileceğim mandra sütü de yok. Bununla ilgili aklıma takılan bişey var kızlar. Acaba günlük şişe sutu akşam gelirken eşime alırsam ertesi günü yada sonraki günler kullanabilir miyim. Bozulur mu ki?Ne de olsa hepsi bir günde bitmez.
Herkese merhaba,
Ben de Ağustos 2012 annesiyim. 10 Ağustosta kızımı kucağıma aldım. Hamileliğimin son aylarından beri sizleri takip ediyorum ama doğum, bebeğin bakımı vs. bir türlü yazmak fırsat olmamıştı. Şimdi işe döndüm ve ancak vakit bulabildim yazmaya. Paylaşımlarınızdan çok faydalandım, en bunaldığım anlarda yalnız olmadığımı görmek moral verdi. Umarım bundan sonra da hep beebklerimizin gelişimlerini, iyi günlerini paylaşırız burda.
Kızlar bu da benim küçük oğluşum. İlk defa paylaşyorum:101:
hazır herkes burdayken katı meyve sıkacagı almam gerek acilen kullanıpta memnun oldugunuz bir marka varmı kızlar yaa
aynen oyle tatlim ama ben bazen israr ediyorum yapmadigim sebeklik kalmiyor mama sandalyesinin onunde (bu arada sandalyeler cok guzel canim tesekkurler)
bu uyanmama isini nasil yaptiniz ? bize de yol gosterin
hazır herkes burdayken katı meyve sıkacagı almam gerek acilen kullanıpta memnun oldugunuz bir marka varmı kızlar yaa
ayy benim kızıma aralık sonunda dr muz yoğurdaa elma suyuna başlayabilirsin dedii bizde başladık bu haftaaniye erkenden gidiyoruz biz acabaa?kilomuz falan onde diyemi anlamadımki
sen de mi chicco poly mama sandalyelerinden aldın canım pek güvenli geldi bana
tatlım bizim gaz problemimiz yoktu , hep mama takviyesi yapıyoruz doğumdan beri
mamaları gece yediriyor gece sağdığım sütlerimi sabah veriyordum uyumadan mama yiye yiye arttı uyku saatleri
nazar değmesin maşallahları var uyku konusunda
gece uyanıp beslemiyorum kilo alımımız iyi olduğu için zaten artık versem de yemiyorlar
uyku da lazım uyku büyütür çocukları demişti doktorum ben uykularını yemek için bölmeyince onlarda gece uykularında yemek aramaz oldular
ama gündüz 2-3 kere toplasam 3 saat uyumuyorlar belki de gece uykularının düzenli olması gündüz uyumamalarının etkisi
dün evde eşimle yalnızdık daha erken daha güzel uyudular, mesela evde annemler, ses, insan olunca veya yılbaşı gibi kalabalık bir gecede uyumuyorlar
canım bende daha 2 yada 3 ay oldu aralarına katıldım.benide aldılar aralarına hiç dışlandıgımı hissetmedim.hatta yazmasammı herkes gebelikten beri birbirini tanıyo diye çekinmiştim ama ne sorduysam bi cevap yazan oldu.çekinmene hiç gerek yok.hoşgeldin
Hoşgeldinnnnn...Herkese merhaba,
Canımmm,çok tatlı...Kızlar bu da benim küçük oğluşum. İlk defa paylaşyorum:101:
Ben kullanmadım,yengemde tefal var memnun.hazır herkes burdayken katı meyve sıkacagı almam gerek acilen kullanıpta memnun oldugunuz bir marka varmı kızlar yaa
İçmiyosa zorlamamak mı lazım acaba,nasıl olsa susayınca içeçek cadı.kızlar size bir sorum olacak. 1 aydır günde iki öğün pirinçli kaşık maması veriyorum kızıma. doktor mamadan 1 saat sonra su vermemi söyledi ama kızım suyu hiç sevmiyor. bazen içine biraz rezene katıp veriyorum rezeneyi seviyor diye.. nasıl alıştırıcam bu kızı su içmeye? acaba sebze çorbasına falan geçince susayıp da içer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?