2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah saçlara falan bak bi ne yakışıklı
Ole yapamadim hata veriyo bide orda atac resmide Goremedim
Dogru duzgun anlatamadım ki canım oglum cıyaklayınca :) Mesaj yazma panelinde 9.ataç gibi bir ikon var üzerine gelince Eklentiler yazıyor. Ama baska yolda olsa yapmıssın zaten onemli olan sonuc :)

Allah yardımcınız olsun hepinizin, diger arkadaşlarında guzel sonuclar bekliyoruz

Herkese iyi akşamlar,
Öncelikle aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz, bebekleri düşenlere geçmiş olsun diyeyim.
Biz bugün 5. Ay kontrolümüze gittik. Kilomuz 7850 boyumuz 65 cm. Geçen ay sağlık ocağında tartılmıştık 7500 dü. Bu sefer kendi doktorumuzda 7850 çıktı. Doktor terazi farkı olabilir, bu terazide ölçülenlerî kıyaslarsak 2 ayda 1400 almış, kilosu ayona göre gayet güzel dedi. Bu ay çok az emmişti zaten ondan kilo alımı azaldı.
Ben çok gaz ve emmeme yapınca demiri bırakmıştım ama doktor önemli ver dedi. Ferro sanoldı önce verdiğîm ferrumla değîştirdi, bunun tadı daha iyiymiş. Ek gıdaya tamamen geçince pekmez ve etle takviye edilebîlirmiş ama 8. Aya kadar kullanalım dedi.
Oturtma konusunda Ela'nın elinden hafîfçe tutunca kendisî kalkıp oturuyor, bu nedenler artık desteklî oturt dedi.
Ek gıda için kilosu iyi olduğu için öğün olarak verme bu ay, sadece meyve sularıyla başla, tatlara alışsın, 7. Ayda öğün olarak başlarız dedi. İlk önce öğlen vermek daha iyiymiş. Yoğurda geçtiğimîz zaman günlük sütle yapmamızı önerdi. Kavanozda meyve püresi vs.satılıyor ya onları mecbur kalıtsanız yolculukta vs. Verirsîniz yoksa herşeyin doğalı iyidi dedi. Ben de zaten öyle yapacaktım.
D vitaminine de devam. Bununla ilgili bîr sorum var size. Biz monovit kullanıyorduk 4 damla, ama sağlık ocağında da eczanede de yoktu. Piyasada yokmuş. Devit aldım ben de. Bundan verenler var mı? 4 damla mı veriyorsunuz?

Iyi yolciluklar kazasiz belasiz gidin donun insallah. Allah zihin acilligi versin

D vitaminine de devam. Bununla ilgili bîr sorum var size. Biz monovit kullanıyorduk 4 damla, ama sağlık ocağında da eczanede de yoktu. Piyasada yokmuş. Devit aldım ben de. Bundan verenler var mı? 4 damla mı veriyorsunuz?

Baştan bu yana devit kullanıyoruz 3 damla ama burada 4 damla kullananlarda var.Sağlık ocagı bize 3 damla diyor her seferinde
Boyuna posunada maşallah bu arada

Son düzenleme:
Bende katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum kendimiz içinde ama herkes temizliği cok ugrastırıyor diyor. Sen o konuda memnun musun ve hangi modeli kullanıyorsunuz aklında mı tam olarak :)
Al bendende o kadar sinir ediyo tak cikart yika kullanasim gelmiyo. Bana halam vermisti alman markadi demisti ustunde marka yok ama :) 25 yillik hala calisiyo oglanida cikartirim

benimkide mamayla büyüyo zaten sadece ebenin sölediğini söledim ben

canım ben monovit kullanıorum günde 1 kere 3 damla

Bende katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum kendimiz içinde ama herkes temizliği cok ugrastırıyor diyor. Sen o konuda memnun musun ve hangi modeli kullanıyorsunuz aklında mı tam olarak :)

