2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın aşımızı olup geldik ebemiz alışsın die yumurta sarısının tadına baktır muhallebi yedir azck yumurta tuzsuz peynir pekmz karıştır ver sıktğın meyve suyuna az cici bebe koy ver tadlarına alışsın bu ay dedi muhallebi tarifi vercek olan varmı bide muhallebiyi ne zaman vercem

Emzirirken nasil ayarlicaz peki o cc leri

Ben verdim yumurta sarisini midesi bulandi bide bogazina yapisti boguluyodu cocuk amaannn vermicem zamani gelince yer ama pekmeze hayir demedi.ayrica o 3 lu karisimin kokusuna burun dayanmaz. Ilkinden bilirim ben zor yeditirdim o cocuk nasil yerdi anlamadim

tesekkurler canım sen okudukca paylas cok faydalı oluyor kendı adıma.kıtap okumayı cok ozledım oglum ancak 20dakka uyuyor gunduz ozamanda nete takılıyorum yemek temızlık...
işte benim yakışıklı karizmatik minik adamım:82:
coook tatlı allah bagıslasın hosgeldın sacsız bebekler kervanına bızdensın
canım kusan bebekler ıcın eger emzırıyorsanız zencefıl cayı tuketsın anneler demiş doktorun bırı.bı denıycem bakalım ınsallah fayda eder.kurutmalıktakı camasırlar kurumadan makıne yenıden doluyor yaaa pöfff
ayyy evet hatırlıyorum ben ozamandan beri parca içerde yanii.sımdı ne olucak canım emzırme faslı bıtınce anestezimi vercekler.
diş bugdayı ılk dıs cıkıncamı yapılıyo canım heveslendım sımdı.ama yok yok mısafr agırlamaktan gına geldı vazgectım ben

hayatım ama demirin fazlası da zarar. hücreler için çok zararlı demirin fazlası, yaşlandırıyor hücreleri. ben pekmez veriyorum bi tatlı kaşığı, doktora sordum test yapmıcakmısınız diye, biz veriyoruz hepsine diyo. deli olcam ya, resmen kitap bilgisiyle yaklaşıyolar çocuklara. hiç güvenim kalmadı bu doktorlara. herşeyin fazlası zarar, atalarımız bile söylemiş, bunlar dinlemiyo ama. bi test ya, kolay bişi, ama yok. neyse. sen bence başka bi doktora daha danış. ek gıdada da günlük yemeğine kıyma, baklagil vs koyarsan zaten alır demirini.

anladım canım saol muhallebiyi nasıl napıosun peki

günaydınn kızlar

inşallah güzel bir hafta olur herkes için

ben de kızlarıma nazar değdirdim ne güzel uyuyorlar diye
3 gecedir uyumuyorlar gece 2-4 sabah 5-7 ayaktayız maşallah
mama yemeleri de iyice düzensizleşti açlar, yemiyorlar sonra istiyorlar bu sefer çok yiyorlar gece uyanıp acıkıyorlar
inşallah tekrar düzene girerler

Bakiyorumda cocu cocugunun resmini gostermiyo nazarmi degecek diye korkuyisunuz anlamadim hanimlar. Bende kaldiriyorum

cnm en basit olanı suya pirinç unu katıp karıştırıyosun şeker katmıycaksın belki bi çimdik derler ya o kadar.ama ben arı mama aldım onu yapıyorum vitamin katkılı oldugundan yapılışı üzerinde yazıyo.çok basit.5 dakkalık iş.

