bende 15 gün kadar önce aldım markette görüpte üzerindeki ölçünün 4te1ini yaptım ilk günler ondan bi kaç kaşık aldı gerisi ben yedim ama bi kaç gün önce artık yarım ölçü yaptım ve hepsini yedi bana kalmadı bende dedim tüh keşke fazla yapsaydım bana kalmadı eşimde döndü ne saçmalıyorsun der gibi bana baktıcnm en basit olanı suya pirinç unu katıp karıştırıyosun şeker katmıycaksın belki bi çimdik derler ya o kadar.ama ben arı mama aldım onu yapıyorum vitamin katkılı oldugundan yapılışı üzerinde yazıyo.çok basit.5 dakkalık iş.
Benim eşim diş hekimi. Hamilelikten sonra dişlerde sorun olması çok normal. Hatta birçok kişide hamileyken de oluyor. Benim dişlerimi hamileyken düzenli olarak temizledik vs. birşeyler yaptık ama yine de doğumdan sonra iki dolgu yapıldı. Hala da bir tane daha var, onu da Ela'dan fırsat bulduğumuz ilk an yapacağız.
Ben de adet olmadım. En son 1 Kasım 2011'de olmuştum.. Doktor süt verdiğin sürece 1 sene olmayabilirsin demişti. Hiiç bir belirtim de yok. Doğumdan sonra eski kilomdan 3 kilo azım,47-48 arası gidip geliyorum, ona rağmen göbeğim var biraz. Adet olunca geçiyor diyor herkes, en çok da bu yüzden adet olmak istiyorum. Yoksa başka sıkıntım yok şimdilik.
Benimkinin tam bir düzeni yok. Eğer akşam 8-9 gibi yatarsa gece çok uyanıyor, sabah da 7 gibi kalkıyor. Bazen de gece 12 gibi uyuyor. O zaman sabah 7 gibi kalkıyor, gece de sadece bir defa kalkıyor. Ama uyku saati tamamen onun isteğine göre, zorlamıyorum. Zorlasam da bir işe yaramıyor zaten.
Benim kızım 2 ağustos doğumlu. Doktorumuz doyumluk değil ama tadımlık olarak bu ay mevve sularıyla başla, yavaş yavaş meyve ve sebze püresiyle devam et dedi. Yemek listesi de verdi ama bunlar kural değil, büyüklerin tavsiyelerini de dinle dedi:)
Maşallah:)
Demir benim kızımı çok kötü yapmıştı ve ben bırakmıştım. Ama 5. ay kontrolümüzde doktorumuz önemli, mutlaka ver, bir süre sonra alışır dedi. Cumadan beri veriyorum. Dün çok gazı vardı, gece kaç defa ağlayarak uyandı. Ama yine de vereceğim, umarım alışır. Alışmazsa da birkaç gün gaz ilacı veririm artık.
Yenidoganken o sureydi simdi daha az surede 3-5 dk bitirir diye okumustum ben. 20 dk hepsini bitirir damma kalmaz. Anlaysmadim benEmziren anneler için süre vermiş canım. Örneğin 4-6 ay arası bebekler için 20 dk emzirme süresi yeterliymiş.
Oyyyy masallahEki Görüntüle 597678 kızımın fotoğrafını bayadır çekmedim pek yeni hali değil
Oyyyy masallahbune guzellik
canım herhangi bir ilaç verdimi doktor?benim miniğimde girp oldu.ben doğal yollarla çözmeye çalışıyorum ama zor geçecek gibi.dün gece yavrum burun tıkanıklığından hiç uyuyamadı.okyanus suyu filan hikaye.hiç etkili olmadı.doktora götürüp götürmemek konusunda kararsız kaldım.çünkü doktorda benle aynı düşünüyor.ilaç vermeyecek.bu karda kıştata çocuğu dışarı çıkarmanın bi manası yok.aman ne yapacapımı şaşırdım.herkese iyi geceler
benden sonra bebişte grip oldu malesef. bugün hastaneye götürdük çok şükür ciğerlerde bir sorun yokmuş hırıltısı vardı korktum ara arada öksürüyo. yavrum benim ya ne güzel toparlanmıştı dün gece ha bire ateşine baktım çıkacak diye ödüm koptu Allahtan çıkmadı. şimdi uyuyo. dün bide az kalsın kanepeden düşüyodu ta uca gelmiş ayakları sarkıyodu yani 5 sn daha geçikseydin düşecekti. Allah korudu.
ek gıdalara gelince benimkinin hasta olana kadar meyve suyu püresi yoğurt felan yiyodu ama 2 gündür malesef mamasını bile zor yediriyorum iştahı kesildi kuşumun
Eşimin muayenehanesi var canım. SSk geçmiyor ama muayenehanelerde sadece muayene ücretsiz oluyor çoğunlukla. Ayrıca 400 çok fazla. Çekim, dolgu piyasada 60-70 civarı bildiğim kadarıyla.
canım herhangi bir ilaç verdimi doktor?benim miniğimde girp oldu.ben doğal yollarla çözmeye çalışıyorum ama zor geçecek gibi.dün gece yavrum burun tıkanıklığından hiç uyuyamadı.okyanus suyu filan hikaye.hiç etkili olmadı.doktora götürüp götürmemek konusunda kararsız kaldım.çünkü doktorda benle aynı düşünüyor.ilaç vermeyecek.bu karda kıştata çocuğu dışarı çıkarmanın bi manası yok.aman ne yapacapımı şaşırdım.
