2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yavrularınıza balkabagından corba yaptınız mı hıc ben sımdı corbasını yaoptım uyansınmlar tattırıcam bakalım begenceklermı ben yedım hosuma gıttı:)

hayır malesef acaba bunlar için de belli bi mesaj sayısına mı ulaşmak gerek?

senin mesajından kısayolu bulup yaptım bunu da

yukarda sagda kullanıcı kontrol paneline tıkla,açılan sayfada solda seçenekleri duzenleye tıkla yine açılan sayfada Konu Görünüm Seçenekleri var ordaan İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve

hayır malesef acaba bunlar için de belli bi mesaj sayısına mı ulaşmak gerek?

senin mesajından kısayolu bulup yaptım bunu da

sanmıyorum ya,ben baştan beri görüyorum ,herhangi biryeri işaretlemiş olabilri misin? Mesaj yazdığımız kutunun altında diğer seçenekler diye bi kutucuk daha var , orada ilk satırda çeşitli seçenekler var : gülümsemeler gösterilmesin seçeneği aktif olabilir mi bi baksana.

*

Umay yavaştan katı gıdaya başladı ,su da vermek gerekiyor malum,ben biberonla veriyorum ama bardak veya sulukla mı vermek doğru acaba , fikri olan var mı ?

cnm benım bı kızım bıberondan su ıcmıyo buyudu ya:) bende kasıkla vrıyoum artık

Bende ses var goruntu yok baska pc denicem

cnm benım bı kızım bıberondan su ıcmıyo buyudu ya:) bende kasıkla vrıyoum artık

Vay bacaksız vay , benimki içiyo şimdilik ama yavaştan alıştırmalı mı diye merak ettim.Kaşıkla nasıl veriyosun yaa suyu ben 2 kaşık püreyi zor veriyorum

ii yolculuklar canım

KIZLAR BEN SUT OLSUN DIYE YYEDIM TATLILARI DUN BI TARTILDIM DOGUMDAN SONRA TAM 7 KG ALMISIM BUGUNDEN ITIBAREN AZ ICMEYE VE YEMEYE BASLIYORUM HELVA COK YIYOYORDUM FİT ANNE OLMAK ISTIYOUM yahuu:)
buyurun zayıflama topikine ozman :)

konaktır canım o
amman bu çok tatlı yaff, ıııı uuuu, sinirlenmiş, yicem diye pilavı

Vay bacaksız vay , benimki içiyo şimdilik ama yavaştan alıştırmalı mı diye merak ettim.Kaşıkla nasıl veriyosun yaa suyu ben 2 kaşık püreyi zor veriyorum

hıc sorma valla nasıl sevıyo gorsen 30cc ıcıyo her yemekten sonra masallah:) cay kasıgıyla vrıyorum tek elıme oyuncak alıyorum zıplata zıplat aıcırıyorum ıcırmedıgımde kabız oluyolar cunkı

uyy onun olmayan dişlerini yiyim yaa versen yicek gibi ciğnedi

o çiğneme hareketi sadece masaya geldiğinde yaptığı bişe cozmuş değiliz

Obur olacak o zaman ya da iştahlı diyelim kibar olalım Umay da ilk püresini verdiğimde ağzını açıp elimi çekiştirdi ,kaşık boğazına saplanıyodu nerdeyse ,bi de bildiğin çiğneme yaptı resmen şok olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…