hanımlar lütfen çok acıl cevap almam gerek
oğluşum 4 gundur buyuk tuvaletını yapamıyorcuma gunu haslanmıs havuc yedırdım c tesı bıraz katı yaptı tuvaletını ama c tesıden berı tık yok az once yıne kayısı yedırdım ama ıse yaramıyor ne yapmalıyım hemen doktorumuzamı gıtsek ılk kez oluyo ve cok uzgunu
Cnm kayisidan sonra biraz bekle biraz derken acele etme 1 gun bekle birazda armut verip. İkinipta yapamiyorsa dr dusunebilirsin bekli ama hic cabasi yoksa yapmaya bilir. Karni iyice dolunca yapar. İkinmiyorsa ole masajla falan yapmiyorlar. Yaptiginda normalse kakasi rengi degisik oluyo havuctan o ayri sorun yoktur zeytin gibiyse kabizdirevet emıyor sadece ılk kez havuc vermıstım keske vermeseymısımnormalde her gun yapıyordu tuvaletını zeytınyagı surdum dun ıstemeyerekte olsa poposuna bır tek armut suyu kaldı denemedıgım malesef mahalle araları kardan dolayı fecı bı halde eger ole olmasa coktan getırmısyım ama doktorumuz napabılır hıc bı fıkrım yok
Canim pureyi ilk basta yuzunu degistirip yiyor benimki. Yuzunu cevirmiyorsa kasigi gorunce gayet severek yiyordur. Kasik mamasini benim oglum asla yemiyor. Meyve yogurt corba yiyor ama.Benim katı gıda deneyimlerim hiç iyi gitmiyo yaa, kaşık mamalarını kesinlikle reddediyo. bugün çeyrek elma rendesi yedirdim ama pek sewmedi, hep suratını buruşturdu ama ağlamadsn yedi en azından. sizce bu normalmi yoksa sewse ağzını şaplata şaplata mı yerdi?
onceden kavanoz maması almıstım bırazcık yemıstı ve bole bı sorun olmamıstı sora doktorum kendın hazırla dedı bende kucuk bı havuc haslayıp pure yaptım ama z yagı eklemedenbende suyu yerıne pure olarak tatsın ıstemıstım sımdı cook pısmanım dk bası masaj yapıyorum ama olmuyo
17sinde 5 aylık olcak. aslında sütüm sanırım yeterli ama şubatta okula başlayacağım için yawaştan başka şeyler yemeye alışması lazım diye tattırıyorum. ben de günde 1 öğün mama wermeyi düşündüm ama kesinlikle hipp ve aptamil mamayı istemiyor reddediyor. esemama kaldı denemediğim bi de onu denicem
onceden kavanoz maması almıstım bırazcık yemıstı ve bole bı sorun olmamıstı sora doktorum kendın hazırla dedı bende kucuk bı havuc haslayıp pure yaptım ama z yagı eklemedenbende suyu yerıne pure olarak tatsın ıstemıstım sımdı cook pısmanım dk bası masaj yapıyorum ama olmuyo
Benim katı gıda deneyimlerim hiç iyi gitmiyo yaa, kaşık mamalarını kesinlikle reddediyo. bugün çeyrek elma rendesi yedirdim ama pek sewmedi, hep suratını buruşturdu ama ağlamadsn yedi en azından. sizce bu normalmi yoksa sewse ağzını şaplata şaplata mı yerdi?
Havucu bebeklerimiz A vitamini alsın diye veriyorsak mutlaka yağ da eklemeliyiz. A vitamini yağda çözünen bir vitamindir çünkü.
Havucu bebeklerimiz A vitamini alsın diye veriyorsak mutlaka yağ da eklemeliyiz. A vitamini yağda çözünen bir vitamindir çünkü.
iyi birine bulmak önemli.. bende herkes gibi kv orta sewiyeli bir ilişki içerisnde olan biriyim.. ben 4 gün çalışıyorum 2 gün annem 2 gün kv bakıyor annem zatn ii bakıyor çok şükür kv konusunda çok çok tereddütlerim wardı ama bakıcıyada güvenemedim kendi canından biri daha ii bakar die düşündüm.. çok şükür korktuğum gibi olmadı kv çok güzel söz dinliyor ilk hafta bilmediği için bocaladık mesela ayağında sallamış birgün anne biz şimdiye kadar hiç sallamadık 4 aydır alışırsa başedemem dedim birdaha tekrarlamadı kucağına çok alma dedim yazık yatağından çıkarmıyormus yanına sandalye koymus orda oynuyor orda yemek yediriyor tamm kucağına alma dedim ama o kadarda değil.. apt dairesinde yasıyorum kendisi de apt oturuyor didem bir tane tavuk alsam balkonda beslesemmi kız taze yumurta yer dio:) bnde yok anne ben organik alıyorum zaten dedim.. yani iyi korktuğum gibi olmadı
bencede haklısın ama canı sonuçta ama bize her sevmeye geldiklerinde iyiki kv bakmıomuş diyorum çünkü çok kafasına gçre hareket ediyor
bencede haklısın ama canı sonuçta ama bize her sevmeye geldiklerinde iyiki kv bakmıomuş diyorum çünkü çok kafasına gçre hareket ediyor
A vitamini için değil de havuç yesin diye veriyodukBi de başlangıç için patates ,havuç,v.s. verilebiliyor sadece ...Ben ne verirsem zeytinyağı da ekliyorum zaten , iyi yapıyomuşum bilmeden...
evet haklısın tam bu nedendir ki çalısmayı dusunuyorum ama kv ye bırkmak istemiyorum ben 3 yasına kadar salça, tuz, şeker, çikolata, çay vermeyi dusunmuyorum ama kaynanamda bu tur seylere fazlasıyla eğilimli hafta sonu geldiler muzlu puding almıslar yedirecekmişler vermedim tabi dinlemiyor hiç kulagına pamuk tıkamıs gibi neymiş çayabulamaç ile muzlu puding ile buyutmuş oğlunu o yuzdende eşim en ufak bir soğukta aksırır taksırır hem ben kv ye bıraksam baksın ddiye kızın yiyeceği şeyleride hazırlasam yinede kendi ldiği şeyleri verecektir eminim cunku uygulamak isteği şeyleri yapmak için cn atıyor egosunu illede tatmin edecek oğlu oyle buyumusde torununda oyle buyusun istiyormus çok garip
eltimin oğlu 1hafta onda kaldı onlarda sevmyolar hazır bişi vermeyi aman annesi yok nasıl olsa diyip veriyodu ne istiyosa bi de benim yanımda yapıo ben nsl güveniim şimdi ona
kız senin k iyiymiş ben desem boyle bana bişey demez eve gider kocasının onunde ağlar ne oldugunu abartarak anlatır kayınbabamda acar eşime soyler o gun ben 9 aya kadar ağırlıklı anne sutuyle beslenmesi taraftarıyım dedi eşimin babası birtek sen mi biliyorsun sanki sadece sen mi cocuk buyutun dedi sasırdım kaldım ssinirim bozuldu eşm ben yokken uyarmıs ama sinir işte ikiside
ayy bu konuya hemen atlayayım bnde adanadayım ama dediğin gibi annem ve kayınvalidem ağzını sar burnunu sar derken kızım boğalacak gbi olyur o yüzden sinir oluyor bende sabah anneme bıraktım aksamda alıcam ne giydiriyorsun nasıl çıkarıyosun bilemiyorum ben bir türlü
aman muza elmaya filan eklersin sen şimdi neme lazım
canım tulumu oluyor uzerine yün ceket birde battaniyeye sarıyorum daha nolsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?