Temizliği ilk basta banada zor geliyordu ama şimdi alıştım mı ne kolay geliyor. Benimkinin yıkanacak 6 parçası var. Modeline birazdan bakıp yazarım . Şimdi oğlumu ayağımda sallıyorum . Soyylemesi ayıp popom halıya yapıştı

aynen benimde yapıştı bilgsayar koltuğun üstnde ben yerde canım sölersen ii olur bende almayı düşünüorum memnunmusun

aynen benimde yapıştı bilgsayar koltuğun üstnde ben yerde canım sölersen ii olur bende almayı düşünüorum memnunmusun

Tefal ZE810 modeli . Ben 2 senedir kullanıyorum alıpts pişman olmadığım nadir eşyalardan biri çıkan bütün parçaları makinedede yikanabiliyor. Bu arada modeline bakarken menşeisinin Çin olduğunu gördüm . Tefal Fransız markası ama Çin'de yaptırıyor sanırım . Elimizi attığımız hersey Çin malı

ya evet ben bı gazla daldım sanırım d vıtamınıymıs bızımkı :) devit her gun 3 damla kullanıyoruz bugun organık olarak satılan havuclardan aldım evde cam rendem olmadıgı ıcın azıcık suda pısırp ezıp verdım bı ıkı gun sonra elma denıcem..doktorumuzun verdıgı lıstede yumurta sarısından tutunda labneye kadar hersey var ben pek sevmedım menumuzu bu arada yogurdu neyle mayalayıp verıyorsunuz?

günaydın güzel anneler iyi hafta sonları olsun hepinize .. dün doktordan geldik kızım 5.600 olmuş günlük 19 gram alıyormuş biraz sınırda daha fazla mama yap yedir dedi ama zaten zar zor anca o kadar yediriyorum daha ne kadar yedireceğimi şaşırdım boyumuz 62.5 olmuş .. Bana göre boyu ve kilosu iyi çünkü ben ve eşim zaten minyon tipliyiz ben doğuma 54 kiloo ile girdim 47 ile çıktım şuan da 46-47 arasındayım işin özü benden de tombik bir bebiş çıkmaz diye düşünüyorm ama doktor amcamıza diyemiyorum neyse .. 1 ay boyunca meyva suyu , sonra püresi ver dedi birde aptamil iyigeceler kaşık mamasına başla bu akşamdan dedi .. Dün akşam 60 cc sütün ardından 2 mama kaşığına göz kararı yaptım muallebiyi benim kız hapır hupur yedi ya bir de bitti diye ağlıyor şapşik ohh dedim seveceğiz her halde ek gıdaları .. Şimdi de elma rendeleyip suyunu vereceğim bakalım nasıl tepkiler vericek

Zaten muhallebiyi. Sevmeyen bebek pek gormedim gogly nnin vardi cesitlisi kizima kullanirdim

Günaydın güzel anneler,biz artık gecede 8-10 kez uyandığımızdan bizim günümüz pek aydınlanamıyor ne yazıkki.Artık dayanamıyoruuum diyorum eşime o da çok üzülüyor elden bişey gelmiyor.Allah'tan annem geliyor arada ama onun da dizler ve bel haşat durumda kıyamıyorum haftada 1-2 gün gündüz 1saatlik uyku alıyorum sayesinde.
Dün akşam biraz moral olsun diye Cem Yılmaz ın gösterisi vizyona girdi bilet aldık gittik saat 7 de.Bizimki normalde uyur o saate kadar dün uyumayacağı tuttu.Annem kendinden emin siz gidin ben uyuturum onu dedi ama 3 saat annemin canına okumuş,gündüz normalde durur onda sorun çıkarmaz ama akşam ne beslenmeyi kabul etmiş ne uyumayı,içini çeke çeke ağladı dedi annem,çok kötü oldum yaa(bi daha da gitmem biyere zaten.Ama gösteri çokk güzeldi çok güldük gerçekten.
Bu arada düşen bebekleri okudukça içim parçalanıyor annelerinin halini düşünemiyorum çok geçmiş olsun.Resim yükleyenlerin bebeklerine kocamaaan MAŞALLAH Allah nazarlardan saklasın hepsi birbirinden tatlı.
Bende Bosch marka meyve sıkacağı var parçalarını sök yıka tak çok üşeniyosun gerçekten bi süre sonra,miniğimize de meyve suyu yerine püresini öneriyorlar boşuna aldık gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…