2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 15 gün kadar önce aldım markette görüpte üzerindeki ölçünün 4te1ini yaptım ilk günler ondan bi kaç kaşık aldı gerisi ben yedim ama bi kaç gün önce artık yarım ölçü yaptım ve hepsini yedi bana kalmadı bende dedim tüh keşke fazla yapsaydım bana kalmadı eşimde döndü ne saçmalıyorsun der gibi bana baktı

bende demiri vermemişti bir hafta kullandıktan sonra bıraktım eli yüzü kızardı bir garip olduydu zaten iğrenç ötesi idi denedim gördüm ama bende yeniden başlayayım bari.

ayrıca ben 40 günden sonra hemen oldum adet ama doğm sonrası kilomdan bir gram bile azalmadı

canım herhangi bir ilaç verdimi doktor?benim miniğimde girp oldu.ben doğal yollarla çözmeye çalışıyorum ama zor geçecek gibi.dün gece yavrum burun tıkanıklığından hiç uyuyamadı.okyanus suyu filan hikaye.hiç etkili olmadı.doktora götürüp götürmemek konusunda kararsız kaldım.çünkü doktorda benle aynı düşünüyor.ilaç vermeyecek.bu karda kıştata çocuğu dışarı çıkarmanın bi manası yok.aman ne yapacapımı şaşırdım.

Eşimin muayenehanesi var canım. SSk geçmiyor ama muayenehanelerde sadece muayene ücretsiz oluyor çoğunlukla. Ayrıca 400 çok fazla. Çekim, dolgu piyasada 60-70 civarı bildiğim kadarıyla.

canım çekim, kanal tedavisi ve yandaki dişe dolgu vardı. bi de röntgen vs derken uçtu fiyat. acil olduğu için tavsiye üzerine bi yere gittim sağlık dedim sonuçta. umarım yarınki güzel olur ve SON olur :)

Benim kızım da üşüttü galiba Sabah burnunda hırıltı vardı, şimdi de hağşırıyor ve sümüğü akıyor. Burnuna serum fizyolojik sıktım açılsın diye ama o da tedavi edici birşey değil. Ateşi yok şimdilik. İnşallah daha kötüleşmez ya.. Ne yapsak acaba ilerlememesi için?

canım çekim, kanal tedavisi ve yandaki dişe dolgu vardı. bi de röntgen vs derken uçtu fiyat. acil olduğu için tavsiye üzerine bi yere gittim sağlık dedim sonuçta. umarım yarınki güzel olur ve SON olur :)
Kanal 250 , rontgen 30, cekim 50 dolgu sanirim 100-150 verdik

bu arada kızlar annelut... diye bi site var biliyorsunuzdur çoğunuz,

dün prima aldım ordan 4li paket artı 2 paket mendil hediyeli, bi de birkaç eksiğimiz daha vardı. neyse kısa keseyim bu sitede 100 tl ve üzeri alışverişe ödeme kısmında YAY20 yazarsanız 20 tl düşüyor. yani zaten kampanyalı olan bezlerin biri bedavaya gelmiş oldu. ihtiyacı olan denesin derim. reklam değil öneridir

Benim oglanda oldu hic bise yapmadim birbkere serum fiz. Damlattim

Bilmiyorum canım. aslında ben de o yüzden yazdım özellikle bunu. Bize test yapılıp yüksek çıkmasına rağmen yine de verildi. Her şartta verdikleri için test yapmıyorlar belki. Gebelikte de bu vitaminlerin, balık kapsüllerinin baya konusu geçmişti. Arkadaşımın ablası cerrah 9 aylık bebeği var. Oda veriyor demir aynı zamanda her yemeğine kıyma koyuyor. Damlanın yerini tutacak kadar pekmez vermek istersen eşitlemek için bardakla vermen gerekiyor, damladaki bileşenler ona tekabül ediyor. Bebeğini bir bardak günlük verebilirsen damla kullanmazsın demişti.

evet haklısın galiba ama annelik işte ne kadar çok yese o kadar iyi sanıyoruz...bir de benim kız öyle acıktım diye hiç ağlamaz doğduğundan beri öyleydi yavrum sütüm olmadı çok aç kaldı,sarılık oldu 2 aysürdü geçmesi ama yine de hiç ağlamadı uykusu gelince ağlıyo ama..
aynen canım eylemcbye katılıorum ufacık mideleri var kuzuların hoşgeldin bu arada bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah

hoşbulduk canım topik baya hareketli maaşallah çok faydalanacağım eminim.

Hangi primadan aldin degisiyo ya fiyatlari

icerde duruyordu en son biraktigimda
yok canim operasyonu gozleri kesmiyor ikinci kanamadan ve hayati tehlikeden korkuyorlar
bir tane ilac varmis kanser ilaci
onu vermeye niyetliler bakalim
emzirirken sütü zehirler diye veremediler
insallah kuculmus yok olmustur da gerek kalmaz:26:
ayyy evet hatırlıyorum ben ozamandan beri parca içerde yanii.sımdı ne olucak canım emzırme faslı bıtınce anestezimi vercekler.

ahh canim walla nazar etmedimm
ben haftasonu bir gun sadece biberon mamasi verdim biraz mizikladilar ama kabul ettiler
oyle olunca gece daha rahat uyudular
simdi ek gıdayı iki ogune dusurucem bakalim nolcak
sen de bir dene istersen

yok be guzelim mesela benim bu pc de olmadigi icin ekleyemiyorum yoksa olur mu teyzesi
Bakiyorumda cocu cocugunun resmini gostermiyo nazarmi degecek diye korkuyisunuz anlamadim hanimlar. Bende kaldiriyorum

Son düzenleme:
Yenidoganken o sureydi simdi daha az surede 3-5 dk bitirir diye okumustum ben. 20 dk hepsini bitirir damma kalmaz. Anlaysmadim ben

Yenidoğan için 40-45 dk diyor canım. Bende pek anlam veremiyorum açıkçası emzirmeye süre kısıtlaması konmasını. Sonuçta bebek her iki göğüsü de doyana kadar emer sonra vermek istesen de almaz zaten. Ben öyle yapıyorum hiç süresine de bakmadım. Ama şu aralar dikkati çabuk dağıldığından baya uzun oluyor.

genel olarak baktığımız zaman bütün anneler dişler , gece uykusu , ek gıdalar ve en önemlisi demir den yana şikayetçi .. Öncelikle en önemlisi bebişlerin sağlığı demir önemli azar azar da olsa vermek gerek ama işte gaz olayı can sıkıyor bebeklere 1 yaşına gelene kadar bakla verilmemesi gerekiyor demir yönünden zengin olan fakat bebeklerde hatta yetişkin insanlar da bile fazlası direk zehirlenmeye sebeb oluyormuş nasıl 1 yaşa kadar bal yasak ise bakla da yasak onun haricinde gece uyku düzenine sokmak için yediği mamanın seviyesini nasl azaltıcaz ? çünkü benim kızım 300 cc mama içiyor genelde başka bir konu da kaşık maması denilen şey muhallebi aptamilin aldık biz hem gece hem normal gündüz pirinçli mamasını .. diğerleri normal kendi yaptığımız da aynı besliyicikte olur mu ki bilemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…