2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende attim buzluga ama onlari muhallebide kullanirim sizin sut kesildimi ki onlari veriyosunu

süt kesilmedi de, memeyi ısrarla almayınca biberonla vereyim dedim eskilerden,midesini bulandırdı :))

gulsunoguz kızlar yaa dun canım oglusum kanepeden dustu kucagımdaydı kusunca kanepeye bıraktım hemen yana uzanıp mendılı aldım-dondum-oglusumu yere 5cm kala yakaladım...hersey 2sanıye ıcınde oldu nasıl oldu anlamadım bası hafıf yere carptı ama ben nasıl bagırdysam yavrum korkup agladı.coook korktumelım ayagım kesıldı ne yapacagımı sasırdım.esımde yoktu...abartmıyorum 2sanıye...allah korudu gercekten ve ben nasıl egılıp tutum hala ınanamıyorum...gozumun onunden gıtmıyo o an...sankı ben dusup canımı yaktım okadar agladım kı kızdımkı kendıme.neyse aman coook dıkkat edın cok zormus yaa.hepsı rabbıme emanet olsun off of [/QUOTE .!.:
Çok geçmiş olsun, çok dikkatli olmamız gerekiyor artık.Allah tüm bebişleri korusun, amin :))

sanırım tek bizim doktor önermiş kutu sütünü
Bizimki de en son kutu sütü önerdi. Öncelikle mama dedi, olmazsa güvenilir sütçüden süt, olmazsa günlük süte dedi, kutu süt en son seçenek olmalıymış. Hepsi başka diyor nasıl olucak bilmem bu işler

Geçmiş olsun, bir anlık dalgınlıklar can sıkıcı olabiliyor, neyse ki önemli bir şey yok. Asıl hareketlendiklerinde çok ama çok dikkat etmek lazım. Yakınlarına sıcak bir şeyler koymayacaksın, pencerelere dikkat edeceksin, köşelere, prizlere... Her şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Hepsi Allah'a emanet olsunlar, elimizden geleni yapıp bunu diyeceğiz artık....

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.ben ilk oğlumda bu korkuları çok yaşadım birkeresinde elektrikli sobayı tuttu yürüteçteydi nasıl olduğunu anlıyamadım yavrum tam bir saat ağladı yanık acısıda çok kötüdür hemen eczaneye götürmüştüm yani daha çok tehlikeler bekliyo bebişlerimizi. :18: Daha benim bebeğim dönmeye başlamadı ama çok hareketli kucğımda sürekli zıplıyo ben yatırdığımda yanına birşey koyuyorum yada yastık diziyorumdüşsede yumuşak yere düşsün diye ama ufak tefek düşmelerden korkma esnek vücutları olduğu için büyük insanlardan daha şanslılar tabii bizim görevimiz onları korumak.Gözümüzü 4 açıcaz en ufak bir dalgınlık küçük kazalara sebep olabiliyor.Hele yürümeye başladılarmı etrafta onların yetişip düşürebilecekleri yada ağzına alıp yutabilecekleri çok şey olucak esas ozaman işimiz iş.

Bende fazlalik olani atiyorum buzluga taze sagip veriyorum

Çok geçmiş olsun Allah korumuş.tecrübeli bir anne olarak sizlere önerim artık bebişleri yere koymanız bu aydan sonra ne yapacakları belli olmuyor oyun halısı varsa ona koyün yoksa yere temiz bir yorgan serin onun üzerine bırakın en güvenlisi bu tatbiki emeklemeye başlayınca işimiz sahada zorlaşıcak

Bende kizimi dusurmust bebekken daha dogrusu o done done yataktann betona dusmustu olabiliyo onlem aliyoruz ama olayi yasadiktan sonra

Bende vaktiyle dusurenlerdenim tekrarlanmasindan cok korkuyom ama yerdede yorganinin ustunde üşür die koymak istemiyorum ben mi abartiyorum acaba

Canin cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Bebekler duse duse buyuyorlar. Bende 2 aylikken dusurdum oglumu yuzunun ustune gunlerce vicdan azabi cektim ama nekadar dikkat etsekte olacagin onune gecemiyoruz. Tum arkadaslarin dedigi gibi iyice hareketlendiklerinde sorunsuz gunler geciriruz insallah

canım herhalde bu topikte en fazla kakasını içinde tutan bebek benimkisidir :) artık dert etmiyorum, eskiden kesinlikle 1 haftayı geçerdi, 13 günleri gördük ama dün ilk defa 2 kere yaptı bugün yine yapmadı, dün de 4 günün üzerine yapmıştı, bizim doktorumuzda bi şurup yazmıştı ama alacağımız gün sıpa anlıyor sanki kaka yapıyordu bizde hiç almadık oyüzden, keyfi olunca yapıyor gibi ben poposunu tampon yaparak uyarsam bile yapmayınca yapmıyor valla :) yaptığı zamanlarda yine gayet normal oluyor kabız falan de değil yani, sadece anne sütü veriyorsan dert etme ben arada meyve yediriyorum belki ondan kaka yapmaya da başlamış olabilir armut mesela kolaylaştırıyor deneyebilirsin

yarın için dua bekliyorum arkadaşlar çok zor bir gün olacak, sivastan 6 saatlik yol olan ankaraya gidiyoruz, sabah namazıyla çıkarız inşallah yola sınavım 2 de inşallah yolda bi aksilik yaşanmazda tam zamanında yetişirim, düşünsenize o kadar yolu tep sınavı kaçır :) eşim nöbette şuan 1-2 saat erken izin alırda vakitli çıkarız inşallah, oğluşumla yine düşüyoruz yollara bana müsade derslere bakayım biraz, herkese hayırlı geceler

Bende kizimi dusurmust bebekken daha dogrusu o done done yataktann betona dusmustu olabiliyo onlem aliyoruz ama olayi yasadiktan sonra

Geçmiş olsun canım iyi o panikle müdahale etmişsin yine donup kalmamışsın. Suclama kendini ya malesef olacak butur kazalar düşmeden, kalkmadan büyüyen çocuk mu var?

süt kesilmedi de, memeyi ısrarla almayınca biberonla vereyim dedim eskilerden,midesini bulandırdı :))

Çok geçmiş olsun, çok dikkatli olmamız gerekiyor artık.Allah tüm bebişleri korusun, amin :))

coook sagolun kızlar hepınıze ayrıca tek tek tesekkur ederım.buraya yazıp yazmamakta bıle tereddut ettım ben nasıl bı anneyım dıye ama okuduklarımızdan etkılendıgımz ıcın bebıslere daha dııkkat edıyoruz o acıdan aklınıızda bulunsun dedım.allahım kımseye evlay acısı gostermesın,kımseyı evladıyla sınamasın...

Calisiyorum ama olmuyo denicwm yine ama bana tombik gelmiyo
hadı canım maasallah tosun gıbı
senın renklı donunu yerım ben cok seker ve cok yakısıklı kızım olsa asılırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…