[video=dailymotion;xwkvq8]http://www.dailymotion.com/video/xwkvq8_pilav-yeme-hayalleri_lifestyle#.UOwEy6zUK5Y[/video]
cadı kızımın pilava sulanması ve sankiiii pilav yiyormuş gibi çiğneme hareketi yaptığı videoo umarım açılır
Eki Görüntüle 598710 iki kardeşin dayanışması bu olsa gerek kızlar:*
Eki Görüntüle 598704 Eki Görüntüle 598703 Eki Görüntüle 598705 Eki Görüntüle 598707 Eki Görüntüle 598708
Huzurlarınızda Umay ve aralarda babasıyla aşk saatleri
Merhaba arkadaşım.. O dediğin sarı kabarcıklar diğer arkadaşların da dediği gibi konak! Benim oğlum 2 aya yakın çekti o konaklardan!Güzelim kapkara saçları (elimle hep tepeye dikiyodum karizmatik olsun diye ) döküldü, Burhan Altıntop gibi olmuştu! Sonra resmen kel kaldı, şimdi daha anca çıkıyo saçları! Biz de Johnsons Baby yenidoğan kullanıyoduk. Ben onun yaptığını düşünüyorum. Abartısız her banyoda (ki gün aşırı yıkıyodum) doktorun da tavsiyesiyle zeytiinyağı sürüp 1 saat bekletip tarıyodum. Geçti gibi görünüyodu, ertesi gün yine sapsarı kabarıyodu! Hep kaşıyıp yara yapıyodu bi de benimki! Sonra mustelanın konak önleyici şampuanına geçtik, 3-4 yıkamayla halloldu şükür.. Bize yaradı canım, istersen bi dene sen de.. Bu arada zeytinyağını sürmeden önce doktorum yakmadan sadece biraz kızdır, ılınınca sür demişti aklında bulunsun! Bu arada bebişler harika Allah'ım hepsini korusun nazarlardan..
günaydıınnnn herkese...kızıma yoğurt yedirmeye başladım bayılaa bayıla yiyor dicem ama bu bayılmaktan kastım ciddinormalde alıştırma amaçlı yarım çay bardagı yediriyordum 1 haftadır.dun bakalıım nekadar yiceksin artık alıştın kızım dedim ama 1 kaseyi bitirecektiii çatlayana kadar yicek bıraksaam ben şimdi napmalıyıım doyana kadar yedirmelimiyiiim yoksa 1 cay bardagı kadar yedirip bırakmalımıyım ayyy obur bu kız yaaaa
günaydın herkeze kızlar kızıma ek gıdaya başlıcaz artık dün gece bi kaç kaşık muhallebi verdim yeni başladğmız için şimdilik azar azar tattıraym dimi çok vermiyim sağlık ocağnda tarhana ver sebze püresi ver dedi ıvır zıvır işte öğün olarak dememiştir tattırmk içindir dimi daha tecrübeli annişler cevap yazarsa çok sevncem
Günaydınnnnn herkese ...Dün çok yoğundum ,girememiştim...Bugün anca okuyup gelebildimm,
Çok tatlıyız .maşallah
Umay haftaya 6.ayını tamamlıyo , tek öğünde 180 cc içiyor.Ama birkaç hafta öncesine kadar 150 cc içiyordu.Doyunca bırakıyolar zaten,zorlama bence.
Sevimli bıdık seniiiiii ,maşallah sana...
Çılgın annemizzz,geçmiş olsun ama bidaha da olmasın inşallah ...
Ben de kullanıyorum ara ara ,iyi geliyor...
Cin gibi gözlere bak,sana da maşallah yavrukuşummm
Ne güzel resimler gördüm sabah sabah böyleeee , pek sevimli yavru , maşallah...
Bir yakışıklı daha , sana da kocaman maşallah kuzum benimmm
Çok biliyolar değil mi
Eki Görüntüle 598704 Eki Görüntüle 598703 Eki Görüntüle 598705 Eki Görüntüle 598707 Eki Görüntüle 598708
Huzurlarınızda Umay ve aralarda babasıyla aşk saatleri
feysbukun buyulu dunyasına kapılıp gıdenler olduuuu...gıdıp de donmeyenler oldu...
teskkur ederızs
cook guzel gulmus de cok ısvelı cılvelı bu yaaa su 3.resıme bı bakarmısın....
cok sagol canım benım sarı cıvcıvım o benımmm...anne sarı baba sarı...
bızdede var montunu falan gıydırırken oluyo korkuyorum kolumu cıktı dıye.umarım onemsızdır
ne guzel ısmın varmıs senın allah saglıklı hayırlı evlat etsın maasallah sana...
[video=dailymotion;xwkvq8]http://www.dailymotion.com/video/xwkvq8_pilav-yeme-hayalleri_lifestyle#.UOwEy6zUK5Y[/video]
cadı kızımın pilava sulanması ve sankiiii pilav yiyormuş gibi çiğneme hareketi yaptığı videoo umarım açılır
Umay yavaştan katı gıdaya başladı ,su da vermek gerekiyor malum,ben biberonla veriyorum ama bardak veya sulukla mı vermek doğru acaba , fikri olan var mı ?
Kızlar yavrularınıza balkabagından corba yaptınız mı hıc ben sımdı corbasını yaoptım uyansınmlar tattırıcam bakalım begenceklermı ben yedım hosuma gıttı:)
herkese meraba ben aslında eylül anneleri takipçisiydim bugün birden neden hala eylül annesiyim kızım ağustodsa doğdu dedim kabul ederseniz sizin aranıza geldim
size bişe soracağım kızlar benim kız 24 ağustos doğumlu 4.5 olduk yani ama hala dönmek gibi bir eylem içerisinde değil ne zaman dönecek anlamadım tembel kızım:) bebeklerinizde dönen warmı benim teşvik etmem gerekiyormu
bende bır ogretmen olarak anlamıyorum canım.bızım burda muthıs kar yagar gecen sene -30 -35lerde bıle getırdıler cocukları.bıde bızımkıler ufak 3-4yas grubu yazık mınıklereYa ben bu velileri anlamuyorum o kadar kar yagarken valinin okul tatil etmesinimi bekliyorlar. Ben olsam tatil olmasada gondermem. 1 gunle sinifta kalmaz ya.
buda benim minişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?