2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hareketlilik biraz sorun oluyor tabii. Genelde ek gıdalarla ilgili konuşuluyor bu aralar, dönemsel sorunumuz bu şimdi daha çok. Bir çoğumuzun sütü azaldı, doktorlar ek gıdaya geçiş tavsiye ettiler, neler vereceğiz nasıl sağlıklı besleyeceğiz diye düşünüyoruz. Tabii ek gıdaya geçmeyen bir iki ay sonra geçecek arkadaşlar da var. Uyku problemleri üzerine de konuşuluyor zaman zaman.
Bildiğim kadarıyla herkes afiyette ufak tefek aksiliklerin dışında.

Geçmiş olsun. Allah korusun tüm yavrucukları...

canım geçmiş olsun cok zor bir an biliyorum çok dikkat etmemiz lazım birde artık ana kucağı kanepe gibi yerlere koymamak lazım halının ustune temiz br ortu sarıyorum orada uyutuyorum valla

canım geçmiş olsun cok zor bir an biliyorum çok dikkat etmemiz lazım birde artık ana kucağı kanepe gibi yerlere koymamak lazım halının ustune temiz br ortu sarıyorum orada uyutuyorum valla

aynen bende yere kalın bişi seriyorum onun üstünde oyalanıo uyuyo iyi oluyo gerçekten dikkat etmemmiz gereken zamanlar geldi canım

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız? ben de 12 ağustosta doğum yaptım, kızım 5 ayına girecek. ek gıdaya henüz geçmeyeceğim doktorumuz 6 aya kadar bekleyelim dedi. ama ben yoğurt meyve suyu veriyorum ara sıra, tabi tattırma miktarında. zaten fazla yemiyo. ek gıdaya ilk geçişte illa ki sıkıntı oluyo galiba. birbirimizin tecrübelerinden faydalanırsak daha kolay geçeriz inşallah.
zaten önce meyve suyu ve yoğurtla başlamak gerekiyo bildiğim kadarıyla ama onlarla karnı doyar mı ki yani öğün tarzında verince doyuyo mu çocuk ya da içine birşeyler mi katmak gerekiyo bisküvi, sebze püresi, haşlanmış pirinç gibi?

pek kimse yok bugün herkezin kocası evde galiba

Evet benim kocişim evde canım. Bebeğim şu günlerde çok huzursuz. Bu yüzden kocam bakımı bana kalmasın diye şuan mutfağı temizliyor. Sonra da salona başlayacak. Bende bebişimi ayağımda koydum bi taraftan sallayp bi taraftan nette takılıyorum, ohhh misss.

maşallah maşallah kocişine becerebiliyor temizliği benim kocişte yrdım etmeye calısıyor ama onun ardını toplamak dahada zahmetli oluyor bana temizlik yapacam diye kırılmadık esya kalmıyor bu kadarmı insan beceriksiz olur yaaa

h.g ek gıdada işte sıkıntılı olan yan bu kadr seyle doyarmı gibi endişeler bebekleri kendimiz gibi zannediyoruz halbuki onların midesi ek gıdaya gecince hemen buyumuyo yine aynı anne sutuyle doyan mide ek gıdaya gecince neden doymasın biz doymuyor zanediyoruz ama doyuyorlar korkma doymayan bebek aglar zaten

ay benim kocişi öldürsen yapmaz hiç anlamaz çok kızdım şimdi bak ona beceriksiz kocamm

aynen canım eylemcbye katılıorum ufacık mideleri var kuzuların hoşgeldin bu arada bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah

kızlar benim minnakın yarın aşısı var aşı günü geldimi 1 gün önceden üzüntü çöküo bana canı yancak die ateş falan yaptımı sizinkilere nasıldı bebişlerin keyfi

kızlar benim minnakın yarın aşısı var aşı günü geldimi 1 gün önceden üzüntü çöküo bana canı yancak die ateş falan yaptımı sizinkilere nasıldı bebişlerin keyfi

yapmadı benikinde ates rahat ol bende cok geriliyorum ası gunleri yaklastıkca bir asısında ağladı birinde de ağlamadı ağladığı zamanda cok uzatmadı ağlamasını kucağıma alınca sustu sıkıntı yapma inşallah senin bebiştede ates yyapmaz

Erkek annesi olmak ne demektir…?

Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.

Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.

Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.

Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak pazar pazar erkek bebişleri olan annelere gelsin benden benim kızım var ama bunuda sevdim

inşallah hayatım saol bilgin için

maşallah oğluşa
pipi temizliğini tarif edermisin
canım sunnet derısını gerıye cekıyosun kıbarca.pipinin delıgını gorecek sekılde sonra banyoda o bolumu yıkıyosun.beyaz beyaz bısıyler bırıkıyor onlardan arındırıyosun.enfeksıyon vs. olmaması ıcınmıs
gecmiş olsun .neysekı bır sıkıntı olmamıs canım.evde bıle emnıyet kemerı takıcaz bu sıpalara.kanepelere yaptırmak lazım dusmesınler dıye
pek kimse yok bugün herkezin kocası evde galiba
eveeeet canım pc kucagından dusmuyor haftasonuaradada meyve cay servısı beklıyor ooohhh ne alaa

aaah aaah...cok sanslısın

oh ne güzel bize kim sevis yapsın dimi tatlım e napıon kıs bakıonmu bugün kocişe artık göster hamaratlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…