Kanal 250 , rontgen 30, cekim 50 dolgu sanirim 100-150 verdikcanım çekim, kanal tedavisi ve yandaki dişe dolgu vardı. bi de röntgen vs derken uçtu fiyat. acil olduğu için tavsiye üzerine bi yere gittim sağlık dedim sonuçta. umarım yarınki güzel olur ve SON olur :)
Benim oglanda oldu hic bise yapmadim birbkere serum fiz. DamlattimBenim kızım da üşüttü galibaSabah burnunda hırıltı vardı, şimdi de hağşırıyor ve sümüğü akıyor. Burnuna serum fizyolojik sıktım açılsın diye ama o da tedavi edici birşey değil. Ateşi yok şimdilik. İnşallah daha kötüleşmez ya.. Ne yapsak acaba ilerlememesi için?
hayatım ama demirin fazlası da zarar. hücreler için çok zararlı demirin fazlası, yaşlandırıyor hücreleri. ben pekmez veriyorum bi tatlı kaşığı, doktora sordum test yapmıcakmısınız diye, biz veriyoruz hepsine diyo. deli olcam ya, resmen kitap bilgisiyle yaklaşıyolar çocuklara. hiç güvenim kalmadı bu doktorlara. herşeyin fazlası zarar, atalarımız bile söylemiş, bunlar dinlemiyo ama. bi test ya, kolay bişi, ama yok. neyse. sen bence başka bi doktora daha danış. ek gıdada da günlük yemeğine kıyma, baklagil vs koyarsan zaten alır demirini.
evet haklısın galiba ama annelik işte ne kadar çok yese o kadar iyi sanıyoruz...bir de benim kız öyle acıktım diye hiç ağlamaz doğduğundan beri öyleydi yavrum sütüm olmadı çok aç kaldı,sarılık oldu 2 aysürdü geçmesi ama yine de hiç ağlamadı uykusu gelince ağlıyo ama..h.g ek gıdada işte sıkıntılı olan yan bu kadr seyle doyarmı gibi endişeler bebekleri kendimiz gibi zannediyoruz halbuki onların midesi ek gıdaya gecince hemen buyumuyo yine aynı anne sutuyle doyan mide ek gıdaya gecince neden doymasın biz doymuyor zanediyoruz ama doyuyorlar korkma doymayan bebek aglar zaten
aynen canım eylemcbye katılıorum ufacık mideleri var kuzuların hoşgeldin bu arada bebişini sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah
Kanal 250 , rontgen 30, cekim 50 dolgu sanirim 100-150 verdik
Hangi primadan aldin degisiyo ya fiyatlaribu arada kızlar annelut... diye bi site var biliyorsunuzdur çoğunuz,
dün prima aldım ordan 4li paket artı 2 paket mendil hediyeli, bi de birkaç eksiğimiz daha vardı. neyse kısa keseyim bu sitede 100 tl ve üzeri alışverişe ödeme kısmında YAY20 yazarsanız 20 tl düşüyor. yani zaten kampanyalı olan bezlerin biri bedavaya gelmiş oldu. ihtiyacı olan denesin derim. reklam değil öneridir
Istanbulda kardesim bende antalyada yaptirmistimözelde mi yaptırdın canım? gerçi şehirden şehire ve muhite göre değişiyor. ben giderken hazırlıklıydım patlayacağına, çünkü muayenehane villa salonu gibiydi
Hangi primadan aldin degisiyo ya fiyatlari
ayyy evet hatırlıyorum ben ozamandan beri parca içerde yanii.sımdı ne olucak canım emzırme faslı bıtınce anestezimi vercekler.
günaydınn kızlar
inşallah güzel bir hafta olur herkes için
ben de kızlarıma nazar değdirdim ne güzel uyuyorlar diye
3 gecedir uyumuyorlar gece 2-4 sabah 5-7 ayaktayız maşallah
mama yemeleri de iyice düzensizleşti açlar, yemiyorlar sonra istiyorlar bu sefer çok yiyorlar gece uyanıp acıkıyorlar
inşallah tekrar düzene girerler
Bakiyorumda cocu cocugunun resmini gostermiyo nazarmi degecek diye korkuyisunuz anlamadim hanimlar. Bende kaldiriyorum
Yenidoganken o sureydi simdi daha az surede 3-5 dk bitirir diye okumustum ben. 20 dk hepsini bitirir damma kalmaz. Anlaysmadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?