2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baştan bu yana devit kullanıyoruz 3 damla ama burada 4 damla kullananlarda var.Sağlık ocagı bize 3 damla diyor her seferinde
Boyuna posunada maşallah bu arada

canım ben monovit kullanıorum günde 1 kere 3 damla

Cevaplar için teşekkürler.
Bu arada demirle d vitaminini arka arkaya vermemek gerekiyormuş. Onlar arasında da en az 1 saat olmalıymış. Sağlık ocağında söylememişlerdi, dün doktorumuz söyledi.

Gunaydin kizlar. )
Bel agrisi ile uyanmaktan mahfoldum.
Muhallebi sevmeyen bi bebek var benimki kizlar. Zaten kilosu cok yemesede olur diyorum

hazır herkes burdayken katı meyve sıkacagı almam gerek acilen kullanıpta memnun oldugunuz bir marka varmı kızlar yaa
arzum mela var bende...köpük ayırma özelliği var bu makinanın.o yüzden memnunum ben.

bede havuç elma sularını katı meyva sıkacağında yapıyorum.ama artık sularını değil direk püresini veriyorum.cam rendede yapıyorum canım

kızlar ferrum kızıma çok gaz yaptı gece düzenimiz bozuldu kara üzüm pekmezi versem nolur doktor bişi dermiki yoksa devam ediyim mi ?
sağlık ocağının verdiği az yaptı.bende doktorumuza gittiğimizde sordum.onu kullanma madem dedibaşka bitane verdisabah akşam 5er damla.şimdi onu kullanıyoruz bi sorun yok gibi.

katılıyorum canım.bende büyük oğluma devit bile kullanmadım.şimdi dersleri süper.bi kere anlatmayla herşeyi anlıyor.hemde çabuk konuştu ,tuvaletine çabuk alıştı,erşeyini çabuk çabuk yaptı.damlayla mucizeler olsaydı,dünyada herkez zeki olurdu dimi ama?

bizimkide geçen gün yataktan düştü abimiz sayesinde.ben odada yokken beşiğinden almış altını değiştirmeye kalkmış(onun üstüne vazife ya:)bez almaya girtmiş birde içeriye.çocuk döne döne düşmüş yere.bende bağırtıya koştum geldim.çocuğa bakıyorum beşikte yok.meğer düşmüş sıpam.zor sakinleştirdim.büyük sıpamda benim yüzümden düştü deyip ağladı,bide onu sakinleştirmeye uğraştım..amannnn

Bende katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum kendimiz içinde ama herkes temizliği cok ugrastırıyor diyor. Sen o konuda memnun musun ve hangi modeli kullanıyorsunuz aklında mı tam olarak :)
yok canımya,işin biter bitmez yıkarsan hiç bi sorun yok.bide posalarının biriktiği yere poşet geçir daha rahat oluyor

Valla ne guzel meyve suyunun kopugu acilastiriyor eger ole ayiran varsa ne guzel ondan alinmali yoksa o kopuk fenaaa

kızlar ben 2013 ağustos annesiyim.. yazın en sıcak günlerinde doğum yaptınız.. bizlerede kısmet olacak inşallah.. peki bebeklerinize ne giydirdiniz uzun kollularmı yoksa kısa çıtçıtlı badylermi?

ben aynı zamanda 2011 aralık annesiyim.. bebeğim kışın doğmuştu baya kalın giydiriyorduk.. alışverişte neler lazım yaz bebeklerine

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.ben bir hevesle bir sürü elbise şort tarzı şeyler almıştım ama giydiremedim.1ay sıcak sonra havalar serinliyor bence cıtçıtlı badilerle idare edebilirsin.

