Aa ben senin büyüğüde erkek sanıyordum öyle kalmış aklımda :)
Zor valla 2 çocuk cogumuz 1tane ile dagıldık kendimize gelemedik :)
nerdeki atatürk orman çiftliği
Benim oğlumda deep freeze den çıkan sütü içmiyor, çünkü tadı değişiyor deep freeze deli sütünevet canım benmari usulü ısıttım ve resmen midesini bulandırdı içirmeye çalışırken :))yoğurt yaptım ama tutmamdı, muhallebilerine koyarım artık.
dün kontrtolümüz vardı ve kızım yarım kilo alabilmiş anca emmeyi reddediyor uykuluyken emzirebiliyorum anca( doktor ek gıda başlattı :
sabahları elma,artmut suyu, öğlen sebze püresi, ikindi yoğurt akşamda muhallebi şeklinde, umarım yemeyi reddetmez
Tatlım 4 aydır kullandığın D Vitaminidir. Demir ilacına 4.-6. Ay arasında başlatıyor drlaryanlız ne yazıkkı her doktorun durum degerlendırmesı farklı oluyor en basıtı kullandıkları gelısım persentıl hesaplamaları bıle farklı kımı 500 gr az bulurken kımı ıcın ıdeal oluyor bende 2 aydır oglumun 500 ve 600 gr arasındakı kılo alımından endıse duyuyorum saat bası emzırıyorum fakat hala ustune cıkamadıksımdı az oncekı paylasımda demır eksıklıgı ıle ılgılı yazıyı okuyunca ıcıme ııce kurt dustu cunku ben 4 aydır kullanıyorum bu damlalardan 1 ay once degerımız 9.8 dı sanırım agız bırlıgı yada fıkır bırlıgı yapamazmı bu doktorlar her kafadan farklı bı yorum acaba benım doktorummu yetersız yada benım doktorummu tecrubelı uffff
Ben o persentilden hicmi hic anlamiyorumyanlız ne yazıkkı her doktorun durum degerlendırmesı farklı oluyor en basıtı kullandıkları gelısım persentıl hesaplamaları bıle farklı kımı 500 gr az bulurken kımı ıcın ıdeal oluyor bende 2 aydır oglumun 500 ve 600 gr arasındakı kılo alımından endıse duyuyorum saat bası emzırıyorum fakat hala ustune cıkamadıksımdı az oncekı paylasımda demır eksıklıgı ıle ılgılı yazıyı okuyunca ıcıme ııce kurt dustu cunku ben 4 aydır kullanıyorum bu damlalardan 1 ay once degerımız 9.8 dı sanırım agız bırlıgı yada fıkır bırlıgı yapamazmı bu doktorlar her kafadan farklı bı yorum acaba benım doktorummu yetersız yada benım doktorummu tecrubelı uffff
yanlız ne yazıkkı her doktorun durum degerlendırmesı farklı oluyor en basıtı kullandıkları gelısım persentıl hesaplamaları bıle farklı kımı 500 gr az bulurken kımı ıcın ıdeal oluyor bende 2 aydır oglumun 500 ve 600 gr arasındakı kılo alımından endıse duyuyorum saat bası emzırıyorum fakat hala ustune cıkamadıksımdı az oncekı paylasımda demır eksıklıgı ıle ılgılı yazıyı okuyunca ıcıme ııce kurt dustu cunku ben 4 aydır kullanıyorum bu damlalardan 1 ay once degerımız 9.8 dı sanırım agız bırlıgı yada fıkır bırlıgı yapamazmı bu doktorlar her kafadan farklı bı yorum acaba benım doktorummu yetersız yada benım doktorummu tecrubelı uffff
cook guzel bı yazı bu goruslere katılıyorum hatta uygulamak ıstıyorum...tesekkurler arkadasım
Ya ben arada kaldim kizlar dr 6 ay anne sutu demezmiydi bu 4 ayda ekgidaya baslama nerden cikti bnede bugun meyve puresi denedim yedi vaalla bizim azman ama vermicem daha ya. Ya dunya nimetlerinin farkina varip memeyi birakkirsa
Biz yemek yerken oglanin salyalari akiyo banada sar bi lahmacun der gibi
kızlar yaa dun canım oglusum kanepeden dustu
kucagımdaydı kusunca kanepeye bıraktım hemen yana uzanıp mendılı aldım-dondum-oglusumu yere 5cm kala yakaladım...hersey 2sanıye ıcınde oldu nasıl oldu anlamadım bası hafıf yere carptı ama ben nasıl bagırdysam yavrum korkup agladı.coook korktumelım ayagım kesıldı ne yapacagımı sasırdım.esımde yoktu...abartmıyorum 2sanıye...allah korudu gercekten ve ben nasıl egılıp tutum hala ınanamıyorum...gozumun onunden gıtmıyo o an...sankı ben dusup canımı yaktım okadar agladım kı kızdımkı kendıme. neyse aman coook dıkkat edın cok zormus yaa.hepsı rabbıme emanet olsun off of
Benim oğlumda deep freeze den çıkan sütü içmiyor, çünkü tadı değişiyor deep freeze deli sütün
ben zorla içiriyorum, resmen diliyle dışarı itiyor içmiycem gibi yüzüme bakoyor ama bn biberonun emziğini ağzına sıkıyorum :) kusmuyo içtikten sonra çok şükür, bazı bebişler istemedikleri şeyi kusuyorlarmış, anne sütü diye mi kusmuyor bilemiyorum ama...
merhaba hanımlar benimde 5 ay 10 gunluk bır oglum var 34 haftalık doğdu ve tup bebek tedvısı sonrasında kavustum yavruma...gecen gun rotavırusu ıcın gıttık doktorumuza boyumuz 65 kılomuz 7830 doktorumuz normal dedı kılo alımını ama bu ay sadece 560 gr almıs sadece anne sutu verıyorum ılk kez bu ay meyve sularının tadına baktırmakla baslayabılırız dedı sızce hangı meyveden ve pure yada suyu seklınde nasıl vermeye baslamalıyım?bu arada bızde doğduğundan berı devit damla kullanıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?