2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunda da mentol yok canım sadece kokusu öyle. Okaliptüs var içeriğinde. Haklısın doktordan doktora farkediyor. Mesajda da değiştirdim o bölümü yanlış yazmışım pardon :)

Son düzenleme:
cold mıxın bebekler ıcın olanı var sanırım :44::44:zararsızdır BABİ-X COLD dıye gecıyor

maşallah canım çok tatlı, benim kızım gibi sarı kafa senin oğlun da, sağlıklı ömrü olsun inş.

amin canım tum agustos bocekleri saglıklı olsunlar daima.evet ya azıcık sacı var onlarda sarı oldugu ıcın kel duruyo kuzum

Bolbol sıcak şeyler iç canım, arada kalk gez kan dolaşımı olsun :)
Bazılarıda bunu bebegin bulundugu odada biraz suyun içine ekleyip durduruyorlar, öyle kullanıyorlar. Kullanmadım ama memnun olan cok kişiyi okumustum bundan

tatlıskommm buda benım kusmuklu oglummmEki Görüntüle 598055

Tipini sevsinler kel Bunların nezaman saçı cıkacak bilmiyorum, kız olsaymışsın yuzune bakılmazmış oglum diyorum bende hep kel ogluma

Arkadaşlar e-bebekte kampanyadan premium care aldım, önceden aktif bebek kullanıyordum, fiyat uygun geldiği için böyle bir şey yaptım. Aktif bebek sanki daha iyiydi gibime geldi. Altını değiştirirken bezi elliyorum ıslak ıslak, aktif bebek daha kuru oluyordu.

*6-8aylık bebeklerın ek gıdaları ezılmıs pure halınde olmalı,

*9-12aylık '' '' kıyılmıs ve ufalanmıs olmalı
*dıslerı cıkmıs bebekler gıda parcalarını yemeye baslayabılırler
*9aylık bebekler evde herkes ıcın pısen yemeklerden yıyebılırler
*bebege yasına uygun olmayan kıvamda besın sunulması beslenme yetersızlığı yada obezıteye yol acar
*partiküllü besınlerın 10.aydan daha gece kalması ılerde beslenme sorunlarına zemın hazırlayacaktır
*cocugun yemek secmesını onlemek ıcın 0-1yas donemınde degısık tattakı ek besınlere alıstırılmalıdır
*bebege verılen su 1yasına kadar kaynatılıp sogutularak verılmelı
*konserve,dondurulmus ve paketlenmıs yıyercekler,içine boya tatlandırıcı veya aroma katılmıs katkı maddelı hazır besınler verılmemelı.(hazırcorba,pudıng,yogurt,meyve suyu,kolalı ıcecekler...)
*hazırlanmıs besınler uzun sure oda ısısında bekletılmemelı(2saatı gecmemelı)

Ben odayi sadece yatmadan isitiyorum kapatiyorum cok korkuyirum cunku yangindan. Yani o zamanda havada kuruma olmaz herhalde su felan koymama gerrek yok. Cunku sanki geniz akintisi oluyo. Dr soledim bise olmaz dedi. Gectide

bende koycam ama boyut büyük dio sıkıştırsam bile büyük dio sinir oldum

Gecenlerde sanki facebook ta paylasalim resim felan gibi bise okudum ondan bozuldum. Burda o kadar dertlerimizi paylastik ne facebook diye. Burasi samimiyetsizde orami samimi onu anlamadim o yuzden neden kimse yuklemiyo diye sordum

bende koycam ama boyut büyük dio sıkıştırsam bile büyük dio sinir oldum

Senin oglun en aksi bebeklerden ondan merak ediyorum bende Paintte boyutunu kucultmen gerek bir ara detaylı anlatmıstım ama gerilerde kaldı tabi

Birde senin oglunun adı Emir mi yoksa Demir mi canım :)

merhaba; doktorumuz bebeğime yoğurt tattırabilirsin demişti,yoğurt yapma makinesi kullanan var mı? ben kendim mayalıyorum ama çok tutturamıyorum.dolapta bir gün bekleyince daha kıvamlı güzel oluyor.ama günlük mayala denildi. çukurambardaki bebek mağazalarına baktım genelde aynı fiyat, weewell marka iyi gibi. ancak sütü kaynatıp ılıtıp koyuyoruz,tefalde sütü ılıtmaya gerek yokmuş. kullanan arkadaşlar fikir verebilirlerse çok sevinirim. teşekkürler.

Oglumun uyumamasi ve herseyini benim yapiyor olmam bizimde esimle aramizin bozulmasina sebep oluyor ben cok asabi oluyorum heleki bu kis gunleri ewe kapanmak bole yapiyor

Bebislerimiz hep boledir zaten uyu nolur die gozune bakrigimizda hic uyumazlar:)
Ay evet dun butun gun gece gozununicine baktim uyusun diye hic uyumadi misafirlerim gelmeden yarim saat once uyudu ve 1 de uyandi hic yaptigi is degil. Saka gibi. Hic seside cikmiyor millet diyor ne uslu....
işte benim yakışıklı karizmatik minik adamım:82:
Masallah minik adama
Aynen ah bu disler. Dr gitmeye coookkk korkuyorum. Cnm zmnla azaliyor gaz. Gaz yapiyor hep ama sancisi azaliyor
O duzen okadar cabuk bozuluyor ki yerine koymak da bi okadar zor. Cok hirpalamislar oda kusmus oh neguzel nazar olmaz.)

Canim cok buyuk gecmis olsun. Rabbim yasatmasin o sıkıntiyi tekrar. Kendiginden gecer insallah dedikleri gibi.

Bakiyorumda cocu cocugunun resmini gostermiyo nazarmi degecek diye korkuyisunuz anlamadim hanimlar. Bende kaldiriyorum
Cnm ben koymadim resim. Face girmedim zaten. Telden girdigim icin bir turlu koyamiyorum resim. Bilg mevcut degil ne yazikki. Bikabak oglanda bende var iste. İnsallah bir gun koyacam bende
Eki Görüntüle 597678 kızımın fotoğrafını bayadır çekmedim pek yeni hali değil
Masallah bacaklar tam isirmalik

Hakkaten bi milyon kalkiyorum bende ama memleketten olunca mecbur agirladi pek zamanlari yokmus. Carsamba aksam bebek gormeye gelecekler ya onlara ne demeli yurucek cocuk nerdeyse. daha cok gelmeyen. Uyusuklar iste gelin pespese bitsin

Hakkaten bi milyon kalkiyorum bende ama memleketten olunca mecbur agirladi pek zamanlari yokmus. Carsamba aksam bebek gormeye gelecekler ya onlara ne demeli yurucek cocuk nerdeyse. daha cok gelmeyen. Uyusuklar iste gelin pespese bitsin

Bebeler yarı yaşına girecek nerdeyse Oldu olacak 6ay daha beklesinlerde doğum günü partisi yap hepsi gelsin kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…