2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öksürük z bişey var.bende ıhlamur filan veriyorum.okyanus suyu biraz fayda ediyor açıyor ama yarım saat sonra geri tıkanıyor burnu.senin kuzunada çok geçmiş olsun

sağol canım.sizede geçmiş olsun

Premıum care 1paket kullandık ilk dogdugunda. Filesi hosuma gitmedi poposuna yapısıyordu kaka yapınca. Sonrakileri pampers-aktif bebek pampers serilerinden aldık daha memnunum ama onlarda cok parfumlu.KUtu paket almıstık en son actım hepsini kutuya doktum havalandırdım biraz daha rahat kullanıyorum şuanda :)

amin canım gören herkes zaten bu çocuğun uykusumu var dio bende onunki doğuştan diorumgerçi bu 2ay önceki fotosu yenilerinide sonra eklerim

Yapmissin yapmissin hemde masallah cok guzel yapmissin

fotoyu evet ama bebekte beceremedik sanırım içimden canavar çıktıama annesi o küçük canavarı yer bitirir eşime diyorumki bunu yiyip biteryim ben ne olcak bidaha yaparız sonra aklıma doğum ve loğusa dönemim gelio vazgeçiyorum

Ben unuttum sildim hafizamdan hatirlamak istemiyorum heleki ilk 3 ay

ya işte doktor olmaları benim onlara tamamen güvenmemi gerektirmiyo. 1. nedenim cerrah olması. 2. nedenim ise çocuk doktoru olsa bile bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor olması. bir de ben bu işlerden anlarım az biraz. biyokimya doktoram var, üstelik doktor da değilim, araştırmacı olduğum için ne nedenle ne veriliyor vs, baya anlarım, çünkü karşılaştırmalı bir eğitim aldım, malesef doktorlarımız çoğu zaman veri ezberler, çok kıyaslama yapmazlar. ayrıca ilaç formunda verilen demirle pekmezin içindeki demirim emilimleri birbirinden farklı oluyor. emilmedikleri için kakadan çıkıyor o ilaçlar mesela.

sağol canım ben baklayı duymamıştım, yeni bir bilgi olsa gerek. ama ben zaten bakla demedim ki, baklagiller dedim :) kurufasulye, nohut, mecimek vs yani

çok geçmiş olsun senaysen, işallah birşey yapmana gerek kalmadan kurtulursun.

Kardes ben bir felsefe edindim cocuklarla ilgili iyi bisey soylemeyecen. Bide bu donemde dis di buyume atagi derken denge kalmiyor yavrularda
yok canım ya annem de öyle der, kv tam tersidir, herşeyi söyler. ama biz sürekli hastalıkla büyüdük, eşim tarafında tık yok maşallah bana da sakınan göze çöp batar lafı çok uygun geliyo

cold mıxın bebekler ıcın olanı var sanırım :44::44:zararsızdır BABİ-X COLD dıye gecıyor
bakın işte yine bir kararsızlık örneği
Gecenlerde sanki facebook ta paylasalim resim felan gibi bise okudum ondan bozuldum. Burda o kadar dertlerimizi paylastik ne facebook diye. Burasi samimiyetsizde orami samimi onu anlamadim o yuzden neden kimse yuklemiyo diye sordum
hmm, ondan tepkilisin demek, ben de diyorum acaba neden sinirlendi ben yüklemiştim kızın fotosunu geçen ay, o yüsden bana kıssmaaa
tatlıskommm buda benım kusmuklu oglummmEki Görüntüle 598055
Eki Görüntüle 598218 Eki Görüntüle 598218 işte benim küçük canavar umarım yapabilmişimdir
oy maşallah bu sıpalara, gülsünoğuz seninki pek can yakacak gibi.
süper-müh seninki de fena bakıyo valla allah sabır versiinnnnn. benim büyük böyle çok fenaydı, hala da kuduruk
moralini bozmuş olmıyım ama

Kızlar maşallah bebişlerin hepsi ayrı ayrı tatlı allah nazarlardan korusun, onları bize bağışlasın
Buarada ek gıda denemeleri fiyasko, meyve suyunu bile içmek istemiyor, ne yapmalıyım?:26:

Ben de bu amaçla Arzum aldım ama bütün işlemleri yapmak zorundasın kaynatıp ılıtıp mayalıyorsun istediğin kıvama göre 6-12 saat bekletiyorsun.ben 10 saat denedim ilk güzel tuttu.

Selam güzel anneler,
Epeydir demir mevzusu var, herkesin doktoru vermiş sanırım. Biz yurtdışındayız (ABD), bizim doktorumuz bundan hiç bahsetmiyor bile. Aklıma takıldı Türkiye'de herkes kullanıyor olunca.

Selam güzel anneler,
Epeydir demir mevzusu var, herkesin doktoru vermiş sanırım. Biz yurtdışındayız (ABD), bizim doktorumuz bundan hiç bahsetmiyor bile. Aklıma takıldı Türkiye'de herkes kullanıyor olunca.

aman inş vermez canım doktorun.. diğerlerini pek bilemicem de yawrum kıvrım kıvrım kıvranıyor damla yüzünden başka çağresi yok mu bu işin anlamadım gittim ..

Kızlar maşallah bebişlerin hepsi ayrı ayrı tatlı allah nazarlardan korusun, onları bize bağışlasın
Buarada ek gıda denemeleri fiyasko, meyve suyunu bile içmek istemiyor, ne yapmalıyım?:26:

canım sabret her gün azar azar dene .. çok tepki veriyorsa eğer bir iki gün ara ver yeniden dene zaten bu ek gıdaya geçişi alıştırma zamanı elbet alışacak , alıştığı zamanda bırakmak istemeyecek muhtemel benim kızım hep ağlıyor kaşığını çekince vermicem zannediyor tospam

Ek gida da handec e tamamen katiliyorum.
Masallah senin kuzuyaaaaa cok tatliiii

Son düzenleme:
Ek gida da handec e tamamen katiliyorum.
Masallah senin kuzuyaaaaa cok tatliiii
çok teşekkürler canım
canım 300 cc mamayı bi seferdemi içiyo anlamadm tamda
hayı hayatım nerdeee 4 defa uyanıyor mesela saat 2 de uyanıyor 90 cc yi içiyor kalıyor 30 cc yarım saat sonra mıkırdanıyor hemen onu veriyorum uyuyor .. 4-5 gibi bir daha uyanıyor yine 90-100 cc içiyor kalanı yine yarım saat içinde veriyorum bitirsin ve tok tuttsun diye ama artık vermemeye çalışıcam çünkü çok yoruluyorum birde eşim vardiyalı çalışıyor tek başıma bakmaya çalışıyorum ilk günden beri ..:2: sanırım bedenim de çok yorgun düştü bu aralar , psikoloji desen bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…