hanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız
Otri bebe ile burnunu temizleyip odasini nemli tutmaya calis canim gecmis olsun. Soguk alginligi gibi bisi oldugunu dudunuyorsan sabah hastsneye gitur istersen
Bizde ayniyiz dun gece aglamaktan hic uyumadi. Bende oksurugunu kafama takmistim ama sadece burnu tikali dedi. onu acmami soyledi serum fiz. 68 cm 8500 kg oksurugunde bise yok dedi. Sadece atesi olursa huysuzlanirsa calpol ver dedihanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız
Evet ya kadin bana hapsirtirsan dsha iyi olur dedi. Bide otribebe aspirator onerdi.Bebeklet burunlarini temizlemek oksurup hapsuruyorlar cogu zaman benim oglumda oksuruyor ama burnu tikali diye dudunuyorum evimizin havasi cok kuru bizim bile bogazimiz kuruyor.
canım öncelikle geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda aynısıydı 2 gün bekledik geçer diye ama öksürüğü iyice artınca pazar sabahı acile götürdük hırıltısı boğazından mı yoksa ciğerinden mi onu kontrol et bebeği arkasını çevir göğsüne yapıştır göğsünden hırıltı varmı yok mu anlarsın bende geçen hafta endişelendim yan komşumu çağırdım o öyle yaptı dr a götürme dedi ama gece dahada öksürüğü artınca eşim nöbetteydi çağırmak zorunda kaldım.
İki ay evvel bizde aynı sıkıntıları yasadık. Hastaneye goturmeden Doktorumuzu aradım . O soğuk algınlığına benziyor dedi. Peditus diye bir ilaç aldırdı . Günde 3 defa yarım ölçek kullandım gecti . Ama imkanın varsa doktorunuza bir Danış
hanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız
deneme 1-2 deneme oldumu
Geçmiş olsun. Geçen hafta bizimki de oyle oldu. Serum fizyolojikle burnunu açtım ve sık sık emzirdîm, 2 güne geçti.
Bu çizelgeler nasıl yapılıyor?
kısıra bayılırım bendede sütü arttırıyodu ama buseferde bebekte gaz yapıyodu oyüzden bayadır yemedim .senin bebişte gaz yaptımı.ah ah dolu dolu gögüslerimi özledim yaa
Kizlar ruya gibi kesintisiz 8 saattor uyuyom 5 ayin acisini cikatdim saolsun esim uyanip besledi allah razi olsun iliklerime kadar uykuya doymusum
Gunaydin anneler iki cocuklan on misafir agirlayacam hayirlisi
benim kız uyandı 2 den beri ayaktayanımda yatırıyordum deli gibi ellerini sallayıp yatağa vuruyor kendi kendine oynuyor eee tabi bende uyuyamıyorum doğal olarak şimdi geçtik içeri koydum salıncağına kendi kendine takıl dedim küstüm resmen kızıma şimdi bana uzaktan uzaktan bakıyor kuzucum ama yokk konuşmam onla anneyi uykusuz bırakmak neymiş öğrensin bu arada acaba diş mi çıkarıyor da bu saatte uyanıyor anlamadım .. ilk defa böyle yaptı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?