Kesinlikle anneni ve kayın valideni dinleme yeter :) ben onları dinledim üşür üşür dediler durdular giydirdiler oğlumu haftasında isilik döktü çocuğum, öyle olunca soydum ben oğlumu giydirmedim birdaha:)valla ben kısa kollu bacaksız alttan çıtçıtlı badiler giydirdim ayağınada mutlaka çorap ( yoksa gazlı oluyorlar) bu arada 2. Günden itibaren eldiven giydirme beyin motor gelişimi için eldivenle çok tutmamak gerekiyor

ek gıdaya geçmeye çok hevesli olan ben oğluma sebze çorbası yediremiyorum doktorumuz patates havuç ve pirinçle başla dedi bi hevesle yapıyorum ama öğürüyo yemiyo..napsam bilemedim.çorba veren anneler siz nasıl yapıyosunuz bu işi

canım ek gıdalara bende bu gün başladım bende senin gibi çok hevesliyim şuanlık muhallebisini ve elma suyunu mis gibi hüüpletti ben bu ay çorba filan vermicem ama doktorum çorbadan önce tadına alışsın diye havuç patates haşla onları çatalla et muhallebisine karıştır tatlarına alışsın demişti o zaman çorbayı daha kolay kabul ediyorlarmış inş işine yarar öpüyorum çok

canım bende ağustos annesi olucağımı sanmıştım ama 2 eylülde dünyaya geldi kızım havalar çok güzeldi fakat normal hastane çıkışı setini giydirdim içine hiç çorap giydirmeden .. gazlandı içine kilotlu çorap giydirdim hiç eldiven ve şapka kullanmadım .. eğer çok sıcaklara gelicekse doğumun ilk 2-3 gün hastane çıkış setini kullanır sonra çıt çıtlı badylerle atlatırsın allah güzel doğumlar versin şimdiden özledim hamile halimi yahu

Canım birkaç gün sonra tekrar denersin bazen ara vermek iyi geliyor

Biizde cok basarisiziz bu konuda corbba yogurt meyve hic sevmedik ben bir aydir tattirmadan oteye gecemedim

yogurtlu corbayı mıkserdn gecırdım koydum bıberona ohhhhhhhhhhh mısssssss :)
bugun meyve puresı yaptım elma havuc armut kaynattım ondan da yedı ama yedıgı 5 bebek kasıgı karnı toktu
1 aydır bıberon maması yıyo + anne sutu
2 gubdur ben sofraya oturdugumda aglıo onuda alkıyorum ben ne yersem agzına ondanda koyuyorum
bal kabagı havuc patates zeytın yagından olma bı puremız vardı onuda sevıyor
yogurdu onceden sevmemısdı sımdı onuda yıyor
bu saydıklarım gun ıcınde olanlar sabah tahıllı kahvaltı maması var gece de maması var gun ıcınde de bunlarla beslenıyoruz
bırde yogurda bebe bıskuvısı koyup vermısdım onuda sevmısdı
bızım yemekden yana degılde uykudan gazdan yana cokkkkkkkkkkkkkkk sorunumuz var

Benim oglanin birinin felsefesi de yemem icmem gazda olmaz guzel uyurum fit kallirim

Kizlar ya oglumun birinin iki gundur atesi tuz yedi bucuk ila otuzalti bucuk arasinda gidip geliyor istahsiz onun disinda halinde memnun gibi ne yapayim ben.

Kizlar ya oglumun birinin iki gundur atesi tuz yedi bucuk ila otuzalti bucuk arasinda gidip geliyor istahsiz onun disinda halinde memnun gibi ne yapayim ben.

iştahsızlık ara ara oluyor bebeklerde canım 37.5 da yüksek ateş diil bence, doktor 38den sonra calpol verin demişti bana. genel hali de iyiyse sorun yokdemektir bence.

benim deoğlum inatla anne sütü dışında hiç bişey kabul etmiyo, aptamil mama, hip mama, aptamil kaşık maması hiç birini yemiyo. yarın da elma suyu denicem. yoksa direk cam rendeden geçirip versem mi püre halinde?

Cevaplar için teşekkürler.
Bu arada demirle d vitaminini arka arkaya vermemek gerekiyormuş. Onlar arasında da en az 1 saat olmalıymış. Sağlık ocağında söylememişlerdi, dün doktorumuz söyledi.
Canım 2.ay yada 3.ayda bizede monovit vermişlerdi sonradan hatırladım :) Hatta hemşire elimizde bu var aynı degerlerde devitle demişti.

Diş ateşi olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…