2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sut bitsede emzik niyetine kullaniyo. Daha attigini gormedim valla

Ben saginca birinde 60 birindende 120 felan cikiyo bittiginj anlayinca cikariuorum doyuyordur dimi cunku aglamiyo. Ben bu aralar sagip 150 veriyorum iciyo. Acaba aza kanaat mi ediyoda aglamiyo

3saat dongusune gore bu miktar yoksa daha fazla beklesem daha cok cikar

bence 3 saatte bir 150 cc gayet iyi maşallah hem sana hem bebişine:) ben de 12:30 da 120 cc sağdım içirdim şimdi uyuyo uyanınca emzirsem mi sağsamm mı yoksa ülkerin gogly diye sütlü pirinç ununu almış annem onu mu denesem bilemedim. benim oğlum aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasını sewmedi acaba bunu yer miki?

Bızde geldık 5.ay konrolden kızlarımın boy farkı acılıyor bırı bana cekıceek zayıf 66cm 6800 dıgerı 63.5 olmuslar kg alımı hareetlendıkce yavaslıycakmıs merakımdan gıtmıstım ası kartlrına gectı o kadar ek gıda verıyorum banamısın demıyolar masallah

Bende 120 veriyodum ama doymuyodur diye 150 ye cikardim gerci aglamadi hic. Mama verenler 250 300 cc diyince benimki mi az iciyo diye dusundum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 597678 kızımın fotoğrafını bayadır çekmedim pek yeni hali değil
oyyy yesınler senın o bacaklarını ela hanımm
oylemı canım yaa.neyse saglıklıca kolaylıkla atlatırsın ınsallah.ılaca gerek kalmaz umarım.allah sifa versın

canım geçmiş olsun dr benical diye bir şurup verdi sabah öğle akşam 1 çay kaşığı verdim dün sanki biraz öksürüğümüz azaldı gibi. bide serum fizyolojik yazayım dedi burnu için evde vardı yazmadı onuda en az 8 damla damlat dedi ben genede az az damlatıyorum. seninkinin öksürüğü varmı aynen canım karda kışta çocuğu dışarı çıkarma ıhlmur nane ver aslında serum fizyolojik bildiğimiz tuzlu su ama ne kadrı tuz nekadrı su bu oran önemli

İnşallah düzene girer artık canım geçmiş olsun tekrar

Benle aynı zamanda hasta olna biri daha varrdı diyordum sendin canım cok gecmiş olsun biz çok şükür atlattık ogluma bulasmadan ama tabi daha kışın başındayız . Hepsi Allaha emanet

Fatomm
senin miniğinede geçmiş olsun. Hepsine acil şifalar versin Rabbim.Onların hastalıgı insanı cok yoruyor.Agzı var dili yok gariplerimin, dertlerini anlatamıyorlar.Biz hasta olunca soylene soylene yatıyoruz

Şenaysen canım sanada tekrar gecmiş olsun inşallah oyle bir mudahaleye gerek kalmadan atlatırsın.
Sen ki 2canavarla başediyorsun (+eşin büyük canavar) , neleri atlattın bunu da atlatırsın inşallah :)
Eylemcb ve peony minikleriniz pek tatlı maşallah

Herkese merhaba,
Buzz gibi bir günde kar yağışı altında işe geldim. Ofiste ısıtıcılar çalışmıyor, kat kat giyindik çalışıyoruz. Umarım üşütmem, ev kalabalık kayınvalidemler görümcem vs. bizde. Eve gitsem de ayrı dert. Sağolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ama evdeki kalabalık kızımın düzenini çok bozdu ne yiyor ne uyuyor, geceleri saat başı uyanıyoruz. Yorgunluk ve uykusuzluk fena. İşe geri dönmeye de alışamadım henüz. Neyse sağlık olsun da..
Bebişleri ve kendileri hasta olan herkese geçmiş olsun.

gulsuncum ice-daisy cim tesekkur ederim
simdi dr dan geldim parca icerde kalsifiye olmus (oluyormus demekmis)
simdilik birsey yapmayalim dedi
ani ve cok kanaman olursa yine hemen ara dedi
bir de metiler diye bir ilac onu yine basindan ayirma dedi

Hoşgeldin canım :)
Yeni uyudu benimki. Yarin sabah kahvaltiya misafir var ev almis basini gidiyor. Ve benim oglum bu saate kadar hic uyumadi. Yorgunluk sinir stres yine tavan yapti

Ayy misafir hemde kahvaltıya, illa misafircilik oynanacaksa onlar hazırlasında sen ye, iç gel bence Çocuk olduktan sonra sevmemeye başladım valla misafiri tovbe tovbe cok ayıp bana ama valla halim yok hiç :) HEle sabah düşünemiyorum dağılmış vaziyette, kafam birmilyon olarak kalkıyorum :)

canım çok dikkat et kendine geçmiş olsun

Kardes ben bir felsefe edindim cocuklarla ilgili iyi bisey soylemeyecen. Bide bu donemde dis di buyume atagi derken denge kalmiyor yavrularda

çok geçmiş olsun, iki bebekle yoğun tempoda kendini ihmal etme sakın.

ahh canim walla nazar etmedimm
ben haftasonu bir gun sadece biberon mamasi verdim biraz mizikladilar ama kabul ettiler
oyle olunca gece daha rahat uyudular
simdi ek gıdayı iki ogune dusurucem bakalim nolcak
sen de bir dene istersen

ben de öyle yapmayı planlıyorum canım meyve püresi, çorba ( artık ekmek de doğruyorum içine) , yoğurt hiç tutmuyor bir de şişiriyor heralde tok zannediyorlar kendilerini gündüz içmedikleri mamayı tamamlamak için gece ağlayarak uyanıp mama istiyorlar haftaya doktor kontrolüm var soracağım bakalım

çok geçmiş olsun canım bu arada ihmal etme sakın kendini bu yoğunlukta

Bebekleri hasta olan arkadaşlar,
Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda şifalansınlar bebeler.

Bizim doktorumuzun önerdiği bir şey var. İlaç değil o yüzden rahatça yazabiliyorum. Cold mix diye okaliptüs içeren bir madde. Yastığa bir damla damlatıyoruz tıkanık olduğumuzda tıkanıklık filan kalmıyor. Bir araştırın derim. Sık kullanmıyorum sadece tıkanıklık olduğunda.

Son düzenleme:

Canım, benim kızım hastalandığında da götürdüğüm iki doktor içinde mentol olmayan şeyler kullanmalısınız demişti. Bella Bee diye bir krem vardı okaliptüslü mentolsüz, ondan sürmüştük yakasına yastığına. ama bir çocuk dr. prof. onu da kullanmayın dedi bize. doktorların bu farklı fikirleri çok sinir bozucu ama paylaşmak istedim yine de..

Ek gida icin erkenmi arkadaslar benim cocuklar hic birsey yemiyr icmiyr hic kilo almadilar bende ne bulurssm sokmsya calisiyrum almiyorlar. O zaman bende ugrasmayacam artik ne zaman sapur supur yediler ooo zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…