Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak pazar pazar erkek bebişleri olan annelere gelsin benden benim kızım var ama bunuda sevdim
ayy cok guzel alıntımı bu birde kız anneleri için olanı varmı merak ettim
canım cok sıkılıyor
canım geçmiş olsun cok zor bir an biliyorum çok dikkat etmemiz lazım birde artık ana kucağı kanepe gibi yerlere koymamak lazım halının ustune temiz br ortu sarıyorum orada uyutuyorum valla
kızlar benim minnakın yarın aşısı var aşı günü geldimi 1 gün önceden üzüntü çöküo bana canı yancak dieateş falan yaptımı sizinkilere nasıldı bebişlerin keyfi
ateş yapmadı ama aşı anında çok ağladı emzirdim ağlaya ağlaya emdi aşıdan sonra... calpol verince uyku yaptı zaten geceye kadar geçti mızıklaması.. inşallah kolay atlatırsınız siz de
benim kocişte dün evdeydi.sağolsun bütün evi beraber temizledik. o süpürdü ben sildim,halıları silkeledi..valla çok hamarattı maşallah.bugünde işte.bende oturup keyif yaptım akşama kadar.ohhh sefamız olsunEvet benim kocişim evde canım. Bebeğim şu günlerde çok huzursuz. Bu yüzden kocam bakımı bana kalmasın diye şuan mutfağı temizliyor. Sonra da salona başlayacak. Bende bebişimi ayağımda koydum bi taraftan sallayp bi taraftan nette takılıyorum,ohhh misss.
Cnm ben muzu armutla karistirip veriyorum kabiz yapmasin diye. Trabzon hurmasida kabiz yapar cnmGunaydin herkeze bugun muz verecem oluslarima ama kabiz mabiz bi sikinti olurmu trabzon hurmasi ile versem mi yoksa
Gecmisle olsun cnm insallah tamamen gecip bitmistir.kızlar merhaba umarım siz ve bebişler iyidir.uzun zamandır yoktum ank ya kontrole gittik yapılan tahlil sonrası normal milupa mamaya geçtik.ama şimdilik.takip ediyorum yine problem başlarsa laktozsuz tıbbi mamaya geçicez.o kadar hafifledim ki.bebişler düşmüş.üzüldüm.allah yardımcımız olsun çok hareketliler.dikkat etsek de anlık kazalardan korusun allah.herkes nasıl o kadar sayfayı okuyamadım biri özet geçebilir mi
Erkek annesi olmak ne demektir…?
Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.
Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.
Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.
Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…
Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak pazar pazar erkek bebişleri olan annelere gelsin benden benim kızım var ama bunuda sevdim
ayyy bayıldımm yaaaaaaa gece oğlum uyumadığında krize girdiğimde hatırlayıp sakinleşirim
oh ne güzel bize kim sevis yapsın dimi tatlım e napıon kıs bakıonmu bugün kocişe artık göster hamaratlığını
Cnm ben muzu armutla karistirip veriyorum kabiz yapmasin diye. Trabzon hurmasida kabiz yapar cnm
Gecmisle olsun cnm insallah tamamen gecip bitmistir.
kızlar merhaba umarım siz ve bebişler iyidir.uzun zamandır yoktum ank ya kontrole gittik yapılan tahlil sonrası normal milupa mamaya geçtik.ama şimdilik.takip ediyorum yine problem başlarsa laktozsuz tıbbi mamaya geçicez.o kadar hafifledim ki.bebişler düşmüş.üzüldüm.allah yardımcımız olsun çok hareketliler.dikkat etsek de anlık kazalardan korusun allah.herkes nasıl o kadar sayfayı okuyamadım biri özet geçebilir mi
geçmiş olsun cnm ne oldu bebişine
Hareketlilik biraz sorun oluyor tabii. Genelde ek gıdalarla ilgili konuşuluyor bu aralar, dönemsel sorunumuz bu şimdi daha çok. Bir çoğumuzun sütü azaldı, doktorlar ek gıdaya geçiş tavsiye ettiler, neler vereceğiz nasıl sağlıklı besleyeceğiz diye düşünüyoruz. Tabii ek gıdaya geçmeyen bir iki ay sonra geçecek arkadaşlar da var. Uyku problemleri üzerine de konuşuluyor zaman zaman.
Bildiğim kadarıyla herkes afiyette ufak tefek aksiliklerin dışında.
Canım geçmiş olsun, rahatlamışsındır artık..Merak etmiştik seni..
Bu ara ek gıda konusu gündemimizde.. Bir de düşen bebeler..
Cnm ben muzu armutla karistirip veriyorum kabiz yapmasin diye. Trabzon hurmasida kabiz yapar cnm
Gecmisle olsun cnm insallah tamamen gecip bitmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?