2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki de 4. ayında 5.600 dü bizim doktor birde gözleri dikiyor daha çok yedir annesi diyor .. kolaysa sen yedir de diyemiyorum .. Kıyamam bebeğime ya ufacıcık canları ile nasıl alıyorlar o kadar kanı çok iyi anlıyorum seni ilk doğduğunda TSH için bizimkinden de , bizde öyle ailecek ağlamıştık .. Valla iyi ve sağlıklı olsunlar da çok kilolu olmasınlar ..

Benimde oglumun biri zayif ya hic ikiz gibi degiller biri dobis.diste cikariyor galibs iyice kurudu herseyi yedirmeye calisiyorum banamisin demiyor. Ek gida denememiz ust bas batirmaktan oteye gitmiyor

işde ikiz bile olsalar her çocuğun gelişimi farklı en güzel örnek bence.. bizim doktor izindeydi geçenlerde burnu akıyordu ewe yakın bir hastaneye götürmüşdüm doktor felaketti ne dese beğenirsin bu çocuğun kilo almamasının sebebi çok içli belli içine atıyor herseyi dedi.. nasıl yani dedim içine atmaktan dertlerini et tutmuyor dedi.. sanki kızın belinde sopa kırıyorum ne derdi warmıs kızımn bilemedim:) senin oğlanlardan biri de öyle olmasın:)

Simdi uyuttum aslinda yapacak bir suru sey var ama nete giriyorum kafam dagilsin diye zaten beyzadelerin gunnduz uykusu kirk dak ibaret

Valla bilmemki aslinda zayif olan mutlu bir bebekti ama istahsiz. Ikisi cok farkli ya birak ikizi kardes gibi bile degiller biri b a na biri esime cekmis

hemen hemen aynı bizimkiler desene.. bizimki bizi diyetisyene yönlendirdi bebek diyetisyeni:) bunu da bilmiyordum yeni öğrendim ne yedireceğimi nasıl wereceğimi listeledi ama ne mümkün söylediğinden çok az yiyor.. ewet bzizim babada zayıf genetik olabilir sağlıkları yerinde olsunda warsın çiroz olsunlar:)

Valla bilmemki aslinda zayif olan mutlu bir bebekti ama istahsiz. Ikisi cok farkli ya birak ikizi kardes gibi bile degiller biri b a na biri esime cekmis

Allah sağlık wersin de gerisi önemli değil boswer doktor gelişimleri iyi diyor ise önemli değil benim eşimin babası ikiz hamile kaldığımda ikiz olsun 1 kerede kurtulayım çok istedim ikiz annesi olarak sorayım nasıl çokmu zor

Siz calisiyorsunuz ne guzel bi degisiklik oluyor isi isyerini ozleyecem aklim a gelmezdi

daha neler duyucaz ya! son zamanlarda duyduğum en trajikomik söylemlerden biriydi bu. evet evet deseydin, kızım depresyonda bi prozac zanax filan yazar mısınız... (!)

daha neler duyucaz ya! son zamanlarda duyduğum en trajikomik söylemlerden biriydi bu. evet evet deseydin, kızım depresyonda bi prozac zanax filan yazar mısınız... (!)

bebek diyetisyeni gibi belki bebek psikoloğu da vardır ha kızlar

günaydın bu arada..

Siz calisiyorsunuz ne guzel bi degisiklik oluyor isi isyerini ozleyecem aklim a gelmezdi

öyle tabi iyi yanları war çok şükür işimden ve konumumdan memnunm ama suçluluk duygusu kadar kötü bişe yok aslında yasadıklarımın tanımı suçlulukmu bilemiyorum.. kızımı bırakıp bütün gün çalışıyorum kızım ne yapıyor ne yaşıyor bilmiyorum muhtemelen ilk dönmesinde ilk konusmasında ilk adımında yanında olamıycam ne için çalışıyoruz bebeklerimize iyi bir gelecek hazırlamak için maddi yönden tatmin oluyor olabiliriz ama manewi yönden asla.. sabahın köründe kalkıp yollara düşüyorsun iş sonunda yorgunluk uykusuzluk ewe gidiyosun bütün gün görmemiş bebeğinin sana ihtiyacı war bütün enerjini toplayıp bebep,ğinle ilgileniyorsun oynuyosun wakit geçiriyorsun eşin geliyor yemek hazırlıyosun mutfağı topluyorsun o arada kızım 40 dk kestiriyor o arada ew topla ya çamaşır ya ütü yap derken daha oturmadan kız uyanıyor yine oynuyorsun bütün günü akşama sığdırmaya çalışıyorsun 12 1 e kadar uğraşıyorsun sabah yine 6 da kalkıyorsun.. bunları neden anlattım iş yerini hiç özleme ewin ve bebişinin tadını çıkar

