2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız

İki ay evvel bizde aynı sıkıntıları yasadık. Hastaneye goturmeden Doktorumuzu aradım . O soğuk algınlığına benziyor dedi. Peditus diye bir ilaç aldırdı . Günde 3 defa yarım ölçek kullandım gecti . Ama imkanın varsa doktorunuza bir Danış

Otri bebe ile burnunu temizleyip odasini nemli tutmaya calis canim gecmis olsun. Soguk alginligi gibi bisi oldugunu dudunuyorsan sabah hastsneye gitur istersen

buyuk ıhtımalle soğuk algınlığı canım yarın pazar doktorumuz olmadığı için göturmekte kararsızım eger yarında aynı olursa mecbur gidicez çok saol canım

hanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız
Bizde ayniyiz dun gece aglamaktan hic uyumadi. Bende oksurugunu kafama takmistim ama sadece burnu tikali dedi. onu acmami soyledi serum fiz. 68 cm 8500 kg oksurugunde bise yok dedi. Sadece atesi olursa huysuzlanirsa calpol ver dedi

Birde surekli emzir dedi. Allahim bu gece rahat uyusun lutfen. Rotavirusun ikincide oldu karni acti hem asiyi hem cslpolu yemek niyetine yedi

Bebeklet burunlarini temizlemek oksurup hapsuruyorlar cogu zaman benim oglumda oksuruyor ama burnu tikali diye dudunuyorum evimizin havasi cok kuru bizim bile bogazimiz kuruyor.

Bebeklet burunlarini temizlemek oksurup hapsuruyorlar cogu zaman benim oglumda oksuruyor ama burnu tikali diye dudunuyorum evimizin havasi cok kuru bizim bile bogazimiz kuruyor.
Evet ya kadin bana hapsirtirsan dsha iyi olur dedi. Bide otribebe aspirator onerdi.

saol canım allah razı olsun hırıltı gögsünden değil keyfinde yerinde çözemedim

yarın sabah doktorumuzu bir arıcam inş ulaşabilirm çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Geçen hafta bizimki de oyle oldu. Serum fizyolojikle burnunu açtım ve sık sık emzirdîm, 2 güne geçti.

Geçmiş olsun. Geçen hafta bizimki de oyle oldu. Serum fizyolojikle burnunu açtım ve sık sık emzirdîm, 2 güne geçti.

saol canım bende serum sıktım bugun ben emziremedim hiç mama veriyorum sadece

kısıra bayılırım bendede sütü arttırıyodu ama buseferde bebekte gaz yapıyodu oyüzden bayadır yemedim .senin bebişte gaz yaptımı.ah ah dolu dolu gögüslerimi özledim yaa

yok canım yapmadı nazar değmesin artık gazını rahat çıkarıyor biz biraz hırpalayarak seviyoruz babasıyla o esnada çok güzel gazlar çıkarıyor :)

Kizlar ruya gibi kesintisiz 8 saattor uyuyom 5 ayin acisini cikatdim saolsun esim uyanip besledi allah razi olsun iliklerime kadar uykuya doymusum

Gunaydin anneler iki cocuklan on misafir agirlayacam hayirlisi

Ben o dediğini yaptım Allah büyük kolaylık versin eğer cocuklarda varsa aman dikkat et canım bizim bebeklerin en sevimli zamanları suan herkese gülüp gel beni sev diyorlar çünkü :) eğer bebekle babası ilgilenirse sen servis olayında daha rahat edersin kafanda rahat olur yoksa çocukla ilgilenmekten misafire odaklanamiyorsun kolay gelsin

Bu açık öğretim ne dengesiz ya 5 unitelik 8 derse ilk sınav icin 2 aydanfazla veriyor ikinci sınav icinde 10 üniteyi dahil edip 1 ay veriyor yaa eşimde benim icin calışma çizelgesi hazırlayıp odaya astı uyguluyorum zannediyor :) boş zamanlarımda ders çalışacağıma oturup vicdan yapıyorum şimdide :))

gece süper uyuyan çocuğum saat başı kalkıyor ve ağlıyorrr (dişşşşşş )

Günaydın herkese,
Pazar günü tabi kimseler yok.. Ben kayınvalidemle kayınpederi boğazlamak üzereyim.. Eskiden bu kadar tahammülsüz değildim, tabî çocuk olmadığı için onlar da bu kadar sinîr edemiyordu beni.. Sürekli aynı laflar, yaptığım herşeye kulp takmalar.. Tüm gün eskiden hazır bez yoktu, kaynatırdık bezleri, şimdi çocuk bakmaya ne var demeler..yarın gidecekleri için sabrediyorum ama patlamak üzereyim.. Buraya yazdım ohh rahatladım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…