Benimki sut bitsede emzik niyetine kullaniyo. Daha attigini gormedim vallaYenidoğan için 40-45 dk diyor canım. Bende pek anlam veremiyorum açıkçası emzirmeye süre kısıtlaması konmasını. Sonuçta bebek her iki göğüsü de doyana kadar emer sonra vermek istesen de almaz zaten. Ben öyle yapıyorum hiç süresine de bakmadım. Ama şu aralar dikkati çabuk dağıldığından baya uzun oluyor.
3saat dongusune gore bu miktar yoksa daha fazla beklesem daha cok cikar
bence 3 saatte bir 150 cc gayet iyi maşallah hem sana hem bebişine:) ben de 12:30 da 120 cc sağdım içirdim şimdi uyuyo uyanınca emzirsem mi sağsamm mı yoksa ülkerin gogly diye sütlü pirinç ununu almış annem onu mu denesem bilemedim. benim oğlum aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasını sewmedi acaba bunu yer miki?
oyyy yesınler senın o bacaklarını ela hanımmEki Görüntüle 597678 kızımın fotoğrafını bayadır çekmedim pek yeni hali değil
oylemı canım yaa.neyse saglıklıca kolaylıkla atlatırsın ınsallah.ılaca gerek kalmaz umarım.allah sifa versınicerde duruyordu en son biraktigimda
yok canim operasyonu gozleri kesmiyor ikinci kanamadan ve hayati tehlikeden korkuyorlar
bir tane ilac varmis kanser ilaci
onu vermeye niyetliler bakalim
emzirirken sütü zehirler diye veremediler
insallah kuculmus yok olmustur da gerek kalmaz:26:
canım herhangi bir ilaç verdimi doktor?benim miniğimde girp oldu.ben doğal yollarla çözmeye çalışıyorum ama zor geçecek gibi.dün gece yavrum burun tıkanıklığından hiç uyuyamadı.okyanus suyu filan hikaye.hiç etkili olmadı.doktora götürüp götürmemek konusunda kararsız kaldım.çünkü doktorda benle aynı düşünüyor.ilaç vermeyecek.bu karda kıştata çocuğu dışarı çıkarmanın bi manası yok.aman ne yapacapımı şaşırdım.
İnşallah düzene girer artık canım geçmiş olsun tekrarkızlar merhaba umarım siz ve bebişler iyidir.uzun zamandır yoktum ank ya kontrole gittik yapılan tahlil sonrası normal milupa mamaya geçtik.ama şimdilik.takip ediyorum yine problem başlarsa laktozsuz tıbbi mamaya geçicez.o kadar hafifledim ki.bebişler düşmüş.üzüldüm.allah yardımcımız olsun çok hareketliler.dikkat etsek de anlık kazalardan korusun allah.herkes nasıl o kadar sayfayı okuyamadım biri özet geçebilir mi
herkese iyi geceler
benden sonra bebişte grip oldu malesef. bugün hastaneye götürdük çok şükür ciğerlerde bir sorun yokmuş hırıltısı vardı korktum ara arada öksürüyo. yavrum benim ya ne güzel toparlanmıştı dün gece ha bire ateşine baktım çıkacak diye ödüm koptu Allahtan çıkmadı. şimdi uyuyo. dün bide az kalsın kanepeden düşüyodu ta uca gelmiş ayakları sarkıyodu yani 5 sn daha geçikseydin düşecekti. Allah korudu.
ek gıdalara gelince benimkinin hasta olana kadar meyve suyu püresi yoğurt felan yiyodu ama 2 gündür malesef mamasını bile zor yediriyorum iştahı kesildi kuşumun
Hoşgeldin canım :)merhaba bende ağustos annesiyim,16 ağustos doğumlu bir kızım var. aktif bir internet kullanıcısı olmadığım için forumunuzdan yeni haberim oldu. geçmişi okuyorum çok faydalı paylaşımlarınız var, beni de aranıza alır mısınız?
Yeni uyudu benimki. Yarin sabah kahvaltiya misafir var ev almis basini gidiyor. Ve benim oglum bu saate kadar hic uyumadi. Yorgunluk sinir stres yine tavan yapti
gulsuncum ice-daisy cim tesekkur ederim
simdi dr dan geldim parca icerde kalsifiye olmus (oluyormus demekmis)
simdilik birsey yapmayalim dedi
ani ve cok kanaman olursa yine hemen ara dedi
bir de metiler diye bir ilac onu yine basindan ayirma dedi
günaydınn kızlar
inşallah güzel bir hafta olur herkes için
ben de kızlarıma nazar değdirdim ne güzel uyuyorlar diye
3 gecedir uyumuyorlar gece 2-4 sabah 5-7 ayaktayız maşallah
mama yemeleri de iyice düzensizleşti açlar, yemiyorlar sonra istiyorlar bu sefer çok yiyorlar gece uyanıp acıkıyorlar
inşallah tekrar düzene girerler
gulsuncum ice-daisy cim tesekkur ederim
simdi dr dan geldim parca icerde kalsifiye olmus (oluyormus demekmis)
simdilik birsey yapmayalim dedi
ani ve cok kanaman olursa yine hemen ara dedi
bir de metiler diye bir ilac onu yine basindan ayirma dedi
ahh canim walla nazar etmedimm
ben haftasonu bir gun sadece biberon mamasi verdim biraz mizikladilar ama kabul ettiler
oyle olunca gece daha rahat uyudular
simdi ek gıdayı iki ogune dusurucem bakalim nolcak
sen de bir dene istersen
icerde duruyordu en son biraktigimda
yok canim operasyonu gozleri kesmiyor ikinci kanamadan ve hayati tehlikeden korkuyorlar
bir tane ilac varmis kanser ilaci
onu vermeye niyetliler bakalim
emzirirken sütü zehirler diye veremediler
insallah kuculmus yok olmustur da gerek kalmaz:26:
ahh canim walla nazar etmedimm
ben haftasonu bir gun sadece biberon mamasi verdim biraz mizikladilar ama kabul ettiler
oyle olunca gece daha rahat uyudular
simdi ek gıdayı iki ogune dusurucem bakalim nolcak
sen de bir dene istersen
yok be guzelim mesela benim bu pc de olmadigi icin ekleyemiyorum yoksa olur mu
Kardes ek gida da baya yol karermistiniz siz ya bende seni ornek aliyr bebekler cok kucuk nasil bu kadar ogunu veriyor benimkiler neden yemiyor diye dusunuyrdum acele etmeyeyim mi ben o zaman
Bebekleri hasta olan arkadaşlar,
Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda şifalansınlar bebeler.
Bizim doktorumuzun önerdiği bir şey var. İlaç değil o yüzden rahatça yazabiliyorum. Cold mix diye mentol kokulu bir madde. Yastığa bir damla damlatıyoruz tıkanık olduğumuzda tıkanıklık filan kalmıyor. Bir araştırın derim. Sık kullanmıyorum sadece tıkanıklık olduğunda.
ben de öyle yapmayı planlıyorum canım meyve püresi, çorba ( artık ekmek de doğruyorum içine) , yoğurt hiç tutmuyor bir de şişiriyor heralde tok zannediyorlar kendilerini gündüz içmedikleri mamayı tamamlamak için gece ağlayarak uyanıp mama istiyorlar haftaya doktor kontrolüm var soracağım bakalım
çok geçmiş olsun canım bu arada ihmal etme sakın kendini bu yoğunlukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?