öyle bende çok güldüm ewe gelince eşime bugün döwme babası o yüzden kilo almıyomus dedim adam tuhaf tuhaf suratıma baktı anlatınca o da çok güldü niye depresyonda diyor swewgilisi terk etmiş galiba diyorum yada biz beraber yatıyoruz ya o tek yatıyor die kıskançlıktan depresyona girmiş diyorum:) kaynanamda çok saf we iyi niyetli didem doğru olabilir çok hassas sewerken azıcık yüksek sesle sewsem ağlıyor diyor:) anne alışık omadığı için diyorum bnde

Dun deprem korkususundan sonre kızımın atesı cıktı tam 38.5 tu cok korktum kımsede yoktu surup ta yoku kızımı koydum yere kosa kosa surup aldım DOLVEN aldım ama dusmedı gozunun ıcene bakarak agladım dayanamadım yavrum nasıl güldu nasıl kahkaha attı 'sankı aglama ANNE der gıbıydı guldurdu benı" ANNE OLMAK NE ZORMUS KESKE HIC HASTALANMASALAR.. fıtıl atınca cook sukur gectı ıns cıkmaz daha

şu yazdılarının altına imzamı atıyorum. işe başladığım hafta sürekli piyango bileti alıcam sayısal oynıycam, bi yerlerden para çıksa da kızımla evde kalabilsem dedim durdum. gerçekten çok zor bir durum, hala da alışamadım. çalışan anne olmak çok zormuş

takma canım sen bunlara, sürekli gördüğü doktor sağlıklı ve gelişimi iyi diyorsa gerisi fasa fiso. ama şunu anladım artık sağlık resmen parayla ve öyle az buz bi parayla değil. eskiden o güvendiğimiz önünde titrediğimiz doktorlar ne yazık ki çok yukarılarda. dün bizzat bunu dişim için tecrübe ettim, tekrar kendime "geçmiş" olsun diyorum...

ewet çok zor Allah yardımcımız olsun ben hala sabahları ewden çıkarken ağlıyor 1,5 ay oldu işe başlayalı hala alışamadım

çok geçmiş olsun benimde diş problemi war ama wakit bulup gidemedim.. kızım ilk doğduğunda 1 gün sonra ateşi çıktı ozaman doktormuz yoktu henüz ayarlamaışıtım çok pişman oldum sonradan tabi.. hemen en yakın doktora götürdük sarılık dedi hastanede yatması lazım yenidoğanda yer yok dedi eline hesap makinesi aldı hımm 3 günde düşsse sunu yapsam bunu yapsam 1200 civarı tutar o kadar paranız warmı dedi eşim ile ben şok zaten yeni doğum yapmısım dikişli halimle hastaneye gitmişim doktorun tawrına bak sen eşim doktor bey para önemli değil ne yapalım yatıralımmı diyor paranız warsa yatırın dedi eşimde biraz siwri dillidir doktor bey bu hersey dahil tek kişimi dedi doktorda o nedemek dedi bilmem kendimi otelde oda tutar gibi hissettim de dedi sonra aldık baska hastaneye gittik ayy kabusdu simdi hatırlayınca içim kalktı yani paran yoksa çocuğu o sekilde bırakacak doktor sağlığı değil parasının olup olmadığı önemli

Cok zor ya surekli yetememe duygusu var yorulmak uykusuzluk filan onemli degil ama yetemiyorsun belki yetiyordur d a bana ole geliyordur bilmiyorumm. Ama cok zor ikiz oldugunu ogrendigimde tam bir sok yassmistim hadtaneden eve gelene kadar

Bu acidan haklisin evet ben tamsmen bebeklerimlen harmanlanmis durumdayim.ev isi de dahil hic bisey yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…