- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Ben 2 gundur 1er kere hazir meyve puresi verdim yavrimin kakasi hemen katilasti insallah kabiza cevirmez. Muffin oglumu gordunmu
Aaa emzik ustasi olmus demek dalgada geciyo.ayyyy boyle bır emzık emmek yok yaaa....ucuna kadar ıttırıyor huuup dıye ıcıne cekıyo ee sonunda 77453189098milyon kere dusuyo sonra agzına ver uzan tekrar ver fıtık oldum:95::95::95::95:
hatun sen dun benım oğlusumu nıye sordun bısey yazmamıssın merak ettım
canım cok sukur suan saddece anne sutu 6-7.ayda dedı doktorumuz ekgıdayı.bende bı kıtap var bebek beslenmesı dıye yarın oradakı bılgılerı paylasyım okudum ancak unuttum.gercı genelde herkesın yaptıgı seyler yazıyor.yogurt ve elma havuc suyu ılk baslanacak besınlermıs mesela.yumurta beyazı 1yasından sonra sarısının ceyregı verıleck vs...Sonradan dustu hepimiz ayni donemin hamileleriyis ek gidaya gectin diye acaba dedim hangi ay geciliyo ama herkez gecmis
Aaa emzik ustasi olmus demek dalgada geciyo.
ay tatlım güldürdün beni hatta evin duvarına yapıştır mızıkladıkca bi oku
ayyyy boyle bır emzık emmek yok yaaa....ucuna kadar ıttırıyor huuup dıye ıcıne cekıyo ee sonunda 77453189098milyon kere dusuyo sonra agzına ver uzan tekrar ver fıtık oldum:95::95::95::95:
.canım cok sukur suan saddece anne sutu 6-7.ayda dedı doktorumuz ekgıdayı.bende bı kıtap var bebek beslenmesı dıye yarın oradakı bılgılerı paylasyım okudum ancak unuttum.gercı genelde herkesın yaptıgı seyler yazıyor.yogurt ve elma havuc suyu ılk baslanacak besınlermıs mesela.yumurta beyazı 1yasından sonra sarısının ceyregı verıleck vs...
yok kız sadece uyurken alıyo olsa olsa anneyı fıtık etme ustası olur benım kı
herkese iyi geceler
benden sonra bebişte grip oldu malesef. bugün hastaneye götürdük çok şükür ciğerlerde bir sorun yokmuş hırıltısı vardı korktum ara arada öksürüyo. yavrum benim ya ne güzel toparlanmıştı dün gece ha bire ateşine baktım çıkacak diye ödüm koptu Allahtan çıkmadı. şimdi uyuyo. dün bide az kalsın kanepeden düşüyodu ta uca gelmiş ayakları sarkıyodu yani 5 sn daha geçikseydin düşecekti. Allah korudu.
ek gıdalara gelince benimkinin hasta olana kadar meyve suyu püresi yoğurt felan yiyodu ama 2 gündür malesef mamasını bile zor yediriyorum iştahı kesildi kuşumun
herkese iyi geceler
benden sonra bebişte grip oldu malesef. bugün hastaneye götürdük çok şükür ciğerlerde bir sorun yokmuş hırıltısı vardı korktum ara arada öksürüyo. yavrum benim ya ne güzel toparlanmıştı dün gece ha bire ateşine baktım çıkacak diye ödüm koptu Allahtan çıkmadı. şimdi uyuyo. dün bide az kalsın kanepeden düşüyodu ta uca gelmiş ayakları sarkıyodu yani 5 sn daha geçikseydin düşecekti. Allah korudu.
ek gıdalara gelince benimkinin hasta olana kadar meyve suyu püresi yoğurt felan yiyodu ama 2 gündür malesef mamasını bile zor yediriyorum iştahı kesildi kuşumun
Yine uyandi. Devraliyorum. En zor uyuyan benimkii. Poffff
günaydın kızlar,
ya tek ben miyim bu dişlerinde sorun yaşayan? herkes doğumdan sonra normal diyor ama burada kimseden duymadım, galiba beni avutuyorlar. cuma akşamı resmen dişlerim zonkladı, dışarıdan da bembeyaz ve sağlıklı görünüyorlar. 2 ay önce 20liğimi çektirdim azıcık çürüdü diye emziren halimle...yarın doktor yolları gözüktü bana, keza hanfendinin bütün randevuları doluymuş o güne kadar.
bi de şu adet mevzusu var. afedersiniz ama dün tamam dedim oldum, azıcık kahverengi akıntı geldi bugün birşey yok. neyin nesi bu? olanlar siz de böyle birşey yaşadınız mı yani bu geleceğinin işareti mi yoksa başka bi sorun mu var? dün kadın doğumcumla görüştük 6 ay hatta 1 yıla kadar normal, olunca gel spiral takalım dedi, içim rahatladı ama bu gelen halam değil de ne o zaman?
Hamilelikte dislerde problem olmasi gayet normL bendede var heleki sütü yogurtu ve koyu yesil yaprakli sebzeleri tuketmediysek hamileligimiz boyunca haliyle ca depolarimiz bosaliyor bu arada bende hala mens olmadim ama normal dio dr olabilirmis
Kahverengi olayda mens gununu gosteriyo bence emzirdigin icin prolaktindi sanirim horman engel oluyo :) tam olarak mekanizmayi unuttum bu konuyu isleyeli hayli bi zaman oldu:)mandıra gibi bizim ev belcim, neyse olacağı varmış. yarın çekeceğim acıları ve verecekse ilaç tedavisinin götürülerini düşünüyorum kara kara. kardeşim 9 ay hamilelik bilmem kaç ay emzirme, hiç hasta olamıcak mıyız biz? hayır olmamalıyız diyor dişlerim...
kahverengi olaya ne diyosun? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?