- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Canım, benim kızım hastalandığında da götürdüğüm iki doktor içinde mentol olmayan şeyler kullanmalısınız demişti. Bella Bee diye bir krem vardı okaliptüslü mentolsüz, ondan sürmüştük yakasına yastığına. ama bir çocuk dr. prof. onu da kullanmayın dedi bize. doktorların bu farklı fikirleri çok sinir bozucu ama paylaşmak istedim yine de..
maşallah canım çok tatlı, benim kızım gibi sarı kafa senin oğlun da, sağlıklı ömrü olsun inş.
Bolbol sıcak şeyler iç canım, arada kalk gez kan dolaşımı olsun :)Herkese merhaba,
Buzz gibi bir günde kar yağışı altında işe geldim. Ofiste ısıtıcılar çalışmıyor, kat kat giyindik çalışıyoruz. Umarım üşütmem, ev kalabalık kayınvalidemler görümcem vs. bizde. Eve gitsem de ayrı dert. Sağolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ama evdeki kalabalık kızımın düzenini çok bozdu ne yiyor ne uyuyor, geceleri saat başı uyanıyoruz. Yorgunluk ve uykusuzluk fena. İşe geri dönmeye de alışamadım henüz. Neyse sağlık olsun da..
Bebişleri ve kendileri hasta olan herkese geçmiş olsun.
Bazılarıda bunu bebegin bulundugu odada biraz suyun içine ekleyip durduruyorlar, öyle kullanıyorlar. Kullanmadım ama memnun olan cok kişiyi okumustum bundanBebekleri hasta olan arkadaşlar,
Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda şifalansınlar bebeler.
Bizim doktorumuzun önerdiği bir şey var. İlaç değil o yüzden rahatça yazabiliyorum. Cold mix diye okaliptüs içeren bir madde. Yastığa bir damla damlatıyoruz tıkanık olduğumuzda tıkanıklık filan kalmıyor. Bir araştırın derim. Sık kullanmıyorum sadece tıkanıklık olduğunda.
bende koycam ama boyut büyük dio sıkıştırsam bile büyük dio sinir oldum
bende koycam ama boyut büyük dio sıkıştırsam bile büyük dio sinir oldum
Oglumun uyumamasi ve herseyini benim yapiyor olmam bizimde esimle aramizin bozulmasina sebep oluyor ben cok asabi oluyorum heleki bu kis gunleri ewe kapanmak bole yapiyoraşk olsun oğlum hiç yanlız bırakırmı arkadaşını yanlız dün resmen yarım saatte bir uyandık ya artık iice geriliyorum 5aydır hiç düzelmedi uykumuz eşimle aramda geriliyor bereber hiçbişi yapamıoz Allah sabır versin hepimize
Ay evet dun butun gun gece gozununicine baktim uyusun diye hic uyumadi misafirlerim gelmeden yarim saat once uyudu ve 1 de uyandi hic yaptigi is degil. Saka gibi. Hic seside cikmiyor millet diyor ne uslu....Bebislerimiz hep boledir zaten uyu nolur die gozune bakrigimizda hic uyumazlar:)
Masallah minik adamaişte benim yakışıklı karizmatik minik adamım:82:
Aynen ah bu disler. Dr gitmeye coookkk korkuyorum. Cnm zmnla azaliyor gaz. Gaz yapiyor hep ama sancisi azaliyorgünaydınlar herkese iyi hafta sonları olur inşallah
Ahh bu dişler .. Tam 6 tane dolguluk dişim var ama çok tırsıyorum :2: gidemiyorum biliyorum böyle daha da kötü olacak ama işteee
Uyku düzenine gelince bizim kız 8 gibi uyuyor ben bazen 9 gibi uyumasını sağlıyorum ki daha çok uyusun diye fakat ne yaparsam yapayım ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor .. Kimi zaman 1 defa acıkıp 100 cc mama içiyor sabah 7-8 gibi uyanıyor kimi zaman geceleri 3-4 defa uyanıp 300 cc mama içiyor ve sabah 7 de uyanıp 90 cc mamayı hüpletiyortabi o zamanla halimi ne siz sorun ne ben söyleyeyeyimm tam bazı şeyler düzene oturdu derken şimdi bu kan ilacı çıktı tam bir gaz sancısı yapıyor bebeğime vermesem ne olur diye düşünmekteyim bu gün 3. günü daha .. sonra diyorum 1 hafta kullanayım belki bağırsakları alışır da düzene girer yine off offf
