2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cevaplar için hepiniz sağolun kızlar yoğurdu bi güzel hüpletiyo ama çorba fîyasko (

ay ıkı cocuklu olmak daha zor allah yardım etsın sızlere...guc kuvvet sabır versın...gecmıs olsun umarım bısey olmamıtr yumusak zemıne mı dustu?

bızde bugun kontrole gıdebıldık nıhayet.sıkayetler de bırıkmısstı kagıda yazmıstım unutmayayım dıye.
kusma,yesıl mukuslu kaka,kulak akuntısı,sasılık,demir ılacı,ek gıda,pipinin temizliği,tsh testi...
-kusma ıcın motılıum surup yazdı sanırım vermıycem.cevremdekı herkes normal ek gıdaya gecınce gecer dıyo tecrubelı anneler.
-kaka tahlılı yaptırdık amıp-rota cok sukur normalmıs ama sanırım onunıcınde surup yazmıs bagırsakları fazla hareketlı dedı.arayıp sorım bakalım vereyımmı dıye ama hıc ılac veresım yok cok kucuk
-kulak akınrtısı ıcın baktı normal dedı.koyu sarı kahveyse normal acık sarı ıse ıltıhap dedi.burun nasıl sumuk yapıosa kulak da akıntı yapıo dedi:44::44:
-sasılık ıcın goz doktoruna muayne olduk.cok sukur bırsey yokmus.zaten ellerıne oyuncagına yakından bakınca oluodu zaten.ıcım rahat ettı en azından
-demır ıcın santafer damla verdı onlem amaclı baslıycaz dedı
-pipiyı banyodan banyoya temızlıycez
-tshımız dogdugunda yuksek cıkmıstı her gttıgımızde tekrarlattırıyorum cok sukur oda dusmus
-ek gıdaya6-7.ayda baslıycaz dedi.ama yakınınızda babaanne anane varsa 1.ayda bıle bırseyler verıolar dedi.tercıh senın dedı.suya da ozaman baslıcaz.
gelısımıne baktı bzımıkı emekler pozzsyonda durdu doktora sov yapıo sıpa...cok hareketlı dıkkat edın dusmesın dedıuatncımdan 2gun once dustu dıyemedım:26::26:
boyumuz 68cm kılomuz 7500gr olmus
bizden haberler boyle

Sagolun kizlar ya insan endiseleniyor ben takip edeyim oglani bakalim insallah daha yukselmez

ay ıkı cocuklu olmak daha zor allah yardım etsın sızlere...guc kuvvet sabır versın...gecmıs olsun umarım bısey olmamıtr yumusak zemıne mı dustu?
amin arkadaşım sağol.zor ama güzel yanlarıda var.yok canım ya,resmen halının üzerine düştü.3-4 saat uyutmayıp takip ettim,allaha şükür bişeyi yok. büyük oğlumdan alışkınım,dönerek düşmelere o yüzden doktora koşmadım:)inşallah bi daha olmaz aynı şey.abisi artık ellemiyor, çünkü çok korktu düşünce

bıde pişik için travocort krem yazdı kullanan memnun olan varmı...yada sıkayetı olan??
gıtmıskende kadın dogumcumuzu zıyaret ettık...mezunlar eskı ogretmenlerını zıyarete gıder ya...özlemişim doktorumu, sohbetını ,hamişliği,usg cıhazımı

Eldiveni 2.gün diye yanlış yazılmış 20. Gün olacaktı

1 yaşında oğlum var ek gıda konusunda sütlü prinçli hazır mamaların içine tek çeşit sebze püresi katarak tatlarına alıştırdım..

mutlaka yoğurdun tadını tek olarak almasını sağlayın kızlar yoksa ilerde seçiyorlar

yumurtayı falanda öyle çok bulamaç tarzı yapmayın herşeyin tadını tek tek bilsin bence....

sebze çorbalarının içine çok az devam sütü katarsanız afiyetle yiyorlar buda bi öneri olsun sizlere:)

Ay canım sende bendensin benim kızıma oğlumun arasında 15 ay var.allah yardımcın olsun inşallah bide kızın olur

iyi geceler herkese bugun kızım yine formunda idi sabah dokuzdan beri toplam saat uyumadı kucağımda durdu hep ve hareketli gun boyu gezdir oynat butun kemiklerim ağrıyor babası geldi daha yeni bırakabildim şimdi babası aldı uyumamakta direniyor ne yapacam ben bu kızla

hanımlar ben hazıran annesı olucam Allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye

biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler

Mama alıyorsa biraz mama katabilirsin içine.

maşallah oğluşa
pipi temizliğini tarif edermisin

Gunaydin herkeze bugun muz verecem oluslarima ama kabiz mabiz bi sikinti olurmu trabzon hurmasi ile versem mi yoksa

kızlar merhaba umarım siz ve bebişler iyidir.uzun zamandır yoktum ank ya kontrole gittik yapılan tahlil sonrası normal milupa mamaya geçtik.ama şimdilik.takip ediyorum yine problem başlarsa laktozsuz tıbbi mamaya geçicez.o kadar hafifledim ki.bebişler düşmüş.üzüldüm.allah yardımcımız olsun çok hareketliler.dikkat etsek de anlık kazalardan korusun allah.herkes nasıl o kadar sayfayı okuyamadım biri özet geçebilir mi

Çok sevindim, merak etmeye başlamıştık seni. Umarım bir daha tekrarlamaz. Hoşgeldin :)

düşen bebişler kervanına bu sabah oğlumda katıldı sabah mutfağı toparlıyım diye anakucağına koymuştum makineyi boşaltıyodum bir ağlama sesi baktım ellerinin üstünde yerde ama hiç ses duymamaştım nasıl oldu anlamadım Allahtan çok ağlamadı iyi şimdi uyuyor.Bakıcıya nasıl bırakcam oğlumu ya ben bile bukadar dikkat ederken böyle oldu inş iyi bakar oğluma:26:

Çok sevindim, merak etmeye başlamıştık seni. Umarım bir daha tekrarlamaz. Hoşgeldin :)

100 sayfa var okuyorum bitmedi canım daha.merak etmenize sevindim canım.düşmeler artmış ayy dikkat etmek lazım zıpır bunlar.atom karınca gibiler.bezini bağlatmıyor tepincem diye.herkes iyi mi neler oldu kaç gündür uğrayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…