2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar ek gıdaya hazır olduklarının belirtisiymiş, benim kızım da pirinçli kaşık maması alıyor. kaşığı gördüğü anda ağzını kocaman açıyor, ilk günler bi kısmını diliyle geri itiyordu şimdi verdiğim anda yutuyor obur şey

Hazır olsa iyi olur zaten ; sütle doymuyor artık obur şirinem :125:

Bu arada herkes evden mi yazıyor , ben işteyim ve acaip kar yağıyor ,sanırım mahsur kalıcam

Belediye Başkanımız izin vermiş ,paydosssssss ,gidiyom ben de

Bu arada herkes evden mi yazıyor , ben işteyim ve acaip kar yağıyor ,sanırım mahsur kalıcam

ben de işteyim dün erken çıktık bugün de erken çıkılacak sanırım ama kar fena bastırdı.
bu arada ben erken çıkışa sevinemiyorum çünkü süt izni için zaten erken çıkıyordum iznim yanıyor

herkese meraba ben aslında eylül anneleri takipçisiydim bugün birden neden hala eylül annesiyim kızım ağustodsa doğdu dedim kabul ederseniz sizin aranıza geldim

bence de en azından içinde ne olduğunu bildiğin şeyler yedirmek daha mantıklı .. ben daha hiç başlamadım ama senin yaptığın gibi yapmayı düşünüyorum . fakat bi verdiğimiz ek gıdayı alışsın diye bir hafta filan vermek gerekiyo diye okumuştum bi yerde. seninki mi daha doğru? şimdiden öğrensem iyi olucak ilk bebeğim ve bulunduğum yerdeyalnızım bebeğim için işime ara verdim tabi ki hazır şeyler vermeyip ona mamalar hazırlamakla uğraşıcam

Merhaba arkadaşım.. O dediğin sarı kabarcıklar diğer arkadaşların da dediği gibi konak! Benim oğlum 2 aya yakın çekti o konaklardan! Güzelim kapkara saçları (elimle hep tepeye dikiyodum karizmatik olsun diye) döküldü, Burhan Altıntop gibi olmuştu! Sonra resmen kel kaldı, şimdi daha anca çıkıyo saçları! Biz de Johnsons Baby yenidoğan kullanıyoduk. Ben onun yaptığını düşünüyorum. Abartısız her banyoda (ki gün aşırı yıkıyodum) doktorun da tavsiyesiyle zeytiinyağı sürüp 1 saat bekletip tarıyodum. Geçti gibi görünüyodu, ertesi gün yine sapsarı kabarıyodu! Hep kaşıyıp yara yapıyodu bi de benimki! Sonra mustelanın konak önleyici şampuanına geçtik, 3-4 yıkamayla halloldu şükür.. Bize yaradı canım, istersen bi dene sen de.. Bu arada zeytinyağını sürmeden önce doktorum yakmadan sadece biraz kızdır, ılınınca sür demişti aklında bulunsun! Bu arada bebişler harika Allah'ım hepsini korusun nazarlardan..

bende oğlum doğduğundan beri mustela kullanıyorum çok şükür hiç konak olmadı gerçi şimdi sebamede geçtik.pişik kremindende ayrıca memnunum eğer eczanede falan bulamazsanız ben netten sipariş veriyorum öylede alabilirsiniz

size bişe soracağım kızlar benim kız 24 ağustos doğumlu 4.5 olduk yani ama hala dönmek gibi bir eylem içerisinde değil ne zaman dönecek anlamadım tembel kızım:) bebeklerinizde dönen warmı benim teşvik etmem gerekiyormu

Bizdede yok donme gibi eylemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…