Obur olacak o zaman ya da iştahlı diyelim kibar olalımUmay da ilk püresini verdiğimde ağzını açıp elimi çekiştirdi ,kaşık boğazına saplanıyodu nerdeyse ,bi de bildiğin çiğneme yaptı resmen şok olduk
bunlar ek gıdaya hazır olduklarının belirtisiymiş, benim kızım da pirinçli kaşık maması alıyor. kaşığı gördüğü anda ağzını kocaman açıyor, ilk günler bi kısmını diliyle geri itiyordu şimdi verdiğim anda yutuyor obur şey
Bu arada herkes evden mi yazıyor , ben işteyim ve acaip kar yağıyor ,sanırım mahsur kalıcam
Bu arada herkes evden mi yazıyor , ben işteyim ve acaip kar yağıyor ,sanırım mahsur kalıcam
[video]http://www.izlesene.com/video/duru/6807837[/video]
pepik bunu dene bakalım
ben işteyim amaa asla kar yağmicak bi şehirdeyim (adana)
Eki Görüntüle 598710 iki kardeşin dayanışması bu olsa gerek kızlar:*
Şu cicibebeyi önerenlere nasıl sinir oluyorum anlatamam,hele de ilk başlangıç besini olarak.Ya bunlar süt/mama hariç bişey içmemiş ,nasıl olur da içinde yumurta,şeker ve bilmediğimiz birsürü şey olan bisküvi önerirler aklım almıyo...Sebzelerden başlamak en mantıklısı bence,önce tek çeşit,sonra üç çeşit gibi. Ben patates ve havuçla başladım mesela ilk, dün brokoli patates yedi.Bugün yoğurt yiycek ,yarın tarhana.İlerleyen günlerde patates havuç brokoli üçlüsü yapıcam,bunun gibi yani.Meyveye henüz geçmedim,sebzelere alışsın ondan sonra vericem.
Kereviz verebilir miyiz bu arada bilen var mı ?
çok harikalar yaa biz bi tanesini zor idare ediyoz maşallah sana da bebişlere de.. cicileride de bayıldımm
meraba bende ağustos annesiyim eylül beklerken ağustos oldu:) bende işteyim ama adanada kar yağmasa da inanılmaz soğuk bu kış geldi geleli ilk defa bu kadar soğuk gördük sanki
Şampuanı her zaman kullandığım Johnsons Baby yenidoğan, durulanmamış olma ihtimalini ben de düşündüm belki de konaktır ama ben olabilir diye de fazla oynamadım tırnağımla falan. Henüz ek gıdaya geömedik canım o yüzden yediği bişeyden değildir de acaba benim yediğim bişeyden olabilir mi?
sendemi adanadasıın
Merhaba arkadaşım.. O dediğin sarı kabarcıklar diğer arkadaşların da dediği gibi konak! Benim oğlum 2 aya yakın çekti o konaklardan!Güzelim kapkara saçları (elimle hep tepeye dikiyodum karizmatik olsun diye ) döküldü, Burhan Altıntop gibi olmuştu! Sonra resmen kel kaldı, şimdi daha anca çıkıyo saçları! Biz de Johnsons Baby yenidoğan kullanıyoduk. Ben onun yaptığını düşünüyorum. Abartısız her banyoda (ki gün aşırı yıkıyodum) doktorun da tavsiyesiyle zeytiinyağı sürüp 1 saat bekletip tarıyodum. Geçti gibi görünüyodu, ertesi gün yine sapsarı kabarıyodu! Hep kaşıyıp yara yapıyodu bi de benimki! Sonra mustelanın konak önleyici şampuanına geçtik, 3-4 yıkamayla halloldu şükür.. Bize yaradı canım, istersen bi dene sen de.. Bu arada zeytinyağını sürmeden önce doktorum yakmadan sadece biraz kızdır, ılınınca sür demişti aklında bulunsun! Bu arada bebişler harika Allah'ım hepsini korusun nazarlardan..
Mersinde kar sogugu var ama guya gunesliben işteyim amaa asla kar yağmicak bi şehirdeyim (adana)
Bizdede yok donme gibi eylemlersize bişe soracağım kızlar benim kız 24 ağustos doğumlu 4.5 olduk yani ama hala dönmek gibi bir eylem içerisinde değil ne zaman dönecek anlamadım tembel kızım:) bebeklerinizde dönen warmı benim teşvik etmem gerekiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?