Benim eşim diş hekimi. Hamilelikten sonra dişlerde sorun olması çok normal. Hatta birçok kişide hamileyken de oluyor. Benim dişlerimi hamileyken düzenli olarak temizledik vs. birşeyler yaptık ama yine de doğumdan sonra iki dolgu yapıldı. Hala da bir tane daha var, onu da Ela'dan fırsat bulduğumuz ilk an yapacağız.
Ben de adet olmadım. En son 1 Kasım 2011'de olmuştum.. Doktor süt verdiğin sürece 1 sene olmayabilirsin demişti. Hiiç bir belirtim de yok. Doğumdan sonra eski kilomdan 3 kilo azım,47-48 arası gidip geliyorum, ona rağmen göbeğim var biraz. Adet olunca geçiyor diyor herkes, en çok da bu yüzden adet olmak istiyorum. Yoksa başka sıkıntım yok şimdilik.
Benimkinin tam bir düzeni yok. Eğer akşam 8-9 gibi yatarsa gece çok uyanıyor, sabah da 7 gibi kalkıyor. Bazen de gece 12 gibi uyuyor. O zaman sabah 7 gibi kalkıyor, gece de sadece bir defa kalkıyor. Ama uyku saati tamamen onun isteğine göre, zorlamıyorum. Zorlasam da bir işe yaramıyor zaten.
Benim kızım 2 ağustos doğumlu. Doktorumuz doyumluk değil ama tadımlık olarak bu ay mevve sularıyla başla, yavaş yavaş meyve ve sebze püresiyle devam et dedi. Yemek listesi de verdi ama bunlar kural değil, büyüklerin tavsiyelerini de dinle dedi:)
işte benim yakışıklı karizmatik minik adamım:82:
Maşallah:)

Demir benim kızımı çok kötü yapmıştı ve ben bırakmıştım. Ama 5. ay kontrolümüzde doktorumuz önemli, mutlaka ver, bir süre sonra alışır dedi. Cumadan beri veriyorum. Dün çok gazı vardı, gece kaç defa ağlayarak uyandı. Ama yine de vereceğim, umarım alışır. Alışmazsa da birkaç gün gaz ilacı veririm artık.

canım miktarlarını yazarmısın rica etsem bazıları yaptıktan sonra içine mama koyuyo bide öylede oluyomu

Ben bu konuyu bayağı bir araştırdım. Anne sütü alan bebeklerde, demirin fazla olma ihtimali yok denecek kadar azmış, bu yüzden veriyorlarmış test yapmadan. Benim kızıma 2 aylıkken uzamış sarılık nedeniyle kan testi yapılmıştı, o zaman 9,5 çıkmıştı, normalde 11 üzeri olmalı. şimdi 5 aylık bu zamana kadar daha da düşmüştür dedi doktorumuz. Testi yaşında yapıyorlarmış, eğer kansızlık bittiyse ilaca devam edilmiyormuş.

canım alışıo gerçekten bende bi gün vermedim ama düşündüm gerek olmasa verilmezbu diye gerçektende alıştı

diş hekimliğinde okuyan kardeşim de aynı şeyi söylüyor, hatta abla hamilelik bir hastalık bize hep böyle anlatıyorlar herşeyin altında hamilelikte bu durum gelişebilir yazıyor demişti. demek ki bakımla da alakası yok.

yarına aldım randevumu. eşin muayenehanede mi çalışıyor bilmiyorum ama telefonda da sordum çok tatmin edici yanıt alamadım. suan ücretsiz izinde olduğumdan ssk yatmıyor bildiğim kadarıyla, yine de muayene ediyor musunuz dedim, evet ama ücretli dedi. çok uçuk bir rakam olmaz herhalde değil mi? zira en son gittiğimde bir dişe ve artı çekime 400 tl yanlış duymadınız 400 tl bayıldım da ondan bu dişim ağrıyor galiba

gunaydın herkese

Bakiyorumda cocu cocugunun resmini gostermiyo nazarmi degecek diye korkuyisunuz anlamadim hanimlar. Bende kaldiriyorum

tatlişkom ben profil resmimi bu ultrason fotoğrafımı cok seviyorum o yuzden değiştirmiyorum ve ben her hafta fotounu koyarım kızımın :)

Eşimin muayenehanesi var canım. SSk geçmiyor ama muayenehanelerde sadece muayene ücretsiz oluyor çoğunlukla. Ayrıca 400 çok fazla. Çekim, dolgu piyasada 60-70 civarı bildiğim kadarıyla.

gunaydın herkese

tatlişkom ben profil resmimi bu ultrason fotoğrafımı cok seviyorum o yuzden değiştirmiyorum ve ben her hafta fotounu koyarım kızımın :)
Valla bilmem artik gostermeyen ustune alinsin o kadar paylasim yaptik face paylasip burda gostermeyen ayip eder yani

Sagip emziren hanimlar kac cc anne sutu veriyorsunuz ve kac aylik ben simdi 150 verdim. nerdeyse daha verme patlicam dedi ama azda icsin ac kalsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…