gececi annelere nerde bırakmayın yanlız beni
ahada burdlarkız yarın salarımı kestirip boyatacam beyime surpriz olacak ne diyorsunuz
ben 3.ayda yaptım o değişimi
eşimin yanındada değildm annemlerdeydm 20 gün özlemiştk birbirimizi
güzel oldu beğenmişti eşim
değişim iyidir hem bize hem eşlere..
saclarım dokulmekten dolayı seyrelmiştir belkide sac derisi gorunebilir dha hacimli kestirecem ve hangi renk yaptırayımki fazla belli olmasın
dökülmeyi hiç sorma doğumdan 2 ay sonra başladı her sabah tutam tutam dökülüyo
nası kel kalmıyorm hayret
hacim için kat verdirmen lazm ama renk konusunda hiç bir fikrm yok,ben boyatmıyorum
kendi saç rengimi kullanıyorm saçlarm beyazlaşırsa boyatıcam.şuan ne renk ki saçlarn?
siyah ama ben ya mavi siyah yada karamel kahve yaptırmayı dusunuyorum patlıcan moruda olabilir.
patlıcan moru sadece güneşte beli oluyo siyah gibi duruyo evin içinde
kış aylarnda güneşten mahrum olduğumz içn iyi bir fikir değil bence
ama karamel kahve hem güzel hemde siyah saç kullanan biri içn gayet hoş durabilir nede olsa rengi açılacak saçının
sağol cnm çok yardımcı oldun şimdi yaptırma zamanı yarın yaptıracam gereksiz heyecan yaptım
umarım isabetli bir karar verirsn,
şimdiden sıhhatler olsn diyeym ben sana ve bende yataym artk geç oldu
iyi geceler tatlım
benim kızımda 24 ağustos doğumlu 1 ocaktan beri fıldır fıldır dönüyo emeklemeye çalışoyo çok yakındır valla
hoş geldinnnbende ağustos annesi olacaktım fakat 2 eylül de doğdu bu topicten çok memnunummm
canım benimki 4 ay 1 haftalık geçen haftadan beri fıldır fıldır dönüyor yerinde durmuyor fakat benimde sorunum çokk kilo alamıyordoktorumuz bu yüzden daha çok yedir diyor ama ne yapayım çocuk anca o kadar yiyor of off :2::2:
Gunaydin
Karanlikta kalkiyoruz gece dee hic yatmiyordu ikinci kez erkenden 9 uyudu oglum bizde dizi izledik.biraz kafa dagitma oluyor arada yoksa dun tamamen bitmis hissediyordum kendimi.degisik bisi yapmak cok iyi geliyor bana mumkun oldukca yapin sizde kendine geliyor insan
aa canım sen bizim basımıza gelenleri bilmiyorsun aynı sorun bizdede war çok zayıf 4.5 aylık 63 cm kilosu 5.100 gr düşün artık.. doktorumuz prof ama inanılmaz iyi ona çok güveniyorum dediki didem bişe yok gibi ama içimiz rahat etsin bu kıza bütün testleri yapalım neden kilo almıyor die tamam dedim bende geçen hafta elinden 3 tüp topuğundan da 2 tüp kan aldılar yawrumun çığlık çığlığa kızım ağlıyor ben ağlıyorum.. idrar tahlili hormon testi falan hersey.. çok şükür tahlillerimiz temiz çıktı hormon testi hariç hormon testi 2 haftada çıkıyormuş.. yemiyor doktor zorla yedir dio ek gıdalara başlattı ben vermiyordum eskiden dün annem yumurtanın sarısının çeyreğini verdi hem kendi üstüne hem benim üstüme tükürmekten ağzına bişe gitmedi diyor..
Gunaydin
Karanlikta kalkiyoruz gece dee hic yatmiyordu ikinci kez erkenden 9 uyudu oglum bizde dizi izledik.biraz kafa dagitma oluyor arada yoksa dun tamamen bitmis hissediyordum kendimi.degisik bisi yapmak cok iyi geliyor bana mumkun oldukca yapin sizde kendine geliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?