Hay masallah kuzuya
Hay masallah kuzuya
ay bu yakışıklıda çok tarz takılıyo maşallah prense
bugünkü Ayşe Arman köşesi... offf
size bişe soracağım kızlar benim kız 24 ağustos doğumlu 4.5 olduk yani ama hala dönmek gibi bir eylem içerisinde değil ne zaman dönecek anlamadım tembel kızım:) bebeklerinizde dönen warmı benim teşvik etmem gerekiyormu
Evet telden bende giremedim pc yi acti ama.Ay cnm yok acmiyor telden giriyorum indan mi goremiyorum videoyu benmi anlamiyom bu isten bilmem kiii ugrasim biraz daha
Benim sıpa da tam dönemiyo daha ki 8 Ağustos doğumlu büyük senin bebişinden.. Öyle sağa sola yalpalanıyo anca!
Allahım deprem olduu kızlar cook korktumm kızımı emzırıyodum tek basıma napcamı sasırdım korusun rabbım ıkı bebeyle naparım ben soguk kar kıss
Allahım deprem olduu kızlar cook korktumm kızımı emzırıyodum tek basıma napcamı sasırdım korusun rabbım ıkı bebeyle naparım ben soguk kar kıss
Merhabalar guzel anneler ve bebisleri
bayagidr giremiyordum kk ya yatıli misafir ağırladım canim çıktı
dunde kizim ishal oldu ve aksam tüm yediklerini kustu sanırım midesini üşüttu bugun daha iyi ama halsiz uyuyor surekli ve emmeyi reddediyorBide bugun iki kere kakasini yaptı yine ishal seklinde 5 i bulunca önlem almak gerekiyormuş takipteyim artarsa hemen Dr yolu (
haftasonu kuzenime davetliydik oğluda ishaldi ve kusuyordu sanırım kizim mikrop kapti ondan(
Bu arada bebislere kirkbin kere maşallah umayim nasılda koca kiz olmussun sen oyle teyzen yer o bacakları
adanali ve Mersinli buldum sonunda oh be :)) bende adanaliyim 26 yıl Adana'da yaşadıktan sonra evlenip Mersin'e yerleştim 3 yıldırda burda yasıyorum
size bişe soracağım kızlar benim kız 24 ağustos doğumlu 4.5 olduk yani ama hala dönmek gibi bir eylem içerisinde değil ne zaman dönecek anlamadım tembel kızım:) bebeklerinizde dönen warmı benim teşvik etmem gerekiyormu
Mersinde kar sogugu var ama guya gunesli
Oy masallah sanaaa
Benimki 2 agustos gunde bir kere ya doner ya donmez oda yan sadecesize bişe soracağım kızlar benim kız 24 ağustos doğumlu 4.5 olduk yani ama hala dönmek gibi bir eylem içerisinde değil ne zaman dönecek anlamadım tembel kızım:) bebeklerinizde dönen warmı benim teşvik etmem gerekiyormu
Benhissetmedim bogusmaktan oglumla. Gecmus olsun rabbim kimseyi zor durumda birakmasin bu karda soguktaAllahım deprem olduu kızlar cook korktumm kızımı emzırıyodum tek basıma napcamı sasırdım korusun rabbım ıkı bebeyle naparım ben soguk kar kıss
Gecmis olsun tez atlatir umarimMerhabalar guzel anneler ve bebisleri
bayagidr giremiyordum kk ya yatıli misafir ağırladım canim çıktı
dunde kizim ishal oldu ve aksam tüm yediklerini kustu sanırım midesini üşüttu bugun daha iyi ama halsiz uyuyor surekli ve emmeyi reddediyorBide bugun iki kere kakasini yaptı yine ishal seklinde 5 i bulunca önlem almak gerekiyormuş takipteyim artarsa hemen Dr yolu (
haftasonu kuzenime davetliydik oğluda ishaldi ve kusuyordu sanırım kizim mikrop kapti ondan(
Bu arada bebislere kirkbin kere maşallah umayim nasılda koca kiz olmussun sen oyle teyzen yer o bacakları
adanali ve Mersinli buldum sonunda oh be :)) bende adanaliyim 26 yıl Adana'da yaşadıktan sonra evlenip Mersin'e yerleştim 3 yıldırda burda yasıyorum
Ewettt yuz ustu yatmiyor gun icinde 10 dk dan yarim saat yatiyor toplamdaarkadaşlar merhaba; hasta olan kuzulara ve annelerine çok geçmiş olsun..fotoğraflar paylaşılmış hepsi maşallah çok tatlı.Allah nazarlardan korusun.benim bebeğimde dönmüyor. bunu 4 aylık kontrolümüzde doktorumuza sormuştum. yüzüstü yatmayan bebekler dönmez dedi, aynı durumdaki anneler bunu değerlendirsin derim. benim bebeğim yüzüstü yatmayı sevmiyor, yüzüstü yatırıyorum en fazla 10 dk . duruyor sonra mızırdanıyor almazsam ağlıyor..ama oturmayı çok seviyor.destekli oturtuyorum bende.
bir alışveriş merkezi bebek bakımı ile ilgili kitapçık hediye vermişti.içinde bebek bisküvisi tarifi var. ilgilenenler için paylaşmak isterim.
bebe bisküvisi:malzemeler: 10 yemek kaşığı un, 100 gr tereyağı, 1 çay bardağı üzüm pekmezi, 1 yumurta.
tüm malzemeler karıştırın ve yoğurun. merdaneyle istediğiniz kalınlıkta açın.kalıplar ya da çay bardağıyla kesin. 170 derecede ısıtılmış fırında pembeleşene kadar 15 dk pişirin. bebişlere afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?