O duzen okadar cabuk bozuluyor ki yerine koymak da bi okadar zor. Cok hirpalamislar oda kusmus oh neguzel nazar olmaz.Yarın evimize donüyoruz insallah ertesi gün is bası hayat kaldığı yerden devam ediyor :) çok şükür annelerimizi ve babalarımızı gördük bu ay kv mı yanımıza alacaktık ama diğer ay olsun diye vazgeçtik malum somestr yaklaşıyor. Bebekleri düşen anneler çok gecmis olsun bizim oğlanda herkesi gordugu icin bi şımardı bı şımardı sormayın ayrıca sevmek icin kucaginakim aldıysa kusmukla karşılık verdi herkese gülüyor nazar değecek diye çok korkuyorum kaç aylık diye soranlara 6-7 diyoruz yoksa çok şaşırıyorlar valla 2 gun önce sabahlara kadar düzenli uyuyan cocuk beni 4 kez ağlayarak uyandırdı esim ilk kez ev de bir cocuğun varlığına inandım diyor insallah düzenimiz bozulmaz
Canim cok buyuk gecmis olsun. Rabbim yasatmasin o sıkıntiyi tekrar. Kendiginden gecer insallah dedikleri gibi.gunaydin teyzoslar ve kankilerimiz biz geldikk
canim benim icerde plasenta parcasi var (plasenta aggreate midir nedir)
dogumdan sonra 30.gunde bir kanama gecirdim az kalsin beni hatun kisi niyetine kaldiriyorlardi
ki kanama basladiktan 3 saat sonra hastaneye yetismemize ragmen
emzirme devam ettigi icin birsey yapamadilar
kurtaj ya da histeroskopiden korktular bir daha kanama olur diye
eger bir daha olursa rahimi almak zorunda kalicaklardi cunku
Cnm ben koymadim resim. Face girmedim zaten. Telden girdigim icin bir turlu koyamiyorum resim. Bilg mevcut degil ne yazikki. Bikabak oglanda bende var iste. İnsallah bir gun koyacam bendeBakiyorumda cocu cocugunun resmini gostermiyo nazarmi degecek diye korkuyisunuz anlamadim hanimlar. Bende kaldiriyorum
Masallah bacaklar tam isirmalikEki Görüntüle 597678 kızımın fotoğrafını bayadır çekmedim pek yeni hali değil
gulsuncum ice-daisy cim tesekkur ederim
simdi dr dan geldim parca icerde kalsifiye olmus (oluyormus demekmis)
simdilik birsey yapmayalim dedi
ani ve cok kanaman olursa yine hemen ara dedi
bir de metiler diye bir ilac onu yine basindan ayirma dedi
Hakkaten bi milyon kalkiyorum bende ama memleketten olunca mecbur agirladi pek zamanlari yokmus. Carsamba aksam bebek gormeye gelecekler ya onlara ne demeli yurucek cocuk nerdeyse.Hoşgeldin canım :)
Ayy misafir hemde kahvaltıya, illa misafircilik oynanacaksa onlar hazırlasında sen ye, iç gel benceÇocuk olduktan sonra sevmemeye başladım valla misafiri tovbe tovbe cok ayıp bana ama valla halim yok hiç :) HEle sabah düşünemiyorum dağılmış vaziyette, kafam birmilyon olarak kalkıyorum :)
Hakkaten bi milyon kalkiyorum bende ama memleketten olunca mecbur agirladi pek zamanlari yokmus. Carsamba aksam bebek gormeye gelecekler ya onlara ne demeli yurucek cocuk nerdeyse.daha cok gelmeyen. Uyusuklar iste gelin pespese bitsin
Senin oglun en aksi bebeklerden ondan merak ediyorum bendePaintte boyutunu kucultmen gerek bir ara detaylı anlatmıstım ama gerilerde kaldı tabi
Birde senin oglunun adı Emir mi yoksa Demir mi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?