2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cok guzel alıntımı bu birde kız anneleri için olanı varmı merak ettim

canım geçmiş olsun cok zor bir an biliyorum çok dikkat etmemiz lazım birde artık ana kucağı kanepe gibi yerlere koymamak lazım halının ustune temiz br ortu sarıyorum orada uyutuyorum valla

evet ben de tere yatırıyorum ana kucağına yatırınca sanki dönmesine engel oluyomuşum gibi geliyo hoş daha totoşunu kaldırdığı yok da..
ama kendi etrafında 360 derece dönüyo maşallah ayaklarının olduğu yere başı geliyo yarım saat sonra :)
allahtan evim yerden ısıtmalı rahat rahat yatırıyom yerlere

kızlar benim minnakın yarın aşısı var aşı günü geldimi 1 gün önceden üzüntü çöküo bana canı yancak die ateş falan yaptımı sizinkilere nasıldı bebişlerin keyfi

ateş yapmadı ama aşı anında çok ağladı emzirdim ağlaya ağlaya emdi aşıdan sonra... calpol verince uyku yaptı zaten geceye kadar geçti mızıklaması.. inşallah kolay atlatırsınız siz de

ateş yapmadı ama aşı anında çok ağladı emzirdim ağlaya ağlaya emdi aşıdan sonra... calpol verince uyku yaptı zaten geceye kadar geçti mızıklaması.. inşallah kolay atlatırsınız siz de

inşallah canım ya bi kaç arkadaş daha söylemişti demek uyku yapıyo:44:

benim kocişte dün evdeydi.sağolsun bütün evi beraber temizledik. o süpürdü ben sildim,halıları silkeledi..valla çok hamarattı maşallah.bugünde işte.bende oturup keyif yaptım akşama kadar.ohhh sefamız olsun

Gunaydin herkeze bugun muz verecem oluslarima ama kabiz mabiz bi sikinti olurmu trabzon hurmasi ile versem mi yoksa
Cnm ben muzu armutla karistirip veriyorum kabiz yapmasin diye. Trabzon hurmasida kabiz yapar cnm

Gecmisle olsun cnm insallah tamamen gecip bitmistir.

ayyy bayıldımm yaaaaaaa gece oğlum uyumadığında krize girdiğimde hatırlayıp sakinleşirim

Canım geçmiş olsun, rahatlamışsındır artık..Merak etmiştik seni..
Bu ara ek gıda konusu gündemimizde.. Bir de düşen bebeler..

geçmiş olsun cnm ne oldu bebişine

sağol eylem mamayı değiştirdik tekrar milupaya geçtik şükür.moralim yerine geldi.milupa daha iyi immunofortisli sonuçta.kabızlığı da geçti o mamayı vermeyince.yalnız kabızlıktan dolayı popoda çatlak oluşmuş 2 krem verdi.baya ağlıyordu ank da demek ondanmış uyuyamıyordu iç çeke çeke ağlıyordu canım kızım.kimbilir ne kadar canı acımıştır.kantaron ve adaçayı kaynatıp o suyla temizleyip bepanten ve anestezol sürüyorum.inşallah geçer gider

ayyyy boyle bır emzık emmek yok yaaa....ucuna kadar ıttırıyor huuup dıye ıcıne cekıyo ee sonunda 77453189098milyon kere dusuyo sonra agzına ver uzan tekrar ver fıtık oldum:95::95::95::95:

süt benim de aynen dönemsel mi neden acaba?ek gıdayı önermedi ank daki gastrocu.6. ay bitince dedi.alerji oluşabilir dedi.uyku problemi aynen gündüz 1-2 saat ama gece sık uyanıyor eskisi gibi değil.neymiş nedeni uyku probleminin.okuduğum kitapta gece beslemeleri diyor.hem vücut ısısı artıyormuş hem altını ıslatınca uyanıyorlarmış gece beslemeyi kes diyor tracy hogg un kitabında.azaltarak kademeli bir şekilde.ben de 120 den 60 a sonra 40 a düşürüp kestim.sabah 5 gibi uyanıyor mızıldanıyor beslenmek için 7 de veriyorum.4 saatte bir veriyorum.7-11-15-19-23.mamadan 2 saat sonra uyuması lazım.arada aktiviteler var.düzen için uğraşıyorum umarım olur

Canım geçmiş olsun, rahatlamışsındır artık..Merak etmiştik seni..
Bu ara ek gıda konusu gündemimizde.. Bir de düşen bebeler..

sağol canım rahatladım umarım geçer gider.düşmesin yavrucaklar ayyy valla bu tempoyla gözümüzü 4 açmamız lazım allah bizlere güç versinnn
Cnm ben muzu armutla karistirip veriyorum kabiz yapmasin diye. Trabzon hurmasida kabiz yapar cnm

Gecmisle olsun cnm insallah tamamen gecip bitmistir.

sağol güzelim inşallah.bu ay yine gidicez.her ay kontrole devam bakalım geçmiş mi?

Ben 2 gundur 1er kere hazir meyve puresi verdim yavrimin kakasi hemen katilasti insallah kabiza cevirmez. Muffin oglumu gordunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…