Son kullanma tarihinden bir gun once mayalasan bile mis gibi yogurt oluyorgunluk sutle
Masallah oglusuna gozler renkli sanki
İki gunden sonra gaz azaliyor. Sabah veriyorum ben aksama kadar cikariyor gazlari. Birde ben direk 8 damla baslamadim. 4 gun iki 4 gun 4 damla simdi 6 damladayiz haftaya 8 e cikaricam insallah
Ben normal rende kullaniyorum annem beni cam rendeyle buyutmedi die cok takilmiyorum bazi seylere kati meyve sikacagi siparisi verdim bende havuc ve mor gidalar icin
Bebek Doktorum - Demir, Ne Zaman Verilir?
bu linke bakın kızlar ben kızımın kan değerleri iyi ise kullanacam ek gıdada pekmez tüketir birde ne kan yapar onları veririrm ilaçtan iyidir herhalde ama okuyun çok acıklayıcı bir yazı idi
Merahab kızlar, herkese bebişleri eşleri ve tüm sevdikleri geçirecekleri mutlu sağlıklı bir yıl dilerim..
Benim önceki aylarda sağdığım baya süt var dondurucuda, geçen gün çıkartıp kızıma içireyim dedim ama tadını sevmedi
Sizce sağdığım sütleri nasıl değerlendirebilirim?
Benmari usulu ısıtıyorsundur galiba, birde önce buzdolabının alt kısmına alıp sonra oda sıcaklıgında ısıtıp vermeyi dene istersen. Geçen ay bir yerde bu konuda birsey okumustum.Birisi bebeginin benmari usulu ısınan sutu almadıgını boyle ısıttıgını içirebildigini yazmış.
Yine içmezse yogurt denersin tekrar, muhallebi, sutlu corba, kahvaltı karısımında kullanmayı denersin. Hatta meyve pürelerinede katabilirsin başladıysan
pat diye daldım konuya ama şunu söylemek istedim yok öyle bişey zeka kalıtsal birşey dış etkenlerden çok az etkilenir kansız bebekler iştahsız ve halsiz oluyor veya terside olabiliyor ilerde- iştahsız çocuk kansız olbiliyor ben ilk oğlumda hep mama kullandığım için damla vermedim çünkü mamada demir zaten var ama şimdiki bebeğime çoğunlukla anne sütü veriyorumya ebeye sordum tatlım ver ilerde okulda ders anlamsında dahi büyük rol oynar dio ama kızımda sıkıntı çekio pekmezde verebilirsin ama kızını kilosu çok iyi ver alışır diyo
evet canım benmari usulü ısıttım ve resmen midesini bulandırdı içirmeye çalışırken :))yoğurt yaptım ama tutmamdı, muhallebilerine koyarım artık.
dün kontrtolümüz vardı ve kızım yarım kilo alabilmiş anca emmeyi reddediyor uykuluyken emzirebiliyorum anca( doktor ek gıda başlattı :
sabahları elma,artmut suyu, öğlen sebze püresi, ikindi yoğurt akşamda muhallebi şeklinde, umarım yemeyi reddetmez
pat diye daldım konuya ama şunu söylemek istedim yok öyle bişey zeka kalıtsal birşey dış etkenlerden çok az etkilenir kansız bebekler iştahsız ve halsiz oluyor veya terside olabiliyor ilerde- iştahsız çocuk kansız olbiliyor ben ilk oğlumda hep mama kullandığım için damla vermedim çünkü mamada demir zaten var ama şimdiki bebeğime çoğunlukla anne sütü veriyorum
4 ay aşılarımızda bizede demir verdiler ama bulamadım bende almadım belkide vermem bilmiyorum
şunu söylemek istedim büyük oğlum mamayla büyüdü demir içmedi ama sınıfın en zekilerinden
Tatlım hiç üzülme bak bebişin 750 gr almış 4. Ayda 6100 demiştin sanırım şimdi 6850 olmuş işte bebişlerimizden beklenen ayda minimum 650 gr almaları seninki almış tatlım. Aşağıda aylara göre boy kilo değişimini paylaşıyorum senin bıdık ayının ortalamasında cnm.kızlar biz bugün tam 5 aylık olduk ve saglık ocagına gittim kilosunu merak ettigimden dolayı .daha 6kilo 850gr.7 kilo bile olamamış.sizin bebeklerin nasıl benimki gibi az olan varmı.bi üzülüyorum bi kafaya takmıyım diyorum olmuyo(
Banada kilosu fazla dedi ama anne sutuyle bise olmazmis obez felan o yuzden korkmadim
Bende bide kiz var onlada vakit geciriyorum haliyle kendime pek ayiramiyorum ama takilcam artik eeeeeee yeter emzir altini degis uyut is yemek oburunu okula gotur getir aaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?