kızlar mesajlarınıza gülen suratları falan nasıl koyuyorsunuz?? ben bulamadım yazarken
Mesaj kutusunun altında çıkmıyo mu ifadeler:2: gibi
Ben goremiyorummmm
hayır malesefacaba bunlar için de belli bi mesaj sayısına mı ulaşmak gerek?
senin mesajından kısayolu bulup yaptım bunu da
hayır malesefacaba bunlar için de belli bi mesaj sayısına mı ulaşmak gerek?
Umay yavaştan katı gıdaya başladı ,su da vermek gerekiyor malum,ben biberonla veriyorum ama bardak veya sulukla mı vermek doğru acaba , fikri olan var mı ?
Bende ses var goruntu yok baska pc denicem[video=dailymotion;xwkvq8]http://www.dailymotion.com/video/xwkvq8_pilav-yeme-hayalleri_lifestyle#.UOwEy6zUK5Y[/video]
cadı kızımın pilava sulanması ve sankiiii pilav yiyormuş gibi çiğneme hareketi yaptığı videoo umarım açılır
cnm benım bı kızım bıberondan su ıcmıyo buyudu ya:) bende kasıkla vrıyoum artık
Telde cikmiyo pcdenmi giriyorsun senhayır malesefacaba bunlar için de belli bi mesaj sayısına mı ulaşmak gerek?
ii yolculuklar canımYine düştük yollara Ankara'da kar yağıyordu sabah suan havalar iyi ama Sivas'a doğru tekrar kara yakalanacağız sanırım, yollarda çok kaza gördük dua edin arkadaslar hayirlisiyla evimize varalım inş. Bebislerimiz çok tatli maşallah Rabbim esirgesin hepsini inş.
buyurun zayıflama topikine ozman :)KIZLAR BEN SUT OLSUN DIYE YYEDIM TATLILARI DUN BI TARTILDIM DOGUMDAN SONRA TAM 7 KG ALMISIM BUGUNDEN ITIBAREN AZ ICMEYE VE YEMEYE BASLIYORUM HELVA COK YIYOYORDUM FİT ANNE OLMAK ISTIYOUM yahuu:)
konaktır canım oHerkese merhaba,
Güne yine birbirinden şirin fotoğraflarla başladım moral oldu :) Hepsine teker teker maşallah.
Ben de az önce öğlen tatilinde kızımı emzirmeye gittim. Daha önce de kafasında gördüğüm sarı noktalar vardı, onların sayısının arttığını gördüm. Fikri olan var mı kızlar ne olabilir bu sarı noktalar? Kafa derisinde saçlarının dibinde, bene de benziyor ama sarı renk.. Kontrolümüz Perşembe günü o gün de sorucam doktora ama canım sıkıldı görünce.
amman bu çok tatlı yaff, ıııı uuuu, sinirlenmiş, yicem diye pilavı[video=dailymotion;xwkvq8]http://www.dailymotion.com/video/xwkvq8_pilav-yeme-hayalleri_lifestyle#.UOwEy6zUK5Y[/video]
cadı kızımın pilava sulanması ve sankiiii pilav yiyormuş gibi çiğneme hareketi yaptığı videoo umarım açılır
Vay bacaksız vay , benimki içiyo şimdilik ama yavaştan alıştırmalı mı diye merak ettim.Kaşıkla nasıl veriyosun yaa suyu ben 2 kaşık püreyi zor veriyorum
yukarda sagda kullanıcı kontrol paneline tıkla,açılan sayfada solda seçenekleri duzenleye tıkla yine açılan sayfada Konu Görünüm Seçenekleri var ordaan İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikle bu yazılanları işaretle ve kaydet de bakalım nolacak[/QUOTE]
orayı burayı kurcalayıp buldum canım sağol :40:
[quote="iriss, post: 28172352"]sanmıyorum ya,ben baştan beri görüyorum ,herhangi biryeri işaretlemiş olabilri misin? Mesaj yazdığımız kutunun altında diğer seçenekler diye bi kutucuk daha var , orada ilk satırda çeşitli seçenekler var : gülümsemeler gösterilmesin seçeneği aktif olabilir mi bi baksana.
evet işaretli bi yer varmış hallettim:21:
orayı burayı kurcalayıp buldum canım sağol
sanmıyorum ya,ben baştan beri görüyorum ,herhangi biryeri işaretlemiş olabilri misin? Mesaj yazdığımız kutunun altında diğer seçenekler diye bi kutucuk daha var , orada ilk satırda çeşitli seçenekler var : gülümsemeler gösterilmesin seçeneği aktif olabilir mi bi baksana.
evet işaretli bi yer varmış hallettim
oley o zaman
[video=dailymotion;xwkvq8]http://www.dailymotion.com/video/xwkvq8_pilav-yeme-hayalleri_lifestyle#.UOwEy6zUK5Y[/video]
uyy onun olmayan dişlerini yiyim yaa versen yicek gibi ciğnedi
o çiğneme hareketi sadece masaya geldiğinde yaptığı bişe cozmuş değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?