2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu soğuk kış gününde deprem olayo baya korkuttu beni.rabbim beterinden saklasın

Ya ben bu velileri anlamuyorum o kadar kar yagarken valinin okul tatil etmesinimi bekliyorlar. Ben olsam tatil olmasada gondermem. 1 gunle sinifta kalmaz ya.

Tesekkur ederım kızlar ıkız bebege bakmanın cok zor oldugunu bı kez daha anladım korkudan agladım valla o anda ıkısını nasıl korurum sararım bılemedım allahım bı daha yasatmasın amın kızlar

maşallah yaaa çok tatlı defalaca seyrettim, tüm bebişler benziyor bir şekilde, bizim kızla sesleri çok benziyor :))

maşallah maşallah
Eki Görüntüle 598710 iki kardeşin dayanışması bu olsa gerek kızlar:*

maşallah çok şekerler

kızımı kara çıkartasım var, her taraf bembeyaz :))

Bugunden itibaren deniycem zeytinyagini sagol canim. Benim kizin da iki tel saci var artsa da toka taksam diyodum ama bu gidisle onlardan da olucaz. Keltoş kizim benim..

canım ne zamandır ek gıda veriyorsun ? benim doktor ilk 1 ay meyva suyu ve püresi dedi .. acaba bende bir daha ki haftaya azıcık tattırsam mı yoğurdu

canım çorbaları bir daha ki ay tattırmaya başla bu ay meyvalar ve biraz da yoğurt verebilirsin bence

iriss teyzesi benimki kız ama herkes oğlan çocuğuna benzetse de

bu yeni bebeler çok işini biliyor hep kullanıyorlar bizi

ahh tatlı böceğim benimmm

Umay yavaştan katı gıdaya başladı ,su da vermek gerekiyor malum,ben biberonla veriyorum ama bardak veya sulukla mı vermek doğru acaba , fikri olan var mı ?

canım ben damlatmaz bardakla veriyorum hem damaklarını kaşıyor hemde arada bir çektiriyor çok eğleniyor ondan içerken

herkese meraba ben aslında eylül anneleri takipçisiydim bugün birden neden hala eylül annesiyim kızım ağustodsa doğdu dedim kabul ederseniz sizin aranıza geldim

hoş geldinnn bende ağustos annesi olacaktım fakat 2 eylül de doğdu bu topicten çok memnunummm

canım benimki 4 ay 1 haftalık geçen haftadan beri fıldır fıldır dönüyor yerinde durmuyor fakat benimde sorunum çokk kilo alamıyor doktorumuz bu yüzden daha çok yedir diyor ama ne yapayım çocuk anca o kadar yiyor of off :2::2:

kızlar çok şükür bebişim biraz iyileşti iştahıda biraz biraz kendne geliyo

Son düzenleme:
maasallah oglusumun arkadasına.
ben resme bakarken kardesım gordude o kım dıye soruyor oglusumun kankısı dedım...
faceden mı dıyor...evet dedım onların arkadaslıgı eskılere dayanıyor
Ya ben bu velileri anlamuyorum o kadar kar yagarken valinin okul tatil etmesinimi bekliyorlar. Ben olsam tatil olmasada gondermem. 1 gunle sinifta kalmaz ya.
bende bır ogretmen olarak anlamıyorum canım.bızım burda muthıs kar yagar gecen sene -30 -35lerde bıle getırdıler cocukları.bıde bızımkıler ufak 3-4yas grubu yazık mınıklere
buda benim minişim

oyyyy senın orgu yelegını sevsınler nasılda yakısısssmısss

depremden sinirlerim bozuldu kızlar ağla ağla şiştim ( günahsız yavrularımıza acısın rabbim beterinden korusun

Ayy tıpkı bizim oğlanın hareketleri :)) bi de bizimki o sesi gün içindede sürekli çıkarıyor ağzı salya oluyor hep çok oburlar çok hafta sonu Ankaradaydık kv. ne verdiyse hayır demedi sıpaherşeye ağzını açıyor kaşık görsün yeter :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…