100 sayfa var okuyorum bitmedi canım daha.merak etmenize sevindim canım.düşmeler artmış ayy dikkat etmek lazım zıpır bunlar.atom karınca gibiler.bezini bağlatmıyor tepincem diye.herkes iyi mi neler oldu kaç gündür uğrayamadım
düşen bebişler kervanına bu sabah oğlumda katıldısabah mutfağı toparlıyım diye anakucağına koymuştum makineyi boşaltıyodum bir ağlama sesi baktım ellerinin üstünde yerde ama hiç ses duymamaştım nasıl oldu anlamadım Allahtan çok ağlamadı iyi şimdi uyuyor.Bakıcıya nasıl bırakcam oğlumu ya ben bile bukadar dikkat ederken böyle oldu inş iyi bakar oğluma:26:
canım geçmiş olsun cok zor bir an biliyorum çok dikkat etmemiz lazım birde artık ana kucağı kanepe gibi yerlere koymamak lazım halının ustune temiz br ortu sarıyorum orada uyutuyorum valla
pek kimse yok bugün herkezin kocası evde galiba
pek kimse yok bugün herkezin kocası evde galiba
Evet benim kocişim evde canım. Bebeğim şu günlerde çok huzursuz. Bu yüzden kocam bakımı bana kalmasın diye şuan mutfağı temizliyor. Sonra da salona başlayacak. Bende bebişimi ayağımda koydum bi taraftan sallayp bi taraftan nette takılıyorum,ohhh misss.
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız? ben de 12 ağustosta doğum yaptım, kızım 5 ayına girecek. ek gıdaya henüz geçmeyeceğim doktorumuz 6 aya kadar bekleyelim dedi. ama ben yoğurt meyve suyu veriyorum ara sıra, tabi tattırma miktarında. zaten fazla yemiyo. ek gıdaya ilk geçişte illa ki sıkıntı oluyo galiba. birbirimizin tecrübelerinden faydalanırsak daha kolay geçeriz inşallah.
zaten önce meyve suyu ve yoğurtla başlamak gerekiyo bildiğim kadarıyla ama onlarla karnı doyar mı ki yani öğün tarzında verince doyuyo mu çocuk ya da içine birşeyler mi katmak gerekiyo bisküvi, sebze püresi, haşlanmış pirinç gibi?
benim koca evde değil işte
Evet benim kocişim evde canım. Bebeğim şu günlerde çok huzursuz. Bu yüzden kocam bakımı bana kalmasın diye şuan mutfağı temizliyor. Sonra da salona başlayacak. Bende bebişimi ayağımda koydum bi taraftan sallayp bi taraftan nette takılıyorum,ohhh misss.
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız? ben de 12 ağustosta doğum yaptım, kızım 5 ayına girecek. ek gıdaya henüz geçmeyeceğim doktorumuz 6 aya kadar bekleyelim dedi. ama ben yoğurt meyve suyu veriyorum ara sıra, tabi tattırma miktarında. zaten fazla yemiyo. ek gıdaya ilk geçişte illa ki sıkıntı oluyo galiba. birbirimizin tecrübelerinden faydalanırsak daha kolay geçeriz inşallah.
zaten önce meyve suyu ve yoğurtla başlamak gerekiyo bildiğim kadarıyla ama onlarla karnı doyar mı ki yani öğün tarzında verince doyuyo mu çocuk ya da içine birşeyler mi katmak gerekiyo bisküvi, sebze püresi, haşlanmış pirinç gibi?
kızlar benim minnakın yarın aşısı var aşı günü geldimi 1 gün önceden üzüntü çöküo bana canı yancak dieateş falan yaptımı sizinkilere nasıldı bebişlerin keyfi
yapmadı benikinde ates rahat ol bende cok geriliyorum ası gunleri yaklastıkca bir asısında ağladı birinde de ağlamadı ağladığı zamanda cok uzatmadı ağlamasını kucağıma alınca sustu sıkıntı yapma inşallah senin bebiştede ates yyapmaz
canım sunnet derısını gerıye cekıyosun kıbarca.pipinin delıgını gorecek sekılde sonra banyoda o bolumu yıkıyosun.beyaz beyaz bısıyler bırıkıyor onlardan arındırıyosun.enfeksıyon vs. olmaması ıcınmısmaşallah oğluşa
pipi temizliğini tarif edermisin
gecmiş olsun .neysekı bır sıkıntı olmamıs canım.evde bıle emnıyet kemerı takıcaz bu sıpalara.kanepelere yaptırmak lazım dusmesınler dıyedüşen bebişler kervanına bu sabah oğlumda katıldısabah mutfağı toparlıyım diye anakucağına koymuştum makineyi boşaltıyodum bir ağlama sesi baktım ellerinin üstünde yerde ama hiç ses duymamaştım nasıl oldu anlamadım Allahtan çok ağlamadı iyi şimdi uyuyor.Bakıcıya nasıl bırakcam oğlumu ya ben bile bukadar dikkat ederken böyle oldu inş iyi bakar oğluma:26:
eveeeet canım pc kucagından dusmuyor haftasonupek kimse yok bugün herkezin kocası evde galiba
canım sunnet derısını gerıye cekıyosun kıbarca.pipinin delıgını gorecek sekılde sonra banyoda o bolumu yıkıyosun.beyaz beyaz bısıyler bırıkıyor onlardan arındırıyosun.enfeksıyon vs. olmaması ıcınmıs
gecmiş olsun .neysekı bır sıkıntı olmamıs canım.evde bıle emnıyet kemerı takıcaz bu sıpalara.kanepelere yaptırmak lazım dusmesınler dıye
eveeeet canım pc kucagından dusmuyor haftasonuaradada meyve cay servısı beklıyor ooohhh ne alaa
aaah aaah...cok sanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?