bizimkide geçen gün yataktan düştü abimiz sayesinde.ben odada yokken beşiğinden almış altını değiştirmeye kalkmış(onun üstüne vazife ya:)bez almaya girtmiş birde içeriye.çocuk döne döne düşmüş yere.bende bağırtıya koştum geldim.çocuğa bakıyorum beşikte yok.meğer düşmüş sıpam.zor sakinleştirdim.büyük sıpamda benim yüzümden düştü deyip ağladı,bide onu sakinleştirmeye uğraştım..amannnn
amin arkadaşım sağol.zor ama güzel yanlarıda var.yok canım ya,resmen halının üzerine düştü.3-4 saat uyutmayıp takip ettim,allaha şükür bişeyi yok. büyük oğlumdan alışkınım,dönerek düşmelere o yüzden doktora koşmadım:)inşallah bi daha olmaz aynı şey.abisi artık ellemiyor, çünkü çok korktu düşünceay ıkı cocuklu olmak daha zor allah yardım etsın sızlere...guc kuvvet sabır versın...gecmıs olsun umarım bısey olmamıtr yumusak zemıne mı dustu?
Eldiveni 2.gün diye yanlış yazılmış 20. Gün olacaktıkızlar ben 2013 ağustos annesiyim.. yazın en sıcak günlerinde doğum yaptınız.. bizlerede kısmet olacak inşallah.. peki bebeklerinize ne giydirdiniz uzun kollularmı yoksa kısa çıtçıtlı badylermi?
ben aynı zamanda 2011 aralık annesiyim.. bebeğim kışın doğmuştu baya kalın giydiriyorduk.. alışverişte neler lazım yaz bebeklerine
canım ek gıdalara bende bu gün başladımbende senin gibi çok hevesliyim şuanlık muhallebisini ve elma suyunu mis gibi hüüpletti ben bu ay çorba filan vermicem ama doktorum çorbadan önce tadına alışsın diye havuç patates haşla onları çatalla et muhallebisine karıştır tatlarına alışsın demişti o zaman çorbayı daha kolay kabul ediyorlarmış inş işine yarar öpüyorum çok
Gulsun senin evlat kac aylik
1 yaşında oğlum var ek gıda konusunda sütlü prinçli hazır mamaların içine tek çeşit sebze püresi katarak tatlarına alıştırdım..
mutlaka yoğurdun tadını tek olarak almasını sağlayın kızlar yoksa ilerde seçiyorlar
yumurtayı falanda öyle çok bulamaç tarzı yapmayın herşeyin tadını tek tek bilsin bence....
sebze çorbalarının içine çok az devam sütü katarsanız afiyetle yiyorlar buda bi öneri olsun sizlere:)
ek gıdaya geçmeye çok hevesli olan ben oğluma sebze çorbası yediremiyorumdoktorumuz patates havuç ve pirinçle başla dedi bi hevesle yapıyorum ama öğürüyo yemiyo..napsam bilemedim.çorba veren anneler siz nasıl yapıyosunuz bu işi
maşallah oğluşabızde bugun kontrole gıdebıldık nıhayet.sıkayetler de bırıkmısstı kagıda yazmıstım unutmayayım dıye.
kusma,yesıl mukuslu kaka,kulak akuntısı,sasılık,demir ılacı,ek gıda,pipinin temizliği,tsh testi...
-kusma ıcın motılıum surup yazdı sanırım vermıycem.cevremdekı herkes normal ek gıdaya gecınce gecer dıyo tecrubelı anneler.
-kaka tahlılı yaptırdık amıp-rota cok sukur normalmıs ama sanırım onunıcınde surup yazmıs bagırsakları fazla hareketlı dedı.arayıp sorım bakalım vereyımmı dıye ama hıc ılac veresım yok cok kucuk
-kulak akınrtısı ıcın baktı normal dedı.koyu sarı kahveyse normal acık sarı ıse ıltıhap dedi.burun nasıl sumuk yapıosa kulak da akıntı yapıo dedi:44::44:
-sasılık ıcın goz doktoruna muayne olduk.cok sukur bırsey yokmus.zaten ellerıne oyuncagına yakından bakınca oluodu zaten.ıcım rahat ettı en azından
-demır ıcın santafer damla verdı onlem amaclı baslıycaz dedı
-pipiyı banyodan banyoya temızlıycez
-tshımız dogdugunda yuksek cıkmıstı her gttıgımızde tekrarlattırıyorum cok sukur oda dusmus
-ek gıdaya6-7.ayda baslıycaz dedi.ama yakınınızda babaanne anane varsa 1.ayda bıle bırseyler verıolar dedi.tercıh senın dedı.suya da ozaman baslıcaz.
gelısımıne baktı bzımıkı emekler pozzsyonda durdu doktora sov yapıo sıpa...cok hareketlı dıkkat edın dusmesın dedıuatncımdan 2gun once dustu dıyemedım:26::26:
boyumuz 68cm kılomuz 7500gr olmus
bizden haberler boyle
kızlar merhaba umarım siz ve bebişler iyidir.uzun zamandır yoktum ank ya kontrole gittik yapılan tahlil sonrası normal milupa mamaya geçtik.ama şimdilik.takip ediyorum yine problem başlarsa laktozsuz tıbbi mamaya geçicez.o kadar hafifledim ki.bebişler düşmüş.üzüldüm.allah yardımcımız olsun çok hareketliler.dikkat etsek de anlık kazalardan korusun allah.herkes nasıl o kadar sayfayı okuyamadım biri özet geçebilir mi
Çok sevindim, merak etmeye başlamıştık seni. Umarım bir daha tekrarlamaz. Hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?